Tjedni horoskop

 tjedni horoskop 2. – 8. 11. 2020.

By 04/11/2020No Comments

Prvi tjedan u studenom započinje prilično lako s minimalnim planetarnim kretanjem U utorak će retrogradni Merkurnapokon postati izravni, čineći da svi zajedno odahnemo.

Merkur ide izravno u Vagu , pružajući nam jedan tjedan prozračne komunikacije prije nego što se sljedeći tjedan vratimo u Škorpiona. To nam daje zlatnu priliku da uravnotežimo svoje živote i popravimo neke veze koje su možda bile povrijeđene tijekom retrogradnosti. Samo jedan tjedan da popravite stvari, računajte!

Međutim, Merkur u Vagi ne donosi potpuni mir. U petak Merkur može stvarati neke komunikacijske poteškoće. Neslaganja, argumenti, pa čak i pravna pitanja mogla bi mučiti taj dan. Pametno birajte bitke i znajte kada držati jezik za zubima.

Kako će planeti utjecati na vaš horoskopski znak ovog tjedna? Pročitajte u nastavku!

 


 Ovan   

Izravno okretanje Merkura unijet će dodatnu dozu entuzijazma u vaš društveni život. Uživajte u ovome početkom tjedna, samo znajte da kvadrat Merkur-Saturn u petak može izazvati napetost na radnom mjestu.

 


Bik

Merkur koji ide izravno u Vagu natjerat će vas da izvučete svoje kreditne kartice. Pokušajte biti mirni! Započinjanje novih aktivnosti kao što je joga ili meditacija ovog tjedna dobra je ideja, jer bi petak mogao uočiti određenu napetost oko vaših individualnih veza.

 


Blizanci

Osjećat ćete se vedrije od većine ovog tjedna kad ćete vidjeti kako se vaš vladajući planet Merkur izravno okreće! Ponovno se kreće naprijed i u vašem sektoru emocija, što ovaj tjedan čini idealnim da svoje vrijeme uložite u hobije i osjećate se dobro.

 


Rak

Morat ćete donijeti kompromis ovaj tjedan. Izravno okretanje Merkura trebalo bi pomoći ovom pitanju. Tijekom vikenda mogli biste ući u konflikt koji vas tjera do suza. Samo riješite stvar i krenite dalje.

 

Lav     

Merkur se ovog tjedna kreće izravno u vašu komunikacijsku zonu – pružajući vam punu slobodu da pričate stvari kakve jesu. Tvoje riječi drže moć ovog tjedna!

 


Djevica  

Merkur ide izravno u sektor vaše potrebe za preuređenjem garderobe ili doma. Oduprite se tome! Tijekom vikenda napast bi se mogla još više pogoršati.

 


Vaga
 

Vrijeme je da se nagnete na svoju diplomatsku stranu, dok se Merkur okreće izravno u vašem znaku! Samo zapamtite da nećete biti mirotvorac za svaku borbu. Kvadrat Merkur-Saturn mogao bi vas ostaviti potpuno ispražnjenog dok pokušavate riješiti probleme svih ostalih.

 


 Škorpion           

Uvijek je dobro kada se Merkur opet izravno okrene. Ali ovaj put, Merkur se okreće izravno u vašoj kući podsvijesti – čineći vas jako svjesnima onoga što treba preraditi u vašem životu. Započnite tako što ćete sebi oprostiti.

 


 Strijelac     

Dolazi vaša sezona! Uskoro ćete moći slaviti. Ali ovaj tjedan morate ostati prikriveni. Neki planeti uzrokuju napetost i nećete moći riješiti sve probleme odjednom.

 


 Jarac       

Možda ste osjetili određenu kreativnu blokadu ili nešto slično. Pa, pogodite što? Merkur napokon ide izravno, što bi trebalo donijeti hrpu novih ideja na stol. Vaš javni imidž također dobiva poticaj, zato se nemojte bojati progovoriti!

 


 Vodenjak

Sad kad je Merkur ponovno izravan, vaše ideje puno glatko prolaze s jezika. Napokon, stvari su onakve kakve bi trebale biti. Ali tijekom vikenda te bi se ideje mogle izgubiti ako sanjate

 

 Ribe 

Merkur se kreće izravno u vašim zonama intimnosti. Možda ćete se osjećati malo zbunjeno po pitanju onog što smatrate tabuom, a što seksi. Tijekom vikenda zatražite pomoć kad vam zatreba.