facebook
AlternativaAstrologijaBlogTarot

Anđeli čuvari Drveta života 1. dio

Anđeli čuvari Drveta života 1. dio, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

To drvo bi prema njihovom vjerovanju štitilo dijete za koje je posađeno. Općenito, drvo simbolizira čovjeka – krošnja simbolizira rast i razvoj s nebeskim tijelom, deblo fizičko tijelo, a korijenje vezu sa svime zemaljskim. 

Drvo simbolizira čovjeka. Anđeli čuvari nemaju svoju volju, no oni podupiru i preusmjeravaju svako ljudsko biće. Svaki anđeo povezan je s jednim područjem na Drvetu života. U davnini se vjerovalo kako je potrebno posaditi drvo lipe ili hrasta ako se rodi djevojčica odnosno dječak. To drvo bi prema njihovom vjerovanju štitilo dijete za koje je posađeno. lipa – ako je u pitanju novorođena djevojčica, a hrast ako je rođen dječak. Općenito, drvo simbolizira čovjeka – krošnja simbolizira rast i razvoj s nebeskim tijelom, deblo fizičko tijelo osobe, a korijenje vezu sa svime zemaljskim.

Ovo se naziva Drvo života, a njegovi zaštitnici su anđeli koji su graditelji ljudskih sudbina. Njima se potrebno obratiti i s njima komunicirati, u čem će uvelike pomoći anđeoske karte anđela čuvara s Drveta života. Da bi sve bilo uspješno, morate unijeti sebe u karte.Karte se nešto osobno i jedinstveno samo za vas. Špil karata ne smije koristiti nitko drugi osim vas. Isto tako, poželjno je što manje razgovarati s drugim ljudima o iskustvima koje imate s kartama, na taj način čuvate energetski potencijal koji postaje osnova za izgradnju odnosa s anđelima. Ako raspravljate s drugima, to uvelike može oslabjeti vaš energetski potencijal, a nečiji strahovi mogu postati vaši i time se gubi autentičnost vašeg osobnog odnosa s anđelima.

Anđela ima 10, a predstvaljaju plodove Drveta života. Ti plodovi su: Božja providnost, ispiracija, sposobnost oprosta, blagostanje, snaga, zdravlje, ljubav, mudrost, plodnost i uspjeh.

Karte isto tako morate zaštititi od vanjskih utjecaja. To ćete napraviti tako što ćete ih umotati u tkaninu od prirodno materijala – svila, pamuk, lan. Ta tkanina mora biti u boji elementa koji vlada vašim astrološkim znakom. To bi značilo da Lavovi, Strijelčevi i Ovnovi moraju karte umotati u tkaninu u toplim bojama vatre, Bikovima, Djevicama i Jarčevima tkanina mora biti nježne zemljane boje, dok će Vodenjaci, Vage i Blizanci koristiti prozračne boje neba. U boji mora i jezera mora biti tkanina pripadnika astroloških znakova Škorpiona, Raka i Riba.