AlternativaAstrologijaBlogTarot

Anđeli čuvari Drveta života 1. dio

By 05/04/2019No Comments

To drvo bi prema njihovom vjerovanju štitilo dijete za koje je posađeno. Općenito, drvo simbolizira čovjeka – krošnja simbolizira rast i razvoj s nebeskim tijelom, deblo fizičko tijelo, a korijenje vezu sa svime zemaljskim. 

Drvo simbolizira čovjeka. Anđeli čuvari nemaju svoju volju, no oni podupiru i preusmjeravaju svako ljudsko biće. Svaki anđeo povezan je s jednim područjem na Drvetu života. U davnini se vjerovalo kako je potrebno posaditi drvo lipe ili hrasta ako se rodi djevojčica odnosno dječak. To drvo bi prema njihovom vjerovanju štitilo dijete za koje je posađeno. lipa – ako je u pitanju novorođena djevojčica, a hrast ako je rođen dječak. Općenito, drvo simbolizira čovjeka – krošnja simbolizira rast i razvoj s nebeskim tijelom, deblo fizičko tijelo osobe, a korijenje vezu sa svime zemaljskim.

Ovo se naziva Drvo života, a njegovi zaštitnici su anđeli koji su graditelji ljudskih sudbina. Njima se potrebno obratiti i s njima komunicirati, u čem će uvelike pomoći anđeoske karte anđela čuvara s Drveta života. Da bi sve bilo uspješno, morate unijeti sebe u karte.Karte se nešto osobno i jedinstveno samo za vas. Špil karata ne smije koristiti nitko drugi osim vas. Isto tako, poželjno je što manje razgovarati s drugim ljudima o iskustvima koje imate s kartama, na taj način čuvate energetski potencijal koji postaje osnova za izgradnju odnosa s anđelima. Ako raspravljate s drugima, to uvelike može oslabjeti vaš energetski potencijal, a nečiji strahovi mogu postati vaši i time se gubi autentičnost vašeg osobnog odnosa s anđelima.

Anđela ima 10, a predstvaljaju plodove Drveta života. Ti plodovi su: Božja providnost, ispiracija, sposobnost oprosta, blagostanje, snaga, zdravlje, ljubav, mudrost, plodnost i uspjeh.

Karte isto tako morate zaštititi od vanjskih utjecaja. To ćete napraviti tako što ćete ih umotati u tkaninu od prirodno materijala – svila, pamuk, lan. Ta tkanina mora biti u boji elementa koji vlada vašim astrološkim znakom. To bi značilo da Lavovi, Strijelčevi i Ovnovi moraju karte umotati u tkaninu u toplim bojama vatre, Bikovima, Djevicama i Jarčevima tkanina mora biti nježne zemljane boje, dok će Vodenjaci, Vage i Blizanci koristiti prozračne boje neba. U boji mora i jezera mora biti tkanina pripadnika astroloških znakova Škorpiona, Raka i Riba.