Anđeli čuvari Drveta života

Zara centar
Zara centar
anđeli čuvari, anđeoski brojevi sunce trigon jupiter i želja za uspjehom
Drvo simbolizira čovjeka. Anđeli čuvari nemaju svoju volju, no oni podupiru i preusmjeravaju svako ljudsko biće. Svaki anđeo povezan je s jednim područjem na Drvetu života. U davnini se vjerovalo kako je potrebno posaditi drvo lipe ili hrasta ako se rodi djevojčica odnosno dječak. To drvo bi prema njihovom vjerovanju štitilo dijete za koje je posađeno.  Općenito, drvo simbolizira čovjeka – krošnja simbolizira rast i razvoj s nebeskim tijelom, deblo fizičko tijelo osobe, a korijenje vezu sa svime zemaljskim.

Ovo se naziva Drvo života, a njegovi zaštitnici su anđeli čuvari koji su graditelji ljudskih sudbina. Njima se potrebno obratiti i s njima komunicirati, u čem će uvelike pomoći anđeoske karte i anđeli čuvari s Drveta života. Da bi sve bilo uspješno, morate unijeti sebe u karte. Karte se nešto osobno i jedinstveno samo za vas. Špil karata ne smije koristiti nitko drugi osim vas. Isto tako, poželjno je što manje razgovarati s drugim ljudima o iskustvima koje imate s kartama, na taj način čuvate energetski potencijal koji postaje osnova za izgradnju odnosa s anđelima. Ako raspravljate s drugima, to uvelike može oslabjeti vaš energetski potencijal, a nečiji strahovi mogu postati vaši i time se gubi autentičnost vašeg osobnog odnosa s anđelima.
Anđela čuvara ima 10, a predstvaljaju plodove Drveta života. Ti plodovi su: Božja providnost, ispiracija, sposobnost oprosta, blagostanje, snaga, zdravlje, ljubav, mudrost, plodnost i uspjeh.
Anđeoski brojevi vam puno govore. Saznajte sve o njima
Karte isto tako morate zaštititi od vanjskih utjecaja. To ćete napraviti tako što ćete ih umotati u tkaninu od prirodno materijala – svila, pamuk, lan. Ta tkanina mora biti u boji elementa koji vlada vašim astrološkim znakom. To bi značilo da Lavovi, Strijelčevi i Ovnovi moraju karte umotati u tkaninu u toplim bojama vatre, Bikovima, Djevicama i Jarčevima tkanina mora biti nježne zemljane boje, dok će Vodenjaci, Vage i Blizanci koristiti prozračne boje neba. U boji mora i jezera mora biti tkanina pripadnika astroloških znakova Škorpiona, Raka i Riba.

Bitno je naglasiti da ako nemate vremena u jednom danu posvetiti se anđeoskim kartama u potpunosti, obred blagoslivljanja karata možete napraviti u više dana ili se posvetiti samo jednom čuvaru koji će vam najviše moći pomoći u određenoj situaciji.

Tko su anđeli čuvari

KASIFEL – OPROST

Ako ste povukli ovu kartu, to znači da ste na sebe postavili prevelik teret krivnje. Krivnja je otrov, a jedini poznati lijek je oprost. Ako krivite sebe ili ako krivite druge, jednako je loše. Pokušajte otkriti i prepoznati jeste li osoba koja krivi nekog drugog ili netko vama pokušava nametnuti osjećaj krivnje i uz pomoć Kasiela krenite slobodno dalje.
JOFIEL – INSPIRACIJA
Povlačenjem ove karte potičete kreativnost u svemu što radite. Prepoznajte ljepotu u drugima i budite inspirirani njome. Jofiel znači Božanska ljepota i upravo nas on uči kako ljepota postoji u svemu i u svakome, samo je treba znati prepoznati.
ŠAMUEL – SNAGA
Ako ste izvukli ovu kartu, znači da morate pažnju posvetiti osvještavanju snage s kojom raspolažete. Bitno je prepoznati kako koristiti snagu strpljivosti i povjerenja u života. Ako osjetite kako vam nedostaje snage i hrabrosti da se zauzmete za sebe u tome će vam pomoći Šamuel.
ZADKIEL – BLAGOSTANJE
Karta znači da želite pomoći drugima i s njima surađivati no ne znate kako. Prirodne su sile na vašoj strani obratite pažnju na način na koji surađujete s nebom i zemljom. Donosi strogo usmjerenje na cilj i red i rad u vašem životu.
MIHAEL – ZDRAVLJE
Povlačenjem ove karte znači da želite obratiti pažnju na osjećaj unutarnje cjelovitosti Mihael nas uči kako je središte zdravlja i vitalnosti u onome što jeste.
ANIEL – LJUBAV
Povlačenjem ove karte znači da vam na raspolaganju stoji najjači energetski potencijal poznat čovjeku. Aniel podučava umijećima srca i emocija. Ljubav vas može učiniti vladarem ili slugom.
RAFAEL – MUDROST
Povlačenjem ove karte ostvarujete blagoslov jasnoće. Sve vam postaje kristalno čisto i jednostavno. Ako želite taj osjećaj uz sebe, Rafael Vam pomaže u ostvarenju tog cilja.
GABRIJEL – PLODNOST
Čovjek se kroz vrijeme zaboravio ravnati prema nebu. Plodnost je određena i upravljana od strane Mjesečevih mijena. Pokušajte se u potpunosti uskladiti s fazama Mjeseca, a u tom će Vam pomoći Gabrijel. Vaše misli i djela će na taj način postati oplođene božanskom ljubavi.
URIEL – USPJEH
Naša fizička tijela su dio Zemlje. Posjedujete kvalitete koje veličaju Vaše postojanje na planeti Zemlji. Uriel se brine da vam omogući snagu iz dijelova Zemlje po kojoj hodate kako biste ostvarili uspjeh gdje god se uputili.
Javite se našim tarot majstorima, pomoći će vam riješiti svaki problem. 

pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!