facebook
Tarot

Anđeoski tarot

By 05/04/201912 travnja, 2021No Comments
Anđeoski tarot, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Anđeoski brojevi i Tarot napisani su uz podršku anđela i uz pomoć poruke anđela. Smatra se podrškom i prijateljem na životnom putu svakoga od nas. Anđeoski brojevi i Tarot, znači podršku, tu su kada je najteže, a anđeli se smatraju živim bićima i prijateljima.

Anđeli znaju puno toga, čak i više nego što možemo zamisliti. Da bi Anđeoski tarot imao jačinu, trebate biti otvorena srca i htjeti primiti njegovu energiju. Tijekom procesa otvaranja anđeoskog tarota pojavit će se razni osjećaji koji će omogućiti da ovo putovanje protekne glatko, a osjećaj u duši otvorit će vrata magičnog svijeta anđela. Što budete otvoreniji bit ćete i spremniji na prihvaćanje informacija koje će vam ponuditi.

TKO ILI ŠTO SU ANĐELI?

Anđeli su svuda oko nas, pripadaju svima. Oni nisu ograničeni pripadnosti jednoj rasi, vjeri, jednom čovjeku.Tu su da bi prenosili poruke koje su univerzalno primjenjive, a njihove poruke su vrijedne slušanja jer nisu zavedeni poročnim svijetom čovjeka. Oni su iznad ovozemaljskih grijeha, a stvari vide jasnije, čišće i uvijek izabiru pravi put. Istina koju pričaju Anđeli je namijenjena našem srcu kako bi ono postalo čišće.

ANĐEOSKI BROJEVI – KOJA JE SVRHA?

Anđeli su glasnici od Boga, poslani da bi nam pomogli izabrati pravi put, da shvatimo da male žrtve koje radimo svakodnevno imaju smisla, da se razumijemo našu ulogu na Zemlji, a povrh svega, Anđeli su tu da nas čuvaju od kušnje i zla. Tu su d bi nam pomogli naučiti što je ispravno, dosegnuti Istinu i živjeti u skladu s njom. Poruke anđela, postaju temeljem dobrih djela, boljem razlučivanju te većoj ravnoteži u čovjekovom životu. Upravo zato su tu anđeoski brojevi – pomoću njih anđeli komuniciraju s vama.

KAKO USPJETI?

Bitno za uspjeh ove metode je da otvorite svoje srce. Odbacite sumnje, nevjericu i prepustite se toploj i dobroj energiji koja će kolati vašim tijelom od trenutka kada se potpun opustite.Isto tako, budite strpljivi. Dopustite sebi proširiti vidike i percepciju, dopustite da vas dotaknu anđeli te dovedu do novog načina razmišljanja i postojanja. Postupajte pažljivo, usput zastanite ako nešto ne razumijete i zapišite u dnevnik rada ili Anđeoski dnevnik. Promislite o rečenom i dajte si vremena da razumijevanje postupno prožme dobivene odgovore.

KAKO OPISATI ENERGIJU ANĐEOSKOG TAROTA?

Energija anđela pa tako i duše je ugodna, ispunjava i prožima, također,  u njoj se krije velika čarolija i podrška. Čarolija se krije i u samom pristupu Tarotu. Važan je način pristupanja samome anđeoskom tarotu. Kako ga mi shvaćamo, što očekujemo i kakve osjećaje u nama budi… Prema tome, što smo otvoreniji, ako imamo manje sumnji i predrasuda dopuštamo anđeoskoj energiji da uđe u naš sistem, da nas ispuni radosti i toplinom. Takvo stanje otvorenosti usmjerava nas prema otvorenijem načinu života, ali i do ostvarenja na praktičnom planu tih dubokih potencijala, samo se treba usuditi i putovati. Nakon susreta s tim čarobnim svijetom, razumijemo kako je sva snaga u nama i tada i nemoguće postaje moguće.

Kroz rad s anđelima i sam Anđeoski Tarot postaje stvarni dragocjeni prijatelj u kojem vidimo podršku, na kojeg možemo računati. Pitajući Tarot kao prijatelja za savjet, doživljavamo doticaj s anđelima koji toplo pričaju svom prijatelju čovjeku kako su uvijek tu, spremni pomoći u svakom trenutku na razne načine prenijeti univerzalnu poruku anđela – poruku ljubavi, kad god to zatražimo. Poruke anđela su svuda oko nas. Pronađite ih!

Ovorite svoje srce, vjerujte u snagu Anđela. Javite nam se već danas! 

pratite nas na FACEBOOKU!