Anđeoski tarot

Zara centar
Zara centar
anđeli čuvari, anđeoski brojevi sunce trigon jupiter i želja za uspjehom

Anđeoski brojevi i anđeoski tarot napisani su uz podršku anđela i uz pomoć poruke anđela. Ove dvije tehnike se uvelike koriste kada vam je potrebna podrška, savjet i prijatelj koji će vas voditi na životnom putu.

Anđeoski brojevi i anđeoski tarot znači podršku, tu su kada je najteže, a anđeli se smatraju živim bićima i prijateljima.

Tko ili što su anđeli

Anđeli znaju puno toga, čak i više nego što možemo zamisliti. Da bi Anđeoski tarot imao jačinu, trebate biti otvorena srca i htjeti primiti njegovu energiju. To je tako u svakom čitanju, ali posebno otvorenog uma trebate biti kada se otvara anđeoski tarot. Kako bi primili sve poruke, savjete, upozorenja i vodstvo od svojih anđela.

anđeoske poruke

Anđeoski tarot može odgovoriti na mnoga životna pitanja i dileme koje su se našle na vašem putu. Može vam biti svojevrsna pomoć ili potvrda i odgovoriti na razna pitanja o sudbini, odnosima, životu ili nečem drugom.

Kako funkcionira otvaranje anđeoskog tarota

Tijekom procesa otvaranja anđeoskog tarota pojavit će se razni osjećaji koji će omogućiti da ovo putovanje protekne glatko, a osjećaj u duši otvorit će vrata magičnog svijeta anđela. Što budete otvoreniji bit ćete i spremniji na prihvaćanje informacija koje će vam ponuditi.

Anđeli su svuda oko nas, pripadaju svima. Oni nisu ograničeni pripadnosti jednoj rasi, vjeri, jednom čovjeku. Tu su da bi prenosili poruke koje su univerzalno primjenjive, a njihove poruke su vrijedne slušanja jer nisu zavedeni poročnim svijetom čovjeka. Poruka anđela treba biti na jednak način i prihvaćena.

Prihvatite anđeoski savjet

Ono što vam anđeli govore možda nećete shvatiti odmah, ali to je uvijek nešto na čemu trebate poraditi. Ako vam anđeli poruče da budete bolji prema svojim roditeljima, razmislite na koji način se odnosite prema njima, što nedostaje u vašem odnosu. Ako anđeli poruče da se posvetite manje svom poslu, onda je to s razlogom. Razmislite je li vam posao na prvom mjestu?

Oni su iznad ovozemaljskih grijeha, a stvari vide jasnije, čišće i uvijek izabiru pravi put. Istina koju pričaju Anđeli je namijenjena našem srcu kako bi ono postalo čišće.

Anđeoski brojevi i anđeoski tarot, koja je svrha?

Anđeli su glasnici od Boga, poslani da bi nam pomogli izabrati pravi put, da shvatimo da male žrtve koje radimo svakodnevno imaju smisla, da se razumijemo našu ulogu na Zemlji, a povrh svega, anđeli su tu da nas čuvaju od kušnje i zla. Tu su da bi nam pomogli naučiti što je ispravno, dosegnuti istinu i živjeti u skladu s njom. 

Što vam govore poruke anđela

Poruke anđela, postaju temeljem dobrih djela, boljem razlučivanju te većoj ravnoteži u čovjekovom životu. Upravo zato su tu anđeoski brojevi – pomoću njih anđeli komuniciraju s vama. Putem anđeoskih poruka vi možete postati boljim, rasti, nadograđivati se….

Mi smo vlastiti gospodari sudbine, ali naši anđeli znaju što je najbolje za nas, stoga ih poslušajte.

Kako uspjeti primiti anđeoski savjet i poruku

Bitno za uspjeh ove metode, ali kao što je rečeno i kada se otvara anđeoski tarot je da otvorite svoje srce. Odbacite sumnje, nevjericu i prepustite se toploj i dobroj energiji koja će kolati vašim tijelom od trenutka kada se potpun opustite. Isto tako, budite strpljivi.

Dopustite sebi proširiti vidike i percepciju, dopustite da vas dotaknu anđeli te dovedu do novog načina razmišljanja i postojanja.

Postupajte pažljivo, usput zastanite ako nešto ne razumijete i zapišite u dnevnik rada ili Anđeoski dnevnik. Promislite o rečenom i dajte si vremena da razumijevanje postupno prožme dobivene odgovore.

Bilo da ste se odlučili za anđeoski tarot, anđeoske poruke ili anđeoske brojeve, sve je tu kako bi vas dovelo do konačnog cilja brže i bezbolnije.

Kako opisati energiju koju ima anđeoski tarot?

Energija anđela pa tako i duše je ugodna, ispunjava i prožima. Također,  u njoj se krije velika čarolija i podrška. Čarolija se krije i u samom pristupu tarotu. Važan je način pristupanja kada se otvara anđeoski tarot i iz tog razloga ga ni ne otvara mnogo ljudi.

Što je bitno kada se otvara anđeoski tarot?

Glavna stvar koju je potrebno puno puta ponavljati je da je bitno kako mi shvaćamo čitanje, što očekujemo od čitanja i kakve osjećaje to čitanje u nama budi… Prema tome, što smo otvoreniji, ako imamo manje sumnji i predrasuda dopuštamo anđeoskoj energiji da uđe u naš sistem, da nas ispuni radosti i toplinom.

Takvo stanje otvorenosti usmjerava nas prema otvorenijem načinu života, ali i do ostvarenja na praktičnom planu tih dubokih potencijala, samo se treba usuditi i putovati. Nakon susreta s tim čarobnim svijetom, razumijemo kako je sva snaga u nama i tada i nemoguće postaje moguće.

Pronađite i vi poruke anđela

Kroz rad s anđelima i sam anđeoski tarot postaje stvarni dragocjeni prijatelj u kojem vidimo podršku, na kojeg možemo računati. Pitajući tarot kao prijatelja za savjet, doživljavamo doticaj s anđelima koji toplo pričaju svom prijatelju čovjeku kako su uvijek tu, spremni pomoći u svakom trenutku na razne načine prenijeti univerzalnu poruku anđela – poruku ljubavi, kad god to zatražimo. Poruke anđela su svuda oko nas. Pronađite ih!

Otvorite svoje srce, vjerujte u snagu anđela. Javite nam se već danas!

DOBRO JE ZNATI I OVO O TAROTU

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!