facebook
AstrologijaBlog

Uvod u astrologiju

By 05/04/201922 travnja, 2021No Comments
Uvod u astrologiju, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Astrologija je svima poznata kao pojam, no znate li zapravo što je ona? U ovom kratkom tekstu se nadam da ću vam barem malo pobuditi maštu i zanimanje za ovu granu koja je svojevrsni tabu u društvu. Ovaj kratki tekst sadrži bazne informacije što je astrologija zapravo.

Što je astrologija

Astrologija vidi ljudski rod ne samo kao dio života na zemlji, nego kao i bitan dio u  Solarnom sistemu. Prati snažan utjecaj planeta na ljude koji se određuje datumom i vremenom rođenja svakog pojedinog čovjeka. Planeti se shvaćaju kao bazni alati koji nas pokreću i čine upravo onime što jesmo danas. Samim time, planeti imaju snažan utjecaj na tijek života čovjeka i same biti svakoga od nas.

Što sve možemo saznati iz astrologije

Moć planeta dolazi u raznim oblicima koji ovise o zodijaku i našoj poziciju u njemu te o načinu na koji smo povezani s njima. Prema tome, putem astrologije možemo saznati mnogo toga o sebi. Veze između planeta, njihov položaj i stupanj u vrijeme našega rođenja, te njihov položaj u odnosu na mjesto rođenja daju nam doista jasnu sliku o raznim sferama u našemu životu.

Na temelju interpretacije uloga “glavnih igrača”, odnosno Planeta i njihovih kvaliteta tj. elemenata, zodijačkih znakova i pripadajućih kuća, te njihove veze, astrologija može dati potpunu i jasnu sliku o čovjeku i njegovom potencijalu koja se bazira na natalnom horoskopu.

Iskusni astrolozi i tarot majstori mogu vam uz kombinaciju “astrologija tarot” pokazati dosta skrivenih stvari koje leže ispod površine čovjekove osobine. Usporedbom natalnih karata u kombinaciji s tarot kartama, astrologija će vam štošta zanimljivog otkriti o drugima, ali i o vama samima.

Nazovite naš tarot centar još danas! Čekaju vas najbolji tarot majstori i astrolozi koji vam žele pomoći. Iskreno, točno i diskretno ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Tu smo za vas, provjerite zašto smo omiljeni Tarot centar.

pratite nas na facebooku