facebook Skip to main content
LorenaTarot

Karte koje otkrivaju emocije

By 28/09/2021No Comments
Karte koje otkrivaju emocije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Voli li vas vaš partner, je li njegova ljubav postojana ili prolazna, hoće li vaša veza završiti brakom ili prekidom – najčešća su pitanja koja postavljate tarot savjetnicama u Alternativnom centru Zara. Stoga sam odlučila riješiti vas svih dvojbi oko vašeg ljubavnog odnosa i nabavila posebne renesansne ljubavne karte, koje vam gotovo sa stopostotnom sigurnošću odgovaraju na vaša pitanja. Nastavite čitati i otkrijte kako vam ljubavni tarot može pomoći.

Već iz njihovog izgleda vidi se da su namijenjene isključivo za razotkrivanje duše vašeg partnera – zlatno-ružičaste su boje, a crteži kojima oslikavaju osjećaje podsjećaju na najljepša djela renesansnih slikara. Zašto imaju baš renesansna obilježja? Zato što je u to doba ljubav bila središte svemira, ona se veličala i idealizirala. Ljudi koji su živjeli u doba renesanse bili su skloni znatiželji, željeli su proniknuti u najdublje zakutke srca voljene osobe, pa su iz toga razloga ondašnji ezoteričari osmislili baš ove čarobne karte.

Što ljubavne karte i ljubavni tarot otkrivaju?

Mnogo toga što se krije u duši i srcu vašeg partnera možemo otkriti iz ovih ljubavnih renesansnih karata. Primjerice je li to istinska, sudbinska ljubav koju osjeća prema vama ili tek prolazna zaljubljenost. Otkrit će vam želi li vjenčanje, jeste li jedina žena u njegovom životu, želi li s vama u budućnosti zasnovati obitelj i imati djecu. Radi li se u vašoj vezi o sebičnoj, posesivnoj ljubavi u kojoj su vašem partneru bitnije njegove emocije, želje i potrebe nego vaše, ili ste vi njemu uvijek na prvom mjestu u svim životnim pitanjima? Je li spreman boriti se za vašu ljubav unatoč svim preprekama koje su se ispriječile na vašem putu prema ljubavnoj sreći?

Ove magične karte pričaju vam i o njegovom karakteru – je li sklon romantičnim gestama ili ljubav iskazuje jednosložnim rečenicama, je li iskrena osoba ili je sklon zatajiti vam nešto. Ako primijetite da često nema vremena za vaše susrete, otkrit ćemo što ga toliko okupira da izbjegava druženje s vama. Često pitate i kada će vam priznati svoju ljubav, a ove karte otkrit će vam točno vrijeme ne samo kada će izgovoriti “volim te”, već i kada bi vas mogao zaprositi, kada će biti vaše vjenčanje i hoćete li zauvijek ostati zajedno. Ljubavne karte i ljubavni tarot odgovorit će vam i na pitanje je li riječ o karmičkoj vezi ili je to sudbinska veza.

Povezano: Kako obnoviti uvenulu vezu i napraviti mjesta za pravu ljubav

Ako ste u vezi s partnerom koji vam djeluje poput čvrsto zatvorene školjke pa ne možete odgonetnuti što osjeća prema vama, ili je vaša veza tek na početku pa želite saznati kako će se dalje odvijati, ili niste sigurni u partnerove osjećaje, nazovite me već danas pa ćemo riješiti sve vaše dileme.

Lorena

O autorici:

Karte koje otkrivaju emocije, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove, ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju.

Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”.

.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Lorena već danas!

Pratite nas na Facebooku