facebook Skip to main content
AstrologijaMona

Pluton u direktnom hodu – Ne činimo drugima što ne želimo da drugi čine nama

By 07/10/2021No Comments
Pluton u direktnom hodu – Ne činimo drugima što ne želimo da drugi čine nama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Pluton kreće naprijed 6.10., u 20:29h s 24*19 Jarca. Nakon pet mjeseci provedenih u retrogradnom kretanju i koji sat nakon lunacije tj konjunkcije Mjeseca i Sunca u znaku Vage, Pluton transcendentna planeta koju zovemo i Gospodarem Sudbine i  vezujemo uz moć, transformaciju i regeneraciju, smrt starog i rođenje novog, kreće direktnim hodom.

Plutonove kretnje – snažan utjecaj patuljaste planete

Njegovo direktno kretanje značajno će utjecati na energije na kolektivno nesvjesnom. Nakon dubinske retrospektive te ponavljanja i učenja lekcija na najteži način, došlo je vrijeme da prošlost ostavimo iza sebe, a naučene lekcije primijenimo. Ili da ih više ne ponavljamo. Jer se s Plutonom uči na najteži mogući način. Kroz smrt. Ne nužno fizičku. Kraj starog i rođenje novog. Kroz transformaciju i regeneraciju. Pluton direktnim kretanjem kreće u bitne promjene, a s njim i svi mi. Svojim direktnim hodom vratit će nam osjećaj snage, moći i kontrole. Naravno u onim segmentima života u kojima nam se sada nalazi u tranzitu.

Najmanja, patuljasta planeta u Sunčevom sustavu dobila je ime po grčkom bogu Pluton u direktnom hodu – Ne činimo drugima što ne želimo da drugi čine nama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARApodzemnog svijeta, strašnom Hadu. U karmičkoj astrologiji upravo Pluton je taj koji prati Dušu od njenog samog početka pa do samog kraja. Samo on je dovoljno moćan i karizmatičan da Dušu neokaljanu vrati Izvoru! Jer Pluton čisti sve što ne valja s dušom.

Od nasljeđa predaka, odnosno genetike, do prošlo životnih sjećanja i neodgovarajućih uvjerenja. Grijesi roditelja i praroditelja, unatrag devet pokoljenja, dolaze na naplatu pod Plutonovim tranzitom. Često kroz maligna oboljenja ili udese nama bliskih koji ostaju nepokretni, hendikepirani. A mi ih gledamo i dušom umiremo jer pomoći ne možemo….

Ali grijesi dolaze na naplatu. Grijesi stari i do devetog koljena unatrag….
Zato ne činimo drugima što ne želimo da drugi čine nama.Nikada i ni po koju cijenu.

  • Očistimo um od manipulacije i kontrole nad drugima.
  • Ljubomoru i posesivnost zamijenimo srećom što je drugome dobro.
  • Dopustimo drugima slobodu izbora. Bez osuđivanja jer ne sudi da ne budeš suđen.

Ukratko, osjetimo ljubav i budimo ljubav. Jer to je jedini način da nam dragi i voljeni, djeca, unuci i praunuci budu pošteđeni strašnog suda moćnog gospodara Sudbine, karizmatičnog Plutona!  

Mona

O autorici:

Pluton u direktnom hodu – Ne činimo drugima što ne želimo da drugi čine nama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Kako je gore tako je i nama dolje, kako je iznutra tako je i izvana. Privlačimo ono što zračimo a ne ono što želimo… zašto je to tako i što učiniti?! Rado i profesionalno ću vam odgovoriti na ta i druga pitanja!

Urođeni dar vidovitosti nadogradila sam kroz vrhunsku naobrazbu iz astrologije, energetske psihologije, feng shuia i drugih ezoterijskih znanja te kao iskusan astrolog i life coach. Kombinacijom tih tehnika dobivam potpun uvid u Vašu situaciju i razvoj događaja. Također, ako se situacija ne razvija u željenom smjeru, ako vam je teško zbog ljubavne, poslovne, financijske ili obiteljske situacije javite se da situaciju usmjerimo ka realizaciji Vaših želja i potreba Vaše Duše.

Bavim se poglavito astrologijom, pobliže: Astrologija odnosa-ljubavnih i poslovnih (sinastrija, kompozit, Davison relationship, ljubavna kompatibilnost). Elekciona astrologija (najbolji datum za pokretanje posla, ljubavne veze, vjenčanje i dr.) Solarne prognoze (godišnji horoskop), Lunarne prognoze (mjesečni horoskop), Dnevni tranziti ( prognoze dnevnih događaja ili za određeni dan u godini Vama bitan). Karmička astrologija, Horoskop Duše, Natalna astrologija, Energetska astrologija, Poslovna astrologija.

.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Moni već danas!

Pratite nas na Facebooku