facebook Skip to main content
AstrologijaMona

Ponovljene šanse i vjera u uspjeh – Sunce trigon Jupiter

By 15/10/2021No Comments
Ponovljene šanse i vjera u uspjeh – Sunce trigon Jupiter, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Sunce, naša volja i centralno tijelo naše galaksije, kroz energiju trigona surađuje s najvećim benefikom Zodijaka, gospodarem prostora i planetom ekspanzije i širenja – Jupiterom. Sunce je u znaku Vage na 22*20, a Jupiter na istom stupnju i minuti ali u znaku Vodenjaka i u svom je retrogradnom kretanju.

Sunce trigon Jupiter

Od podneva kreće fenomenalno vrijeme za važna postignuća! Pogledajte koje kuće vam zahvaća ovaj tranzit i tu je vaša priča. Generalno, Sunce i Jupiter u harmoničnom aspektu donose sreću, blagostanje i optimizam! Ovako u tranzitu daruju nam i mudrost i širu perspektivu te pod njim možemo na najbolji način pokazati svoje kvalitete. Izvjesni su i dobici ali i pomoć i podrška sa svih strana. Fenomenalan tranzit u ovim vremenima i iskoristite ga maksimalno. Budite sretni, veseli, podignite si vibraciju i aspekt bi mogao djelovati jer na pesimiste neće imati efekta! Mnogi bi mogli poželjeti više od života. Petak je dan pod uplivom drugog, kažu nešto manjeg, benefika Venere također zadužene za novac, ljubav i užitke. Stoga krenite u ostvarenje svojih snova i u željene promjene!

Jupiter i Sunce u protočnoj energiji trigona kreiraju pozitivnu energiju, povoljnosti i šanse. Pokušajmo biti fokusirani i iskoristiti ih. Budući je Jupiter do 18.10. u retrogradnom kretanju moguće su i druge šanse, odnosno ponovljene prilike… No kako je Sunce u znaku svoga pada u Vagi kao i Merkur koji je retrogradan bitno je oduprijeti se mogućoj konfuziji ali i pokrenuti se ka realizaciji želja.

Danas zaboravite na Descartesovu „Sumnjam dakle jesam“ već je transformirajte u NE SUMNJAM VEĆ VJERUJEM U USPJEH!!! Sretno!

Pročitajte više iz kategorije: Astrologija

Mona

O autorici:

Ponovljene šanse i vjera u uspjeh – Sunce trigon Jupiter, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Kako je gore tako je i nama dolje, kako je iznutra tako je i izvana. Privlačimo ono što zračimo a ne ono što želimo… zašto je to tako i što učiniti?! Rado i profesionalno ću vam odgovoriti na ta i druga pitanja!

Urođeni dar vidovitosti nadogradila sam kroz vrhunsku naobrazbu iz astrologije, energetske psihologije, feng shuia i drugih ezoterijskih znanja te kao iskusan astrolog i life coach. Kombinacijom tih tehnika dobivam potpun uvid u Vašu situaciju i razvoj događaja. Također, ako se situacija ne razvija u željenom smjeru, ako vam je teško zbog ljubavne, poslovne, financijske ili obiteljske situacije javite se da situaciju usmjerimo ka realizaciji Vaših želja i potreba Vaše Duše.

Bavim se poglavito astrologijom, pobliže: Astrologija odnosa-ljubavnih i poslovnih (sinastrija, kompozit, Davison relationship, ljubavna kompatibilnost). Elekciona astrologija (najbolji datum za pokretanje posla, ljubavne veze, vjenčanje i dr.) Solarne prognoze (godišnji horoskop), Lunarne prognoze (mjesečni horoskop), Dnevni tranziti ( prognoze dnevnih događaja ili za određeni dan u godini Vama bitan). Karmička astrologija, Horoskop Duše, Natalna astrologija, Energetska astrologija, Poslovna astrologija.

.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Moni već danas!

Pratite nas na Facebooku