facebook Skip to main content
TeodoraU potrazi za srećom

Poruke svemira – Svemir vam se obraća

By 07/09/2021No Comments
Poruke svemira  –  Svemir vam se obraća, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Svi vjerujemo u nešto. I bez obzira kako nazivali to u što vjerujete, Ljubav, Bog, Svemir, Viša sila… to postoji i pokazuje vam put kroz život. Možda ste doživjeli da vam se u snovima pokazuje osoba ili simbol za koji znate da nešto znači i želi vam nešto poručiti. Možda vam pogled često padne na sat baš kad je npr. 14:14, 11:11… a možda posvuda viđate samo jedan broj. Svaki broj, znak i simbol koji vas prate imaju duboko značenje za vas, prate vas, šalju vam poruku. I ne morate obraćati pažnju na to prisilno i truditi se “uhvatiti” te znakove namjerno, to tako ne funkcionira.

 

Tajne poruke svemira

Znakovi koje šalje svemir komuniciraju s vašom podsvijesti i vode te poruke do svijesti. I što ste više otvoreni prema tim subliminalnim porukama, to ih češće i jače osjećate, percipirate ih na puno višoj razini. Na taj način možete sebi puno pomoći i biti mirni jer vas nešto čuva, štiti i usmjerava. Možda imate svog anđela. Što god da je, u što god da vjerujete, prepustite se tome. Svemir nam poručuje puno više kroz svakodnevni život nego što mislimo.

Osjećate li nešto neobjašnjivo kroz snove ili uporno sanjate isto, a ne možete sami sebi to rastumačiti, obratite se našim iskusnim ezoteričarkama i tarot majstorima koji će vam znati objasniti što vam to svemir poručuje kroz vašu podsvijest. Znat će vam pomoći otvoriti  svoju svijest i povezati se sa znakovima na pravi način. Sve ima svoje zašto. Ništa nije slučajno. Sve je baš onako kako treba biti. Nikad ne znate kamo vas može odvesti put na kojem ste sada, a čini vam se besmislen ili pretežak.

Poruke svemira  –  Svemir vam se obraća, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Kada naučite primati i čitati znakove, olakšat ćete si život. Vaša podsvijest je spremna na sve, sporazumijeva se sa svemirom na drugačijoj frekvenciji od vaše svijesti. Postoje određene ezoterijske tehnike namijenjene prodiranju u podsvijest i povezivanju sa svijesti. Ponekad je odgovor odmah tu, ispred vas, a vi ga ne znate prepoznati i pročitati. Svijest je ograničena, naviknuta na jednu dimenziju. Pa zapravo ni ne čudi da ne možete pročitati znakove koji su svakodnevno oko nas. Upravo je iz tog razloga potrebno da se otvorite do kraja i da odobrite ulazak energije koja otvara oči u vaš život, jer puno propuštate ako ne percipirate te poruke.

Ritual koji otvara osjetila

Postoje rituali pomoću kojih vam možemo pomoći postići tu potpunu otvorenost za percipiranje poruka koje svemir tako nesebično daje. Ritual uz koji ćete napokon moći shvatiti ono što viđate i osjećate i na koncu, da bi se vaša savjetnica mogla potpuno povezati s vašom podsvijesti. Nakon čega može napraviti sve da vam rastumači poruke, da vam odgovori na svako pitanje i da vam da jasan odgovor što znače vaši znakovi, kamo vas vode, što vam poručuju i što vas točno čuva i vodi kroz život.

Čak iako ne vjerujete u čuda, život će vas uvjeriti. Svemir. Ljubav. Samo otvorite svoja osjetila i prepoznajte znakove. Tu sam da vam objasnim sve o znakovima svemira koji su i mene vodili i vode me i dalje kroz ovo čudo zvano život. I, kako je rekao Albert Einstein: “Postoje dva načina da proživite život. Jedan je kao da ništa nije čudo. Drugi je kao da je sve čudo.”

Teodora

O autorici:

Poruke svemira  –  Svemir vam se obraća, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život Vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih Vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću.
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas!

pratite nas na facebooku