facebook Skip to main content
AlternativaTeodora

Pozitivne promjene počinju od vas – uspješnost rituala je u vašim rukama

By 12/10/2021No Comments
Pozitivne promjene počinju od vas – uspješnost rituala je u vašim rukama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Razni rituali rade se od pamtivijeka. Njihova moć i korist toliko su jake da se oni izvode i danas. Svaka religija ima rituale. Puno ljudi ima neke svoje male rituale. Kad nas vi nazovete i želite vratiti partnera, poboljšati financije ili pročistiti negativnu energiju, rješenje je ritual. S obzirom na to da postoji toliko vrsta različitih rituala, ja ću vam objasniti što je važno za moj i što im je zajedničko svima.

 

Čisto platno – dobar početak svega što nosi promjene

Neovisno za što se radi ritual, najvažnije je očistiti negativnu energiju i raditi na “čistome”, na praznom platnu. Tijekom rituala, meni je najvažniji razgovor s vama kroz koji mi vi dajete energiju koja mi je potrebna da sve ima smisla i da se međusobno vodimo kroz cijeli postupak. Kod mene nema tabu tema, zatvorenost nije opcija, niti šutnja. Što ste otvoreniji, što ste opušteniji, to jače upijam vaše vibracije i sve one vaše istinske skrivene želje zakopane duboko u vama. Tada sve to izlazi van, a ja s time mogu raditi ono što je potrebno da bi vam se ostvarila želja i ritual bio uspješan.

Povezano: Ritual svijećama – moćan alat za bolji život

Pozitivne promjene počinju od vas – uspješnost rituala je u vašim rukama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Djelovanje je individualno, nekome se već tijekom rituala mogu početi događati prelijepe stvari (npr. dođe poruka koju toliko čekate), a nekada je problem takav da je potrebno više truda. Također, od izuzetne je važnosti prije bilo kakvog djelovanja provjeriti ima li uopće smisla boriti se za nešto. Na primjer, nemoguće je kod neke osobe stvoriti osjećaje ako već nisu u njoj. Ne možemo umjetno stvoriti nešto što ne postoji. Možemo emotivno otvoriti partnera ili simpatiju prema vama, poboljšati vaše odnose i produbiti vezu, pomoći da se osoba otvori, maknuti blokade… ali preduvjet je da ta osoba ima emocije prema vama.

Zadnja faza rituala je zaštita. Bilo to zaštita u smislu da vam nitko više ne može nauditi negativnim energijama ili da se osoba više ne zatvara prema vama, obavezno je napraviti pečat, zaštitu koja zaključava cijeli ritual. Nema smisla raditi nešto što se ponovno može vratiti na staro. Važno je i da znate da nema potrebe za osvetom ili ikakvom vrstom crnih sila, ja to ne radim. Jer dobro je uvijek neusporedivo jače od onog negativnog. Dok vas čistim, svo zlo i negativa koji su na vama, automatski se brišu, stvara se čisto platno i podloga za sve ono dobro što vam u životu dolazi.

 

Sve je balans – izjednačite pozitivno i negativno u vama kroz ritual

Kroz ritual se sve dovodi u balans i vaše se energije dižu na najvišu razinu. Možemo produbiti vašu intuiciju, vaš unutarnji glas koji je jako važan vodič kroz život. Za sam kraj, volim izvući anđeosku poruku koja se referira na vaš ritual i zaokružuje sve kao cjelinu. Imajte na umu da možemo učiniti svašta, ali prava magija dolazi od vas samih. Zato se i radi s vama i kroz vas. Možda nakon rituala osjetite neopisiv mir, spokoj ili pak euforiju, adrenalin, uzbuđenje. Sve su to normalne reakcije. Kako god da se osjećate, ispravno je.

Pozitivne promjene počinju od vas – uspješnost rituala je u vašim rukama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAPonekad ritual ne djeluje odmah, treba proći neko vrijeme. Ne paničarite ako još ne vidite rezultate. Samo je pitanje kratkog vremena kada će sve sjesti na svoje mjesto. Za moj ritual potrebno mi je da mi date što više sebe kroz razgovor, ali postoje rituali gdje je jako važno da u tišini i miru zaronite u sebe i budete koncentrirani čitavo vrijeme trajanja rituala. Ne postoje pravi i krivi načini. Svaki ritual ima svoje razloge zašto se radi baš tako kako se radi. Zanima li vas sve detaljno, ja ću vam objasniti. A nekad nije ni važno znati što se točno radi, vaša savjetnica će najbolje znati procijeniti kakva vrsta je idealna za vas. Tu smo upravo kako bi vama pomogli umiriti misli, unijeti pozitivno u vaš život i potaknuti pozitivne misli. Zakon privlačenja je stvaran, a naša mašta i vizualizacija može puno toga postići.

Povezano: Kako unijeti sreću u svoj dom

Također, morate znati da ponekad rješenja jednostavno nema. Neke se stvari samo mogu ublažiti ili prizvati nove, lijepe stvari u vaš život. Zato je od iznimne važnosti prvo dobro sve provjeriti energetski i u kartama, jer kroz karte i prvi uvid možemo znati na čemu se isplati poraditi, a što je bolje pustiti. Što god želite postići ritualom, važno je da vjerujete i svim srcem samo želite.

Teodora

O autorici:

Pozitivne promjene počinju od vas – uspješnost rituala je u vašim rukama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život Vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih Vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću.
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas!

Pratite nas na Facebooku