facebook Skip to main content
Tjedni horoskop

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021.

By 11/10/2021No Comments
 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Ovan   

Ovog tjedna vaša je sklonost žuriti naprijed i poduzeti nešto, ali Ovnovi, ponekad pauziranje donosi najveću korist.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući partnerstva, čini inkonjunkciju s Uranom u vašoj kući novca. Ponovno se pojavljuje stara rasprava. Mogli biste začepiti rupe u trošenju sa svojim životnim partnerom ili cijelom obitelji. Možda biste trebali isprobati mjesec dana “bez trošenja”, nešto što vam je možda i prije uspjelo. Okupljanje radi zajedničkog cilja je rješenje, ali danas je izazov s ovom energijom.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj obrazovnoj kući, pravi sekstil za Saturna u Vodenjaku u vašoj kući zajednice. Sada osjećate osjećaj suradnje, ovaj put s ljudima izvan vašeg kućanstva. Ovnovi, mogli biste se pridružiti s drugim roditeljima na projektu. Možda radite nešto u zajednici s Gradskim vijećem ili uljepšavate kvart. Ako vrijeme dopušta, razmislite o prodaji susjedne garaže.

 

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Bik

Bik, ovaj tjedan ste fokusirani na dugoročne pozitivne promjene.

Ovaj tjedan morate slaviti nekoliko stvari. Bikovi, pazite na dobre vijesti ovog tjedna.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj radnoj kući, čini inkonjunkciju s Uranom u vašem vlastitom znaku Bika i vašoj kući povjerenja. Odgovor koji vam je potreban može zahtijevati razgovor sa službenikom ili predstavnikom tvrtke. Pokušajte se ne iritirati. Upamtite, druga osoba na telefonu samo radi posao, označava okvire ili daje kvotu.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući resursa, pravi sekstil Saturnu u Vodenjaku u vašoj kući karijere. Bik, možda ćete se sresti s nekim u odjelu za ljudske resurse vaše tvrtke ili se možete prijaviti za novi posao. Budite izravni sa svojim zahtjevima i mogli biste imati vrlo sretan ishod.

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Blizanci

Blizanci, velike najave i hrabre akcije ovog tjedna mogu vam donijeti uspjeh.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući romantike i avanture, čini inkonjunkciju s Uranom u Biku u vašoj kući maglovitosti. Dobro je biti fleksibilan jer je danas tako lako pokvariti datum ručka, zaboraviti nazvati ili dopustiti AutoCorrect da vam prepiše tekst. Ili ste možda primatelj ove vrste romantičnih promašaja. Važno je biti svoj uobičajeni opraštajući i razumljivi ja kad su u pitanju srčana pitanja.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući partnerstva, u četvrtak, 14. listopada, u vašoj kući ugovora pravi sekstil Saturnu u Vodenjaku. Vi i vaša draga mogli biste sjesti za ozbiljnu rasprava o budućnosti. Danas biste mogli biti u iskušenju da zajedno potpišete predbračni ugovor, kupite kuću ili potpišete zakup. Dobro je raspravljati, ali pričekajte potpisivanje tek nakon što Merkur krene izravno kasnije ovog mjeseca.

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Rak

Ovog tjedna eksperimentiranje je jednako loše, provjereno i dobro jednako dobro. Rak, držite se onoga što znate.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući od kuće i kuhinje, čini inkonjunkciju s Uranom u Biku u vašoj kući novih iskustava. Možda biste danas pomislili eksperimentirati s kuhinjom, ali to bi vam moglo donijeti neočekivane i vjerojatno neugodne rezultate. Prije početka kuhanja provjerite datume isteka. A ako jedete vani, razmislite o odlasku na mjesto koje vam je prilično poznato.

Sredinom tjedna, u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući zdravlja i blagostanja, pravi sekstil Saturnu u Vodenjaku u vašoj kući zaštite. Danas možda preispitujete kako se brinete za sebe. Možda se želite baviti jogom, ili možda nešto egzotičnije poput “šumskog kupanja”. Rak, dodir s prirodom, šetnja šumom i udisanje jesenskog zraka mogu vam pomoći da se osjećate obnovljeno.

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Tjedni horoskop Lav     

Ovaj tjedan čeka vas avantura, pazite na novi teritorij.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj prijevoznoj kući i vozilima, čini nepovezan s Uranom u Biku. Budite spremni ovaj tjedan na logističko pitanje kada pokušavate doći s jednog mjesta na drugo. Promet ili zaobilazni pravci mogli bi vas ometati ili odjednom vaše vozilo postane uber nepouzdano. Lave, pobrini se da ti je telefon napunjen pa možeš nazvati prijatelja koji će ti pomoći u prijevozu.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući uzbuđenja i romantike, čini sekstil Saturnu u vašoj kući dugotrajnih veza. Danas ćete se možda smjestiti sa svojim partnerom kako biste razgovarali o tome kako svoju vezu učiniti službenijom ili trajnijom, mogli biste razgovarati o zajedničkom useljenju, kupnji nekretnine ili velikom skoku i reći: “Da”. Ako tražite ljubav, izgledi su danas izvrsni za postizanje dobrog spoja.

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Djevica  

Ovaj tjedan uklanjate blokove i uklanjate prepreke. Djevice, put pred nama je čist.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući financija, čini inkonjunkciju s Uranom u vašoj kući sustava vjerovanja. Sada ste (opet) usredotočeni na novac i gledate koja vaša uvjerenja zapravo blokiraju vaš prosperitet. Sada možete jednom zauvijek ukloniti prepreku (koja može biti strah ili nesigurnost). Djevice, pogledajte videozapise o ponovnom promišljanju novca, proračunu i općenito prosperitetu. Učinite afirmacije. Tamjan lakog novca.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući i u kući obitelji, pravi sekstil Saturnu u vašoj radnoj kući. Čist, uredan i minimalistički dom mogao bi vas nazvati. Uključite video zapis “čisti sa mnom” ili pustite svoju omiljenu glazbu kako biste s lakoćom reorganizirali svoju kuhinju. Vrijeme je da otapate kupaonicu ili smanjite ormar. Djevice, bit ćete tako zadovoljni rezultatima.

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Vaga
 

Ovaj tjedan ljubav i prijateljstvo kucaju vam na vrata. Vaga, mogućnosti su blizu.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući povjerenja, čini inkonjunkciju s Uranom u vašoj kući razočaranja. Vaga, danas se usredotočite na smijeh svojim ludostima i manama jer ne postoji način da ih u potpunosti eliminirate. Pokažite drugima da ste dobar timski igrač i da niste savršeni. Okupit ćete više prijatelja i podrške nego ikad prije.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj komunikacijskoj kući, pravi sekstil Saturnu u vašoj kući romantike. Danas ćete možda dobiti tekstualni ili telefonski poziv koji ste čekali. Vaga, ovo je možda netko koga ste nedavno upoznali, a sada imaju vremena za razgovor ili čak upoznavanje. Ovo je sjajno vrijeme da se obratite nekome za koga ste zainteresirani ili uzvratite poziv osobi koja vas proganja.

 

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Škorpion           

Tijekom cijele nemirne energije ovog tjedna čestitajte sebi, Škorpione. Donosite bolje odluke.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući za odmor i oporavak, čini inkonjunkciju s Uranom u vašoj kući odnosa. Vaš partner možda je danas ispunjen energijom i želi vas utrčati do vrha u zatvorenoj teretani za penjanje. Ali previše ste se pokakali da biste se popeli. Škorpione, razmisli o kompromisu i idi sa voljenim gledati neki film koji će te oraspoložiti.

Sredinom tjedna, u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući novca, pravi sekstil Saturnu u vašoj kući. Danas radite odgovorne stvari poput toga da svoj dom učinite energetski učinkovitijim i spremite se za zimu. Mogli biste povući policu osiguranja svog iznajmljivača da vidite jeste li dobro pokriveni. Škorpione, mogli biste zamiljeniti žarulje za LED kako biste uštedjeli novac. Danas odrastaš.

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Strijelac     

Ovog tjedna odluke su jasne i znate što radite. Strijelče, možete ostati pri svojim uvjerenjima.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući prijateljstva, čini nepovezani Uranov posao. Danas ćete možda morati razočarati nekoga, bilo prijatelja ili svog nadzornika. Dvostruko ste rezervirali sebe i sada donosite odluku. Strijelče, na kraju će ovo uspjeti na bilo koji način koji odaberete, ali bit će trenutak da se prisjetite priče o Gospi ili Tigru .

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera, u vašem znaku Strijelca i u vašoj kući povjerenja, pravi sekstil Saturnu u vašoj komunikacijskoj kući. Danas se možete probuditi s osjećajem uvjerenja i biti spremni za potpisivanje ugovora. Nažalost, Strijelče, Merkur je još uvijek retrogradan i vjerojatno ugovor još nije u vašim rukama. Ovo je u redu. Samo obavijestite drugu stranu da ste donijeli odluku i stvari će se pomaknuti naprijed kada za to dođe vrijeme (što bi bilo nakon što Merkur krene izravno).

 

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Jarac       

Ovaj tjedan put bi mogao biti neravan. Jarac, zamislite to kao četverotočkaš.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući karijere, čini inkonjunkciju s Uranom u vašoj kući preuzimanja rizika. Baš kad ste razmišljali o ulasku u ured svog šefa i zahtijevanju povišice, ustanovili ste da je izvan grada. Ovo je način na koji vas svemir štiti. Jarac, ovo nije dobar dan za riskiranje, posebno uključujući sukobe ili ultimatume. Netko bi mogao prozvati vaš blef.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući mistike, pravi sekstil Saturnu u vašoj kući novca. Danas je dobar dan da pomoću magije aktivirate malo energije prosperiteta za svoje kućanstvo. Zapalite zelenu svijeću za rast i sada je u rukama Svemira.

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Vodenjak

Ovaj tjedan stvarate veze i upoznajete nove prijatelje. Vodenjaci, magnetični ste.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući za putovanja, čini nepovezan Uran u vašoj kući s obitelji. Ovo je izazovan dan za putovanje. Autobusi, vlakovi, avioni, svi oblici prijevoza danas mogu poći po zlu. Ako planirate otići negdje izvan lokalne cjelovite hrane, napravite plan za nepredviđene situacije. Budite fleksibilni i dopustite da stvari krenu po zlu. I što je najvažnije, zadržite smisao za humor.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući prijateljstva, pravi sekstil Saturnu u vašoj kući osobnog magnetizma. Danas biste mogli proširiti svoj krug prijatelja. Vodenjaci, ovo je dobar dan za prisustvovanje proslavi, Meetup grupi ili klubu knjiga (čak i ako je to samo sastanak Zooma).

 Tjedni horoskop 11.10.2021. – 17.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Tjedni horoskop Ribe 

Ovog tjedna dobro je vjerovati sebi i vlastitoj domišljatosti. Ribe, u redu je posegnuti za zvijezdama.

U utorak, 12. listopada, retrogradni Merkur u Vagi, u vašoj kući ulaganja, čini inkonjunkciju s Uranom u vašoj kući informacija. Možda vas je za stražnjicu ugrizla greška bitcoina ili ste htjeli kupiti kutiju srebrnjaka. No, danas izbjegavajte žurbu s ulaganjem, osobito onim vrlo spekulativne prirode. Ribe, ovo nije dobar dan za kockanje čak i ako vam netko da besplatnu vožnju do trkališta.

Sredinom tjedna u srijedu, 13. listopada, Venera u Strijelcu, u vašoj kući karijere, pravi Saturnu sekstil u vašoj kući intuicije. Danas vas vaš unutarnji kompas upućuje u pravom smjeru kada je u pitanju situacija s klijentom ili nadređenim. Vjerujte u sebe i budite sigurni da ćete se držati svog izbora. Ribe, možda ćete dobiti ponudu za novu poziciju ili za vođenje tima.

Pročitajte novi mjesečni horoskop OVDJE!

Pratite nas na FaceBooku