facebook Skip to main content
Tjedni horoskop

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021.

By 27/09/2021No Comments
 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Ovan   

Ovnovi, kretanje prema naprijed zaustavlja se jer Merkur ovog tjedna ide retrogradno.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući odnosa, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj komunikacijskoj kući. Istog dana Merkur u Vagi postaje retrogradan. Danas biste mogli biti iznenada neriječiti kad vam netko da neočekivani kompliment. Sada se pitate postoji li smisao iza onoga što su rekli. Može li se spremati romansa? Budući da je Merkur sada retrogradan, morat ćete pričekati da saznate.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući intimnosti, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama. Vaša mašta radi prekovremeno. Možda ste prilično opsjednuti nekim primamljivim mislima. U glavi vam mogu ostati zaostale slike iz filma koji ste gledali ili ljubavni roman koji ste čitali. Ovnovi, ovo bi vas moglo dovesti u romantično raspoloženje kada se vi i vaša draga okupite.

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Bik

Bikovi, stvari se usporavaju razumnim tempom jer Merkur ovog tjedna mijenja smjer.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući rutine, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući novca. Istog dana Merkur ide retrogradno u Vagi. Danas biste možda proučavali svoje rutine kako biste vidjeli možete li pronaći načine za uštedu novca. To može biti prebacivanje na kućni filter za vodu, izradu vlastitih sredstava za čišćenje ili pravljenje kave s mlijekom u vašoj kuhinji. Ušteda tu i tamo nekoliko novčića može vam uštedjeti stotine, a možda i tisuće godišnje.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu u vašoj kući odnosa, čineći trigon prema Neptunu u Ribama. Dan možete započeti nekim ozbiljno romantičnim mislima. Bik, ti ​​i tvoja draga možda biste htjeli ostati još malo u krevetu. Ako tražite ljubav, ovo je izvrstan dan za postavljanje novih fotografija na svoj profil. Sada ćete zasigurno privući pozornost.

 

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Blizanci

Blizanci, možda imate kratki fitilj jer retrogradni Merkur ovog tjedna prelazi granice.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj avanturističkoj kući, čineći trigon do Sjevernog čvora u Blizancima u vašoj kući povjerenja. Istog dana Merkur ide retrogradno u Vagi. Možda ćete iznenada poželjeti poletjeti do omiljenog planinskog mjesta ili do lokalne obale. Danas vam treba mala avantura. Počnite rano jer će biti potrebno malo uvjerenja da prijatelj ili član obitelji pođe s vama.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući posla i rutine, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama u vašoj kući karijere. Blizanci, možete postići ogroman napredak u svom poslu ako odvojite nekoliko trenutaka da zamislite bolje iskustvo. Postavite sebi pitanja na koja će vam odgovoriti Nebeska muza. Kako ovaj posao učiniti zabavnijim? Kako mogu obaviti ovaj posao u pola vremena? Kako mogu dobiti bolji posao?

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Rak

Rak, cesta bi ovog tjedna mogla biti stjenovita jer Merkur staje i mijenja smjer.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući predaka, koji pravi trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući prošlih života. Istog dana Merkur ide retrogradno u Vagi. Danas možda razgovarate s udaljenom rodbinom ili istražujete obiteljsko stablo putem rodoslovne web stranice. Moguće je da na svoju lozu gledate i o njoj razmiljšate. Ovo je dobar dan za razmišljanje o tome odakle ste došli.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući romantike, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama u vašoj kući istraživanja. Možda ste spremni uroniti u vezu. To bi moglo značiti odlazak na prvi spoj. Možete objaviti profil na web mjestu za upoznavanje koje nikad niste probali. Rak, gledajući ovo kao avanturu, neustrašivi ste i stoga magnetični.

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Tjedni horoskop Lav     

Lave, nemoj žuriti s donošenjem presude. Postoje prednosti ako ste spremni stati i pregledati informacije.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući za komunikaciju, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući prijateljstva. Istog dana Merkur ide retrogradno u Vagi. Danas ste se mogli čuti sa starim prijateljem upravo kada ste razmišljali o toj osobi. Ovaj retrogradni tranzit Merkura u sljedećih nekoliko tjedana mogao bi vam vratiti mnoge ljude.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući kuće i obitelji, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama u vašoj kući resursa. Ako tražite sredstva za popravak kuće, vrijeme je za malo čarolije s novcem. Pobrini se da feng shui oko ulaznih vrata bude dobar tako da raščistiš nered. Zdjelu napunjenu novčićima i bistrim kristalima kvarca postavite na stol kraj ulaznih vrata. Sada prizivate novac.

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Djevica  

Djevice, nećete biti raspoloženi ovaj tjedan. Spremni ste za bijeg.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući novca, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući karijere. Istog dana Merkur ide retrogradno u Vagi. Danas možda razmišljate o svojoj karijeri i sasvim ozbiljno tražite drugi posao. Sada kada je Merkur otišao retrogradno, mogli biste se vratiti u tvrtku u koju ste se prethodno prijavili da vidite ima li otvorenih novih radnih mjesta. Ili možete otići svom trenutnom upravitelju zatražiti unapređenje. Pobrinite se da posao počnete izvan retrogradnog razdoblja koje počinje 18. listopada.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj komunikacijskoj kući, koja pravi trigon prema Neptunu u Ribama u vašoj kući odnosa. Oh, kakav romantični aspekt, ispunjen pjesmama i poezijom. Djevice, zgrabi svoju dragu i učini zajedno nešto zaista zabavno. Iznajmite kanu i veslajte na mirnom jezeru. Sjednite straga u kino i snađite se. Ostanite u krevetu jedući jagode i pijući šampanjac.

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Vaga
 

Vaga, ne podcjenjujte svoju moć. Biti skroman neće vam osvojiti nagrade ovaj tjedan.

Tjedan počinje suncem u Vagi. U vašoj kući povjerenja, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući mudrosti i razumijevanja. Istog dana Merkur ide retrogradno u Vagi. Danas biste mogli dobiti poznati podsjetnik da ste sasvim sposobni podnijeti više. Nema razloga da se više suzdržavate i nema razloga da se kratko prodate. Danas je dan za ustajanje i brojanje.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući novca, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama u vašoj radnoj kući. Danas možete ukloniti ograničenje svog novčanog toka prepoznavanjem potencijalnog pasivnog izvora prihoda. Vaga, ovo vam je možda već prije bilo na stolu. Sada se pojavljuje s mogućim mentorom koji će vas provesti kroz korake kako bi se to dogodilo.

 

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Škorpion           

Škorpione, u svoj život možete privući ono što želite. Samo trebate biti jasni o čemu se radi.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući za odmor i oporavak, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući moći. Vrijeme je da napunite baterije. Danas je dobar dan za jogu, meditaciju ili samo ostanak u pidžami cijeli dan. Isključite elektroniku i slušajte glazbu Svemira. Neka vaš dnevnik bude uz vas dok ćete primati poruke. Osim toga, prijatelj životinja može doći i donijeti vam znak.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta koji počinju s Venerom, u vašem znaku Škorpiona i u vašoj kući osobne privlačnosti, čineći trigon prema Neptunu u Ribama u vašoj kući romantike. Vaš magnetizam danas nije na listi. Škorpione, vaš dolazak ovakav izgled mogao bi donijeti mogućnosti iz blizine i daleka. Danas biste mogli upoznati nekoga s kim imate jaku seksualnu kemiju. Čak i ako ne iskoristite ovu priliku, barem znate da ste je ipak dobili.

 

 

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Strijelac     

Strijelče, pronalaženje puta naprijed ovaj tjedan znači slijediti svoju intuiciju.

Tjedan počinje sa suncem u Vagi, u vašoj kući prijateljstva, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući odnosa. Ako tražite ljubav, ne tražite dalje od svojih prijatelja. Dopustite nekome koga poznajete da vas spoji na spoj. Strijelče, osjećat ćete se ugodno kad upoznate nekoga tko dođe s dobrom preporukom. Vjerujte svojim prijateljima da će vam pomoći pronaći novu srodnu dušu.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući intuicije, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama u vašoj kući predaka. Danas ste povezani s članovima obitelji koji su živjeli davno. Strijelče, imate duhovnu vezu s čarobnim ljudima iz prošlosti. Ovo je dobar dan za istraživanje vaših psihičkih sposobnosti. Izvucite Tarot karte ili Visak i vježbajte.

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Jarac       

Jarac, često se pridržavajte plana. Ali ovaj je tjedan izazov.

Tjedan počinje sa suncem u Vagi, u vašoj kući karijere, čineći trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj radnoj kući. Danas možete probiti blok karijere, onaj koji vas koči već neko vrijeme. Razmislite o tome da se prijavite za posao bez obzira imate li sve kvalifikacije ili ne. Ako je posao pravi za vas, vrata će vam se otvoriti. Pronađite nekoliko radnih mjesta koja vas zanimaju i objavite svoj životopis.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući prijateljstva, koja pravi trigon prema Neptunu u Ribama u vašoj komunikacijskoj kući. Možda se osjećate na vrhu svijeta jer vam bliski prijatelj daje do znanja što za njih značite. Možda vam zahvaljuju na savjetima ili pomoći koju ste im pružili. Jarac, pjevaju vaše pohvale (i ne samo vama nego i mnogim ljudima).

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA
Tjedni horoskop Vodenjak

Vodenjak, ovog tjedna možete izaći iz rutine i krenuti novim putem.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući znanja, čineći trigon do Sjevernog čvora u Blizancima u vašoj kući djece i kreativnosti. Mogli biste danas pomoći djeci u izradi domaćih zadaća ili se pripremiti za standardizirani test. Ovo je također odličan dan za vas da pogledate poučne YouTube videozapise poput slikanja murala, izrade zmaja ili pletenja džempera.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući karijere, koja pravi trigon do Neptuna u Ribama u vašoj kući novca. Ako želite zaraditi više novca na svom poslu, vrijeme je za malo novčane čarolije. Vodenjak, uputivši izravni zahtjev Svemiru zapalivši metalnu zlatnu svijeću i zaželjevši novac. Ili uzmite malo novca i utrljajte ga po dnu stopala. Sada možete poslati svoju poruku.

 Tjedni horoskop 27.09.2021. – 03.10.2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Tjedni horoskop Ribe 

Ribe, Svemir radi s vama i šalje vam simbole koji će vas voditi.

Tjedan počinje suncem u Vagi, u vašoj kući resursa, koji pravi trigon prema Sjevernom čvoru u Blizancima u vašoj kući temelja. Kroz neka istraživanja danas biste mogli otkriti nekoliko dobrih ulaganja. Možete razmotriti ispunjavanje internetske prijave za dobivanje kredita po niskoj kamatnoj stopi. Ribe, sreća je s vama u ovom trenutku, posebno u financijskim pitanjima. Ovo je dobro vrijeme za traženje novca.

U srijedu, 29. rujna, postoje dva aspekta, počevši od Venere u Škorpionu, u vašoj kući vjerovanja i duhovnosti, koja pravi trigon do Neptuna u svom znaku Riba. Možda ćete se sada osjećati više povezani sa Svemirom. Znakovi i simboli su posvuda. Možda ćete vidjeti više brojeva ili životinjskih znakova, poput jastreba na nebu ili zečića koji vam prelaze put. Zabilježite različite simbole koje vam svemir šalje danas. Ribe, znakovi se zbrajaju s odgovorom koji tražite.

Pročitajte novi mjesečni horoskop OVDJE!

Pratite nas na FaceBooku