facebook Skip to main content
AstrologijaMona

Veliki vodeni trigon – Venera u Škorpionu trigon Neptun u Ribama

By 30/09/2021No Comments
Veliki vodeni trigon – Venera u Škorpionu trigon Neptun u Ribama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Srijeda, dan pod najjačim uplivom Merkura koji u svom retrogradnom hodu ponovno formira kvadrat s Plutonom. Egzaktan je u petak ali svejedno treba obratiti pažnju kako u prometu tako i na frikove u našim životima. Djeca su posebno osjetljiva kategorija pod ovim tranzitom! Što nam donosi veliki vodeni trigon, Venera u Škorpionu i Neptun u Ribama? 

Mjesec u Raku

Mjesec je u znaku Raka i emotivnost podiže na maksimum, a zbog aplikacijskog kvadrata vladara današnjeg dana s frik-kontrolorom – Plutonom suzdržite se od obiteljskih rasprava i vraćanja na stare teme i dileme zbog kojih može doći i do (obiteljskog) nasilja. Iako će ova postavka imati kulminaciju za vikend, ipak već danas pokušajte vježbati strpljenje i diplomaciju. Jer, upravo sada na snazi je kvadrat Marsa iz Vage s prenaglašenim emocijama sklonog Mjeseca u Raku.

Umjesto svađa, svjesno, snagom volje ovu energiju pretočite u akciju, pokret, djelovanje od kojega će biti koristi a ne štete. Isplatit će se uloženi napor jer nakon ovoga kvadrata, Mjesec formira energiju sekstila s Uranom iz Bika. Tako da ugodna druženja, timski rad i iznenadne povoljne okolnosti mogu imati svojih pet minuta.

Kako nije trigon u pitanju pod čijim energijama se situacije, ljudi i događaji sami namještaju, već je energija sekstila na snazi, mi sami trebamo uložiti trud i angažman. Eto, iskoristite kvadrat Mjeseca i Marsa da se pokrenete ka dobrim stvarima koje će donijeti sekstil Mjeseca i Urana u Biku. Mjesec formira i aplikacijski trigon ka Veneri iz Škorpiona i Neptunu u Ribama.

Slijeva se jezero emocija u riječne brzace Škorpiona… A kao šlag na torti Venera i Neptun položen u beskrajnom oceanu emocija, formiraju energiju trigona egzaktno oko 18h. Koliko vode, koliko emocija, koliko nada, želja i očekivanja! Koliko romantičnih osjećanja ali i isto takvih poteza.

Veliki vodeni trigon – Venera u Škorpionu trigon Neptun u Ribama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Iako znate sve o Veneri i Neptunu u protočnoj energiji ipak ću vas dodatno podsjetiti.

U vrijeme tranzita Venere u trigonu s Neptunom, u nama se javlja duboka želja za čarobnom ljubavlju i nježnom romansom. Donosi želju za srodnom dušom. Ali osim želje, ovaj tranzit i donosi i romansu i srodnu dušu. Pogodovo onima koji taj aspekt imaju u natalnoj postavci ali i u solarnom horoskopu!

Venera je ljubav, a Neptun je čarolija te u dobrim odnosima donose čarobnu, bajkovitu ljubav. Neptun je i oblak i tako udruženi čine da oblak sreće lebdi u nama i oko nas.

Što nam Donose neptun i Venera

Ovako udruženi znaju nam donijeti u život i nekoga neobičnog i drugačijeg. Nekoga čiji pogled i prisutnost budi u nama osjećaj kao da smo hipnotizirani ili pod ljubavnom čarolijom. Postajemo nježni, romantični, skloni izljevu emocija. Venera u Škorpionu protežira strast ali i duboko prožimanje s partnerom na svim nivoima. Intenzivira odnos do krajnjih granica, a Neptun ovdje dodaje začin nježnosti i romanse. Upravo ta doza romantične komponente igra važnu ulogu i vodi put oblaka, u samo sedmo nebo. Zato se stvara i ovisnost o tom nekom i želja da se svaki trenutak provede zajedno. Ružičaste naočale i tom bojom obojan pogled, neizbježni su prilikom ovoga tranzita, a time i svi u našem okruženju kao i okruženje samo…

Povezano: Članci – Astrolgija 

Mona

O autorici:

Veliki vodeni trigon – Venera u Škorpionu trigon Neptun u Ribama, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Kako je gore tako je i nama dolje, kako je iznutra tako je i izvana. Privlačimo ono što zračimo a ne ono što želimo… zašto je to tako i što učiniti?! Rado i profesionalno ću vam odgovoriti na ta i druga pitanja!

Urođeni dar vidovitosti nadogradila sam kroz vrhunsku naobrazbu iz astrologije, energetske psihologije, feng shuia i drugih ezoterijskih znanja te kao iskusan astrolog i life coach. Kombinacijom tih tehnika dobivam potpun uvid u Vašu situaciju i razvoj događaja. Također, ako se situacija ne razvija u željenom smjeru, ako vam je teško zbog ljubavne, poslovne, financijske ili obiteljske situacije javite se da situaciju usmjerimo ka realizaciji Vaših želja i potreba Vaše Duše.

Bavim se poglavito astrologijom, pobliže: Astrologija odnosa-ljubavnih i poslovnih (sinastrija, kompozit, Davison relationship, ljubavna kompatibilnost). Elekciona astrologija (najbolji datum za pokretanje posla, ljubavne veze, vjenčanje i dr.) Solarne prognoze (godišnji horoskop), Lunarne prognoze (mjesečni horoskop), Dnevni tranziti ( prognoze dnevnih događaja ili za određeni dan u godini Vama bitan). Karmička astrologija, Horoskop Duše, Natalna astrologija, Energetska astrologija, Poslovna astrologija.

.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Moni već danas!

Pratite nas na facebooku