Bezuvjetna ljubav zaista postoji

Zara centar
Zara centar
saturn i odnosi i bezuvjetna ljubav

Bezuvjetna ljubav je ono što većina ljudi traži. Ali iako ju svi tražimo i želimo ne znamo ju dati. Svaka osoba ima svoju verziju bezuvjetni ljubavi i teško je pronaći dvije osobe koje imaju istu definiciju ovoga pojma. No odgovor je jednostavniji nego što mislite, tu je ljubavni tarot …ljubav zaista postoji.

Što nam priroda govori

Kako bismo bolje mogli shvatiti što je to bezuvjetna ljubav, pogledajmo prvo što nam govori naša majka Zemlja.

Priroda i okoliš nam podaruju hranu koja nas drži na životu, zrak koji udišemo i vodu koja je izvor života. Majka Zemlja ne diskriminira na temelju boje kože, entiteta, vjere, statusa, uvjeta u kojima smo rođeni, godina, seksualne ili političke orijentacije – ovdje ima mjesta za sve!  Bez obzira na okolnosti, majka Zemlja se pobrinula da svi imaju osnovne potrebe za životom. Upravo je to bezuvjetna ljubav.

kako biti sretan i ispunjen

Prvo zavoli sebe, pa tek sve oko sebe

Prije svega, naučite voljeti sebe. Postoji izreka da prvo morate upoznati sebe i zavoljeti sebe sa svim svojim manama i vrlinama kako bi mogli voljeti drugu osobu, i to je apsolutno točno.

Sve je stvar razvijanja dubokog, intimnog odnosa sa samim sobom. Voljeti sebe je izazov za veliku većinu ljudi, a ipak je osnovna baza za razvijanje odnosa s drugim ljudima, a to je upravo ono za čime žudite. Morate sebe naučiti voljeti punim srcem bez zadrška.

Vjerujte u proces…

Voljeti sebe nije nešto što možete učiniti odmah. Ne postoji magični štapić koji može promijeniti vaše viđenje sebe, na tome morate raditi dugo i sustavno. Voljeti sebe je cjeloživotni proces u kojem učite o sebi, učite o onome što želite, što vam smeta, što vas inspirira i iz dana u dan sve više prihvaćate sebe kao jedinstvenu osobu koja je vrijedna ljubavi.

Voljeti sebe je također i stvar adaptacije. Morate naučiti živjeti s promjenama i s onim dobrim ali i lošim u životu. Kada sebe počnete poimati kao osobu vrijednu ljubavi, tada ćete shvatiti značenje pojma bezuvjetna ljubav. Upravo tada ćete moći tu istu emociju dati i drugoj osobi. Osobi s kojom ćete zajedno rasti, učiti, živjeti i voljeti.

Duboko sagledajte sebe i situaciju u koju ste doveli samog sebe i oko toga budite vrlo realni. Što je razlog vaše tuge, vaše sreće i vaše patnje? Samo s ovim prvim korakom ćete pokidati barijeru koja je do sada stajala u vašem srcu i moći ćete privući bezuvjetnu ljubav u svoj život.

Ako sebe čitav život gledate kroz negativno svjetlo, štetite sebi i više nego što možete misliti. Ovim obrascem ponašanja jedino što privlačite u svoj život je ono što ne želite, ono što vam se gadi…pa kako mislite uspjeti u životu ako se obezvrjeđujete?

tarot majstori

Naučite se voljeti, a ako postoji nešto što na sebi zaista želite promijeniti, dopustite svojoj intuiciji da vas povede u taj proces i dovede vas do promjene. A najvažnije od svega, uvijek budite otvoreni i iskreni prema samome sebi.

Što je za mene bezuvjetna ljubav

Vrlo rano sam osjetila što znači istinski voljeti. Prvi puta sam osjetila ljubav kada sam shvatila da sam drugačija od druge djece, a jedino što me je moglo utješiti je bio razgovor s mojom majkom.

S majkom sam  počela gledati u tarot karte, izoštravati svoju intuiciju i polako je to preraslo u zaista posebnu vrstu ljubavi, ne sam prema majci i tarot kartama, nego i prema čitavom čovječanstvu, već tada sam prihvatila sebe. Objeručke još i danas prihvaćam svaki izazov sa svime što mi život pruža i zaista sam sretna.

Za mene je najbolji osjećaj na svijetu kada nekome mogu pomoći, bez da tražim išta za uzvrat. Vidite, svačija definicija bezuvjetne ljubavi je različita…Za mene to znači pomaganje što većeg broja ljudi, uz ljubavni tarot mogućnost da nekome vratim osmjeh na lice, osjećaj ispunjenosti i veselja…

Bezuvjetna ljubav – razne definicije ali isti osjećaj

Za nekog drugog je bezuvjetna ljubav nešto potpuno drugačije. Na vama je da pronađete svoju definiciju ljubavi, ja sam ovdje kako bih vas mogla usmjeriti na pravi put i upozoriti vas na pogreške koje radite dok tražite put prema iskonskoj sreći uz ljubavni tarot.

Samo onaj koji sebe vidi realno, koji može prihvatiti sve svoje vrline i mane će moći pronaći bezuvjetnu ljubav, zašto to ne bi bili upravo vi? Javite se. Naši tarot majstori vaš čekaju, zavirite u najbolji ljubavni tarot.

DOBRO JE ZNATI I OVO O TAROTU

 

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!