Kako funkcionira tarot putem telefona - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

AstrologijaNajcitanijeTarot

Kako funkcionira tarot putem telefona

By 24/11/2019 No Comments

Bez obzira jeste li imali mnogo susreta s tumačenjima putem telefona ili ste totalni početnik sigurno ste se upitali kako to zaista funkcionira. Možda je najjednostavnije objasniti da telefonsko savjetovanje radi poput interneta. Internet nije opipljiv, nema neku posebnu lokaciju, on je nakupina energije s milijardama portala u koje se može ući. Do njega se može doći putem telefona, tableta, kompjutera – bilo gdje u svijetu.

Slično je i u slučaju naših tumačenja. Vaše energetsko polje i bilo koje polje na koje se vaša energija veže prilikom tumačenja  (planeti, horoskop i sl.) je upravo kao i Internet. U ta polja bilo tko može ući, uvijek i od bilo kud. A kao i u slučaju Interneta postoje puno bezvrijednih informacija koja vam ne predstavljaju ništa, a u koje savjetnice ni ne pokušavaju ući i u potpunosti ih zanemaruju. Zbog toga ne trošite svoju energiju na bespotrebna pitanja poput što trenutno nosim na sebi ili što sam doručkovao. Takve informacije su nebitne, stoga bivaju zanemarene.

KAKO SE SAVJETNICA POVEZUJE S KLIJENTOM?

Kada govorimo o telefonskom savjetovanju, svaka savjetnica ima svoj ritual spajanja i način na koji interpretira informacije koje dobiva prilikom ulaska u vaše energetsko polje.
Na primjer:

  • Vizije
  • Intuicija
  • Energije planeta
  • Tarot
  • Energija anđela
  • Duhovno vodstvo
  • Pomno slušanje klijenta

Ako savjetnica prikuplja informacije za vas, ne treba nužno biti s vama kako bi se s vama povezala i primila potrebne informacije za savjetovanje.  Isto funkcionira i povezivanje s vašim duhovnim vođom. Ako kanalizira anđele ili duhovno vodstvo, ne mora s njima biti u neposrednom kontaktu. Takva bića ne nastanjuju trodimenzionalni svijet, zbog toga su uvijek s vama, a samim time se savjetnica s njima može povezati s bilo kojeg drugog mjesta. Najbolje je ovaj odnos objasniti putem jednostavne analogije: Svi skupa, savjetnica, anđeli i vi ste u grupnom razgovoru – svatko svoje informacije govori putem telefona, s različitih lokacija.

Ako savjetnica koristi tarot ili neku drugu tehniku (npr. visak),ona jednostavno koristi svoju intuiciju u vaše ime, a ono što pronađe, sazna i vidi vama kaže putem telefona. Dakle, neposredni fizički kontakt je apsolutno nepotreban. Jedino bitno je da klijent, odnosno vi, bude koncentriran na ono što ga zanima i bude duhovno prisutan prilikom tumačenja.

ZAŠTO JE BITAN DATUM ROĐENJA?

Datum rođenja je vrlo bitan ukoliko se savjetnica povezuje s planetima i kanalizira energiju astrologije. Vrlo često se datum rođenja koristi u telefonskim čitanjima ako se radi iscjeljenje, skidanje uroka ili čitanje energetskog polja  jer tim putem savjetnica kanalizira astralnu energiju i sagledava vašu situaciju iz druge sfere izlazeći iz trodimenzionalnog svijeta kakvog poznajemo. Tim putem se aura čovjeka vidi jasno i više nije fiktivni pojam.

MOŽE LI SVAKA SAVJETNICA TUMAČITI PUTEM TELEFONA?

Kao što sam rekla više puta, fizička prisutnost nije nužna za rad. Telefonska savjetovanja mogu biti jednako, a u nekim slučajevima i puno efektivnija od čitanja u četiri oka. Zašto? Često sam se susrela s ljudima kojima se puno jednostavnije otvoriti ako ne vide s kime razgovaraju. Ponekad se radi o vrlo delikatnim temama, a klijentu je lakše neke stvari reći neznancu, pogotovo ako ni druga strana ne zna kako izgleda fizički. Većina nas energiju dobijemo iz samog tonaliteta glasa klijenta. Ali naravno, ako ne posjedujete određenu jačinu u astrološkom smislu, nećete moći pomoći osobi koja je s druge strane. Zato se ovime ni ne bave svi.

KOJE SU PREDNOSTI TELEFONSKOG TUMAČENJA?

Često savjetnici mogu postići potpunu koncentraciju putem telefona jer im ništa ne odvlači pažnju, a savjetnici se mogu fokusirati samo na jedan izvor energije – na glas. Naravno, ovo ne znači da tumačenje licem u lice nije efektno, nego da svaka vrsta savjetovanja i tumačenja ima svoje prednosti. Zapamtite da svaki dobar savjetnik može s vama stupiti u kontakt uvijek i u svako vrijeme što tumačenje čini dostupno svima.