Kako se pripremiti na razgovor s tarot stručnjakom - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

NajcitanijeTarot

Kako se pripremiti na razgovor s tarot stručnjakom

By 22/12/2019 No Comments

Prvi puta kada sam se susrela s tarotom putem telefona sam bila na iglama. Kako će osoba reagirati na čitanje? Hoće li biti suza, smijeha, svađe? Hoću li uspjeti pomoći osobi kojoj je pomoć potrebna? Hoću li zadovoljiti kriterije? Prije toga sam samo radila s osobama licem u lice, to mi nije bilo strano. No izrazito sam se bojala izazova čitanja putem telefona jer nisam znala hoće li mi osoba podariti dovoljno svoje energije kako bi čitanje bilo uspješno.

Vrlo je uobičajeno biti nervozan kada nešto prvi puta radiš. Ako do sada još niste bili kod tarot stručnjaka, pa naravno da ste skeptični, da se bojite i to je posve prirodno i normalno. Ako se spremate za razgovor s nekim od savjetnika u Alternativnom centru Zara, pripremite se za naše zajedničko druženje.

Ovo je nekoliko primjera što kažem osobama da naprave, bili oni stalni ili posve novi klijenti.

Razmišljajte o područjima života koja vas muče

Ovo može uključivati veze, odnose na poslu, duhovnu obnovu, prijateljstva ili obiteljske probleme. Iskreno, ono što govorim svojim klijentima, pa tako i vama, je da je najbolje izbjegavati pitanja o zdravlju. Iako postoje osobe specijalizirane isključivo za zdravstvena pitanja, većina savjetnika ne želi utjecati na odluke koje se tiču vašeg zdravlja. I konkretno u Alternativnom centru ne odgovaramo na pitanja o zdravlju.

Napravite popis

Vrijeme teče brzinom munje, budite spremni. Pripremite popis pitanja, tema ili situacija o kojima biste htjeli porazgovarati i to po principu važnosti. Ono što vas najviše zanima pitajte prvo, mnogi se zadrže na jednoj temi čitavi termin pa ne uspiju pitati sve ono što ih zanima.

Budite jasni

Iako su općenita pitanja u redu, npr. u kojem će smjeru ići moja karijera ili sprema li mi se nešto novo na polju ljubavi, bilo bi dobro da pripremite jasno pitanje za specifičnu situaciju koja vas muči. Ne čekajte da vaš savjetnik sam nadođe na ono što vas zanima, budite jasni oko onoga što želite saznati. Isto kao što ne idete zubaru kada vas zaboli zub i kažete mu da ste došli na opći pregled, tako ni ne dolazite u tarot centar po generalnu sliku vašeg života.

Razmislite o svojim namjerama

Ovo je vrlo bitan korak. Sva vaša razmišljanja, svi vaši osjećaji i želje koje osjećate u trenutku kada zovete neku od savjetnica su zapisani u vašem energetskom polju, a svaki dobar savjetnik će to moći osjetiti. Ako odmah budete iskreni s njom i ne pokušate ju zbuniti, ona će moći razlučiti bitne informacije koje joj se pruže, a samim time će vam moći pomoći puno efikasnije. Najbitnije je da znate koje su vaše želje  ali i podsvjesna očekivanja od tarot čitanja. I posljednje što trebate znati je da vam dobar savjetnik neće lagati. Možda ponekad nećete čuti ono što ste očekivali i čemu ste se nadali, ali informacija koju ste dobili nije netočna.

Budite realni

Ni jedan savjetnik na svijetu vam neće moći dati 100% točne informacije. S razlogom imate slobodu volje i pravo da promjenu mišljenja i donosite vlastite zaključke. Svaka nova odluka koju donesete će promijeniti vaš život i ishod onoga što vam je tarot savjetnik rekao prije donošenja te odluke. Imajte to na umu drugi puta kada pomislite da vaša seansa nije bila uspješna. Znajte što možete očekivati.

Informirajte se

Ako prvi puta zavirujete u svijet tarot stručnjaka, potrudite se pročitati informacije o savjetniku koji vas zanima. Ako vas ne zanimaju anđeoske poruke, ne birajte savjetnika koji se bavi anđeoskim tarotom. Ako vas zanimaju uroci i jeste li pod djelovanjem neke vrte magije, izaberite onog savjetnika kojem je upravo to domena. Pročitajte dobro što vam poručuje izabrani savjetnik. Ako vam se ne sviđa što ima za reći, ne birajte ga. Možda vam se ovo sada čini površnim načinom biranja, ali bitno je da vi budete zadovoljni i da se osjećate sigurnima u rukama vašeg savjetnika. Također, ako se ne možete u potpunosti povjeriti muškarcu, pa ne tražite muške savjetnike. Što god vama odgovara, to je pravi izbor za vas.

Ne igrajte igru hoće li moj savjetnik pogriješiti

Mnogi klijenti imaju potrebu „ispitati“ svog savjetnika i pritom priželjkivati da padne njihov „test“. Iako ovo jest svakako vaše pravo, svakako imajte na umu da samo šačica savjetnika mogu poput radara iščitati vašu dužinu kose ili boju očiju. Ovo ne znači da ostali nemaju iskustva ni sposobnosti. Koncentrirajte se na ono što vam je zaista bitno i ne rasipajte energiju na nepotrebne informacije poput vašeg fizičkog izgleda.

Otvorite se

Ovo ne mogu naglasiti dovoljno. Upravo sam zato ovo ostavila za kraj. Presudna je ova stavka, čak i najbitnija u čitavoj priči. Ako dolazite k vašem savjetniku bez prave želje za informacijama, puni predrasuda i skeptičnog nastrojenja, vaš tarot nikako neće biti uspješan ni točan. Zatvoren um je ekvivalentan zaključanim vratima, kroz njih nećete proći ma koliko se god trudili. Ovo je bacanje vremena i novaca te se nikako ne isplati dogovarati termin čitanja.

Čitanje tarota je poziv, ne posao. Za svakoga je ovo duboko osobno, jedinstveno iskustvo koje je nemoguće ponoviti. Iako savjetnice nisu vaši psiholozi, s klijentima mogu uspostaviti jednak odnos povjerenja. Vaša želja da budete otvoreni, iskreni, da sudjelujete i da se zabavite će vam pomoći upotpuniti iskustvo tarot čitanja.

Dunja

O autorici:

Stručnjakinja sam za ciganski tarot ,bijelu magiju kao i za tehniku rada viskom.
Dar za gledanje u karte naslijedila sam od mame i od malena sam znala da sam posebna. Gledanje u karte je disciplina koja osim znanja zahtjeva jako izoštrenu intuiciju. Karte nam mogu biti vodič i smjernica u svim životnim pitanjima. Mogu Vam pomoći da se riješite nedoumica i sumnji.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Dunj već danas!