Skip to main content
Godišnji horoskop

Godišnji horoskop 2021.

By 05/01/202131 ožujka, 2021No Comments
Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Veliki godišnji horoskop za 2021 je tu! saznajte što očekuje vaš znak

Ovaj veliki godišnji horoskop 2021 zadržava najbitnije informacije o događanjima u ovoj godini. pronađite svoj znak i saznajte što dolazi i što se zvijezde za vas pripremile.

Ovan

 21. ožujka – 19. travnja

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Dobrodošli u Novu godinu! Ovan se ima čemu radovati u ovoj velikoj avanturi 2021. godine. Na osobnoj razini postoji mnogo zaokreta i preokreta za vaš ambiciozni znak. Tona vatrene moći svjetluca kroz nebo, posebno nakon što je vaš osobni planet Mars održao tlo vrućim i isprobao vas kroz puno toga tijekom duge, ali strastvene retrogradne faze 2020. godine. Kratki osvrt na prošlo vrijeme: Vaš je matični planet ušao u sjenu 25. srpnja postajući retrogradnim 9. Rujna. Tada je bog rata bio smješten izravno 13. studenog i konačno uklanja sjenu da bi započeo ovu Novu godinu 2. siječnja!

Ovo je trenutak istine za stvarno poduzimanje aktivnosti na onim važnim lekcijama koje su vas provukle kroz 2020. Bilo je to kao da prolazite kroz nekakav obred inicijacije! Često ste bili suočeni s osjećajem bijesa na vrlo intimnoj razini. Kao i većina Ovnova i vi ste radili u više slojeva emocionalnih područja, uključujući osjećaj neadekvatnosti i odluke o bitkama koje ste zapravo trebali voditi. Glavno raskrižje sada vas dovodi u usklađeniju točku neovisnosti.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Odsad će biti daleko lakše zauzeti se za ono što želite, u što vjerujete i što zapravo osjećate najpotrebnijim. Vodit ćete konstantnu bitku da to postignete svakodnevno. Za većinu Ovnova to znači da morate biti veća osoba u mnogim argumentima i postati strukturiraniji u svojoj metodi pristupa u svim aspektima svog života. Možda ćete morati odlučiti između vlastitih potreba i onoga što vas drugi pokušavaju navesti. Najvažniji savjet ove godine je da se uvijek kladite na sebe!

Sve u svemu, ova godina izgleda sjajno za strastveni znak Ovna! Neophodno je da se izuzetno dobro brinete o sebi, jer će glavni aspekt Saturna u Vodenjaku u kvadratu do Urana u Biku zapaliti pobunu u vašim zonama materijalnog bogatstva i prijateljstva. Možda ćete dobiti više slaganjem s drugima nego samim izlaskom iz svoje zone komfora. Otkrijte koliko vas drugi zaista obožavaju – uključujući i na romantičnoj razini!

Zapitajte se što stvarno želite u svojim vezama, jer netko je potpuno slobodan za Ovna, samo trebate otvoriti oči! Za one koji su već u vezama ovo je savršena godina „uzmi sve ili ostavi“. Saturn traži da u svojim obvezama pronađete slobodu. Oni parovi koji se s tim mogu nositi mogu postići bilo što!

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Dobrodošli u Novu godinu i potpuno osvježavajuće novo lice koje pružate! Vaš se znak toliko raduje 2021. Toliko ste dugo prolazili kroz neke nevjerojatne promjene da je sada vaše vrijeme da apsolutno zablistate i živite svoj najbolji život. Vaš je znak bio jak i postojan čak i dok se svijet ljuljao i kotrljao kroz prošlogodišnje intenzivne velike cikluse konjukcije koji su se događali između Jupitera, Saturna i Plutona.

Prošlogodišnje konjunkcije između Saturna i Plutona (12. siječnja); Jupiter i Saturn (4. travnja, 30. lipnja, 12. studenog); i Saturn i Jupiter u Vodenjaku (21. prosinca) su vas zaista izgradili u osobu koja ste danas. Svijet je prošao kroz toliko intenziteta 2020. godine, ali vaš zemaljski znak ga je izbacio. Vaš poznati “nikad ne odustaj stav” izdvaja vas iz mase! Zapravo, u ovu godinu vjerojatno ulazite s puno više odlučnosti nego ikad. Da, još puno toga treba učiniti u svim područjima vašeg života, ali vi ste uspješni Bik koji je uvijek spreman držati se za vas i čekati, a vaš prkos je zapanjujući.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Ovo bi trebala biti fantastična godina za vaš ambiciozni znak. Obilje dinamičnih događaja utjecati će na vas na svim razinama osobnog života, ljubavi i pobjeda u karijeri. Sjajna ste zvijezda emisije zahvaljujući neprestanom prolasku Urana kroz vaš znak, počevši od 2018. godine i predodređenog da blista kroz vašu prvu kuću osobnog pojavljivanja do 2025. godine! Ovu godinu definira glavni kvadratni aspekt između Urana preko Bika i Saturna u Vodenjaku. To omogućuje međusobnu interakciju i nagle društvene prilagodbe koje mogu promijeniti vaš život – a ujedno se osjećate izuzetno ranjivo.

U tome je stvar guranje na drugu stranu. Osjećat ćete se više duhovno povezani sa svojom zajednicom i prepoznati po svojim urođenim talentima. Saturnova uloga u vašem životu trenutno vas vodi na više javnu razinu koja može donijeti iznenadnu slavu u određenim svojstvima. U svakom slučaju, pozvani ste da zakoračite u širi osjećaj autoriteta i ostanete utemeljeni kroz postupakprilagodbe. Venerin prolazak kroz zodijak ove godine za vas znači sve u vezi s ljubavlju i uvažavanjem. Pripremite se da vaš matični planet na kraju godine uđe u retrogradnu fazu u znaku Jarca i očekujte kozmičke nagrade ako slijedite svoj pravi poziv i ostanete vjerni svom najautentičnijem sebi.

 

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Dobrodošli u vrlo posebnu godinu, Blizanci. Vaš znak Blizanaca odlazi u 2021. godinu sa svježim izgledima i puno briljantnih trenutaka. Godinu otvara vaš matični planet koji ulazi u električni znak Vodenjaka 8. siječnja, dodajući ove već postojeće svijetle energije. Vaša je aura na mjestu, a svi koji dođu u kontakt s vama prepoznaju vaš sjaj.

Bit će puno iznenadnih i sudbinskih događaja koji će na vas izravno utjecati na pozitivan način. Osjećat ćete se usklađenije i prisutnije nego ikad prije, pogotovo dok čvorovi sudbine prolaze kroz vaš znak. Možda biste bili u središtu pozornosti dok vas drugi traže riječi ohrabrenja kroz neke čarobno fantastične događaje koji izravno uključuju vaše prekrasno ja! Ako osjećate potrebu za promjenom i spremni ste uskočiti u svoju sudbinu, zavežite se i uživajte u vožnji. Imate tonu toga dobroga za sebe u 2021. godini!

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Prošlogodišnje sjajne veze s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu bile su prilično teške za sve – posebno za vas, jer je 2020. bila izuzetno teška za vašu osobnu osmu kuću psiholoških područja. Mnogi su Blizanci prošli duboko razdoblje depresije ili neke vrste velikog gubitka. Čak i s vašom dualnom prirodom, ostajanje optimističnog moglo bi vam pasti na pamet da prolazite kroz nekoliko raskrižja odjednom.

Te su se konjunkcije 2020. dogodile između Saturna i Plutona (12. siječnja), Jupitera i Saturna (4. travnja, 30. lipnja i 12. studenog); i Saturna i Jupitera u Vodenjaku (21. prosinca), što je sve odredilo prošlogodišnje energične sudbine za cijeli svijet. Nije bilo lako proći kroz vrtlog emocija koji je i jake učinio slabima. Testirani ste izvan svojih granica kako biste mogli preći na drugu stranu oluje. Vaš zračni znak trebao bi ove lekcije unaprijediti kroz vašu snažnu sposobnost komunikacije. Mnogi su Blizanci možda čak promijenili zanimanje i cjelokupni životni put.

Kakva je godina pred vama, Blizanci! Ne postoji ništa što ne možete učiniti ili postići. Čak i s nekim hvatačima koje ćete pogoditi tijekom retrogradne faze Merkura, toliko ćete naučiti u tako kratkom vremenu. Mnogi Blizanci mogu se u potpunosti upustiti u novi posao. Možda se selite zbog posla ili nove životne situacije koja vam smiruje dušu. Slijediti i vjerovati svojim intuitivnim slutnjama bit će upravo pravi potez! Predstojeći ciklusi pomrčine imaju neke krajnje predodređene okolnosti u kojima se čini da se sve poravnava; međutim, to također može zahtijevati da pustite nešto što više ne služi vašem načinu života.

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Dobrodošli u nevjerojatnu novu godinu! Doživjet ćete masovno kretanje u područjima svog života koja su se nekada osjećala zaključana. Vaš je znak prošao kroz nevjerojatne prijelaze 2020. godine zahvaljujući nekim vrlo istaknutim suprotnostima između Jupitera, Saturna i Plutona. Ti su se glavni igrači mogli susretati na nebu tijekom cijele godine kopajući po vašoj srži i donoseći vam neporeciva iskustva koja su vam u potpunosti promijenila razmišljanje tijekom 2020. godine.

Kako se većina tih usklađivanja odvijala u vašoj sedmoj kući Jarca, od vas se tražilo da život vidite kroz partnerstva, a možda ste kao rezultat stvorili ili obogatili mnoge veze, bilo osobne, romantične ili poslovne. Saturnov tranzit između znaka Jarca i ekscentričnog znaka Vodenjaka dao vam je ideju o tome što vas ove godine treba naučiti u vezi s oslobađanjem karme i povratkom vlastitog osjećaja autoriteta.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Datumi ovih značajnih konjukcija 2020. godine uključivali su: Saturn i Pluton (12. siječnja), Jupiter i Saturn (4. travnja, 30. lipnja i 12. studenog), te Saturn i Jupiter u Vodenjaku (21. prosinca). Da biste pregledali prirodu ove energije, osvrnite se na stare bilješke, poruke, e-mailove, kalendare i životne situacije samo da biste stekli ideju o cjelokupnoj temi koja se događala za vas kako biste krenuli naprijed. Odmaknite se od svega i realno sagledajte što stvarno 2021. godina želi iznijeti u vama.

Sve u svemu, ovo će biti prilično plodna godina za vas! Zaronit ćete u područja života koja će vas usmjeriti na vaše vlastite intelektualne potrebe. Možda ćete se osjećati i biti neovisniji od ostalih oko vas, očekujući odgovarajuće granice u svim vezama. Fokusiranje na obitelj jedna je od najvažnijih stvari za vaš znak, ali s izazovom Saturna u Vodenjaku koji prolazi kroz vašu osmu kuću, ovo zapravo može stvoriti više emocionalne distance. Osjećat ćete se sklonijima da krenete sami, istražujući svijet vlastitim sredstvima.

Vaše će romantične avanture krenuti zaobilaznim putem kojim ćete razmišljati o ljubavi na svim razinama. Ovaj temeljni i filozofski pristup može izazvati čak i vaše dugoročne veze. Slobodni Rakovi mogli bi upoznati nekoliko značajnih ljudi, posebno oko 2021. ciklusa pomračenja (26. svibnja, 10. lipnja, 19. studenog i 4. prosinca), koji se pomiču oko Sjevernog čvora u Blizancima i Južnog čvora u Strijelcu. Na kraju godine bit će vrlo važan retrogradni tranzit Venere, koji će vas istovremeno izazvati i prosvijetliti do onoga što vam treba na svim razinama. Ova lekcija vaše karme tražit će od vas da posložite svoje poslove u odnosima i financijama.

 Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Pripremite se za ključnu godinu u svom životu dok vam planeti gore zauvijek mijenjaju put. Iako je 2020. postavila mnoge kolektivne izazove, vidjet ćemo kako će se sljedeća faza naše globalne evolucije dogoditi u godini koja je pred nama. Svi Lavovi imat će puno razloga za slavlje tijekom 2021. godine – i u ljubavi i u karijeri. Zavirite u ono što zvijezde predviđaju za godinu pred nama!

Krajem 2020. godine dva su se moćna planeta pomaknula nebom od vas i ostat će tamo uglavnom tijekom cijele 2021. Saturn – planet upravitelja zadataka koji vlada životnim lekcijama i uvijek vas prisiljava da ojačate – stajat će izravno preko vas do 2023. Ova Saturnova opozicija predstavlja značajnu prekretnicu u životu bilo koje osobe.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

S jedne strane, to može signalizirati da će mnogi Lavovi u ovom trenutku teže ostvarivati ​​svoje osobne ciljeve i planove, jer će vam Saturn stajati kao prepreka na putu. Ova se opozicija često pokazuje kao vrijeme kada sve što poželite postaje teže postići kao autoriteti, šefovi ili partneri u sukobu s vama i sukobljavat će se često i nezgodno.

Lavovi će na 2021. godinu gledati kao na vrijeme kada se od njih tražilo da puno jasnije shvate što žele i kako to žele dobiti. S takvim lijepim kozmičkim usklađenjima koja potiču osobni rast i sreću, morat ćete ublažiti strasti dok se suočavate s preprekama koje će se zasigurno pojavljivati na putu.

To je zato što Svemir želi pomoći svim Lavovima da rastu i postaju jači nego ikad prije. Ove godine započinje životno poglavlje o ustrajnosti – ono u kojem karma dokazuje da ste čelik iskovani vatrom. Sad će biti potrebni fokus ipredanost. Izazovi će vas preusmjeriti, a sve veze koje nestanu natjerat će vas da shvatite kakve vas osobe zapravo ispunjavaju, a koje su vas samo kočile.

Jedna stvar koju možete reći za 2021. je da neće biti ugodna ili opuštajuća godina. Umjesto toga, osjećat će se kao staza s preprekama sa slavnim, zlatnim peharom na kraju. Morate strateški raditi da biste krenuli naprijed, cijelo vrijeme okružujući se srodnim dušama i drugim savršenim partnerima. Čak i ako se ponekad osjećate sami, zasigurno niste. Samo naučite kako se osloniti na ljude koji vam zapravo čuvaju leđa.

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Dobrodošli u 2021. Djevice, godinu koja će vam preokrenuti tlo pod nogama. Doživjet ćete velik rast dok procjenjujete gdje ste sada i kamo još želite ići. Godina koja je pred nama bit će ispunjena mogućnostima za osobni rast, zdravlje, sreću, ljubav, prijateljstva i uspjeh, pa očekujte da budete prilično zauzeti! Iako mogu postojati neki izazovi, ipak će biti blagoslova. Zavirite u ono što zvijezde predviđaju za godinu pred nama!

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Iako će posao, karijera i kontinuirano uzdizanje prema vašim ambicijama vjerojatno biti glavni fokus ove godine, značajna pažnja bit će usmjerena na tjelesno zdravlje i obiteljske odnose. Zaronimo u evoluciju svakog od njih!

Djevice će na 2021. gledati kao na ključnu godinu za rast i širenje karijere. Budući da se ne bojite napornog rada ili zauzetog kalendara, dobro ćete proći tijekom ove sljedeće faze evolucije. Napravite detaljne popise onoga što želite postići ove godine i budite sigurni da pažljivo pratite svoj raspored.

Iznad svega, unatoč iskušenjima da stalno radite sve, ne dopustite si da izgorite uzimajući više nego što možete podnijeti. Davanje prioriteta vašem osobnom zdravlju i stvaranje vremena za užitak bit će neizmjerno važno kako biste spriječili da vas izjedaju brojne odgovornosti i zadaci na poslu.

Ipak, zbog veličanstvenih Jupiterovih blagoslova, mnoge će se Djevice ove godine također križati s vezama srodnih duša – ili će možda postati još bližima s onima koji su već uz njih. Obiteljske stvari također će vam ove godine potrošiti misli, ali nakon što se to riješi 2021. godine, izblijedjet će i omogućiti vam da pronađete veću stabilnost u životu i krenete prema naprijed. Bez obzira na sve, Djevice, snagom prihvatite izazove koji su pred vama i znajte da ste vrijedni sreće, zdravlja i ljubavi.

 

 Vaga

23. rujna – 22. listopada

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Bit ćete popularni kao i uvijek i spremni krenuti u 2021. sa stilom! Iako se vaši prijatelji i obitelj možda bore s ravnotežom i osobnim poslovima, bit ćete sabrani kao i uvijek. Možda ćete otkriti da su vaši ljubavni savjeti vrlo traženi oko prvog i drugog siječnja, zato se nemojte bojati podijeliti svoja razmišljanja o takvim stvarima.

Kako sezona godišnjih odmora počinje prestajati, pronađite vremena za povezivanje s braćom i sestrama ili prijateljima iz djetinjstva oko 9. i 10. siječnja. Podijelivši svoje novogodišnje odluke s navedenim osobama, možete se povezati sa svojom ambicijom i potruditi se da ovoga puta napravite pozitivne promjene.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Veljača započinje s Mjesecom u vašem znaku Vage, a od vas će se tražiti da pogledate svoju osobnu ravnotežu. Možda ćete trebati uzeti prva dva dana u mjesecu za razmatranje svojih osobnih i profesionalnih obveza, pronalazeći način da podržite oboje (bez da se zaletite u zemlju). Devetog ćete možda trebati postaviti neke granice, odvojiti vrijeme za sebe kod kuće i možda napraviti čišćenje kuće kako biste se otresli neželjene energije koju ste nedavno stekli. Pazite na neočekivani sukob 24. veljače kada se Mjesec u Lavusuprotstavi Merkuru u Vodenjaku i budite oprezni da ne uvrijedite nikoga od svojih poznanika.

Ove biste godine, pogotovo kad započne drugo poluvrijeme, trebali bolje razumjeti kako izgleda vaša financijska sigurnost, a zauzvrat ćete biti spremni za donošenje odluka o novcu. Sav financijski posao koji ste napravili ove godine počet će se isplaćivati tijekom kraja 2021. godine, pripremajući vas za 2022. godinu!

 

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Čekali ste pravo vrijeme da napravite neke promjene, dragi Škorpione, a zvijezde se poravnavaju 2021. da bi učinile upravo to. Nova godina isprepleće se sa Suncem, Merkurom i Plutonom, sve u Jarcu, istodobno osvjetljavajući sektor vaše karte koji vlada misaonim procesom i komunikacijom. Bit ćete spremni zauzeti novi način razmišljanja i prenijeti drugima te pomake.

Ovo će također biti savršeno vrijeme za odabir novog hobija ili područja studija, pa razmislite o upisu na internetski tečaj ili započinjanju novog projekta. Ovdje vam energija također može pomoći da postavite nove granice tamo gdje trebate stvoriti prostor s određenim ljudima, pa napravite korak natrag od toksičnih ili prepotentnih odnosa.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Početak godine donijet će više fokusa na vaš kućni život dok se parada planeta kreće kroz Vodenjak, dok osvjetljava dio vaše karte koji upravlja domom. Budući da je energija Vodenjaka notorno nepredvidiva, možda ćete pronaći neočekivanu potrebu za kretanjem ili iznenadni poriv za preuređenjem. Pokušajte se ne boriti protiv ove energije, jer će ove promjene biti potrebne za vašu osobnu evoluciju. Srećom, Škorpioni su majstori u prilagodbi, a malo promjena treba prihvatiti kao dobru stvar.

Ovo će biti vaša godina za sjaj, a bila bi šteta dopustiti da sumnja u sebe zabrlja za vas. Ne bojte se samozatajanja i ulaganja dodatnih napora u stvaranje prijateljstva s kolegama. Ali posao neće biti jedino što će vas pokrenuti 2021. godine, a koja obećava biti sparna godina i za ljubav. Međutim, budući da su Škorpioni prirodni empati, poduzmite dodatne korake kako biste se zaštitili od narcisa koji mogu iscrpiti vašu energiju i / ili samopoštovanje.

Ne zaboravite biti oprezni i pronicljivi u svim aspektima svog života, a vi ćete izaći na prvo mjesto!

 Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Početak godine dovest će jedinstvene nove ideje u prvi plan vašeg uma, dok će Saturn i Jupiter zauzeti središnje mjesto u znaku Vodenjaka. Ovi planetarni smještaji potaknut će svježe misli oko filozofskih koncepata poput manifestacije, sreće, karme i odgovornosti.

Ova vas energija pogađa na cerebralnoj razini, stvarajući žeđ za informacijama zbog kojih ćete željeti iskrcati novi put ka znanju. Ovo bi bilo savršeno vrijeme za početak studija ili pohađanje nekog oblika visokog obrazovanja (čak i kroz osamljeni hobi). Bit će važno stvoriti raspored oko toga kako ćete proširiti svoj um, jer Saturn cijeni strukturu. U to ćete se vrijeme možda naći i u procesuplaniranja odmora, jer ćete biti više nego spremni za avanturu!

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

2021. će vam zasigurno donijeti veliku dozu osobne evolucije, a možda čak i sjaja, iako to možda neće uvijek nastati na nježan način. Budući da će se vaš planetarni vladar Jupiter družiti u Vodenjaku, možda ćete biti prisiljeni evoluirati na načine koje ne očekujete. Bit će to za vas posebno karmična godina, zato se hrabro suočite sa svim frontalnim izazovima ili poukama koje vam svemir pošalje.

Vaš će um biti znatiželjan tijekom cijele godine, zato ne zaboravite često izazivati ​​svoj mozak. Pronalaženje načina da svoju znatiželju oženite svojom duhovnošću, posebno će vam pomoći, što će dovesti do ozbiljnog prosvjetljenja. Iz tog razloga možda bi bilo dobro odabrati novi oblik meditacije 2021. Astralna projekcija, krugovi punog Mjeseca ili čak trans meditacije mogu biti izvrsni alati za navigaciju ove godine, koja će imati velik naglasak na vašem umu i duši te njihovoj povezanosti.

 

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Počet ćete 2021. provodeći puno vremena u svojoj glavi. Sunce, Pluton i Merkur zajedno rade u znaku Jarca kako bi vam pomogli riješiti misli. Teme oko identiteta zasigurno će se pojaviti, a vjerojatno ćete dobro razmotriti kako želite ići naprijed u životu. Zbog ovih položaja možete biti malo strogi prema sebi, ali njihova energija počinje omekšavati 8. siječnja kada Venera uđe u Jarac, pomažući vam da se ponovno povežete sa ljubavlju prema sebi.

Mladi Mjesec 12. siječnja bit će posebno transformativan kad se pridruži Suncu tvoreći konjunkciju s Plutonom, izuzetno moćan aspekt koji može natjerati one koji su na putu do samopoboljšanja – i slomiti one koji to nisu. Upotrijebite današnju energiju za postavljanje namjera oko ciljeva i načina kako prijeći svoj najviši put.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Za vas će se stvari početi brzati tijekom sezone Riba (od 18. veljače do 21. ožujka), a vaš će um brzinom munje ispucavati nove ideje i misli. Mnogo vremena ovog proljeća bit ćete usredotočeni na vaš kućni život i zabavu, a vaša kreativna strana će zaista doći do izražaja.

Posao će se početi odvijati neposredno prije početka ljeta, i premda su vam profesionalne ambicije u velikoj mjeri važni, ne zaboravite na vrijemekoje je potrebno odvojiti za ljubavi, zabave i brige o sebi. Izbjegavajte prekomjerno raditi protiv sebe 2021. Uspjeh će vam se sigurno dogoditi, ali vaše srce i um trebaju se napuniti baš kao i svi ostali. 

 Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Kako 1. siječnja obilježava još jednu revoluciju oko Sunca, možda ćete otkriti da proživljavate razdoblje osobnog rasta. Vjerojatno ćete biti malo uljuljani u sezoni odmora i tražit ćete strategije za ponovno ulaganje u sebe i razvoj.

Dok će Jupiter, Saturn i Merkur putovati kroz Vodenjaka, aktivno ćete tražiti načine za provođenje promjena na mikro i makro razini. To znači osjetljivu ravnotežu između rada u sjeni i ega, a morat ćete obaviti potreban posao kako biste postali bolji i krenuli svojim najvišim putem. 14. siječnja bit će za vas posebno transformativni dan, ali to dolazi s vlastitom boli i možda ćete se suočiti s pogodakom za svoj ego. Sve neravnine na cesti trebale bi se polako kretati na ovaj dan, jer svi izazovi s kojima se suočavate mogu samo pridonijeti vašoj osobnoj evoluciji.

Sunce ulazi u Vodenjaka 20. siječnja, dajući vašem egu i vašem samopouzdanju zdravu dozu energije. Nakon što se prilagodite promjenama koje ste napravili u posljednje vrijeme, napokon ćete se opet osjećati sličnijima sebi. Ljudi će vam prirodno gravitirati za to vrijeme, a s vašim rođendanom nemate razloga osjećati se krivim što ste u središte svemira.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

Ove godine vaš je potencijal za rast astronomski, pa svaki put kad vam svemir iznese lekciju, polako. Ne zaboravite da svaki slom srca dolazi s pričom koja vas oblikuje, svaka pogreška utire put prema ustrajnosti i te lekcije nikada neće prestati dolaziti. Karma će biti izuzetno prisutna 2021. godine dok se Saturn nastanjuje pod znakom Vodenjaka, prisiljavajući vas da rastete.

Ovaj položaj Saturna također će vam pružiti nevjerojatnu količinu snage, zato se nemojte suzdržavati kada je riječ o postizanju stvari koje želite. Ove godine imate puno snažnih planetarnih položaja i oni vam mogu pomoći u ostvarenju vaših najluđih snova. Ne zaboravite pitati svemir za pomoć kad vam zatreba i nemojte se bojati vlastitog uspjeha!

 Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Godišnji horoskop 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Vi ste najsneniji znak zodijaka, ljupke Ribe, s obiljem suosjećanja i dobrote. Vaša sposobnost intuicije tuđih osjećaja je dar, ali imajte na umu da to može biti i prokletstvo, pogotovo kad netko iskoristi vašu slatku narav.

Kao i svake druge godine, suočit ćete se s novim lekcijama o tome kako se kretati stvarnim svijetom bez žrtvovanja svoje osjetljive naravi. Srećom, dobit ćete i puno prilika za povezivanje s uistinu dobrim ljudima koji vam mogu pomoći vratiti vjeru u čovječanstvo, ako vam se učini da se koleba.

VAŠ OSOBNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU ODREDIT ĆE VAŠ USPJEH U NOVOJ GODINI. ZATRAŽITE GA SADA!

 

Početak godine bit će za vas prilično zauzet, posebno oko umrežavanja unutar vlastite zajednice. Upotrijebite energiju tijekom ovog prvog dijela siječnja da analizirate svoj krug kako biste mogli shvatiti tko je, a tko nije pravi prijatelj.

Iako imate široku zajednicu ljudi koje nazivate “prijateljima”, bilo bi dobro provjeriti što ta riječ zapravo znači i kako se odnosi na ljude koje označite kao takve. Energija 14. siječnja bit će posebno transformirajuća u tu svrhu jer se sunce i Pluton spajaju u Jarcu.

Kao znak Ribe, znate kako se kretati s plimom i osekom, ljupke Ribe. Međutim, ponekad vas može povući struja ako se ne potrudite boriti protiv nje. Kao najsaosjećajniji znak zodijaka, nužno je pronaći načine kako progovoriti i zagovarati sebe. Ova će vam godina donijeti puno reflektirajuće energije, prisiljavajući vas da gledate svoje granice i koriste li vas drugi ili ne.

 

saznajte više!