Horoskop za prelazak Venere u znak Škorpiona i Marsa u znak Vage

Zara centar
Zara centar
vaga, venera, astrologija mars u vagi, harmnoja i balans

Donosimo vam horoskop svih događanja, po znakovima  za prelazak Venere u znak Škorpiona od 10.9. i Marsa u znak Vage od 15.9. Također, dotaknut ćemo se teme prelaska Merkura u pred retrogradnu sjenu. Glavna tema ovog tranzita jest posao i poslovna pitanja. Pronađite svoj znak i pročitajte što možete očekivati u narednom periodu. Pročitaj više o astrologiji.

HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE I PODZNAKE

\"\"

HOROSKOP OVAN

U prvoj polovini mjeseca Ovnovi trebaju završiti sve poslovne obveze koje su ostale nedovršene jer u drugom dijelu Mjeseca aktivira se 7.kuća tj polje odnosa i partnerstva. Tada ulaze u fazu prilagođavanja jer neće znati na čemu su na ljubavnom planu i atipično za njih, pokazivat će i strpljivost i mudrost. S retrogradnim Merkurom mijenjaju taktiku i počinju se ponašati samo sebi u korist. U ljubavnom životu bit će im burno, od ljubomornih scena, strasti i posesivnosti. Istu zbrku mogu očekivati i na financijskom planu.

\"\"

HOROSKOP BIK

U prvoj polovini mjeseca Bikovi dobivaju nagovještaj kako će provesti cijeli mjesec. Bik će biti maksimalno posvećen svojoj karijeri, bit će impulzivan i strastven ali davat će i povod za tračeve. Moguć priljev novca od partnerskih odnosa ali s odlaganjem (kašnjenjem isplate), a umjetnosti okrenuti Bikovi mogu doživjeti i trenutke slave (glazbenici i slikari). Mogućnost romanse na poslu s atraktivnim i nametljivim kolegom/kolegicom.

\"\"

HOROSKOP BLIZANCI

Spretni, sposobni, podržani od autoriteta. Mogućnost novih poslova ili dodatnih izvora primanja u prvom dijelu mjeseca. Mogućnost javnih nastupa i mogućnost priliva veće svote novca. Ali i veliki troškovi napose u domaćinstvu. Pristizat će poslovne ponude s više strana. U drugoj polovini mjeseca poštovanje drugih je na vrhuncu. Mogućnost interesantnog poznanstva na ljubavnom planu, a nekima i obnova priče iz prošlosti. Zauzeti će biti izloženi nezadovoljstvu partnera koji će zamjerati Blizancu nedostatak pažnje.

\"\"

HOROSKOP RAK

Rakovi u ovaj mjesec ulaze osnaženi što im može dati i vjetar u leđa za rasprave i biznis u prvoj polovici mjeseca. Bilo bi mudro stišati strasti i olabaviti poriv za kontrolom i upravljanjem. Venera će imati najjači i najblagotvorniji utjecaj na Rakove do kraja mjeseca. Nekretnine i dom bit će u fokusu pažnje Rakovima ali i blaga knap situacija s novcem. Do 27.9. neka se odluče što bi željeli po pitanju karijere i neka se posavjetuju s mudrijima od sebe a bliskim ljudima. Imat će podršku od osoba koje nisu za podcijeniti.

\"\"

HOROSKOP LAV

U prvoj polovini mjeseca spreman je na rizik i pokazivanje inicijative. Nova poznanstva, novi projekti i nove ideje. U drugom dijelu mjeseca suzdržati se od rizika, kocke ili kreditnih zaduživanja. Slobodni traže jakog partnera, a zauzeti sumnjaju u vjernost partnera a neki će razmišljati i o razvodu. Zbog tog stresa moguća i slabost organizma pa dodati suplemente u prehranu. Mogućnost honorarnog posla.

\"\"

HOROSKOP DJEVICA

Djevice trebaju pokazati odlučnost u mjesecu koji je pred nama. Tako će se pokrenuti ka nekim novim projektima što će im donijeti satisfakciju po financijskom planu. U drugom dijelu mjeseca moguć neočekivani priliv novca. Brzopletost držati pod kontrolom napose zadnjih dana mjeseca. Ljubavni partner može imati dobre vijesti i obradovati Djevicu tih dana, napose ako se bavi nekim kreativnim poslom ili umjetnošću. Do tada, partner je vrlo opterećen, a od Djevice će očekivati podršku. Slobodne Djevice razmišljaju o nekome tko im nije blizu.

\"\"

HOROSKOP VAGA

Značajan mjesec za Vage jer i Venera i Mars borave u ovom znaku. Vage se suočavaju sa stvarnošću koja im baš i ne odgovara, opterećene su ili u kućnom ili u poslovnom okruženju. Prvih deset dana za sve koji su u odvjetništvu ili vode sudski spor imat će pozitivan ishod. Budući da se Vagama puni 12.kuća vjerojatan je stres u ovom mjesecu. Neće se zadovoljavati ničim prosječnim a takav stav ima svoju cijenu. Zato će se u drugoj polovini mjeseca morati više potruditi i više raditi. Vaga je jaka, prebrodit će sve teškoće, u sebi će presjeći neke situacije i ljude, napokon će se postaviti autoritativno a to će drugi poštovati. Vagu Neptun iscrpljuje već godinama i zbog Neptuna prikriva istinu.

\"\"

HOROSKOP ŠKORPION

Škorpioni bi mogli biti dominantan znak u ovom mjesecu jer gdje god se pojavi izazivat će pažnju. To mogu zahvaliti boravku Venere u svom znaku nakon dvije pune godine. Emotivan život bit će im jako važan tim više što su u proteklom periodu prolazile kroz zahtjevan period. Moguć početak kvalitetnog odnosa za slobodne ali i tajna veza jer u životu Škorpiona postoji netko kome je teško odoljeti. Ovaj mjesec Škorpioni bi trebali biti čvršći, manje popustljivi i manje senzibilni jer postoji mogućnost ogovaranja što naravno neće dobro podnijeti ako ne porade na integritetu. Neki bi mogli imati kontakte s inozemstvom u drugom dijelu mjeseca a vezano uz karijeru. Škorpione Saturn muči već neko vrijeme.

\"\"

HOROSKOP STRIJELAC

Iscrpljujući mjesec je pred Strijelčevima kako po pitanju posla tako i po pitanju partnerskih odnosa. Ali imat će podršku prijatelja i razumijevanje od onih koji su mu bitni te će sve ići lakše. Iako će posao i karijera biti na prvom mjestu ipak će biti vremena i afiniteta slobodnima za ulazak u nove veze ali vrlo komplicirane. Zauzeti bi mogli imati i tajnu avanturu. Suptilnošću, finoćom i produhovljenošću Strijelac bi mogao polučiti velike simpatije okoline. Koliko radi toliko će i biti uspješan. Ozbiljni razgovori u obitelji oko raspodjele novca ili ulaganja istog ili rješavanja krupnih stvari.

\"\"

HOROSKOP JARAC

Jedan poprilično uzbudljiv mjesec za Jarčeve napose na polju karijere i posla. Bit će vrlo zauzeti i angažirani ali potrudit će se aktivirati i svoj društveni život. S mladim Mjesecom s puno entuzijazma ući će u novi partnerski odnos, neki u ljubavni a neki u poslovni. Neki pripadnici mogli bi se i zaletjeti po tom pitanju ali u drugoj polovici rujna sve će doći na svoje mjesto jer će se i intuicija pojačati a Jarčevi će joj vjerovati i slijediti je. Možda se malo i povuku u sebe u tom periodu ali imat će nekoliko iskrenih prijatelja oko sebe koji će ih uspjeti animirati i trgnuti iz osame.

\"\"HOROSKOP VODENJAK

Vodenjacima će tijekom rujna biti naglašeno polje doma i polje inozemstva. Prva polovica mjeseca donosi priljeve novca od poslovnih aranžmana, napose s inozemstvom, a u drugom dijelu mjeseca Vodenjak kreće s novim poslom koji će donijeti solidnu satisfakciju. Bit će rigidni ovaj mjesec ali ipak bi mogli i zdravorazumski popustiti u nekim situacijama ma koliko im to ne odgovaralo, napose ako je u pitanju emotivni odnos.

\"\"HOROSKOP RIBE

Ribama relativno miran mjesec jer će i one same nastupati miroljubivo. Naglašeno je polje partnerskih odnosa, novca, a u drugom dijelu mjeseca visokog obrazovanja i sudstva. Imat će potrebu za usavršavanjem na profesionalnom planu. Ne bi trebale imati financijskih problema dapače mogle bi i uštedjeti ovaj mjesec. Ribama već neko vrije Uran komplicira život, daje im osjećaj nesigurnosti ali Jupiter, najveći benefit Zodijaka bit će im u pomoći napose kada krajem godine uđe u njihov znak. Ribe su hiper senzibilan znak tako da Intuitivno već predosjećaju kako izuzetno povoljno vrijeme dolazi na njihov prag.

pratite nas na facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!