Uživat ćete u upoznavanju zanimljivih ljudi. Samce će privući netko tko će ih nasmijavati, no ni tjelesna privlačnost neće biti zanemariva. Odlikovat ćete se zavidnom kondicijom koja će vam omogućiti da bez problema odradite naporan trening u teretani.

Mjesečni

Novac ostaje važan prelazeći u mjesec svibanj. Nepredvidiv Uran nije tako vidljiv ovog mjeseca, osim 25.svibnja  kada bi njegov nepredvidljivi tempo  mogao raditi u vašu korist. Bavite se ozbiljnim pitanjima u životu i borite se s novcem i radnim planovima.

To će značiti različite stvari ovisno o vašoj trenutnoj situaciji. Pa ipak, tijekom svibnja jak je naglasak na zemaljskim znakovima, posebno Biku i Jarcu. Za vas je s druge strane važno da budete uporni i odlučni kada su u pitanju posao i novac. Stavite jednu nogu ispred druge i činite što možete u okviru svojih ograničenja.Puni Mjesec 7. svibnja mogao bi osvijetliti nova zbivanja. Događaji 9. / 10. i 15. / 17. mogu vam donijeti malo sreće i preobrazbe. Tema je ponovno rođenje ili obnova. Postavite svoj cilj da u svom životu izgradite jače temelje za vas i vašu obitelj.

Ovo je ključni mjesec da dokažete svoju fleksibilnost i prilagodljivost. Svi osobni planeti bit će u promjenjivim znakovima, u ovom slučaju Blizancima i Ribama, do 20-og u mjesecu. Jedna od ovogodišnjih lekcija je učenje kada nastaviti, a kada pustiti i krenuti dalje.

Glavni pomak događa se sredinom mjeseca. Promjena smjera Venere na 13. mjestu najviše će se osjetiti jer je ovo jedan od vaših osobnih planeta. Venera polako prolazi Blizancima i vašim sektorom komunikacija od 13. svibnja do 25. lipnja. Kako je Venera vaš partnerski planet, tako je moguće da ćete u ovom periodu razmišljati i o ljubavnim vezama. Možda ste odvojeni od onoga koga volite ili ste jedno drugom rekli malo. Kad je Venera retrogradna, ponekad je tišina, a ne brbljanje ključno za bolji donos.

Možda vam se ne dogodi toliko svjež početak. Možda se radi o vijestima koje primate ili važnom razgovoru koji se treba dogoditi. Promjena stava ili raspoloženja, prilika da se preispita što radi, a što nije, za početak na neki način.

Želite držati linije komunikacije otvorenima u bliskim odnosima. Pa ipak, postoji podvala i iluzija, zahvaljujući ulozi Neptuna. To je neuhvatljiva tema, pa budite oprezni da ne skačete zaključcima i ne vjerujete svemu što čujete. To se odnosi i na vijesti.

Ponekad morate prihvatiti da ne znate što se događa. Dopustite da se život odvija i pazite na svoje dobrobit usred zbrke. Ovo je važno učenje za vas jer 13.og dana vaš planet Mars ostavlja zračni znak Vodenjaka i ulazi u vodeni znak Ribe.

Za neke od vas to će potaknuti vašu suosjećajnu prirodu i želju da prvo postave druge potrebe. S Marsom u Ribama postoji samožrtvena tema jer se ne radi o egu. Umjesto toga, radi se o pronalaženju nečega izvan sebe što može donijeti utjehu, uvjerenje i nadu. Potražite utjehu u glazbi, umjetnosti, poeziji, filmu ili TV-u – pronađite dobre načine da se “izgubite”. Izbjegavajte piće i droge jer vas Neptunov mamac može povući u različitim smjerovima.

Godišnji

Sveopće gledano nova godina za ovnove je vrlo uspješna. Napokon ćete za sobom ostaviti neke stvari koje su vas do sada mučile i počet ćete se baviti onime što je vama bitno.

 

POSAO I NOVAC:  u 2020-oj ćete moći reći da ste ostvarili ciljeve koje ste zacrtali još prije par godina. Novac će vam polako postajati sve manji problem a financijska pitanja na vas više neće stavljati teret kao do sada. Na polju karijere vas očekuju neke neizvjesne stvari. Bilo da ste tek zakoračili u poslovan svijet ili ste već na vrhuncu svoje karijere, očekujte promjene. Mnoge stvari koje ste do sada smatrali bitnima padaju u vodu, a promjene koje vam se događaju u narednim mjesecima će biti i više nego pozitivne. Čak i ako vam se ne čini da stvari idu prema bolje, situacija će se iskristalizirati. 2020. vam donosi brojne mogućnosti, pa se može dogoditi da ćete raditi i više od onoga što možete podnijeti – odlučite se za jednu putanju i nje se držite. Trudit ćete se da što češće izlazite iz vaše zone komfora i da se naviknete na promjene koje, u početku, neće biti prijatne. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo željeli.

 

LJUBAV: Ove godine ćete osjetiti potrebu za dubljom vezom. Htjet ćete se skrasiti i osnovati obitelj. Samcima prijeti jedna ozbiljna veza u ovoj godini koja bi mogla uroditi trudnoćom.  Nigdje vam se ne žuri po pitanju ljubavi. Ljubav očekujte, ali za njom ne žudite te se nećete htjeti skrasiti s nekime s kime ne vidite budućnost. Potrebno vam je puno topline i nježnosti u ovoj godini, stoga bi se moglo dogoditi da oni u braku promjene svoje ponašanje prema partneru. Htjet ćete zajednički život u svakom smislu te riječi. Također, vašem partneru će biti potrebno mnogo razumijevanja za vas, jer sada sebe stavljate na prvo mjesto. Znate što želite i od toga ne odustajete. Sve u svemu, imat ćete podršku voljene osobe.

 

ZDRAVLJE: nova godina donosi promjene na svim poljima pa tako i na zdravstvenim. Počinjete shvaćati važnosti fizičke aktivnosti, pa se u siječnju odlučujete upisati neki sport. Sve ćete se više kretati, a to će bitno utjecati na vaše psihičko i fizičko stanje. Pripazite na masnoće koje unosite u organizam.
Romantični ste i zaljubljivi, no u isto vrijeme i pomalo naivni. Vidjet ćete samo dobre strane u onome tko vam se sviđa, što će dovesti do razočaranja kada shvatite da je i on samo osoba od krvi i mesa. Pad koncentracije otežat će vam snalaženje s nagomilanim radnim zaduženjima.
Mjesečni

Sunce je u vašem znaku Bika do 20-og u mjesecu, tako da nema razloga da ne uživate u sebi ili si barem dopustite jednostavne užitke i popuštanja na dnevnoj razini. Ponekad male stvari u životu naprave najveću razliku. Vježbajte zahvalnost i radite ono što najbolje radite, korak po korak i uzimajte svaki dan kako dolazi. Sunce se kreće prema aspektu podržavajućeg trigona s Plutonom i Jupiterom, 15. ili 17.. Pokušajte uzeti filozofski pristup onome što se događa u vašem životu, jer će vam to pomoći da shvatite stvari.

Trenutno morate raditi u okviru vaših ograničenja, ali ne dopustite da vam to spreči viziju za vaše sljedeće korake. Inspiraciju potražite u svijetu. Što je pozitivniji stav prema životu općenito, lakši je vaš put naprijed.

Još je jedan planet u Biku do 11. Merkur, vladajuća komunikacija. Ovo je sjajno razdoblje za organiziranje, intervjue ili sastanke Online i planove ili osobne projekte. Što više vjerujete u sebe, to će ovaj mjesec biti uspješniji. Jupiter vam pruža šansu, ali na vama je da ih najbolje iskoristite, zato proširite domet i razmišljajteveliko.

Venera, vaš vladajući planet, također igra ključnu ulogu ovog mjeseca. Venera se 13. svibnja retrogradno pretvara u Blizance i vaš osobni novac. To bi moglo značiti pomak s obzirom na financije ili novčana pitanja. Možda ćete morati igrati igru ​​na čekanju ako vam treba novac i najbolje je ne vjerovati svemu što čujete.

Ipak, provjerite podatke oko novca i plaćanja tijekom svibnja. Pazite kome vjerujete i pažljivo slušajte svoju unutarnju mudrost. Venera će krenuti u direktan hod 25. lipnja, što je ključna prekretnica.

Ipak, 22. ovog mjeseca je također značajan. U Blizancima ne postoji samo Mladi mjesec, simbol novih početaka, već se Venera usklađuje s planetom komunikacije Merkurom. Ovo je ključni datum za slušanje vijesti ili praćenje razgovora. Djelujte brzo na ili oko Mjeseca kako biste došli do istinitosti situacije.

Također je od ovog mjeseca od značaja puni Mjesec u 7. svibnja, jer seže preko veze  Bik / Škorpion. Ako ste u vezi ili ste u braku, ovo je ključni datum kako biste zajedno razgovarali o svojim budućim koracima. Vaš partnerski planet je Mars, a Mars napušta Vodenjake i vaš sektor karijere 13-og u mjesecu. Osim toga, ovo se poklapa s Saturnovim retrogradnim skretanjem u Vodenjaku. Zapravo, ovo razdoblje sredinom mjeseca ključno je za veliku promjenu smjera. Pogledajte svoju situaciju iskreno tijekom Punog Mjeseca i učinite ono što je najbolje za vas oboje ako ste u vezi ili ste u braku. Škorpion je seksi znak, što ukazuje na

Godišnji

  1. za vas znači više energije i manje stresa. Ulazite u Novu godinu sretni, a takvi ostajete sve do zadnjih dana ove godine.

 

POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti veoma uspješna za Bikove, ali i one u podznaku ovog znaka. Trudit ćete se biti fleksibilniji i ne shvaćati svaku kritiku osobno. Bit ćete spremni uhvatiti se u koštac s mnogim izazovima koji su stavljeni pred vas i izaći iz njih kao apsolutni pobjednik.  Imat ćete mnogo više energije i fleksibilnosti pa ćete započeti neke projekte koje ste ranije imali u planu. U ovog godini bit će izražena vaša kreativna strana, a problemima ćete pristupati kao prema novim izazovima. Nema onoga što vam se čini nepremostivim. Sve skrivene talente koje ste do sada čuvali za sebe, znat ćete dobro iskoristi na vašem radnom mjestu, a zalaganje i trud primijetit će vaši šefovi. Ambicioznost je osobina koja će vas krasiti u narednom periodu pa ćete postići veće uspjehe nego prije. Bit ćete puni elana i pozitivne energije koja će prijati vašim suradnicima.

No, pripazite s novcem. Novac vam i dalje nije jača strana te se klonite nepotrebnih troškova. Moguće da ćete dići kredit koji će vam biti teško otplaćivati.

 

LJUBAV: 2020. godine ćete riješiti mnoge nedoumice koje su vezane za vaš ljubavni status. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari.  Ako ste slobodni, 2020. vam skriva pred očima ljubav. Vrlo vjerojatno je to osoba koja vam se na prvu nikako neće svidjeti. A kako vrijeme bude odmicalo, a vi tu osobu bolje poznavali, shvatit ćete da je ta osoba upravo sve ono što ste si dugo priželjkivali.  Oni u braku ili dugogodišnjoj vezi će napokon doći u mirnija ljubavna polja. Razriješit ćete nesuglasice koje vučete odavno i provodit ćete više vremena skupa te  ponovo ćete ostvariti bliskost i ljubav.

 

ZDRAVLJE: Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme koji će vas natjerati da vodite računa o sebi.  Čim budete imali vremena posjetite zubara. U suprotnom će vam se zubobolja javiti kada je najmanje budete očekivali.

 
Skloni ste pogrešnim prosudbama pa izbjegavajte samostalno donošenje važnih poslovnih odluka. Uzmite još vremena za razmišljanje i posavjetujte se sa stručnjacima. Bit ćete sumnjičavi prema partneru, no nemojte mu priređivati scene samo zato što ste nesigurni.
Mjesečni

Koliko god želite usporiti ili olakšati život sada, to će biti nemoguće pitanje. Doduše, vaš planet Merkur je u Biku i najskrovitiji sektor vašeg horoskopa do 11.svibnja. Osim toga, Sunce je ovdje do 20.-og. To je često doba kada morate usporiti – spremni ili ne – i mudro je da ne žurite sa stvarima kao što počinje svibanj.

Također, ovo je mjesec dana za donošenje nekih ključnih odluka oko novca i rada. I Merkur i Sunce se udružuju s planetima koji se kreću sporije, Plutonom i Jupiterom u Jarcu, i to sljedećih datuma: 9. / 10. i 15. / 17. Osim toga, puni je Mjesec u Škorpionu.

Ovo je vrijeme za zaustavljanje i strog pogled na sljedeće. Posebno je važno za vas ako vaš posao stoji na čekanju ili trebate donijeti neke teške odluke oko novca. Učinite sve što je dobro za vas kako biste ojačali svoje temelje, kako biste se vi i oni koje volite osjećali sigurnijima.

A ako stvari po vama idu lako, onda pogledajte kako razumno uložiti svoj novac. Upotrijebite svjetlost Punog Mjeseca da biste se prijavili za posao ili reorganizirali svoj raspored tako da on bolje radi za vas. Škorpion vlada vašim zdravljem i životnim stilom i pravo je vrijeme da razmislite o tome da se dobro brinete sami za sebe.

Ovog mjeseca morate pogledati veću sliku i izdvojiti vrijeme da odlučite ne samo tko ste, već i kamo idete u životu. Možda dovodite u pitanje svoj identitet, svoju ulogu u životu i što dalje.

Postoji nekoliko razloga za to. Prvo, sve se pomiče sredinom mjeseca. Vaš planet Merkur vraća se kući u Blizance od 11. do 28. Dva dana kasnije, Mars ulazi u Ribe i vaš sektor karijere i posla gdje ostaje do kraja lipnja. Iznenada, stvari bi se mogle promijeniti i to brzo. Možete razviti osjećaj hitnosti ili jednostavno biti puni sjajnih ideja i spremni ste krenuti u nove kontakte i veze.

Sunce se pridružuje Merkuru u Blizancima 20. a dva dana kasnije u Blizancima dolazi do zapanjujućeg mladog mjeseca. Novi Mjeseci su simbol novih početaka. Također, ovaj je Mjesec ekvivalent vašoj osobnoj Novoj godini, vrijeme je za biti prilagodljiv i fleksibilan i započeti nešto novo, u skladu s vašim trenutnim okolnostima.

Vi ste jedan od promjenjivih zvijezdanih znakova. Jednom kada se složite s onim što ostavljate, vrijeme je da preispitate što možete promijeniti i prilagodite i uredite da biste započeli iznova. Blizanci su znak komunikacije, kako pisane tako i izgovorene riječi.

Godišnji

Blizanci su ozbiljno shvatili Novogodišnje odluke te se njih i pridržavaju. Odlučili ste izbaciti neke loše navike i napraviti mjesta za bolje.

 

POSAO I NOVAC: 2020. godina pretvorit će vas u osobu kojoj je najbolja odlika samokontrola. Napokon ćete naučiti racionalno baratati s novcem te će vam se sve manje događati nepredvidivih troškova.  Sredina godine će biti idealno vrijeme da poboljšate kvalitete vašeg života. U vašem domu i na radnom mjestu će prevladavati harmonija i naći ćete zajednički jezik s ljudima s kojima se niste dobro slagali. Pokušavate s novim listom u knjizi vašeg života pa ćete biti manje temperamentni nego inače. Razgovorom ćete rješavati sve sukobe, ako ih uopće bude. Na poslu ćete dobro funkcionirati s kolegama, a neki od njih će vam mogli postati prijatelji za cijeli život.  Ove godine ćete imati bolju komunikaciju s kolegama i neki od njih će vam postati dobri prijatelji. Ako već niste, sredinom godine ćete naći posao u struci i nastavit ćete se usavršavati i raditi na sebi. Bit ćete uspješni i iznimno ponosni na sve ono što ste uspjeli postići u ovoj godini. Financijska situacija manje-više ostaje ista, ali svakako će se osjetiti pomak s mrtve točke. Kontinuiranim radom ćete na posljetku doći do pristojnog priljeva novca pa ćete napokon moći vratiti dug koji vučete još od prije par godina.

 

LJUBAV: Godinu ćete započeti razgovorima s partnerom o vašoj vezi. Postoji mnogo nerazriješenih pitanja u vašoj vezi, a vi ste odlučili da je sada trenutak da popeglate sve nerazjašnjene odnose. Imat ćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Onima u braku u proljeće predstoji miran period, napokon ćete biti u redu s odlukom koju ste donijeli. Živjet ćete sretno. Oni koji su slobodni, ili tek izašli iz veze planiraju putovanje na ljeto gdje će upoznati zanimljivu osobu s kojom će neko vrijeme održavati vezu na daljinu.

 

ZDRAVLJE: Iako će vaše zdravstveno stanje biti zadovoljavajuće, povremeno ćete osjećati umor zbog mnogobrojnih obaveza. Nećete naći vremena misliti na zdravu prehranu od silnih obaveza koje ste si natovarili na leđa. Pripazite ipak da se vaša prehrana ne sastoji samo od nezdravih namjernica, grickalica i fast fooda. Moguće je da ćete imati problema s visokim tlakom i masnoćama u krvi.
Osjećat ćete umor i pospanost. Mnoge smetnje koje vas muče bit će psihosomatske prirode, stoga se pokušajte opustiti i kloniti se stresa. Počet ćete manje trošiti zbog straha od neizvjesne budućnosti. Neki će se uključiti u stambenu štedionicu ili će ugovoriti životno osiguranje.
Mjesečni

Prijateljstva i grupe ključna su tema od svibnja. Naglasak je na ljudima, uspostavljanju veza i zabavi, čak i ako je to preko telefona ili na mreži. Prijatelji sada igraju ključnu ulogu u vašem životu, pomažući vam da se osjećate više prizemljenim. Obratite se starim prijateljima, posebno za savjet i podršku.

To je zato što je Sunce u Biku i vašem sektoru prijateljstva do 20-og, a tome se pridružuje i Merkur. Dobro je razgovarati. To će vam postati jasno već 4. kada Sunce i Merkur budu jedan pored drugog. Što više dopuštate sebi da radite ono što volite i povežete se s ljudima koje volite, to ćete se više ispuniti. Ako tražite novu aktivnost u svibnju, mogli biste je pronaći umrežavanjem ili pridruživanjem klubu ili grupi na mreži. Možda postoji i dobar razlog za slavlje. Zapazite što se događa 10. ili 17. svibnja kad se Merkur i Sunce poravnaju sa sretnim Jupiterom. Mogle bi biti dobre vijesti za prijatelja ili obljetnicu koju će proslaviti i upamtiti.

I odnosi vas pozivaju da dublje prođete i istražite veće probleme ovog mjeseca. Snažni Puni Mjesec u Škorpionu 7. ukazuje na strast i srodnu dušu. Osim toga, Pluton i Jupiter ostaju snažni u Jarcu i vašem sektoru odnosa.

Ovo je vrijeme za donošenje nekih ključnih odluka o ljubavi i početak  raspoznavanja tko je dobar za vas i u čijem društvu najviše uživate. Učinite ono što je dobro za dugoročno zadovoljstvo, a ne za kratkoročno zadovoljstvo.

Blizanci su znak komunikacije, i izgovorena i pisana riječ, a astrologija skreće vam pozornost prema unutra. Fokus je na vašem unutarnjem životu, uključujući tajne planove ili osobna pitanja. Razgovori koje vodite sa sobom mogu vam biti najdosadniji ali i najznačajniji.

Ako vam nije ugodno vrijeme koje provodite u tišini, sami sa svojim mislima, počnite gledati zašto. Ovaj bi se mjesec mogao pretvoriti u vrijeme ozbiljnog traženja duše. Za neke od vas to može biti znak traženja uvida, bilo razgovorom sa savjetnikom ili iscjeliteljem. Pazite na sebe i njegujte vezu vašeg tijela, uma i duše.

Razdoblje sredinom mjeseca donosi pomak planetarne energije jer se tri planeta okreću retrogradno, Saturn na 11., Venera na 13. i Jupiter na 14. mjestu. Sve se ove planete u nekom obliku ili obliku odnose na odnose i partnerstva u vašem životu. Ovdje je tema usporavanja.

Retrogradna Venera vrijeme je za promišljanje i razmišljanje o ljubavi. Možda ste odvojeni od nekoga bliskog ili doživite tišinu od voljene osobe. Pokušajte i iskoristite ovu fazu da napravite korak unatrag i naučite najviše voljeti sebe. Venera je usporena do kraja lipnja.

Godišnji

Pripazite kome vjerujete u ovoj godini. Nemaju sve vaše najbolje namjere kao što se na prvu čini.

POSAO I NOVAC: vi ste svoj najveći neprijatelj. Sustavno činite stvari koje vam mogu naskoditi i sada je vrijeme da s njima stanete. Morate biti vrlo oprezni prilikom ugovaranja novih poslova, osobito ako ste poduzetnik. Nova godina za vas znači mnogo zamki, na svakom koraku i to onda kada ih najmanje očekujete. Imajte na oko kolege na poslu i poslovne partnere, postoji mogućnost da izvučete deblji kraj. Od sredine ljeta ćete osjetiti znatan pomak na financijskom ali u polju karijere. Polako ćete krenuti otplaćivati nepredviđene troškove koje ste počinili početkom godine. Zbog takvih troškova ćete se morati odreći luksuza i svega što vam nije neophodno. Do kraja godine ćete osmisliti plan i vaše upravljanje financijama dobit  će novi oblik.

 

LJUBAV: Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Znat ćete što želite, ali još bolje i ono što ne želite. Napokon ćete sebe stavljati na prvo mjesto i  shvatit ćete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete s partnerom razgovarati o prinovi. Ova godina će u vama probuditi želju da postanete roditelj, pa ćete neprekidno gledati slike uređenja interijera dječje sobe.  Željet ćete da se ostvarite u ulozi roditelja. Ako ste u braku, posvetit ćete više vremena i pažnje bračnom drugu. Slobodni sredinom godine će upoznati osobu koja će im prvo biti prijatelj, a zatim i partner.

 

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se ove godine više posvetite svom zdravlju nego ranije. Trebali biste preventivno provjeriti šećer i napraviti krvnu sliku. Leđa će vam predstavljati sve veći problem, pa bi bilo dobro da se s liječnikom konzultirate u vezi fizikalne terapije ili toplica.

 
Lako vas je izbaciti iz takta, što će vaši poslovni neprijatelji spretno koristiti protiv vas. Suzdržite se od upuštanja u obračune i ostanite suzdržani na provokacije. Trebat će vam mnogo mira i samoće kako biste se opustili i oslobodili od stresa.
Mjesečni

Vaš vladar Sunce je u Biku na vrhuncu vašeg horoskopa do 20.svibnja. Bik vlada vašom karijerom i poslom, vašim statusom i ugledom. Neki od vas će možda još uvijek biti na čelu vašeg poslovanja ili javnog pothvata. Drugi od vas možda žele gledati unaprijed ili zakoračiti u novu ulogu ili položaj.

Svakako, ovo je pravi trenutak da visoko ciljate tamo gdje možete i usredotočite se na svoj posao, karijeru i budući put. Planet Merkur imate u Biku do 11. Ovo bi bio sjajan datum za intervju, prijavu za novi. posao ili sastanak.

Također, Merkur i Sunce se druže s Plutonom i Jupiterom u Jarcu 9. / 10. i 15. / 17. Jarac vlada vašim radom i načinom života. Ovdje se radi o ispravnosti ravnoteže i poduzimanju što god možete da stvorite jače temelje za sebe i / ili svoje zaposlenike.

Sredinom mjeseca dolazi do promjene planetarne energije jer se tri planeta okreću retrogradno: Saturn, Venera i Jupiter. Neke stvari trebaju završiti sredinom mjeseca. Ovo je vrijeme za prilagodljivost i fleksibilnost i ne zadržavanje na situaciji koja više nije održiva.Također, nemojte biti sami. Umjesto toga, podijelite opterećenje ili posegnite drugim ljudima u ovom trenutku nesigurnosti. Vaš vladar, Sunce, ulazi u društvene Blizance 20. a, Venera, planet srodstva, cijeli je mjesec u Blizancima. Blizanci vladaju vašim prijateljstvom i grupnim sektorom.

Ovdje možete preusmjeriti fokus, pitati prijatelje za savjet, pridružiti se novoj mreži ili grupi i uspostaviti veze putem interneta i izvan njega. Radite zajedno s ljudima do kojih vam je stalo, radite u okruženju koje volite. Ili radite posao koji koristi drugima. Bilo koja od ovih opcija naći ćete ispunjenije od obavljanja posla isključivo zbog novca ili statusa koji donosi. A, ako ste bez posla, još važnije je da ostanete povezani i držite linije komunikacije otvorenima.

Ako tražite posao, koristite kontakte i veze, jer tu se nalaze nove mogućnosti. 22. svibnja, izvrstan datum za sklapanje prijateljstava i povezivanje s drugim ljudima. Možda ćete se naći više nego spremni uložiti vrijeme i energiju u svoj društveni život što vam može donijeti mnoge koristi.

Ljubav je u prijelaznoj fazi i ovo je jedno područje vašeg života koje će možda trebati pomaknuti smjer sredinom mjeseca. Ponekad ljubav miruje kad se Venera povlači. Svakako, nije vrijeme za donošenje ključnih odluka o ljubavi. Ovdje postoji neizvjesnost, posebno što je glavni aspekt Venere u vezi s Neptunom 4. i 20. Da, ovo može biti romantično, ali često je vrijeme fantazije, a ne stvarnosti.

Isto tako, ne vjerujte svemu što čujete. To se odnosi i na ljubav i na novac. Tijekom svibnja nježno koračajte u oba područja vašeg života. Morate osjetiti svoj put prema naprijed.

Godišnji

Lavovima se sprema godina puna uspjeha i osobnog napretka prosperirat ćete na svim poljima, pogotovo na financijskim.

 

POSAO I NOVAC: 2020. godina će iz Lavova izvući sve najbolje što imaju duboko u sebi. Bit ćete jači nego ikada prije, a s izazovima ćete se nositi bolje. Teške trenutke u životu ćete s lakoćom nadići i iz svega što vam život pruži ćete izvući pouku.  Prebrodit ćete mnoge teške trenutke i bit ćete jači nego ikada. Ove godine ćete naporno raditi i učiti, a rezultate ćete vidjeti već poslije nekoliko mjeseci. Proljeće iz vas izvlači ono najbolje. Bit ćete inspirirani i nadahnuti prirodom koja se oko vas budi. Napokon izlazite iz zimskog sna. S kolegama i poslovnim partnerima ćete naučiti komunicirati. Sukobe ćete rješavati mirno, a odnosi među vama će biti bolji. Imat ćete razumijevanja za potrebe vaših kolega te sveopće biti u boljoj poslovnoj poziciji. U ovoj godini vas očekuje povoljan financijski period. Bit ćete poduzetni i puni novih ideja. Pripazite na zle jezike i ne obazirite se na komentare okoline.

 

LJUBAV: 2020. vam donosi buran ljubavni život. Našli ste se pred zidom i morat ćete odabrati čemu se želite posvetiti. Hoće li to biti ljubav ili posao. Vaš partner će biti posesivan te neće trpjeti biti na drugom mjestu. Ne dajte svojoj obitelji da se miješa u vaš privatan život i donosi odluke umjesto vas jer to neće dobro završiti. Oni u vezi bi trebali naći način zadržati partnera pod svaku cijenu jer će u suprotnom zažaliti, a počinjenu grešku neće znati ispraviti. S druge strane samci su stavljeni na kušnju. Pred njima će biti mnogo opcija i mnogo iskušenja. Zapamtite da sjediti na dvije stolice ne može nitko, barem ne zadugo. Pripazite na neiskrenu osobu koja vam se lažno predstavlja. Budite na oprezu.

 

ZDRAVLJE: u zimskim mjesecima ćete ulaziti i izlaziti iz depresije. Vaše psihičko zdravlje bi moglo biti puno bolje. Promijenite vaše navike i način razmišljanja i sebe stavite na prvo mjesto. Izađite iz komfor zone i počnite se više kretati. Uvedite vitamine u svoju prehranu i pobrinite se za svoj imunitet

 
Plijenit ćete pažnju okoline svojom pojavom. Pripadnici suprotnog spola oblijetat će vas i obasipati ljubavnim ponudama, od kojih će vas jedna uspjeti zaintrigirati. Mogli biste se zbližiti s kolegom čija će vam podrška u budućnosti mnogo značiti u poslovnom smislu.
Mjesečni

Zemaljski znakovi dominiraju od svibnja. Vaš vladar, Merkur, bio je u Biku do 11. a Sunce je ovdje sve do 20.svibnja. Bik vlada većom slikom u vašem životu i možda ćete se osjećati nemirno od svibnja.

U idealnom slučaju, ovo je vrijeme da proširite svoje horizonte i život u potpunosti. Kako je putovanje izvan dnevnog reda za sve, pronađite druge načine kako potaknuti svoj um i potražiti inspiraciju. Studiranje, učenje i stjecanje znanja područja su koja treba prihvatati svim srcem. Ili, duhovni put ili nova filozofija ili vjera.

Kad imate strast, nešto što volite u što se možete baciti, to donosi stabilnost i snagu za kojom žudite. Potrebno vam je nešto što vas sidri u životu i pomaže vam da shvatite stvari u ovim nesigurnim vremenima. Bez obzira jeste li umjetnik, volonter, učitelj ili mudrac, pronađite svoju nišu. Puni Mjesec 7. je važan u tom pogledu jer prelazi preko zgloba Bik / Škorpion. Puni Mjesec u Škorpionu je čaroban, strastven i kreativan.

Ovo je početak novog poglavlja s obzirom na vašu karijeru, ambicije i status. Ovog mjeseca možete primijetiti značajne promjene u vezi s poslovnim ciljevima, nastavljajući od prošlog mjeseca. Vaš planet Merkur lupa kroz Blizance i vaš sektor karijere i zvanja od 11. do 28. Pridružilo mu se Sunce 20. a u Blizancima je 22. dan sjajan Mladi mjesec. Mladi mjesec uvijek je simbol novih početaka i nudi vam priliku da započnete ispočetka. Blizanci su znak komunikacije, kako pisane tako i izgovorene riječi. Koristite svoje veze sada, budite aktivni na mreži i nastavite dalje.

Osim toga, planeta Venera je u Blizancima cijeli mjesec, zato svoje prijatelje koristite na visokim mjestima. 13.05., Venera se okreće retrogradno, tj. daje iluziju pomicanja unatrag u zodijaku. Ovo je ključno razdoblje u svibnju, jer i Saturn i Jupiter također prebacuju smjer na 11. i 14. mjesto. Osim toga, Mars napušta Vodenjaka i vaš radni i životni sektor 13.svibnja. Svi ti događaji zajedno sugeriraju mogućnost zatvaranja vrata. Ili trebate pustiti nešto što ne funkcionira. Ovo bi moglo razočarati i izbaciti vas iz pravca. Ako doživite radnu krizu ili morate promijeniti smjer, pokušajte ostati filozofski o situaciji. Umjesto očaja, pogledajte druge mogućnosti koje su pred vama. Možda ste oduvijek sanjali o tome što želite raditi u svom životu, ali niste imali vremena da se obvezate na te planove. Ili ste možda nešto odložili jer ste se uplašili i sumnjali u sebe.

Bez obzira na vašu osobnu situaciju, budite iskreni prema sebi i zamislite kakav bi bio vaš život ako dopustite sebi da u potpunosti prihvati svoje snove. Ovo bi mogla biti prilika za nešto posebno. U najmanju ruku, poigrajte se sa svojim idejama i dozvolite sebi da vizualizirate novi put u budućnosti.

Događaji koji se održavaju u ovom mjesecu mogli bi se pokazati nesigurnim za vas ili vašeg partnera. Pokušajte ne dopustiti da vas emocije vašeg partnera preplave ili obrnuto.

Godišnji

Vodite se starim uvjerenjima i navikama.  Nova godina vam donosi brojne nove prilike za uspjeh.

 

POSAO I NOVAC: velika je vjerojatnost da ćete ove godine otputovati zbog posla ili studija. Naći ćete se u poziciji da ne volite posao koji radite, ali ćete ga svejedno raditi zbog prihoda koji će relativno biti dobri. Upravo zato ćete si moći priuštiti više stvari nego ste to mogli do sada. Novac vam u ovoj godini zaista neće predstavljati problem, možete odahnuti. 2020. godina će biti vrlo uspješna za predstavnike ovog znaka. Svakako imajte na umu da ovo neće trajati vječno, pa si sačuvajte svotu novca za crne dane. Motivacije vam u ovoj godini također ne nedostaje, pa ćete biti radišni i izazovima pristupati spremno i s velikom dozom znatiželje.

 

LJUBAV:  2020 vam donosi i ono dobro i ono loše po pitanju ljubavi. Izgledno je da ćete se uvući u ljubavni trokut iz kojeg nećete niti htjeti niti znati kako izaći. Također, samci bi mogli upoznati zanimljivu osobu koja će promijeniti njihov način razmišljanja o vezama ali će biti vrlo nepredvidljiva osoba izjedat će vas to što nećete znati na čemu ste s njom veliku većinu vremena. Ova godina vam donosi kontakte s raznim osobama, kvalitetnim i manje kvalitetnim osobama. No, u svakome od njih ćete tražiti nešto loše i bit ćete nepovjerljivi prema svima, vođeni lošim iskustvima iz prošlosti.

 

ZDRAVLJE: stres je u 2020. vaš najveći neprijatelj. Često će vas boljeti glava što će vas navesti na razmišljanje o promjeni okoline i načina života. Manje se živcirajte oko stvari koje ne možete promijeniti.. Ako vježbate, trudite se da se dobro zagrijete da se ne biste povrijedili.

 
Kolege će često tražiti vaš savjet ili potporu, znajući da ih nećete iznevjeriti. Šef će biti zadovoljan vašim radnim učinkom pa će vas angažirati na zahtjevnijim poslovima. Odlazak na kozmetički tretman pomoći će vam da se osjećate bolje u svojoj koži.
Mjesečni

Ovoga mjeseca fokus bi vam trebao biti na novac i financije. Ključni datum za to je 7. Svibnja kada na nebu prelazi puni Mjesec preko osi zodijaka Bik i Škorpion. Puni Mjeseci donose jasnoću dok svjetlost Mjeseca svijetli. Pravo je vrijeme za donošenje ključne odluke oko novca. Ili, budite otvoreni za sve što vam život donese na put. Ostali ključni planeti u zemaljskim znakovima su Jupiter i Pluton u Jarcu dolje u dnu vašeg horoskopa. Ovog mjeseca moćni dvojac rade zajedno s Merkurjem i Suncem, 9. / 10. i 15. / 17.

Možda prisjećate pomoći iz prošlosti, ili sagledavate načine na koje možete transformirati situaciju svog doma kako bi vam pomogli financijski ili poboljšati svoje izglede u naprijed. Radite zajedno s onima koje volite i držite oči čvrsto usredotočene na vaše buduće financije.

Živimo u svijetu u kojem se stvari brzo mijenjaju i ovo je mjesec kada morate biti fleksibilni i prilagodljivi. To pomaže da se osobni planeti pretvaraju u promjenjive znakove koji su osjetljiviji na promjene. Vaš vladajući planet Venera trenutno se nalazi u jednom od promjenjivih znakova, Blizancima, i to kroz čitav vremenski period od travnja do kolovoza. Blizanci vladaju putovanjima i učenjem u svom horoskopu, što je veća slika u životu. To je često nemirni tranzit kada želite raširiti krila i vidjeti više svijeta. Kako to trenutno nije moguće, važno je pronaći druge načine kako nahraniti svoj nemirni duh. Studiranje i obrazovanje, podučavanje i učenje očigledni su kanali. Blizanci vladaju komunikacijom, i pisanom i izgovorenom riječi. Ako ste zaključani, možda ćete uživati ​​u učenju nove umjetnosti, vještine ili talenta.

Merkur se pridružuje Veneri u Blizancima od 11. do 28., a Sunce ulazi u Blizance 20. godine. Zatim, dva dana kasnije, 22. dana, u Blizancima je Mladi mjesec, idealan datum za nove početke. Ovo bi bio sjajan datum za pokretanje webinara ili druženje s prijateljima kako biste isprobali nešto novo – najvjerojatnije na mreži.

Ipak, mogu postojati trenuci kada se osjećate izgubljeno ili razočarani onim što se događa. Neptun se trenutno nalazi u Ribama i vašem radnom i zdravstvenom sektoru. Ovdje se radi o vašem načinu života i dnevnoj rutini. Sredinom mjeseca ta su područja također pod kozmičkim svjetlom kada Mars uđe u Ribe. To se može podudarati s promjenom smjera, novim poslom ili odlukom o volontiranju ili pomoći drugim ljudima. Mars u Ribama je požrtvovan, suosjećajan i sveobuhvatan. Nova bi aktivnost mogla donijeti nove prihode.

Ljubav se ovog mjeseca ne pojavljuje snažno u vašem životu, posebno od 13-og nadalje. Mars je do 13-og u Vodenjaku, idealan za lov na romantiku ili internetsko druženje. Ipak, 11. se Saturn retrogradno pretvara u Vodenjaka, simbol stvari koje usporavaju.  Ako ste sami, zamislite ovo razdoblje kao priliku da bolje upoznate sebe. Sreća proizlazi iz toga da prvo voliš sebe, a ne da sreću tražiš kroz ljubav.

Godišnji

Očekujte razrješenje novčanih pitanja i provrat dugova. Ljubavi život će vam biti zanimljiv i prepun novi poznanstava i prilika za vezu.

 

POSAO I NOVAC: u novoj godini morate najviše paziti na svoj jezik i način ponašanja. Brzopleti ste pa ćete konstantno ulaziti u sukob s kolegama s posla. To bi vas moglo dovesti u neugodnu poziciju sa šefom, pošto će se neki od kolega žaliti na vaše ponašanje. Sami ćete snositi posljedice za neuspjehe i dobivati priznanja za ono što dobro odradite. U 2020. ćete napokon imati osjećaj da se vaš trudi isplati jer ćete osjetiti pomak s mrtve točke. Napredovat ćete polako, ali sigurno, stepenicu po stepenicu. Polako koračate prema vrhu i to vam se sviđa. U zimskim mjesecima očekujte veći priliv novca, ali se suzdržite od hirovitih i neplanskih kupovina. Priuštite si nešto o čemu dugo maštate i unaprijed isplanirate budžet i da se toga pridržavate cijele godine.

 

LJUBAV: Vage u vezama će sve intenzivnije razmišljati o braku ili zajedničkom životu. uhvatila vas je velika želja za osnivanjem obitelji, a mnogi od vas koji još nisu spremni na djecu će nabaviti kućnog ljubimca. Pred vama stoje ozbiljni razgovori s partnerom o vašim zajedničkim planovima i kuda vaša veza vodi. Pripremite se na odgovor koji ne očekujete. Oni slobodni će ove godine ostvariti brdo novih poznanstva. S mnogima ćete željeti da ostane u prijateljskim odnosima, ali to neće biti moguće jer će vas oni promatrati drugim očima. Sami sebi ćete stvarati prilike u životu te vas neće brinuti osjećaji druge strane.

 

ZDRAVLJE: ozbiljno ste shvatili vaš izgled ove godine. Iznimno će vas brinuti sve ono površno i izvanjsko, a svaku mani ćete na sebi vidjeti 3 put gorom. Tijekom ove godine ćete stalno biti na dijetama pa će vaša tjelesna težina konstantno oscilirati. Razmislite malo o svome zdravlju te se uhvatite zdravijih načina prehrane, ne gladovanja. Vodite računa o tome da unosite dovoljno vitamina u vaš organizam i pijte magnezij.

 

Bit ćete brzopleti i nepromišljeni pa biste mogli izlanuti važnu poslovnu tajnu. Pazite s kime započinjete razgovor i dobro promislite prije svake izjave. Ugađat ćete partneru i ukućanima, no osjetit ćete se zakinuto i tužno ako zauzvrat ne dobijete jednak tretman.

Mjesečni

Sunce ostaje u vašem suprotnom zvjezdastom znaku Bika do 20.05., Merkur ovdje je do 11-og. Bik vlada vašim odnosima, osobnim i profesionalnim, a tema ovog mjeseca je stvaranje više utemeljenih ili stabilnijih odnosa u vašem životu.

Uran, planet promjena, u tom je istom sektoru vašeg horoskopa od 2018. godine, a Uran je prošlog mjeseca ponovno bio živahan. Uran je planet povezan s tehnologijom, idealan za internetsko upoznavanje. Nakon 1. svibnja stvari se smiruju i mudro je pokušati pronaći zajedničku zajednicu u bilo kojem partnerstvu koje je pogrešno.

To je posebno važno tijekom punog Mjeseca 7.svibnja koji se odvija u vašem zvjezdanom znaku Škorpiona. Ovo bi moglo biti očaravajuće, magično vrijeme, kada mudro vjerujete svojoj prirodnoj intuiciji. Puni Mjeseci sjaju svojom svjetlošću i unose jasnoću u događaje. U mjesecu su sjajna vremena za donošenje ključne odluke.

Također, Merkur i Sunce uskladiti se s vašim suparnikom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu 9/10 i 15/17. Jarac je vaš sektor komunikacije i cijela ova kombinacija osjeća se mudro i moćno. Možete puno naučiti od nekoga u vašem životu, npr. Od trenera ili učitelja. Ili ste možda vi učili druge. Ipak, romantika ostaje intrigantna za vas jer vaš tradicionalni vladar Mars ulazi u Ribe 13. godine. Mars će ovdje ostati do kraja lipnja. Tradicionalno, ovo je vrijeme za romantiku i za unošenje više strasti u vaš život. 25. bi mogao biti posebno živahan kada se Mars i Uran zbliže. Ribe vladaju i djeci i trudnoći, vašim kreativnim projektima, zabavi i sreći.

No, kako se to podudara s fazom retrogradnosti Venere od 13. svibnja do 25. lipnja, stvari možda neće biti tako jednostavne kao što biste očekivali. Venera je vaš partnerski planet, tako da se ovdje radi i o ljubavi. Ako ništa drugo, vjerojatno ćete otkriti gdje vi i netko bliski nisu kompatibilni ili gdje želite različite stvari u životu.

Često je Venera retrogradna i pravi je trenutak da se napravi korak unatrag i skrene pažnja prema unutra. Iskoristite ovo kao vrijeme za učenje više o sebi. Venera se sukobljava s Neptunom, planetom mašte i iluzija. Da, ovo može biti romantično, ali je isto tako mudro i iluzorno. Možda ćete otkriti da se vaše želje za ljubavlju povećavaju u svibnju. Ako ste sami, možda će vaše želje trebati duže vrijeme ostati san. Steknite uvid u ono za čime čeznete. A, ako djeluje za vas, usmjerite svoju strast u kreativan ili duhovan priključak.

Još jedan predmet koji ćete usredotočiti na ovaj mjesec jest novac koji bi mogao biti problem sada, bilo da ste u vezi ili izvan veze. U središtu pažnje su zajedničke financije, bilo da je to novac koji dijelite s partnerom ili novac koji ste uložili ili dugujete. Ne skrivajte pisma od banke ili izbjegavajte probleme s financijama, nego razgovarajte s drugim ljudima i pokušajte potražiti rješenja za probleme. Ponekad, kada se ključni planeti nalaze u ovom sektoru vašeg horoskopa, novac vam dolazi neočekivano, možda kroz isplatu ili nasljedstvo. Ključni datum je 22. kada se u Blizancima nalazi Mjesec i Merkur i Venera. Ovo je sjajan datum za razgovor ili pokretanje projekta koji donosi novac.

Godišnji

Vaš status na poslu se podiže na stepenicu više. Bit ćete iznimno zadovoljni sobom i svojim uspjesima na poslu.

POSAO I NOVAC: Dobit ćete priznanje za sve vaše uspjehe u novim poslovima. Očekujte povišicu ali i više obaveza u 2020. sa stresom i novim poslovnim izazovima i obavezama ćete se snalaziti odlično. Bit ćete poletni, puni elana te ćete se isticati među kolegama. Sada će vas svi početi shvaćati kao pravog lidera, što vam je u suštini i bio ultimativni cilj. Na financijsko polju će sve manje-više biti isto. Moguće je da ćete u prvim mjesecima u novoj godini više trošiti, no tome ćete stati na kraj pa ćete već u proljetnim mjesecima osjetiti veliki financijski pomak. Moguće je da ćete se upustiti u poduzetničke vode i krenuti u vlastiti biznis.

 

LJUBAV: Vama 2020. donosni mnoge ljubavne rasplete i zaplete. Bit će ovo zanimljiva godina isprepletena različitim ljubavnim pričama. Privlačit ćete poglede suprotnog spola a osvajat ćete ih energijom koja iz vas jednostavno isijava. Mnogi će vas htjeti za sebe, ali vama će biti dovoljno to što dobivate pregršt pažnje te ćete se zadržati na prijateljskom odnosu. Oni u dužim vezama će biti na prekretnici – u kojem smjeru otići. Morate donijeti tešku odluku, hoćete li ostati s partnerom ili ne. A tome će prethoditi ozbiljan razgovor u kojem smjeru ide vaša veza. Oni u braku bi mogli biti zločesti te se upustiti u tajnu vezu s osobom koja će zagolicati njihovu maštu.

 

ZDRAVLJE: u odličnoj ste formi i Od samog početka godine mijenjat ćete prehranu i početi zdravije živjeti. Tijekom ljeta pripazite se alergija koje bi ove godine mogle stvoriti dosta problema.
Izvjesne su manje smetnje u komunikaciji s kolegama. Bit ćete osjetljivi na kritike pa ćete na poslu izbjegavati eksponiranje i javno izlaganje ideja. Svladat će vas umor pa će vam tjelesna aktivnost biti naporna. Najviše vremena provodit ćete odmarajući se pred televizorom.
Mjesečni

Kako počinje svibanj, Sunce i komunikacijski planet Merkur nalaze se u zemaljskom znaku Bika. Merkur je ovdje do 11. a Sunce do 20. svibnja. Bik vlada vašim radom i rutinom, načinom života i zdravljem.

Zemaljski znakovi vrlo se razlikuju u vašoj vatrenoj prirodi, ali vas ohrabruju da budete dobri u onome što radite, da se pokažete, radite svoj posao i ustrajete. Čak i ako ste postali zanemareni svojom trenutnom situacijom, ne odustajte. Nastavite koračati naprijed, korak po korak i gledajte stvari do kraja. Ili, barem, učinite to s projektima koji će se dugoročno isplatiti. Slušajte svoju unutarnju mudrost u znanju s kojim projektima nastaviti i gdje ih pustiti. Također možete čuti vijesti o radnim stvarima na ili blizu Punog mjeseca.

Od sredine mjeseca nadalje dominiraju promjenjivi znakovi, osobito Blizanci i Ribe. Ovo bi vam moglo biti korisno jer je vaš zvjezdani znak Strijelac promjenjiv. Zapravo vam je često najbolje kada ste u pokretu i imate različita područja života kako biste bili zauzeti ili zabavljeni.

Jedno područje vašeg života koje vam može donijeti iznenađenja ovog mjeseca je vaš ljubavni život. U normalnim okolnostima, ovo bi bio obećavajući mjesec ljubavi jer Venera, planeta ljubavi, osvjetljava vaš suprotni zvjezdani znak Blizanci i vaš odnos. Merkur je ovdje također od 11. do 28., a Sunce 20. svibnja ulazi u Blizance. Osim toga, na vašem suprotnom zvijezdenom znaku 22-og nalazi se Mladi mjesec, simbol novih početaka.

Prvo, važno je pitati se zašto su drugi ljudi značajniji u vašem životu nego inače. Jeste li sami i želite li upoznati nekoga novog? Jeste li spremni za druženje putem interneta? Jeste li u vezi ili ste u braku i zajedno radite stvari? Najznačajniji faktor koji se događa u Blizancima je Venerina promjena smjera. Venera je u pokretu od 13. svibnja do 25. lipnja. Ponekad to znači da postoji prilika za pomlađivanje bivše ili dugoročne veze. Drugi put to znači da vi i netko bliski trebate provoditi vrijeme odvojeno.

Što god za vas vrijedi, imajte na umu da ovo nije najbolje vrijeme za donošenje većih odluka. Također, Venera je četvrta prema Neptunu, tako da postoji tema romantike, također čežnje i potencijalnog razočaranja. Ne vjerujte svemu što čujete ovog mjeseca i držite svoje mogućnosti otvorenima. Vaša potreba za raznolikošću i uzbuđenjem u vašem životu mogla bi se proširiti i na vaš ljubavni život.

Godišnji

Nova godina vam donosi šansu za napretkom u svim životnim poljima. Iskoristite ju. Odlične prilike i financijska situacija očekuju vas polovicom godine.

 

POSAO I NOVAC : poboljšat će se vaša kvaliteta života. Način života koji ste vodili do sada pada u zaborav jer ćete donijeti važne odluke koje će promijeniti tijek događaja. Početkom godine moguće je da ćete se posvađati s poslovnim partnerima ili šefom. Neće vam se svidjeti šefov stav, no to ne uzimajte k srcu. Zbog cjelokupne situacije ćete biti uznemireni, ali na kraju ćete dobro proći, a vaš nadređeni će shvatiti da želite samo najbolje. Krajem godine imat ćete šansu za unapređenjem. Što se financija tiče u ovoj godini, morate voditi zaista veliku brigu o trošenju jer ćete tijekom cijele godine imati neplanirane troškove. Svi oni koji razmišljaju o promjeni karijere, posla ili posao tek traže, imat će izvrsnu priliku sredinom godine. Uredite svoj CV na vrijeme.

 

LJUBAV: 2020. godina će vam donijeti stabilnost na ljubavnom planu. Više pažnje pridajete partneru i njegovim potrebama, bit ćete maštoviti i romantični. Imajte više povjerenja u njega i nemojte mu zamjerati svaku sitnu pogrešku koju napravi. Kvaliteta veze ovisi isključivo o vama i o vašem načinu komunikacije s partnerom. Slobodni Strijelci će biti u dilemi da li da započnu vezu s osobom koju su skoro upoznali ili s bivšim partnerom prema kome nisu ravnodušni.

 

ZDRAVLJE: Početkom godine će vas iscrpiti gripa ili neka jača viroza. Danima ćete ležati u krevetu i biti pod temperaturom, a volja za rad će biti na minimumu. Sportske aktivnost svedite na najmanju moguću razinu početkom godine jer bi moglo doći do ozbiljnijih ozljeda ligamenata. Mentalno zdravlje vam je u redu, no pripazite da vaša zabrinutost zdravljem ne preraste u hipohondriju. Ne tražite si bolesti tamo gdje ih nema.
Previše ste usmjereni na sebe i svoje potrebe pa nećete primjećivati partnerovo nezadovoljstvo. Želite li izbjeći bespotrebne sukobe i ružne riječi, obratite više pažnje na njegove želje. Nova frizura zadovoljit će vašu želju za promjenama.
Mjesečni

Bik vlada svim dobrim stvarima u vašem životu, tako da je ovo idealno vrijeme da se usredotočite na jednostavne užitke i budete zahvalni na stvarima koje imate. To može uključivati ​​romantiku, djecu, kreativne projekte ili vaše vještine i talente. Zemljani znakovi, poput vas, često su u najbolji kada je na pomolu novi projekt koji bi vas zauzeo. Trebate nešto učiniti na tome što će vam pomoći da osjetite da nešto postižete u životu, čak i ako nije unutar tradicionalnih parametara.

Također, pravi je trenutak da usporite tempo ako već niste. Odvojite vrijeme za  prirodu, opustite se, igrajte se i tražite užitak. Ponekad, doslovno hodajući prirodom i zemljom, osjećate se više prizemljeno, stabilno i sigurno.Ovo je dobar mjesec da postavite neke promjene koje se usredotočuju na vaše blagostanje i podižu raspoloženje. Merkur i Sunce udružuju se s Plutonom i Jupiterom u Jarcu sljedećih datuma: 9. / 10. i 15. / 17.

Tema je ponovno rođenje ili obnova. Mogle bi biti vijesti o trudnoći ili porodu. Ili možda razvijate planove za pomoć svojoj djeci, za njihovo školovanje i podučavanje. Također je dobar mjesec da se posveti novoj vještini ili talentu. Sve umjetničko ili praktično iskustvo vjerojatno će vam donijeti ispunjenje. I, nemojte isključiti ljubav. Nije najlakše okruženje za upoznavanje nekoga novog, ali kada su planeti u Biku, zatvara se romantika. Puni Mjesec 7. je prekrasan i po ljubavnim i duševnim vezama. Dosegnite drugima i budite oko ljudi koji su dobri za vas.

Ovaj mjesec također se snažno usredotočuje na znak Blizanaca koji vlada vašim radom i rutinom, kako služite drugima i svom zdravlju. Možda više volite biti zaposleni i imati posao ili projekt u koji ćete zabiti zube. Blizanci su znak komunikacije, kako pisane tako i izgovorene riječi, pa se može dogoditi da nekome postanete mentor.

Merkur je ovdje od 11. do 28. Sunce ulazi u Blizance 20. a Venera, planet srodstva je ovdje cijeli mjesec. Uz to, ključni datum je 22. kada u ovom istom sektoru vašeg horoskopa postoji Mladi mjesec. Ovo bi bio sjajan datum za prijavu na posao, povratak na posao ili pokretanje projekta. Važno je promatrati što svakodnevno možete učiniti kako biste poboljšali svoje blagostanje. To može biti jednostavno poput uključivanja redovitih šetnji u svoju rutinu ili ukrštanja križaljki kako bi se moždane stanice kretale, ali fokus je čvrsto na brizi o sebi. Ovo može biti osobito važno u svibnju ako ste postali lijeni i ne mičete se sa kauča.

Godišnji

Došlo je vrijeme kada se vraćaju dugovi na koje ste već i zaboravili. Osjećat ćete se sigurno.

 

POSAO I NOVAC: u novu godinu ulazite zadovoljni svojim poslovnim statusom. Velikih promjena neće bit, a na radnom mjestu će vam biti ugodno. U potrazi ste za novim znanjima i izazovima. Željet ćete naučiti nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. Imat ćete puno posla tijekom godine, a vrhunac će biti u zadnjim mjesecima 2020. priželjkivat ćete odmor od svega i bijeg od stvarnosti. Stoga, izgledno je da ćete u ljetnim mjesecima otići na putovanje o kojem ste dugo maštali. To putovanje bi moglo biti neka vrsta teambuildigna ili poslovni put. Novca ćete imati, ali ne previše. Ušteđevinu koju ste si sačuvali nećete dirati jer se tako osjećate sigurnijima.  Ugodno ćete se iznenaditi i isplanirat ćete na što trošite. Dobro određujete prioritete.

 

LJUBAV: zbog mnogo obaveza koje vas očekuju u ovoj godine nećete se moći posvetiti partneru u potpunosti. Pripazite da se vaš odnos ne naruši dodatno. Prigovaranja će biti standardno, no ne radite muhu od slona. Staloženo se razgovarajte s partnerom i na smiren način mu pokušajte objasniti kako stvari stoje oni koji su u vezama osjetit će potrebu isprobati nešto novo. Čak postoji mogućnost da ih privuče osoba iz društva s velikom karizmom. Pripazite što radite i prisjetite se zašto ste u vezi s partnerom. Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali s vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. Pripremite se na mnoge kompromise u vezi.

 

ZDRAVLJE:  Moguće je da ćete utjehu od problema tražiti u hrani zbog čega ćete nabaciti par kilograma. Oni koji imaju problema s vidom mogli bi osjetiti pogoršanje situacije. Otiđite na pregled i na vrijeme reagirajte. Tjelesna aktivnost će u 2020. postati sastavni dio vaše svakodnevice. Unosit ćete potrebnu količinu vitamina i minerala u organizam te ćete biti manje boležljivi nego inače. Bit ćete umorni i bezvoljni pa bi bilo dobro da počnete konzumirati što više svježeg voća i povrća.
Morat ćete platiti neke usluge i izdvojiti određeni novčani iznos za knjige ili obrazovanje. Pravi je trenutak da nešto započnete, dovršite ili ostvarite, bilo da su posrijedi ljubav, posao ili zdravlje. Odvojite posao od ljubavnog života, osobito tijekom večeri – partneru treba više nježnosti. Ispunite obećanje dano djeci.
Mjesečni

Kako započinje svibanj, važno je prepoznati što vam donosi stabilnost ili pomoć da se osjećate prizemljenim. Sunce je u Biku u podnožju vašeg horoskopa do 20. godine, gdje mu se pridružio Merkur, planet komunikacije, sve do 11. svibnja.

Bik vlada vašim domom i obiteljskim sektorom, vašom prošlošću i onom iz koje potičete. Uran, vaš suparnik, nalazi se u istom sektoru vašeg horoskopa i ovo nije jednostavna kombinacija. Bik je fiksni znak, a Uran je planet promjena i nepredvidivosti. Ako se osjećate neuređeno ili je situacija u vašem domu izazovna, budite pažljivi i pogledajte što možete riješiti.

Ove kombinacije vas vraćaju u prošlost. Istovremeno vas pozivaju da se oslobodite ili da oslobodite prošlost na način koji će vam pomoći da krenete naprijed. Ovo je možda vrijeme tuge ili gubitka ili se slažemo sa onim što je bilo i nestalo. Držite stopala čvrsto postavljena na zemlji i pogledajte kako i gdje možete odložiti korijenje ili pronaći više sigurnosti u svom životu.

Puni Mjesec na 7. idealno je vrijeme da se zaustavite i razmislite o svom budućem putu. Ovaj puni Mjesec pada u Škorpionu i vašem sektoru karijere i posla. Kako Puni Mjeseci donose jasnoću, ovo je idealno vrijeme za nove obveze i za vjerovanje vašoj intuiciji u donošenju ključnih odluke koja se tiče vašeg doma.

Također, ovog mjeseca ima puno aktivnosti u zračnom znaku, Blizanci, i ovo je dobra vijest za vas. Blizanci vladaju sektorom vašeg horoskopa koji predstavlja romantiku, djecu i trudnoću, kreativne projekte, zabavu i sreću. Očito je da možda nećete moći prihvatiti sve užitke koje Blizanci obećavaju. Ipak, važno je pogledati svijetlu stranu i maksimalno iskoristiti ono što imate u životu. Zračni znakovi poput vas vole ljubavnu povezanost i interakciju s drugim ljudima. To je ono što vas oživljava.

Držite linije komunikacije otvorenima tijekom svibnja i igrajte se sa svojim vještinama i talentima. Možda otkrijete da ste prirodni kućni učitelj ili otkrijete da imate osjećaj za pisanje. Aktivno prigrlite više onoga što volite.

Sredinom mjeseca moglo bi biti vrijeme kad shvatite da trebate riješiti svoje financije i brzo. Mars napušta Vodenjak i ulazi u Ribe i vaš sektor osobnog novca 13. gdje ostaje do kraja lipnja. Kako se to podudara s retrogradnom fazom Venere od 13. svibnja do 25. lipnja, ta dva područja su povezana. Možda ćete se osjećati ambicioznije jer prepoznajete što možete, a što ne možete sebi priuštiti.

Godišnji

 

Napokon dolazi bolji period za vaše fizičko i psihičko zdravlje. Sve ono što vas je mučilo u prošlosti napokon nestaje a vi postajete zadovoljniji svijetom u potpunosti.

 

POSAO I NOVAC: u 2020. moći ćete  odahnuti. Više se nećete zamarati minornim stvarima koje su vas do sada brinule. Početak godine vam donosi iznimne uspjehe na poslovnom planu, a vaši nadređeni će biti ponosni na vaš trud. Napokon ćete dobiti priznanje o kojem ste sanjali  sredinom godine ćete uživati jer ćete živjeti na račun stare slave, pa se nećete trgati od posla. Moguće je da ćete se početi zanimati i za druge sfere poslovanja kojima do sada niste pridavali previše pažnje. 2020. godine ćete pravilno rukovati novcem i unaprijed ćete planirati troškove. Financijska situacija bi se mogla popraviti tek u ljetnim mjesecima, pošto vam početak godine donosi mnoštvo neplaniranih troškova. Ako adaptirate stan ili uređujete kuću, pripazite na instalacije.  Svakako svotu novca čuvajte za sebe i „crne dane“, nemojte trošiti novac kao sumanuti.

 

LJUBAV: ove godine bi s partnerom mogli razgovarati o bitnim temama kao što je osnivanje obitelhi ili stambeno pitanje. Shvatit ćete da ne možete živjeti u svijetu mašte te više život niti vašu ljubavnu situaciju nećete promatrati kroz ružičaste naočale. Napokon ćete imati osjećaj da partneru možete reći sve što vas muči. Slobodne Vodenjake očekuje lijep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se sviđa. Vodenjaci koji su u braku bi trebali da paze kome se povjeravaju da ne bi postali tema tračeva. Vaše riječi mogu biti pogrešno shvaćene.

 

ZDRAVLJE: shvatili ste da je krajnje vrijeme da se posvetite sebi.. Ove godine ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju pa se može dogoditi da napravite drastične promjene u vašoj prehrani. Probajte izbaciti mliječne proizvode pošto ste možda razvili intoleranciju. Ubacite neku fizičku aktivnost u vaš zauzeti raspored i vrlo brzo ćete vidjeti pozitivne promjene.

Obradovat će vas novčani dobitak u vidu zakašnjelog honorara ili povrata duga. Novac će vam dobro doći da smanjite minus na računu i počastite se nečim što priželjkujete. Mnogi od vas iskazivat će veliku ljubav prema hrani pa će si priuštiti odlazak u omiljeni restoran.

Mjesečni

Gdje god Bik padne u vaš horoskop, tu se pruža prilika da se osjećate prizemljeno, stabilnije i sigurnije u ovim nesigurnim vremenima. Obavezno držite otvorene linije komunikacije i pomažite u svom lokalnom susjedstvu, ako vam to odgovara. Također, Merkur i Sunce se udružuju s vašim tradicionalnim vladajućim planetom Jupiterom  10. i 17. u mjesecu. Jupiter je trenutno uz Plutona u znaku Jarca i vašeg prijateljstva i grupnog sektora.

Ovdje postoji tema ponovnog rođenja ili obnove. U životu biste mogli imati moćne prijatelje. Ili se nađite zaokupljeni grupom, klubom ili društvom, vjerojatno putem interneta.

Ljudi su definitivno važni, kao što je obrazovanje, učenje i učenje. Puni Mjesec 7. siječe preko osi zodijak Bik / Škorpion. Na ovaj datum ili oko njega možete donijeti ključnu odluku o vlastitom istraživanju. Ili planirate učiti ili se organizirati oko kućnog školovanja. Puni Mjeseci često donose jasnoću i oni su dobro vrijeme da se povjerite vašoj prirodnoj intuiciji.

Sredina mjeseca donosi promjenu tempa iz nekoliko različitih razloga. Prvo, vaš planet Jupiter 14. okreće se retrogradno, a postoje još dva ključna planeta kojima se mijenja smjer: Saturn na 11. i Venera na 13. mjestu.Stoga, pogledajte što se bliži kraju. Ili tamo gdje morate drugačije raditi. Ovo bi mogao biti razlog zašto morate odbaciti sve da biste bili tu zbog nekoga bliskog. To bi mogao biti prijatelj ili susjed, ali obitelj je također u svibnju pod kozmičkim svjetlom.

To je zbog ključnih planeta koji se kreću kroz Blizance i vašeg doma i obiteljskog sektora. Venera, planet srodstva, ovdje je cijeli mjesec, a pridružuju se Merkur od 11. do 28., a Sunce od 20. pa nadalje. Budući da su Blizanci znak komunikacije, važno je povezivati ​​se s voljenima, bez obzira na to jesu li izvan mreže.

Mladi Mjesec, 22. mjeseca, pada u Blizancima, što je dobar datum za pokretanje nečeg novog na ovim prostorima. Možete staviti svoju kuću na tržište ili započeti nešto novo što vam pomaže da se okupite. Možda ćete prepoznati da vam treba više vremena za sebe ili svoje osobne ciljeve. Mars je ambiciozan planet, pa pogledajte gdje želite biti aktivniji u svom životu. Mars se sastaje s Uranom uživo 25., sjajan datum za pokretanje nečeg novog, možda i na mreži. Neptun, vaš suparnik, sukobio se s Venerom 4. i 20. u mjesecu i ta kombinacija je zlobna, ali iluzorna. Ne vjerujte svemu što čujete ovog mjeseca i prepoznajte kada se osjećate zbunjeno ili osjećate da ste izgubili put.

Potrebne su vam stvari u životu koje vas nadahnjuju i daju vam nadu i vjeru. Čitajte vijesti manje ako vas ostavlja zabrinutima i usmjerite svoju divnu maštu u umjetničke ili duhovne snove i sheme.

Godišnji

Ispred vas je uspješna godina mada se tako neće činiti na prvu. Kvaliteta vašeg života će se naglo popraviti.

POSAO I NOVAC: 2020. za vas znači plodna godina. Ove godine ćete biti uspješni u svakom projektu koji započnete. Isplatit će vam se sva ulaganja koja ste ranije imali pa čak i ona za koja ste mislili da neće biti uspješna. Ove godine se potrudite pronaći posao iz snova i ne čekajte da vam samo padne s neba. Ako ste zaposleni, među kolegama će vladati harmonija. Ako već početkom godine ne učinite apsolutno ništa da poboljšate kvalitetu vašeg života, male su šanse da će se išta promijeniti u ovoj godini. Moguće je da ćete dobiti neko nasljedstvo pa će se vaša financijska situacija znatno popraviti u narednih nekoliko mjeseci. No, ne opuštajte se previše jer bi se mogli zaigrati i potrošiti svu ušteđevinu.

 

LJUBAV: prestanite sebe smatrati žrtvom i ne živite više u prošlosti. Ne gubite vrijeme na osobu s kojom nemate apsolutno nikakve šanse. Uvjerili ste se više puta kako ta veza neće funkcionirati. Umjesto toga, pronađite mir u samome sebi i tek kada sve vaše rane zacijele krenite u novu ljubavnu priču. Mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživjeli teža iskušenja od prekida i nesretne ljubavi pa onda to možete i vi. One u novopečenim vezama bi mogla smetati osoba iz društva vašeg partnera. Upravo iz tog razloga bi vi i vaš partner mogli imati nesuglasica u vezi.

 

ZDRAVLJE: U 2020. godini vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imat ćete više energije nego obično. Potrudit ćete se mijenjati navike koje po vas do sada nisu bile dobre. Sveukupno ćete biti odgovornija osoba te ćete više pažnje pridavati svom zdravstvenom stanju. Odlazit ćete u krevet ranije, a brojne izlazke zamijeniti knjigom ili dobrim filmom. Pripazite gdje hodaste u zimskim mjesecima jer bi mogli gadno ozlijediti ruku ili šaku.