Najtočniji Godišnji, mjesečni i tjedni horoskop

Na jednom mjestu pročitajte najnoviji i najtočniji horoskop. Nudimo tjedni horoskop, mjesečni horoskop i godišnji horoskop po znakovima. Odaberite svoj horoskopski znak i pogledajte što su zvijezde pripremile za Vas ovog tjedna, mjeseca ili godine.

Također, nudimo i osobni horoskop! Uz osobni horoskop kojeg putem natalne karte za Vas izrađuju naše astrologinje možete štošta saznati o sebi i o svojim odnosima. Javite im se već danas!

Odaberi svoj znak

Što je Horoskop?

Horoskop je vrsta dijagrama koji se koristi u astrologiji. Prikazuje položaji planeta, zvijezda, Sunca i Mjeseca u trenutku rođenja ili u nekom trenutku u vremenu.

Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti. Prilikom izrade horoskopa uzimaju se u obzir astrološki elementi, astrološki znakovi, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti.

IZRADITE SVOJU NATALNU KARTU

Saznajte što je zapisano na nebu i što vam je sudbinom predodređeno.

KRENI

Računanje horoskopa

Pri izračunavanju horoskopa Zemlja se uzima kao centar. Iako znamo da Zemlja nije središte svemira, horizont je zamišljen kao nebeska kružnica koja ograničava vidljivi dio nebeske “polukugle” od nevidljivog. Na horizontu su najvažnije točke sjever i jug (sjeverni i južni čvor).

Horoskop će vam pokazati moguće događaje u životu, najvažnije osobine i ono na što se trebate fokusirati. Kada se gleda horoskop po znakovima, iz njega možemo saznati mnoštvo o karakteru, zanimanju, interesima, osobnosti i planovima čovjeka.

Zodijak i karakteristike znakova

Iako je svaka osoba individua za sebe, neke zajedničke karakteristike su svojstvene osobama rođenim u pojedinom znaku. tako će se Ovnovi prepoznati u tome da su tvrdoglavi, Lavovi ponosni, Ribe osjećajne, Blizanci zaigrani, Vage neodlučne, a Vodenjaci buntovni. Bikovi će se prepoznati u opisu materijalist, Djevica je uredna, Rak je emotivan, Škorpion staložen, Strijelac srećković, a Jarac prodoran.

Što sve možemo saznati uz pomoć horoskopa?

Ako vas zanima više o ljubav, poslu i vašem životnom putu, zodijak bi mogao biti taj koji će vam dati odgovore. Javite se našim astrologinjama i pitajte ih sve što vas zanima. Na jednom mjestu saznajte odgovore na sva ona pitanja koja sami ne možete dokučiti.

Natalna karta, astrologija, zodijački znakovi i horoskop čine moćnu kombinaciju za bolje upoznati sebe i ljude oko sebe. Što čekate, krenite na put saznanja! Tu smo za vas. Izaberite svoj znak i pročitajte što su vam zvijezde poručile.