facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP BIK

20.4.-20.5.

Bik Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Bik

Bikovi su generalno snažni, mirni, promišljeni, donekle spori, praktični, zahtjevni, odlučni, uporni, postojani, nepopustljivi, suosjećajni i vjerni. Materijalne stvari su Bikovima od velikog značenja. Ta intenzivna potreba za imovinom može Bikove navesti da budu krajnje pohlepni.

Tjedni horoskop – Bik

Ovaj tjedan sve su oči uprte u vas. 

Tjedan počinje Suncem u Biku i vašom kućom povjerenja koja čini kvadrat sa Saturnom u Vodenjaku i vašom kućom službene komunikacije. Bik, moguće je da govorite u javnosti ili pokrećete svoj blog. Ali s ovim tvrdim kvadratom mogli biste dobiti veliki otpor kada želite ići naprijed. Čini se da vam netko stoji na putu. 

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu osvjetljava vašu kuću veza. Ova pomrčina može signalizirati promjenu u bliskom odnosu. Ako ste u dugoj vezi i ta je veza u posljednje vrijeme krhka, ova energija pomrčine mogla bi signalizirati vrijeme da jedno drugom date malo prostora. To ne znači nužno da je gotovo, ali možda ćete trebati odmor jedno od drugog.

Mjesečni horoskop – Bik

Svibanj vam dopušta malo odmora kako biste započeli metaforički proces ponovnog rađanja. S obzirom da vaš vladajući planet Venera uranja u vaš nesvjesni sektor, a Jupiter se pridružuje sredinom mjeseca, idealno je da neko vrijeme provedete na slobodi dok rješavate probleme koji su vas sputavali da ostvarite svoje snove.

Ipak, ne možete se predugo odmarati jer pomrčina Mjeseca dovodi drame u vaš život. Čak i ako vas ova pomrčina ostavi slomljenog srca, popratna jasnoća je neprocjenjiva. 

Bilo da prekidate odnos ili oboje pristajete potražiti pomoć stručnjaka i otkriti što ne valja u vašem odnosu, ovo je trenutak da se oslobodite uvjerenja da sav posao morate obaviti sami. Dopustite drugima da se potrude umjesto vas.

S obzirom da se Merkur 10. okreće retrogradno, ovaj mjesec je odlična prilika da preradite svoje proračune i razjasnite svoje financijske ciljeve. 

Godišnji horoskop – Bik

Pred vama su definitivno izazovi koji će vas testirati. Ali vaša tvrdoglavost zapravo može ići u vašu korist kada se suočite s najvrjednijim neprijateljima godine.

Venera, vaš vladar i veliki utjecaj na ljubav i novac, retrogradna je u srodnom zemaljskom znaku Jarcu veći dio siječnja. Venera će imati snažan utjecaj na vaše dobro osmišljene planove vezi s vezama i financijama. 

Kao fiksni zemaljski znak, uvijek imate plan, a ovo retrogradno razdoblje izaziva vas na sve moguće načine. Srećom, s Jarčevim ambicioznim utjecajem, možete se potruditi kako biste bili sigurni da se stvari i dalje slažu na način na koji želite. No, trebat će puno snage volje i odlučnosti, stoga se vežite i pripremite za prilično oštar uvod u godinu.

Iskreno, bilo bi najbolje usredotočiti se na pomrčine koje se događaju na osi Bik/Škorpion tijekom cijele godine. Ovo će biti vremena značajnih promjena, ali sve vas to gura prema vašoj sudbini

Nepredvidivi Uran putuje s vašim stalnim predznakom tijekom cijele godine, a postoji mnogo stvari koje su izvan vaše kontrole. Kao fiksni znak, promjena je jedna od vaših najmanje omiljenih stvari s kojima se morate baviti, ali rast dolazi od stavljanja sebe u neugodne situacije. 

U većini slučajeva, Bik, koristit će vam da nastavite sa svojim planovima sve dok ih apsolutno ne morate napustiti. Kada nezavisni planet Uran spoji sjeverni čvor u vašem znaku, od svemira ćete primiti veliki poticaj da se transformirate u najbolju  verziju sebe.