ZARA HOROSKOP

HOROSKOP BIK

20.4.-20.5.

Bik Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Bik

Bikovi su generalno snažni, mirni, promišljeni, donekle spori, praktični, zahtjevni, odlučni, uporni, postojani, nepopustljivi, suosjećajni i vjerni. Materijalne stvari su Bikovima od velikog značenja. Ta intenzivna potreba za imovinom može Bikove navesti da budu krajnje pohlepni.

Tjedni horoskop – Bik

TJEDAN 30.1. – 5.2.2023.

Mislili ste da vam je super što ste propustili slatki zimski odmor i bili konstantno okruženi ljudima oko sebe. Rezultat svog tog užurbanog života je taj da stalno mijenjate raspoloženja i stalno imate osjećaj da ste nešto zaboravili. Upamtite: Savite po strani druženja i okrenite se sebi i unutarnjem miru, počestite se neradom ovoga tjedna.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Bik

Mjesečni horoskop za veljaču

Zamisli, kreni i ostvari! Veljača je jedan od najpozitivnijih mjeseci za vas i vaše planove koji se napokon počinju ostvarivati.

Tijekom prve polovice veljače, Venera u Ribama bit će vam podrška, stoga je vrijeme da se bacite na posao. Dobro razmislite koji su vaši dugoročni ciljevi i razmislite o tome kako ćete ih ostvariti. Krenite s realizacijom planova u danima oko mladog Mjeseca u Ribama! 

Već od 11. veljače, otvaraju vam se prilike za napredak je Merkur također može aktivirati vaš sektor karijere, tražeći od vas da svoj fokus prebacite na ovo područje svog života. Glavni zadatak koji je pred vama ovog mjeseca je smisliti originalne, neobične i osebujne ideje, poglavito u zadnjem tjednu veljače kada vam se smiješi veliko promaknuće ili povišica kao neposredni rezultate te originalne ideje.

Godišnji horoskop 2023. – Bik

Nova godina vam donosi toliko novih prilika za nadogradnju i mogućnost da se transformirate u verziju sebe o kakvoj ste oduvijek maštali i kakvom ste oduvijek željeli postati. Međutim, znamo kako ništa u životu nije besplatno, pa tako ni ovo. Jeste li spremni biti najbolja verzija sebe i to platiti svojim ponosom?

Ne možete nastaviti raditi stvari na isti, stari i dosadni način dok počinje ovo novo poglavlje u vašem životu. Nemojte ovo shvatiti kao kaznu, umjesto toga razmišljajte na slijedeći način: Kada odem u drugu državu moram pričati drugi jezik, tako je i s mojim životom! Oslobodite se napetosti izražavajući svoju punu istinu ljudima oko sebe. 

Možete očekivati ​​da će pogrešni ljudi, veze i prilike polako pronaći izlaz iz vašega života. Iako bi to moglo biti zbunjujuće kratko vrijeme, na kraju će vas dovesti do potpunog procvata u emotivnom, psihičkom i fizičkom smislu. Gradite jaču zajednicu prijatelja i veza, dobro uspostavljenu i uspješnu karijeru, a možda čak i novi korak u vašem ljubavnom životu ako nastavite otvarati svoje srce u 2023. godini! 

Naš savjet za 2023. godinu je budite strpljivi i ne gledajte na promjene negativno jer će vam se upravo one isplatiti u novoj godini.  

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: