ZARA HOROSKOP

HOROSKOP BIK

20.4.-20.5.

Bik Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Bik

Bikovi su generalno snažni, mirni, promišljeni, donekle spori, praktični, zahtjevni, odlučni, uporni, postojani, nepopustljivi, suosjećajni i vjerni. Materijalne stvari su Bikovima od velikog značenja. Ta intenzivna potreba za imovinom može Bikove navesti da budu krajnje pohlepni.

Tjedni horoskop – Bik

TJEDAN 29.5. – 4.6.2023.

Ovaj tjedan ćete biti u dilemi što trebate napraviti. Treba li fokus biti na vama ili na drugima. U posljednje vrijeme osamopouzdani ste, ali još uvijek se ne možete otresti osjećaja da biste više trebali misliti o drugima. Pun Mjesec donosi kulminaciju emocionalnog ili financijskog stresa koji vam je na umu od prošle jeseni. Vrijeme je da otpustite i počnete ispočetka pod svojim uvjetima.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Bik

Mjesečni horoskop za lipanj

Venera, vaš vladajući planet, sprema se smjestiti u vašu zonu doma. Ovo je bizarno dug četveromjesečni tranzit, koji počinje 5. lipnja. Obično se Planet Ljubav brzo kreće kroz znakove, zadržavajući se u jednom znaku nekoliko tjedana. 

Ali kad god nas Univerzum nagradi (ili kazni) s ovakvom anomalijom, na nju trebamo obratiti posebnu pažnju.Venera se bavi uljepšavanjem i uspostavljanjem veza s ljudima, mjestima i stvarima kroz naravno –  ljubav. 

Ovo bi stoga moglo biti vrijeme da započnete veći i duži projekt obnove i uljepšavanja svog doma. Ali zona doma također se odnosi na očeve i očinske figure. Možda će ovaj tranzit u fokus baciti i jačanje ili obnovu odnosa s vašim ocem… Razmislite kako možete dodatno učvrstiti vaš odnos i učiniti ga još jačim. Ako vam se pomisao na ovu vrstu obnove čini previše, držite se obnove kupaonice ili spavaće sobe!

Godišnji horoskop 2023. – Bik

Nova godina vam donosi toliko novih prilika za nadogradnju i mogućnost da se transformirate u verziju sebe o kakvoj ste oduvijek maštali i kakvom ste oduvijek željeli postati. Međutim, znamo kako ništa u životu nije besplatno, pa tako ni ovo. Jeste li spremni biti najbolja verzija sebe i to platiti svojim ponosom?

Ne možete nastaviti raditi stvari na isti, stari i dosadni način dok počinje ovo novo poglavlje u vašem životu. Nemojte ovo shvatiti kao kaznu, umjesto toga razmišljajte na slijedeći način: Kada odem u drugu državu moram pričati drugi jezik, tako je i s mojim životom! Oslobodite se napetosti izražavajući svoju punu istinu ljudima oko sebe. 

Možete očekivati ​​da će pogrešni ljudi, veze i prilike polako pronaći izlaz iz vašega života. Iako bi to moglo biti zbunjujuće kratko vrijeme, na kraju će vas dovesti do potpunog procvata u emotivnom, psihičkom i fizičkom smislu. Gradite jaču zajednicu prijatelja i veza, dobro uspostavljenu i uspješnu karijeru, a možda čak i novi korak u vašem ljubavnom životu ako nastavite otvarati svoje srce u 2023. godini! 

Naš savjet za 2023. godinu je budite strpljivi i ne gledajte na promjene negativno jer će vam se upravo one isplatiti u novoj godini.  

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: