ZARA HOROSKOP

HOROSKOP BIK

20.4.-20.5.

Bik Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Bik

Bikovi su generalno snažni, mirni, promišljeni, donekle spori, praktični, zahtjevni, odlučni, uporni, postojani, nepopustljivi, suosjećajni i vjerni. Materijalne stvari su Bikovima od velikog značenja. Ta intenzivna potreba za imovinom može Bikove navesti da budu krajnje pohlepni.

Tjedni horoskop – Bik

TJEDAN 26.9. – 2.10.2022. 

Vrijeme je da pospremite kućni ured i nađete način kako pomiriti obaveze, posao i slobodno vrijeme. Ovo je također prilika za vas da uđete (ili se vratite) u rutinu—posebno onu koja unosi više smirenosti i meditacije u vaš dan.  Pokrenite svoje tijelo jer je u zdravom tijelu i zdrav duh. Ulazak vašeg vladajućeg planeta Venere u Vagu 29. pomaže vam da pronađete više ljepote u jednostavnim stvarima.

Mjesečni horoskop – Bik

Mjesečni horoskop za rujan

Nakon svega što ste prošli ove godine, zaslužujete malo romantike u svom životu! Vaš vladajući planet Venera pridružuje se Suncu u Djevici i vašem sektoru zadovoljstva pa je sada trenutak da odvojite vrijeme za svoje hobije i isplanirate zabavne aktivnosti sa svojom djecom! Do 10. vaš će inbox biti ispunjen do vrha pozivnicama jer pun Mjesec u Ribama osvjetljava vaš društveni sektor. Nemojte preskočiti zastrašujuću zabavu samo zato što tamo nećete nikoga poznavati. Nikad ne znate tko vas može čekati s nekom prilikom. Nakon što sezona Vaga počne, usporit ćete sa zabavom i usredotočiti se na smišljanje kako uklopiti sve svoje nove ideje u svoj svakodnevni život. 

Vaš bi partner mogao biti više usredotočen na posao i plaćanje računa nego na zabavu. Tenzije dolaze do vrhunca kada se vas dvoje ne slažete oko toga je li izlazak na otmjenu večeru s prijateljima doista vrijedan troška. 

Brzi Merkur je planet koji nadzire vaše osobne financije i kada krene retrogradno, prisiljeni ste procijeniti zarađujete li zaista dovoljno za sav posao koji radite.

Godišnji horoskop – Bik

Pred vama su definitivno izazovi koji će vas testirati. Ali vaša tvrdoglavost zapravo može ići u vašu korist kada se suočite s najvrjednijim neprijateljima godine.

Venera, vaš vladar i veliki utjecaj na ljubav i novac, retrogradna je u srodnom zemaljskom znaku Jarcu veći dio siječnja. Venera će imati snažan utjecaj na vaše dobro osmišljene planove vezi s vezama i financijama. 

Kao fiksni zemaljski znak, uvijek imate plan, a ovo retrogradno razdoblje izaziva vas na sve moguće načine. Srećom, s Jarčevim ambicioznim utjecajem, možete se potruditi kako biste bili sigurni da se stvari i dalje slažu na način na koji želite. No, trebat će puno snage volje i odlučnosti, stoga se vežite i pripremite za prilično oštar uvod u godinu.

Iskreno, bilo bi najbolje usredotočiti se na pomrčine koje se događaju na osi Bik/Škorpion tijekom cijele godine. Ovo će biti vremena značajnih promjena, ali sve vas to gura prema vašoj sudbini

Nepredvidivi Uran putuje s vašim stalnim predznakom tijekom cijele godine, a postoji mnogo stvari koje su izvan vaše kontrole. Kao fiksni znak, promjena je jedna od vaših najmanje omiljenih stvari s kojima se morate baviti, ali rast dolazi od stavljanja sebe u neugodne situacije. 

U većini slučajeva, Bik, koristit će vam da nastavite sa svojim planovima sve dok ih apsolutno ne morate napustiti. Kada nezavisni planet Uran spoji sjeverni čvor u vašem znaku, od svemira ćete primiti veliki poticaj da se transformirate u najbolju  verziju sebe.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: