facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP BLIZANCI

21.5.-20.6.

Blizanci Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Blizanci

Blizanci su prijateljski nastrojeni, pametni, pričljivi, svestrani, radoznali, dobrog zapažanja, intuitivni, misle logično. Povremeno mogu biti kontradiktorni, nemirni, dvolični, kritični i nestrpljivi. Blizanci trebaju posao koji uključuje puno raznolikosti, jer samo u njemu mogu uživati. Oni vole raditi nekoliko stvari u isto vrijeme, zbog čega mnoge ne završe na vrijeme.

Tjedni horoskop – Blizanci

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća intuicije učine kvadrat sa Saturnom u Vodenjaku i vašom kućom obrazovanja. Možda istražujete svoje psihičke sposobnosti na vrlo ozbiljan način. 

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu osvjetljava vašu radnu kuću i kolege. Blizanci, moglo bi doći do promjene u vašem poslu ili odnosa s kolegama. Ključna osoba mogla bi otići, vaš bi pomoćnik mogao iznenada dati otkaz ili biste mogli odlučiti odmah dati izjavu o otkazu u bliskoj budućnosti. Pomrčine mogu biti poput hodanja kroz vrata u potpuno novi svijet. Jedna vas odluka dijeli od velike životne promjene.

Mjesečni horoskop – Blizanci

Promjene kroz koje se krećete su suptilne. Ovo dolazi kao olakšanje nakon posljednjih nekoliko godina velikih osobnih i odnosnih potresa zbog kojih se pitate hoće li/kada se stvari ikada smiriti. Jupiterov pomak u Ovna je posebno povoljan za vas jer osvjetljava dio vaše karte koji se bavi prijateljstvom, zajednicom i umrežavanjem svih vrsta. 

Iako vaš vladajući planet Merkur također postaje retrogradanu vašem znaku, dolazi trenutak za bolje komuniciranje želja i ambicija. Do mladog mjeseca u vašem znaku istovremeno ste iscrpljeni i osvježeni. Odmorite se na trenutak, a zatim se pripremite za sljedeći izazov.

Svibanj je zadužen za ljubav prema sebi pa ne razmišljate o flertu ili romansi. Ali, ako ste u partnerstvu, pomrčina Mjeseca donosi neka žestoka pitanja oko zajedničkih odgovornosti. Vaša bi financijska opterećenja trebala olakšati nakon pomrčine Mjeseca.

Godišnji horoskop – Blizanci

Merkur, vladar svih vrsta komunikacije, vaš je planet vodilja, Blizanci, pa ne čudi da se vaša godina svodi na ono što kažete, kako to govorite i kako drugi to tumače i reagiraju na to. 

Na tom putu bit će neizbježnih pogrešaka, nezgoda i pogrešnih komunikacija, ali vaša prozračna sposobnost prilagođavanja i spremnosti na duhovit povratak ono je što vam pomaže da napredujete u svim situacijama vezanim za interakciju s ljudima ove godine.

Vaš vladajući planet, Merkur, ove godine prolazi kroz četiri svoja zloglasna retrogradna stanja. I dalje ste poželjni kao i uvijek, ali imajte na umu da duplo provjeravate ono što šaljete i kome te poruke šaljete.

Godina počinje sjajno s Merkurom koji se kreće u pametnom Vodenjaku. Nova je godina i s njom imate novu perspektivu. Kršenje pravila nikada nije bilo tako privlačno ili produktivno.

Merkur postaje retrogradan nedugo nakon što je krenuo u Vodenjaka, stvarajući neke potencijalne probleme koji se pojavljuju niotkuda, ali retrogradni ciklusi Merkura ne zaslužuju uvijek lošu kritiku.

Pisana riječ je vaš adut, a možete se proglasiti kraljem svih društvenih mreža. Kako god odlučite iznijeti svoje ideje i mišljenja, vi se iznimno dobro izražavate i sada možete raspravljati s najboljima od najboljih!

Ali kada asteroid Ceres, koji se povezuje s brakom, ukusnom hranom i domom, uđe u vaš znak, osjećate veliku zabrinutost za dom i obiteljski život.