ZARA HOROSKOP

HOROSKOP BLIZANCI

21.5.-20.6.

Blizanci Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Blizanci

Blizanci su prijateljski nastrojeni, pametni, pričljivi, svestrani, radoznali, dobrog zapažanja, intuitivni, misle logično. Povremeno mogu biti kontradiktorni, nemirni, dvolični, kritični i nestrpljivi. Blizanci trebaju posao koji uključuje puno raznolikosti, jer samo u njemu mogu uživati. Oni vole raditi nekoliko stvari u isto vrijeme, zbog čega mnoge ne završe na vrijeme.

Tjedni horoskop – Blizanci

TJEDAN 26.9. – 2.10.2022.

Ljubav bi mogla biti na pomolu. Mladi Mjesec pada u vaš sektor romantike i kreativnosti, što znači da je vrijeme da se vratite izazovima, spojevima, romantici i izlascima. U posljednje vrijeme imate puno viška energije i možda bi bilo dobro dio toga usmjeriti u umjetnički projekt, umjesto toga da vam se dan sastoji od sjedenja na kauču i tipkanja u grupnom chatu. 

Mjesečni horoskop – Blizanci

Mjesečni horoskop za rujan

Ako ste bili u blokadi kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, ovaj mjesec morate otkriti zašto. Vrijeme je da se prisjetimo nekih iskustava iz prošlosti. Vaš vladajući planet Merkur postaje retrogradan u vašem sektoru romantike i zadovoljstva dok se upuštate u novu avanturu. Ako ste već u partnerskom odnosu, ovo bi također moglo biti dobro vrijeme da se ponovno povežete s hobijima, strastima i umjetničkim projektima koje ste ostavili po strani u potrazi za svojim ciljevima. S druge strane, pun Mjesec u Ribama dolazi kao prijelomni trenutak za vašu karijeru. 

Ovaj je mjesec za vas značajan u ljubavnom životu, iako bi se više mogao odnositi na promjenu načina razmišljanja nego na spojeve. Ipak, mladi Mjesec u Vagi izvrsna je prilika da se vratite u igru ​​sa svježim načinom razmišljanja. Razjasnite ne samo koga želite, već i kakvu vezu želite. 

Godišnji horoskop – Blizanci

Merkur, vladar svih vrsta komunikacije, vaš je planet vodilja, Blizanci, pa ne čudi da se vaša godina svodi na ono što kažete, kako to govorite i kako drugi to tumače i reagiraju na to. 

Na tom putu bit će neizbježnih pogrešaka, nezgoda i pogrešnih komunikacija, ali vaša prozračna sposobnost prilagođavanja i spremnosti na duhovit povratak ono je što vam pomaže da napredujete u svim situacijama vezanim za interakciju s ljudima ove godine.

Vaš vladajući planet, Merkur, ove godine prolazi kroz četiri svoja zloglasna retrogradna stanja. I dalje ste poželjni kao i uvijek, ali imajte na umu da duplo provjeravate ono što šaljete i kome te poruke šaljete.

Godina počinje sjajno s Merkurom koji se kreće u pametnom Vodenjaku. Nova je godina i s njom imate novu perspektivu. Kršenje pravila nikada nije bilo tako privlačno ili produktivno.

Merkur postaje retrogradan nedugo nakon što je krenuo u Vodenjaka, stvarajući neke potencijalne probleme koji se pojavljuju niotkuda, ali retrogradni ciklusi Merkura ne zaslužuju uvijek lošu kritiku.

Pisana riječ je vaš adut, a možete se proglasiti kraljem svih društvenih mreža. Kako god odlučite iznijeti svoje ideje i mišljenja, vi se iznimno dobro izražavate i sada možete raspravljati s najboljima od najboljih!

Ali kada asteroid Ceres, koji se povezuje s brakom, ukusnom hranom i domom, uđe u vaš znak, osjećate veliku zabrinutost za dom i obiteljski život.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: