ZARA HOROSKOP

HOROSKOP JARAC

22.12.-19.1.

Jarac Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Jarac

Jarčevi imaju želju da se popnu na kakvu god trebalo planinu i da stoje na svoje dvije noge, kako bi ostvarili svoje ambicije i osobni spas. Konzervativni su, organizirani, metodični, tradicionalisti, odgovorni, pošteni, efikasni, praktični, autoritativni, disciplinirani, ozbiljni i orijentirani na cilj. Negativna strana karaktera je da su zabrinuti, pesimisti, osvetoljubivi, sumnjičavi, tvrdoglavi i netolerantni. Najsretniji su s karijerama koje od njih traže da nešto očuvaju, organiziraju i drže na okupu.

Imaju izražen strah od neuspjeha. Njihova mirna priroda proizvede od njih često samce. Oni izgrade zid oko sebe u namjeri da ih zaštiti od loših vjetrova svijeta, rezervirani su i nepovjerljivi spram drugih ljudi. Ništa ne smije stati na put njihovih planova i ambicija. Rad im je vrlo važan i ne uzimaju ga olako. Mnogi Jarci pate od kompleksa inferiornosti i katkad je to ono što ih tjera na to da moraju pod svaku cijenu uspjeti u životu. U očima svijeta žele svakako izgledati dobro.

 

Tjedni horoskop – Jarac

TJEDAN 30.1. – 5.2. 2022.

Iako imate mnogo planova kako ovaj tjedan konačno pokrenuti svoj život, sve to nestane kada pronađete novu simpatiju ili se bacite na novi kreativni projekt. Umjesto da si predbacijete jer ste ponovno otišli predaleko u svom maštanju zašto ne biste to prihvatili? Znat ćete kako će stvari završiti samo ako im dopustite da počnu. Možda se u vašoj ideji skriva pravo malo blago.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Jarac

Mjesečni horoskop za veljaču

U prvom mjesecu 2023. prvi retrogradni Merkur vam je donio mnoštvo promjena. A u veljači taj se trend nastavlja! 

Od 11. veljače do 22. ožujka, Pluton, planet moći, potaknut će velike završetke, nove početke i sudbonosne promjene u vašem životu! Kako se budete prilagođavali na ovaj novi način života i novo normalno doba, Venera će vas učiniti dodatno slatkorječivim, šarmantnim i romantičnim. Vaš vokabular će krasiti mnogi lepršavi epiteti, a kao rezultat tog dara vi ćete drugima postati neodoljivi.  

Nakon što Venera uđe u Ovna 20. veljače, fokus se pomiče u sektor vašeg doma. Ovo je fantastično vrijeme da se usredotočite na projekte koje možete izraditi sami za svoj i u svom domu. Na dubljoj razini, ovaj Venerin tranzit najavljuje vrijeme zacjeljivanja prošlih povreda i rana.

Godišnji horoskop 2023. – Jarac

Dragi Jarče, 2023. godina će vam donijeti obilne darove i trenutke u kojima možete primijeniti sve one lekcije koje ste kroz protekle godine naučili. 

Čini se da je proteklih nekoliko godina bilo usredotočeno na vašu samosvijest i samopouzdanje, a sada ćete shvatiti koliko se taj unutarnji rad isplatio. Za većinu vas, 2023. godina će nuditi mnoge romantične ponude i potencijalne prilike za posao. Prilika za napredak u karijeri, ali u ljubavi pojavit će se samo kako biste mogli reći “ne” nečemu čemu ste svo ovo vrijeme težili ali vas nije ispunjavalo na emotivnoj razini. 

Napokon ste se oslobodili tog mentaliteta da vam samo još jedna stvar nedostaje da bi život bio savršen i počeli shvaćati da ljudi, prilike i predmeti koje primate u svoj život moraju biti visoke kvalitete. Imate svako pravo reći ne svemu ostalom i nastaviti naprijed. 

Ovo bi u početku moglo smetati nekima, ali pravi ljudi i ponude doći na red ako im je suđeno da budu u vašem životu. Međutim, svakako budite iskreni prema sebi o tome kako se prezentirate svijetu. Dakle, ako vam je srce zatvoreno ili pohlepno čuvate svoj novac ili svoje vrijeme, otpustite svoja očekivanja da će vas život tretirati bolje nego što se vi odnosite prema sebi i onima oko vas. U ovoj godini je izgledna selidba ili napredak u karijeri, ali najvažnije što morate zapamtiti je imati ljubazniji pristup prema životu.

Naš savjet za 2023. godinu je da ne možete očekivati ​​od drugih ono što ni vi sami niste voljni ponuditi. Smanjite kriterije i očekivanja od drugih.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: