ZARA HOROSKOP

HOROSKOP LAV

23.7.-22.8.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Lav

Karakteristike Lav

Lav je dostojanstven, hrabar, snažan, velikodušan, optimističan, ambiciozan, odan i veseo. S druge strane, može biti zahtjevan, netolerantan, lijen, egocentričan. Izabire poslove koji mu daju priliku za kreativnost, organiziranje, vođenje i upravljanje. Iako izvana izgledaju jaki, većina Lavova je osjetljiva i njihove osjećaje je lako povrijediti…

Tjedni horoskop – Lav

TJEDAN 29.5. – 4.6. 2023.

Početkom tjedna, prijatelj će vas inspirirati da krenete naprijed s onim što planirate već duže vrijeme. Bilo da ste usred potrage za poslom, traženja stana ili u potrazi za novim partnerom, ključni sastojak koji je nedostajao je razmišljanje o vlastitoj radosti. Pun Mjesec stavlja u središte pozornosti vašu kreativnost. 

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Lav

Mjesečni horoskop za lipanj

Petog lipnja Venera ulazi u vaš znak na neobično duga četiri mjeseca. Od početka mjeseca imat ćete potrebu za bliskosti i pažnjom. Iako je istina da uvijek želite biti obožavani (to je glavna karakteristika Lava), takvo obožavanje obično tražite od drugih, dok se šepurite gradom u novom komadu odjeće. 

Ali s Venerom u vašoj osobnoj zoni, savjet je da se okrenete od pogleda svijeta i umjesto toga usredotočite na to da sami sebi budete dovoljni. To ne znači da morate biti narcisoidni i tašti. Ne ne, svemir je previše mudar za to. Venera vas ovdje poziva da radite na razvoju vlastite vrijednosti. Pjevajte “I Wanna Be Adored”, ali pjevajte je u sebi. Budite ponosni na svoj glas, bez obzira na to tko sluša ili gleda.

Godišnji horoskop 2023. – Lav

Dragi Lavovi, s Jupiterom koji u svibnju ulazi u fiksni znak Bika, očekujte da ćete ove godine biti dodatno blagoslovljeni u odjelima ljubavi i karijere.

Međutim, vaša najveća lekcija i jedina stvar na koju morate biti spremni je odustati od negativnog načina ophođenja prema drugima i od konstantnih kritika. Vaša osuđujuća priroda stoji na putu vašoj konačnoj sreći. Sve dok ne budete mogli prigrliti ljudskost u sebi, borit ćete se da je prigrlite u drugima. 

Fokus u. 2023. bit će na iscjeljivanju odnosa sa samim sobom kako biste imali zdraviji odnos s drugima. Ponekad to zahtijeva sagledavanje osjetljivih, neugodnih, frustrirajućih i burnih dijelova onoga tko ste bili i tko ste sada. Jednom kada prihvatite da ste (i još uvijek jeste) učenik na životnom putu, moći ćete to priznati i drugima. Možda ćete čak pronaći radost u tome da druge podučavate i educirate kako živjeti život na sretniji, zdraviji i samouvjereniji način. Vaši obiteljski i romantični odnosi će napredovati ove godine ako možete gledati na život kroz smirene, osjećajne i neosuđujuće naočale. 

Naš savjet za 2023. godinu je budite prisutni u svemu što radite. Pronađite smisao u malim stvarima i okrenite se bliskim odnosima u vašem životu. Ne dajte da vaš ponos bude krivac za prekid veza koje su vam bitne.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: