facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP LAV

23.7.-22.8.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Lav

Karakteristike Lav

Lav je dostojanstven, hrabar, snažan, velikodušan, optimističan, ambiciozan, odan i veseo. S druge strane, može biti zahtjevan, netolerantan, lijen, egocentričan. Izabire poslove koji mu daju priliku za kreativnost, organiziranje, vođenje i upravljanje. Iako izvana izgledaju jaki, većina Lavova je osjetljiva i njihove osjećaje je lako povrijediti…

Tjedni horoskop – Lav

Ovog tjedna, odluke koje donesete mogle bi utrti put u svjetliju budućnost. 

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća karijere učine kvadrat prema Saturnu u Vodenjaku i vašoj kući partnerstva. Čini se da je potez u karijeri koji želite napraviti blokiran.  Bolje iskoristite ovu energiju da napišete svoj jednogodišnji životni plan.

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu osvjetljava vaš dom i obitelj. Mogli biste donositi odluke o tome gdje ćete živjeti i s kim ćete živjeti. Ovo je dobar tjedan za smanjenje, rasterećenje i uklanjanje prepreka.

Mjesečni horoskop – Lav

Najviši usponi dolaze s najnižim padovima. Bez obzira spremate li stan za odlazak živjeti u inozemstvo, prekidate vezu s partnerom i napuštate zajednički dom ili preuzimate posao u novom gradu, vaša karijera i sam temelj vašeg života mijenjaju se iz korijenja. 

Uz sav ovaj metež ipak dolazi prilika za učenje. Jupiterov pomak u Ovna uvodi za vas razdoblje putovanja i obrazovanja koje traje do listopada. Informacije brzo stižu do vas, a vi ste također uzbuđeni da svoju mudrost podijelite s drugima. Kada se čini da su stvari izmakle kontroli, zajamčeno je da će vas prijateljstvo s bliskim prijateljem vratiti na zemlju.

Promjene u vašem domu i poslu čine veliki pritisak na vaše najintimnije odnose. Posebno u pomrčini Mjeseca na kušnji se stavlja mogućnost određenih veza. Svi će se saviti, a neki će se sigurno slomiti.

Planet novca Merkur 10. postaje retrogradan i ovaj tranzit vas može natjerati da uspoređujete vlastite prihode s prihodima svojih prijatelja i kolega. Ako mislite da ste premalo plaćeni, ovo razdoblje razmišljanja je izvrsno vrijeme za pregovore o povišici uz pomoć kolege od povjerenja.

Godišnji horoskop – Lav

Kao dramatični vatreni znak kojim vlada Sunce, privlačite pažnju gdje god da krenete, a 2022. nije iznimka! 

Ove godine ćete dobiti toliko stvari koje ste željeli. Dvije pomrčine Sunca uzdrmati vaš svijet. Tema ovih pomrčina je transformacija, a vi ćete završiti na vrhu. Čeka vas novi posao i ljubav.  

Ove godine, mudri Saturn, planet koji vam želi pomoći da naučite i rastete i postanete odgovorna odrasla osoba, uparen je sa slobodoumnim Vodenjakom, koji vam pomaže da izađete izvan okvira i ostvarite velike stvari. I dok je Saturnov cilj pomoći da uspijete, možda nećete osjetiti puni opseg onoga što je moguće ove godine. 

Ljeto je obično jedno od vaših omiljenih godišnjih doba jer ste u potpunosti u svom elementu kada Sunce provodi vrijeme u vašem zabavnom znaku od kraja srpnja do kraja kolovoza. 

Za ova četiri nevjerojatna tjedna dobijete svoju rođendansku želju. To je da budete glavni zabavljač u društvu, dok dodajete boju i dramatičnost zbog koje su vas najbliži ljudi zavoljeli i što i očekuju od vas. Sada izlazi i vaša iskrena toplina, a vaš entuzijazam je zarazan. Uživajte u ovom mjesečnom slavlju!

Sanjivi Neptun je opet kod kuće u Ribama tijekom cijele godine, dajući vam dopuštenje da sanjate velike snove! 

Neki od ciljeva koje vam je do sada bilo teško postići možete postići vjerovanjem u sebe. Nedostaci će biti neizbježni dok se borite s neodlučnošću i nesposobnošću da se ponekad suočite sa stvarnošću zbog ovog maglovitog tranzita, ali napredne psihičke sposobnosti koje steknete mogu vam pomoći da nastavite vjerovati u svoju viziju.