ZARA HOROSKOP

HOROSKOP LAV

23.7.-22.8.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Lav

Karakteristike Lav

Lav je dostojanstven, hrabar, snažan, velikodušan, optimističan, ambiciozan, odan i veseo. S druge strane, može biti zahtjevan, netolerantan, lijen, egocentričan. Izabire poslove koji mu daju priliku za kreativnost, organiziranje, vođenje i upravljanje. Iako izvana izgledaju jaki, većina Lavova je osjetljiva i njihove osjećaje je lako povrijediti…

Tjedni horoskop – Lav

TJEDAN 30.1. – 5.2. 2023.

Možda ste u nervozi zbog toga što novog dečka ili djevojku predstavljate svojim najbližim prijateljima. Neki neočekivani događaji doveli su do toga da vas dvoje napravite iznenadni društveni debi! Umjesto da pokušavate kontrolirati svačiju percepciju vas kao para, samo se prepustite. Upijte sve komplimente o tome kako lijepo izgledate zajedno i krenite dalje, ne morate se svima ni svidjeti.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Lav

Mjesečni horoskop za veljaču

Pun Mjesec 5. veljače događa se u vašem znaku, donoseći kraj važne situacije i taj dugo očekivani osjećaj olakšanja. Prepustite se i vjerujte procesu! 

Iako će neki od vaših odnosa biti intenzivni ovog mjeseca, planeti će vam također pomoći! Venera će zauzeti vaš sektor intime, pomoći će vam da izgladite stvari s partnerom ili bliskim prijateljem. Ako ste imali problema u braku, vezi ili bilo kojem bliskom odnosu u vašem životu sada ćete donijeti važnu odluku – ostati ili otići!

Mars je sada izravan u vašem sektoru umrežavanja, pomažući vam da pridobijete podršku svojih kolega. Sve što trebate učiniti je zatražiti pomoć! Veljača završava velikim brojem planeta u vatrenom znaku, vašem kolegi Ovnu, koji od vas traže da vidite svijet novim očima!

Godišnji horoskop 2023. – Lav

Dragi Lavovi, s Jupiterom koji u svibnju ulazi u fiksni znak Bika, očekujte da ćete ove godine biti dodatno blagoslovljeni u odjelima ljubavi i karijere.

Međutim, vaša najveća lekcija i jedina stvar na koju morate biti spremni je odustati od negativnog načina ophođenja prema drugima i od konstantnih kritika. Vaša osuđujuća priroda stoji na putu vašoj konačnoj sreći. Sve dok ne budete mogli prigrliti ljudskost u sebi, borit ćete se da je prigrlite u drugima. 

Fokus u. 2023. bit će na iscjeljivanju odnosa sa samim sobom kako biste imali zdraviji odnos s drugima. Ponekad to zahtijeva sagledavanje osjetljivih, neugodnih, frustrirajućih i burnih dijelova onoga tko ste bili i tko ste sada. Jednom kada prihvatite da ste (i još uvijek jeste) učenik na životnom putu, moći ćete to priznati i drugima. Možda ćete čak pronaći radost u tome da druge podučavate i educirate kako živjeti život na sretniji, zdraviji i samouvjereniji način. Vaši obiteljski i romantični odnosi će napredovati ove godine ako možete gledati na život kroz smirene, osjećajne i neosuđujuće naočale. 

Naš savjet za 2023. godinu je budite prisutni u svemu što radite. Pronađite smisao u malim stvarima i okrenite se bliskim odnosima u vašem životu. Ne dajte da vaš ponos bude krivac za prekid veza koje su vam bitne.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: