ZARA HOROSKOP

HOROSKOP LAV

23.7.-22.8.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Lav

Karakteristike Lav

Lav je dostojanstven, hrabar, snažan, velikodušan, optimističan, ambiciozan, odan i veseo. S druge strane, može biti zahtjevan, netolerantan, lijen, egocentričan. Izabire poslove koji mu daju priliku za kreativnost, organiziranje, vođenje i upravljanje. Iako izvana izgledaju jaki, većina Lavova je osjetljiva i njihove osjećaje je lako povrijediti…

Tjedni horoskop – Lav

TJEDAN 26.9. – 2.10. 2022.

Vrijeme je da se vratite jutarnjim rutinama i dnevnim šetnjama jer mladi Mjesec pada u vaš sektor komunikacije i dnevnog rasporeda. Ovo je vrijeme da ispraznite svoju pristiglu poštu, ponovno izađete s prijateljima koje ste zapostavili zbog poslovnih obaveza i da napokon očistite svoj raspored. Venera ulazi u Vagu 29., otvarajući sezonu lijepih dnevnih izleta. Uživajte u onome što je poznato.

 

Mjesečni horoskop – Lav

Mjesečni horoskop za rujan

Nakon stresnog ljeta punog napetosti u odnosima, domu i privatnom životu, rujan je prilika da se stabilizirate i dovedete u red svoje poslove. Sa Suncem u praktičnoj Djevici, vaš bi glavni fokus trebao biti na financijama, proračunu i obraćanju previše pozornosti na vašu potrošnju. Stres koji ste doživjeli ove godine natjerao vas je da opravdate puno trenutnih razbacivanja, ali pametnije je ulagati. Ovo je posebno jasno kada pun Mjesec u Ribama naglašava neke dugove koje ste ignorirali. Nakon što sezona Vaga počne osjećat ćete se prizemljenijim i spremni ste dodati više druženja u svoj raspored. 

Iako imate hitnijih stvari na koje se morate usredotočiti, ne možete a da ne date prednost spojevima. I svakako, zabavite se!  Kako se Mars povezuje sa Saturnom, imate priliku istražiti trebate li nešto više od prijatelja.

Retrogradno razdoblje Merkura koje počinje 9. pruža priliku da doprete do klijenata u vezi nepodmirenih faktura!

Godišnji horoskop – Lav

Kao dramatični vatreni znak kojim vlada Sunce, privlačite pažnju gdje god da krenete, a 2022. nije iznimka! 

Ove godine ćete dobiti toliko stvari koje ste željeli. Dvije pomrčine Sunca uzdrmati vaš svijet. Tema ovih pomrčina je transformacija, a vi ćete završiti na vrhu. Čeka vas novi posao i ljubav.  

Ove godine, mudri Saturn, planet koji vam želi pomoći da naučite i rastete i postanete odgovorna odrasla osoba, uparen je sa slobodoumnim Vodenjakom, koji vam pomaže da izađete izvan okvira i ostvarite velike stvari. I dok je Saturnov cilj pomoći da uspijete, možda nećete osjetiti puni opseg onoga što je moguće ove godine. 

Ljeto je obično jedno od vaših omiljenih godišnjih doba jer ste u potpunosti u svom elementu kada Sunce provodi vrijeme u vašem zabavnom znaku od kraja srpnja do kraja kolovoza. 

Za ova četiri nevjerojatna tjedna dobijete svoju rođendansku želju. To je da budete glavni zabavljač u društvu, dok dodajete boju i dramatičnost zbog koje su vas najbliži ljudi zavoljeli i što i očekuju od vas. Sada izlazi i vaša iskrena toplina, a vaš entuzijazam je zarazan. Uživajte u ovom mjesečnom slavlju!

Sanjivi Neptun je opet kod kuće u Ribama tijekom cijele godine, dajući vam dopuštenje da sanjate velike snove! 

Neki od ciljeva koje vam je do sada bilo teško postići možete postići vjerovanjem u sebe. Nedostaci će biti neizbježni dok se borite s neodlučnošću i nesposobnošću da se ponekad suočite sa stvarnošću zbog ovog maglovitog tranzita, ali napredne psihičke sposobnosti koje steknete mogu vam pomoći da nastavite vjerovati u svoju viziju.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: