ZARA HOROSKOP

HOROSKOP OVAN

21.3.-19.4.

Ovan Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Ovan

Ovnovi su odvažni, entuzijasti, originalni, nezavisni, nestrpljivi, agresivni, tvrdoglavi, sebični, impulzivni. Energija Ovnova je usmjerena prema izgradnji nove individualnosti, tako da je njihova energija usmjerena prema njima samima i onom što oni žele.

Ovnovi vole prilike u kojima njihove sposobnosti prema vođenju dolaze do izražaja. Imaju izvršne sposobnosti, koje uglavnom funkcioniraju dok su stvari na početku. U nastavljanju projekta više nisu jaki kao kad treba nešto početi.

Tjedni horoskop – Ovan

TJEDAN 26.9 – 2.10. 2022. 

Mladi Mjesec pada u vaš partnerski sektor, što znači da je vrijeme za novi početak kada su u pitanju obvezeili romantika. Ugovori svih vrsta potpisuju se upravo sada i početak je povoljan za vas. Ako ste u potrazi za ljubavlju, Venerin ulazak u Vagu 29. pomaže privući neke kvalitetne potencijalne partnere i omogućava vam kvalitetne spojeve.

Mjesečni horoskop – Ovan

Mjesečni horoskop za rujan

Prvi put nakon dugo vremena, ispunjeni ste. Kako rujan počinje, vaš je raspored popunjen sastancima za kave, kratkim izletima izvan grada i radnim sastancima koji vas zaista ispunjavaju. Inspirirani ste i oduševljeni svim ovim aktivnostima, ali zbog punog Mjeseca u Ribama morate uzeti pauzu za odmor i opuštanje. Tijekom sve te zauzetosti, nemate problema s postavljanjem prioriteta vlastitim potrebama, ali kako se Venera spaja s vašim vladajućim planetom Marsom svađa s partnerom, djetetom ili kolegom s posla tjera vas da stavite nekog drugog na prvo mjesto. Ova promjena u načina razmišljanja dolazi u savršenom trenutku jer je mladi Mjesec u Vagi  u vašem sektoru partnerstva, signalizirajući novu eru za vaše najintimnije odnose. 

S planetom novca Venerom u strogoj, marljivoj Djevici veći dio mjeseca, dolazite u iskušenje da budete rasipni. No, bolje je biti oprezan s novcem ovaj mjesec jer biste oko 26. mogli završiti s nekim neočekivanim računima, troškovima ili administrativnim pristojbama.

Godišnji horoskop Ovan

Cvrčite od samog početka godine dok vaš planet snage Mars završava svoju vladavinu s kolegom vatrenim znakom Strijelcem u prvim tjednima siječnja. 

Žeđ za znanjem i životnim iskustvima ispunjava ovo vrijeme u vašem životu osjećajem čuda i avanture. Ne postoji ograničenje za ono što možete naučiti sad kada imate otvoren um!

Trebate imati na umu da se vi prvi horoskopski znak i volite da sve bude po vašem. Nažalost, doživljavate financijske frustracije početkom godine kada je Venera retrogradna. Želite napredovati u životu, ali se osjećate zaglavljenima.

Naravno, Marsu je savršeno udobno kao kod kuće u vašem agresivnom znaku od kraja svibnja do početka srpnja, bacajući vas u natjecateljski napor i pomaže vam da pobijedite sve što vam se nađe na putu. Točno znate kamo želite ići, i iako možda nećete uvijek ići najizravnijim putem do tamo, nećete stati dok ne stignete na odredište.

Srećom, treba naglasiti da vašim novčanim problemima dolazi kraj kada Venera, planet obilja, uđe u vaš znak u svibnju, spremni ste za ponovni novčani tok. Osim toga, sretni planet Jupiter ulazi u vaš znak, Ovan, donoseći blagoslov vašem ljubavnom životu i karijeri.

Međutim, Mars je retrogradan u pametnim Blizancima od kraja listopada do kraja godine, tako da ćete morati biti otvoreni za strateški pristup životu. 

Volite se samo snalaziti u svojim problemima, ali vaša tipična agresivna energija “čisto trčanje na adrenalinu” sada neće raditi tako dobro. Vi napredujete kada ste kontemplativni i promišljeni, rješavajući svoje probleme tako što ih zapisujete i bilježite u dnevnik, a ne jednostavno ih pokušavate ignorirati.

Mjesec vašeg rođendana uvijek je uzbudljiv, tako da biste u nekom trenutku između kraja ožujka i kraja travnja trebali očekivati da će propasti! 

S ovom slavljeničkom energijom koja vas okružuje cijeli ovaj mjesec, spremni ste preuzeti svijet i ne bojite se zaista ići za onim što želite. Sjajni ste u preuzimanju inicijative i vođstvu, a definitivno ne volite da vam se govori što da trebate raditi. 

Izbjegnite svađe i sitne nesuglasice sada dajući sve od sebe da ignorirate ljude koji vas pokušavaju raspaliti bez dobrog razloga.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: