ZARA HOROSKOP

HOROSKOP OVAN

21.3.-19.4.

Ovan Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Ovan

Ovnovi su odvažni, entuzijasti, originalni, nezavisni, nestrpljivi, agresivni, tvrdoglavi, sebični, impulzivni. Energija Ovnova je usmjerena prema izgradnji nove individualnosti, tako da je njihova energija usmjerena prema njima samima i onom što oni žele.

Ovnovi vole prilike u kojima njihove sposobnosti prema vođenju dolaze do izražaja. Imaju izvršne sposobnosti, koje uglavnom funkcioniraju dok su stvari na početku. U nastavljanju projekta više nisu jaki kao kad treba nešto početi.

Tjedni horoskop – Ovan

TJEDAN 29.5. – 4.6. 2023.

Pun Mjesec stavlja u središte pozornosti putovanja, obrazovanje ili duhovne planove na kojima ste radili od prošle jeseni. Oduvijek ste imali san, ali sad je vrijeme misliti o novcu? Ovaj tjedan dobivate pristup resursima koji se prije nisu činili mogućima. Naravno, postoje neodgodive stvari koje morate platiti, ali ovaj iznenadni priljev novca trebali biste iskoristiti za neke buduće ciljeve.
 
sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Ovan

Mjesečni horoskop za lipanj

Ljubav je u zraku! Vaš vladar, ratoborni Mars, aktivira vašu romantičnu stranu cijeli mjesec. Iako je poznat po svađi, Crveni planet također donosi i požudu i libido. Mars u ovom dijelu karte stoga najavljuje više seksualnog nagona, kao i želju za izlascima, aventurama i dobrim provodima.

Bili sami ili u partnerskom odnosu, ovog mjeseca ste spremni na sve, a jedno je sigurno –jako dobro ćete se zabavljati.  Uz brbljavo sunce u Blizancima koje ističe i vašu komunikacijsku zonu, očekujte da ćete biti spretni s riječima.

Dakle, da ponovimo, ovog lipnja morate imati na umu da se izražavate i da djelujete isključivo prema vašim željama. Sunce u Raku ulazi u vašu zonu doma, ukazujući na jake osjećaje spram obitelji, ukućana i doma općenito.

Nostalgija je snažna karakteristika Raka pa probajte članu obitelji pokloniti dirljiv poklon, fotografiju ili se jednostavno prisjetiti vaših najdražih trenutaka zajedno – oboma će biti drago. 

Godišnji horoskop 2023. – Ovan

Budući da ova nova godina počinje sa sretnim Jupiterom u vašem znaku koji se tu zadržava sve do svibnja, iskoristite prva tri mjeseca u 2023. kako bi riskirali i možda ćete osjetiti pomak i okusiti plodove svog rada. 

Što se tiče ljubavi, načina života i karijere, tu je šaroliko. Od vas se traži da izađete iz svoje zone komfora i vizualizirate život kakav želite umjesto da se ušuškate u ovaj topli i poznati pokrivač kakvim se doima vaš život trenutno. To ne znači da trenutno ne možete biti zadovoljni i zahvalni, ali znači da ćete biti prisiljeni razmišljati izvan okvira i ići za onim što želite. Trgnite se jer je sada pravo vrijeme za to.

Neki od vas možda imaju osjećaj kao da im je život na pauzi posljednjih nekoliko godina, ali to baš i nije tako. Percepcija se mijenja u 2023 godini, u godini kada sve ono što vam s pravom pripada juri prema vama punom parom. Od travnja do prosinca bavit ćete se projektima koji u vama bude snažne emocije i strast te ćete se upuštati u bliske odnose svih vrsta koji će vas istinski ozariti. 

Naš savjet za 2023. godinu je da nije svaki rad bezvezan i nepotreban. Počnite cijeniti rad prema stvarima i ljudima koje volite.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: