ZARA HOROSKOP

HOROSKOP OVAN

21.3.-19.4.

Ovan Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Ovan

Ovnovi su odvažni, entuzijasti, originalni, nezavisni, nestrpljivi, agresivni, tvrdoglavi, sebični, impulzivni. Energija Ovnova je usmjerena prema izgradnji nove individualnosti, tako da je njihova energija usmjerena prema njima samima i onom što oni žele.

Ovnovi vole prilike u kojima njihove sposobnosti prema vođenju dolaze do izražaja. Imaju izvršne sposobnosti, koje uglavnom funkcioniraju dok su stvari na početku. U nastavljanju projekta više nisu jaki kao kad treba nešto početi.

Tjedni horoskop – Ovan

TJEDAN 25.9. – 1.10. 2023.

Sve su oči ovog tjedna uprte u vas. Pun Mjesec je u vašem znaku pa se osjećate i moćno i ranjivo. Neočekivane prilike vam dolaze, ali s ovim hrabrim novim energijama dolazi težak zadatak otpuštanja i prepuštanja. Skupite hrabrosti, obucite svoju omiljenu jaknu i zakoračite u središte pozornosti.
sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Ovan

Mjesečni horoskop za rujan

Kreativni projekti i zabavni planovi koji su bili na čekanju još od proljeća ponovno će se biti u prvom planu u rujnu. 

Sjajno je to za vaš društveni život, međutim, vjerojatno ćete biti zauzeti poslom. Ako ne poslom, općenite životne obaveze će vam vjerojatno pokvariti planove. Dodatne frustracije stvarat će vam višak obaveza i manjak slobodnog vremena. 

Napravite strategiju tako da možete iskusiti i zabavu i odraditi sve što ste imali na umu uz što je više moguće svjesne prisutnosti na svim poljima.

Godišnji horoskop 2023. – Ovan

Budući da ova nova godina počinje sa sretnim Jupiterom u vašem znaku koji se tu zadržava sve do svibnja, iskoristite prva tri mjeseca u 2023. kako bi riskirali i možda ćete osjetiti pomak i okusiti plodove svog rada. 

Što se tiče ljubavi, načina života i karijere, tu je šaroliko. Od vas se traži da izađete iz svoje zone komfora i vizualizirate život kakav želite umjesto da se ušuškate u ovaj topli i poznati pokrivač kakvim se doima vaš život trenutno. To ne znači da trenutno ne možete biti zadovoljni i zahvalni, ali znači da ćete biti prisiljeni razmišljati izvan okvira i ići za onim što želite. Trgnite se jer je sada pravo vrijeme za to.

Neki od vas možda imaju osjećaj kao da im je život na pauzi posljednjih nekoliko godina, ali to baš i nije tako. Percepcija se mijenja u 2023 godini, u godini kada sve ono što vam s pravom pripada juri prema vama punom parom. Od travnja do prosinca bavit ćete se projektima koji u vama bude snažne emocije i strast te ćete se upuštati u bliske odnose svih vrsta koji će vas istinski ozariti. 

Naš savjet za 2023. godinu je da nije svaki rad bezvezan i nepotreban. Počnite cijeniti rad prema stvarima i ljudima koje volite.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: