ZARA HOROSKOP

HOROSKOP OVAN

21.3.-19.4.

Ovan Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Ovan

Ovnovi su odvažni, entuzijasti, originalni, nezavisni, nestrpljivi, agresivni, tvrdoglavi, sebični, impulzivni. Energija Ovnova je usmjerena prema izgradnji nove individualnosti, tako da je njihova energija usmjerena prema njima samima i onom što oni žele.

Ovnovi vole prilike u kojima njihove sposobnosti prema vođenju dolaze do izražaja. Imaju izvršne sposobnosti, koje uglavnom funkcioniraju dok su stvari na početku. U nastavljanju projekta više nisu jaki kao kad treba nešto početi.

Tjedni horoskop – Ovan

TJEDAN 30.1 – 5.2. 2023.

Velik dio ovoga tjedna provodite u užurbanom rasporedu: završavate započete poslove i obavljate sve obaveze koje još morate odraditi za planove koje imate još od prosinca. Pokušajte ostaviti po strani sve ono što vas muči u vezi problematičnih prijatelja ili rodbine. Nitko vam neće pokvariti ono na čemu ste tako dugo radili. Uvjek ste tu za one do kojih vam je stalo i bilo bi vrijeme da uzvrate uslugu!
 
sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Ovan

Mjesečni horoskop za veljaču

Veljača će biti jako bitan mjesec za vas, jer ćete uskoro ući u veliko razdoblje manifestacije i unutarnje refleksije.

Dok smo još u sezoni mudrog Vodenjaka, (do 18. veljače), trebali biste svoju energiju usmjeriti na upoznavanje novih ljudi, povezivanje s onima koje već znate i fokusiranje na osobe koje vam mogu pomoći da uspijete u svojim naumima. Otiđite s prijateljima na večeru, ponovno uspostavite kontakt s onima koje ste zanemarili, razmijenite ideje i pronađite pametne i zanimljive ljude koji će vam učiniti život boljim. 

7. veljače asteroid Vesta ulazi u vaš znak, gdje će ostati do sredine travnja. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana imat ćete mogućnost više vremena i pažnje posvetiti svom duhovnom rastu i iscjeljivanju rana iz prošlosti. Uoči mladog Mjeseca u Ribama (19. veljače) razmislite o tome kako već sada možete postati bolji čovjek. Mjesec u Ribama će vam pomoći aktivirati duhovni sektor u vašoj natalnoj karti.

Godišnji horoskop 2023. – Ovan

Budući da ova nova godina počinje sa sretnim Jupiterom u vašem znaku koji se tu zadržava sve do svibnja, iskoristite prva tri mjeseca u 2023. kako bi riskirali i možda ćete osjetiti pomak i okusiti plodove svog rada. 

Što se tiče ljubavi, načina života i karijere, tu je šaroliko. Od vas se traži da izađete iz svoje zone komfora i vizualizirate život kakav želite umjesto da se ušuškate u ovaj topli i poznati pokrivač kakvim se doima vaš život trenutno. To ne znači da trenutno ne možete biti zadovoljni i zahvalni, ali znači da ćete biti prisiljeni razmišljati izvan okvira i ići za onim što želite. Trgnite se jer je sada pravo vrijeme za to.

Neki od vas možda imaju osjećaj kao da im je život na pauzi posljednjih nekoliko godina, ali to baš i nije tako. Percepcija se mijenja u 2023 godini, u godini kada sve ono što vam s pravom pripada juri prema vama punom parom. Od travnja do prosinca bavit ćete se projektima koji u vama bude snažne emocije i strast te ćete se upuštati u bliske odnose svih vrsta koji će vas istinski ozariti. 

Naš savjet za 2023. godinu je da nije svaki rad bezvezan i nepotreban. Počnite cijeniti rad prema stvarima i ljudima koje volite.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: