facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP OVAN

21.3.-19.4.

Ovan Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Ovan

Ovnovi su odvažni, entuzijasti, originalni, nezavisni, nestrpljivi, agresivni, tvrdoglavi, sebični, impulzivni. Energija Ovnova je usmjerena prema izgradnji nove individualnosti, tako da je njihova energija usmjerena prema njima samima i onom što oni žele.

Ovnovi vole prilike u kojima njihove sposobnosti prema vođenju dolaze do izražaja. Imaju izvršne sposobnosti, koje uglavnom funkcioniraju dok su stvari na početku. U nastavljanju projekta više nisu jaki kao kad treba nešto početi.

Tjedni horoskop – Ovan

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća novca čine kvadrat sa Saturnom u Vodenjaku i vašoj kući prijateljstva. Mogli biste se posvađati s prijateljem oko novca. Ovan, ovo je vrlo težak tjedan za pregovore. Nitko od vas neće imati kompromisa. S druge strane, ovo je savršena energija za udruživanje snaga za pokretanje zajedničkog posla.

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu osvjetljava vašu kuću intimnosti. Možda ćete puno, puno bolje upoznati svog partnera. A sada biste možda željeli promijeniti nešto u vezi s fizičkim odnosom.  Vjerojatno će jedan ili oboje danas donijeti odluku.

 

Mjesečni horoskop – Ovan

Sezona pomrčina donosi potrese u vašim financijama. Bez obzira na to napuštate li stalan posao ili podmirivanjem velikih dugova, situacija je napeta.

Iako je vaša energija na niskom nivou, zapamtite da je ovo trenutno stanje preopterećenosti faza koja će na kraju proći. Nemojte se obeshrabriti ako vam se čini da još ništa ne ide po planu jer ste na putu da ostvarite željeni cilj.

Postoje trenuci kada morate biti nesebični u svojim vezama, ali ovo nije jedan od njih! Ljubavni planet Venera prelazi u vaš znak početkom mjeseca i unatoč problemima u drugim dijelovima vašeg života, postajete potpuno zaokupljeni ljubavnim zbivanjima. 

Pomrčina Mjeseca dovodi vas do preuzimanja neočekivanog duga ili ponovnog pregovaranja o nepodmirenim računima. 

Godišnji horoskop Ovan

Cvrčite od samog početka godine dok vaš planet snage Mars završava svoju vladavinu s kolegom vatrenim znakom Strijelcem u prvim tjednima siječnja. 

Žeđ za znanjem i životnim iskustvima ispunjava ovo vrijeme u vašem životu osjećajem čuda i avanture. Ne postoji ograničenje za ono što možete naučiti sad kada imate otvoren um!

Trebate imati na umu da se vi prvi horoskopski znak i volite da sve bude po vašem. Nažalost, doživljavate financijske frustracije početkom godine kada je Venera retrogradna. Želite napredovati u životu, ali se osjećate zaglavljenima.

Naravno, Marsu je savršeno udobno kao kod kuće u vašem agresivnom znaku od kraja svibnja do početka srpnja, bacajući vas u natjecateljski napor i pomaže vam da pobijedite sve što vam se nađe na putu. Točno znate kamo želite ići, i iako možda nećete uvijek ići najizravnijim putem do tamo, nećete stati dok ne stignete na odredište.

Srećom, treba naglasiti da vašim novčanim problemima dolazi kraj kada Venera, planet obilja, uđe u vaš znak u svibnju, spremni ste za ponovni novčani tok. Osim toga, sretni planet Jupiter ulazi u vaš znak, Ovan, donoseći blagoslov vašem ljubavnom životu i karijeri.

Međutim, Mars je retrogradan u pametnim Blizancima od kraja listopada do kraja godine, tako da ćete morati biti otvoreni za strateški pristup životu. 

Volite se samo snalaziti u svojim problemima, ali vaša tipična agresivna energija “čisto trčanje na adrenalinu” sada neće raditi tako dobro. Vi napredujete kada ste kontemplativni i promišljeni, rješavajući svoje probleme tako što ih zapisujete i bilježite u dnevnik, a ne jednostavno ih pokušavate ignorirati.

Mjesec vašeg rođendana uvijek je uzbudljiv, tako da biste u nekom trenutku između kraja ožujka i kraja travnja trebali očekivati ​​da će propasti! 

S ovom slavljeničkom energijom koja vas okružuje cijeli ovaj mjesec, spremni ste preuzeti svijet i ne bojite se zaista ići za onim što želite. Sjajni ste u preuzimanju inicijative i vođstvu, a definitivno ne volite da vam se govori što da trebate raditi. 

Izbjegnite svađe i sitne nesuglasice sada dajući sve od sebe da ignorirate ljude koji vas pokušavaju raspaliti bez dobrog razloga.