facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP RAK

21.6.-22.7.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Rak

Karakteristike Rak

Rakovi imaju čudan način kretanja kroz život, nikad se ne suočavajući sa životom direktno, nego uvijek sa strane. Emocionalno, u jednom trenu su visoko, a već u sljedećem nisko. Tu njihaljku raspoloženja je drugima teško shvatiti i s njome se nositi. Rakovi su tvrdoglavi, uporni, društveni, sažaljivi, marljivi i štedljivi. Također, mogu biti svadljivi, osjetljivi, mučenički nastrojeni, intuitivni.

Tjedni horoskop – Rak

Ovaj tjedan, nakon stanke da dođete do daha, ponovno idete naprijed. 

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća prijateljstva učine kvadrat sa Saturnom u Vodenjaku i vašoj kući intimnosti. Rak, prijatelj bi mogao vašu vezu učiniti osobnijom i intimnijom, ali možda niste spremni. Ovaj aspekt se odnosi na jednu osobu koja želi ići naprijed dok druga osoba podiže ruku da kaže stop.

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu osvjetljava vašu kuću djece i kreativnosti. Ako imate djecu, vjerojatno je jednom od njih potrebno vaše vodstvo i bezuvjetna ljubav. Dajte sebi strpljenja i dobrote koliko i drugima.

Mjesečni horoskop – Rak

Kao dijete mjeseca, sezona pomrčina je za vas posebno burna. Velike promjene u vašem društvenom životu došle su s brzorastućim društvenim obvezama! 

Jupiterov veliki ulazak u Ovna iznimno je povoljna vijest za vašu karijeru jer ste dosegli visoku reputaciju koju niste iskusili od kada je planet ekspanzije zadnji put prošao kroz ovaj dio vaše karte (prije 10ak godina). Ne samo da se vaša sreća povećava i mnoge prilike vam dolaze na putu, imate i neograničenu energiju za postizanje svojih ciljeva. 

Ipak ćete dobiti pauzu na kraju mjeseca jer mladi mjesec u Blizancima signalizira trenutak za pauzu i razmišljanje.

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu donosi oštar završetak tekuće romantične veze. Bez obzira prekidate li vezu ili konačno definirate što je zapravo ova situacija, više nemate prostora za nešto što pruža više pitanja nego odgovora.

Neočekivani trošak 5. ili oko njega, koji je potencijalno povezan s prijateljem vraća vas na neke od vaših financijskih ciljeva. Iznimno je važno dobro planirati proračun i ostati na vrhu potrošnje ovog mjeseca.

Godišnji horoskop – Rak

Sentimentalni Mjesec je vaš vladar i stoga, dok vaše emocije vladaju vama, ne moraju nužno prevladati vama. Imate izbora, a ova vam godina pruža priliku da pokažete da niste u emocionalnom rasulu.

Udvostručite brigu o sebi ove godine, posebno tijekom pomrčina u vodenom znaku Škorpiona, jer vas ova energija može učiniti paranoičnim. Kada donosite mudre odluke i glavom i srcem, 2022. može biti nezaboravna godina.

Siječanjska lunacija je jedan od brojnih lunacija tijekom cijele godine koji će vas voditi u važnim životnim stvarima. Druga polovica godine donosi blagoslove na ljubavnom i financijskom planu.

Saturn snažnog duha postavlja opći ton za godinu, izlažući vaše odgovornosti i pozivajući vas da slijedite planove koje ste napravili i ciljeve koje ste postavili. Budući da je Saturn ove godine u partnerstvu s ekscentričnim Vodenjakom, stvari bi mogle postati zanimljive. 

Saturn u Vodenjaku je manje strukturiran i inovativniji, pa biste se mogli obratiti manje konvencionalnim metodama da biste obavili posao. Borba protiv sustava može ići u vašu korist ako to učinite na pravi način.

Kao Rak, najvjerojatnije se uvijek veselite ljetu jer se tada u vašem mirnom i tihom znaku pojavi Sunce. Vaše pravo ja počinje sjati dok slavite početak svog rođendanskog mjeseca krajem lipnja, a vaši su najbliži odnosi vaš glavni fokus. 

Poboljšanje svoje okoline je također na vašem dnevnom redu, jer što je vaš dom ljepši, osjećate se kao kod kuće. Uživajte u njegujućim vibracijama dok brinete o drugima tijekom ovog ljubaznog razdoblja, ali nemojte zaboraviti malo razmaziti i sebe!