ZARA HOROSKOP

HOROSKOP RAK

21.6.-22.7.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Rak

Karakteristike Rak

Rakovi imaju čudan način kretanja kroz život, nikad se ne suočavajući sa životom direktno, nego uvijek sa strane. Emocionalno, u jednom trenu su visoko, a već u sljedećem nisko. Tu njihaljku raspoloženja je drugima teško shvatiti i s njome se nositi. Rakovi su tvrdoglavi, uporni, društveni, sažaljivi, marljivi i štedljivi. Također, mogu biti svadljivi, osjetljivi, mučenički nastrojeni, intuitivni.

Tjedni horoskop – Rak

TJEDAN 30.1. – 5.2. 2023.

Ovo je naporan tjedan. Jedan od napornijih koji ste imali u dugo vremena. Imate i uzbudljive projekte na poslu i neke važne životne događaje koje možete proslaviti sa svojim prijateljima. Ali uz sav ovaj iznenadni napor dolazi i prilika za opuštanje. Prije nego što zbog iscrpljenosti otkažete rođendansku večeru svoje najbolje prijateljice, pokušajte se opustiti. Nije u poslu sve, uzmite vremena za sebe.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Rak

Mjesečni horoskop za veljaču

Pun Mjesec 5. veljače pojavljuje se u vašem financijskom sektoru, najavljujući kraj napete situacije koja je usko bila vezana uz novac. 

Opustite se tijekom ove intenzivne lunacije! Od početka prosinca, asteroid kojeg vežemo uz strategiju i strateško razmišljanje – Pallas je retrogradan, tražeći od vas da revidirate svoju cjelokupnu životnu strategiju. Kako Pallas ide izravno u vašem znaku 16. veljače, pozvani ste da napravite promjene koje smatrate prikladnima. 

Postavite jasne ciljeve u vezi s ovim “novim životom” na koji vas Pallas tjera. Najbolje bi bilo zapisati i početi manifestirati te ciljeve u noći kada pada mladi Mjesec u Ribama– 19. veljače. Ovaj mladi Mjesec će otvoriti vaš um za nove mogućnosti. 20. veljače je važan dan, jer tada Venera ulazi u vaš sektor karijere, najavljujući trotjedno razdoblje uspjeha za vašu karijeru.

Godišnji horoskop 2023. – Rak

2023. godina će vas potaknuti da se oslobodite svoje prošlosti i bilo kakvog teškog tereta koji iz nje proizlazi. Bilo da se borite s negativnim razmišljanjem, održavanjem energije ili imate nepokolebljiv osjećaj da nešto nije u redu, pokušajte skinuti dio krivnje i težine sa svojih ramena.

Iskoristite ovu godinu kako bi uklonili svaki dugotrajni osjećaj krivnje i oslobodite se samoće. Ne morate sve držati u sebi, emocije koje u sebi nosite su snažne i trebali biste ih s nekim podijeliti.

Za mnoge od vas postoji mogućnosti putovanja koje će vam omogućiti da se ponovno povežete sami sa sobom. Ovo putovanje će vas naučiti da vjerujete vašem unutarnjem glasu. Čak i ako putujete s drugima, odvojite malo vremena kako bi bili sami sa sobom i sa svojim mislima. Najbolje ćete se snaći u prirodi—pa čak i ako se nađete u luksuznom odmaralištu ili idete u grad, pokušajte pronaći obližnji park, pješačku stazu, potok ili rijeku s kojom se možete povezati. Ono što ćete primijetiti jest da ste normalizirali neke loše obrasce ponašanja.

Naš savjet za 2023. godinu je: Potrebno je odmaknuti se i sagledati stvari koje smo normalizirali iz druge perspektive. Tek onda možemo shvatiti da zapravo uopće nisu tako normalne i da nešto treba promijeniti.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: