ZARA HOROSKOP

HOROSKOP RAK

21.6.-22.7.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Rak

Karakteristike Rak

Rakovi imaju čudan način kretanja kroz život, nikad se ne suočavajući sa životom direktno, nego uvijek sa strane. Emocionalno, u jednom trenu su visoko, a već u sljedećem nisko. Tu njihaljku raspoloženja je drugima teško shvatiti i s njome se nositi. Rakovi su tvrdoglavi, uporni, društveni, sažaljivi, marljivi i štedljivi. Također, mogu biti svadljivi, osjetljivi, mučenički nastrojeni, intuitivni.

Tjedni horoskop – Rak

TJEDAN 29.5. – 4.6. 2023.

Ovo je tjedan za uspostavljanje veza! Jupiter se pridružuje sudbonosnom Sjevernom čvoru u vašem sektoru prijateljstva donoseći vam ono što mogla biti golema količina prilika. Vrijeme je da poduzmete neke odvažne korake i upoznate nove ljude. Budite hrabri i steknite nova prijateljstva!

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Rak

Mjesečni horoskop za lipanj

Sunce prolazi kroz vašu unutrašnju zonu nesvjesnog i tamo se zadržava sve do ljetnog solsticija, kada vaša sezona počinje u punom sjaju. Položaj bi mogao izazvati dodatne emocije u prvih nekoliko tjedana lipnja. Ovo ne mora biti loša stvar. 

Usredotočite se na sebe i svoje osjećaje i krenite polako prema naprijed. Vi niste jedan od znakova koji s lakoćom može pustiti stvari. Umjesto toga, iskoristite ovaj tranzit za otpuštanje tajne, laži, ljutnje, kažnjavajućeg stava prema prijatelju ili neprijatelju. Na solsticij, Sunce se pomiče u vašu osobnu zonu i počinje vaša sezona!

Ove sezone ćete procvijetati i konačno sebe staviti na prvo mjesto.  I, naravno, označite na kalendaru sljedeća dva datuma: 5. i 18. lipnja.

Prvo, vaš vladajući planet, Mjesec, kreće u potragu za Strijelcem 5. lipnja: ovo je noć kao stvorena  za avanturu s prijateljima. Drugo, mladi Mjesec pada 18. lipnja i to u Blizancima što će rezultirati darom govora. Obratite se nekome na ovaj datum kako biste riješili stare probleme.

Godišnji horoskop 2023. – Rak

2023. godina će vas potaknuti da se oslobodite svoje prošlosti i bilo kakvog teškog tereta koji iz nje proizlazi. Bilo da se borite s negativnim razmišljanjem, održavanjem energije ili imate nepokolebljiv osjećaj da nešto nije u redu, pokušajte skinuti dio krivnje i težine sa svojih ramena.

Iskoristite ovu godinu kako bi uklonili svaki dugotrajni osjećaj krivnje i oslobodite se samoće. Ne morate sve držati u sebi, emocije koje u sebi nosite su snažne i trebali biste ih s nekim podijeliti.

Za mnoge od vas postoji mogućnosti putovanja koje će vam omogućiti da se ponovno povežete sami sa sobom. Ovo putovanje će vas naučiti da vjerujete vašem unutarnjem glasu. Čak i ako putujete s drugima, odvojite malo vremena kako bi bili sami sa sobom i sa svojim mislima. Najbolje ćete se snaći u prirodi—pa čak i ako se nađete u luksuznom odmaralištu ili idete u grad, pokušajte pronaći obližnji park, pješačku stazu, potok ili rijeku s kojom se možete povezati. Ono što ćete primijetiti jest da ste normalizirali neke loše obrasce ponašanja.

Naš savjet za 2023. godinu je: Potrebno je odmaknuti se i sagledati stvari koje smo normalizirali iz druge perspektive. Tek onda možemo shvatiti da zapravo uopće nisu tako normalne i da nešto treba promijeniti.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: