ZARA HOROSKOP

HOROSKOP RAK

21.6.-22.7.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Horoskop Rak

Karakteristike Rak

Rakovi imaju čudan način kretanja kroz život, nikad se ne suočavajući sa životom direktno, nego uvijek sa strane. Emocionalno, u jednom trenu su visoko, a već u sljedećem nisko. Tu njihaljku raspoloženja je drugima teško shvatiti i s njome se nositi. Rakovi su tvrdoglavi, uporni, društveni, sažaljivi, marljivi i štedljivi. Također, mogu biti svadljivi, osjetljivi, mučenički nastrojeni, intuitivni.

Tjedni horoskop – Rak

TJEDAN 26.9. – 2.10. 2022.

S mladim Mjesecom koji pada u vaš dom i obiteljski sektor, savršeno je vrijeme započnete potragu za stanom, krenete u manju renovaciju stana ili da napokon napravite proslavu za preseljenje u vaš novi dom. Stvari se popravljaju u vašoj karijeri, ali ovaj tjedan je podsjetnik da je vaš privatni život jednako važan kao i onaj kojeg dijelite s drugima.

Mjesečni horoskop – Rak

Mjesečni horoskop za rujan

Rujan počinje posjetom obitelji ili brzim izletom izvan grada s prijateljima jer slatka Venera ulazi u Djevicu. Dok se i vaša karijera i obiteljski život još uvijek mijenjaju šetnje do kafića i pridržavanje dnevnog rasporeda donose vam toliko mira. Ipak, promjena u kojoj se inače nalazite nije nužno loša promjena. Sve kulminira 10. kada vam pun Mjesec u Ribama donosi priznanje ili veliku priliku za putovanje i učenje. Nakon punog Mjeseca stvari postaju lakše i možete završiti projekte. 

Vaš romantični život je prilično miran ovog mjeseca. Ako ste slobodni, možda će biti teško doći do spojeva, a ako ste u partnerskoj vezi, stvari su uglavnom kao i obično. Samo pazite na održavanje ravnoteže između posla i privatnog života i održavajte otvoren protok komunikacije.

Ako ste razmišljali o pokretanju posla, sezona Djevice pruža vam obilje prilika za istraživanje slobodnih i poduzetničkih pothvata. Budući da je Merkur retrogradan veći dio mjeseca i komunikacija bi mogla kasniti.

Godišnji horoskop – Rak

Sentimentalni Mjesec je vaš vladar i stoga, dok vaše emocije vladaju vama, ne moraju nužno prevladati vama. Imate izbora, a ova vam godina pruža priliku da pokažete da niste u emocionalnom rasulu.

Udvostručite brigu o sebi ove godine, posebno tijekom pomrčina u vodenom znaku Škorpiona, jer vas ova energija može učiniti paranoičnim. Kada donosite mudre odluke i glavom i srcem, 2022. može biti nezaboravna godina.

Siječanjska lunacija je jedan od brojnih lunacija tijekom cijele godine koji će vas voditi u važnim životnim stvarima. Druga polovica godine donosi blagoslove na ljubavnom i financijskom planu.

Saturn snažnog duha postavlja opći ton za godinu, izlažući vaše odgovornosti i pozivajući vas da slijedite planove koje ste napravili i ciljeve koje ste postavili. Budući da je Saturn ove godine u partnerstvu s ekscentričnim Vodenjakom, stvari bi mogle postati zanimljive. 

Saturn u Vodenjaku je manje strukturiran i inovativniji, pa biste se mogli obratiti manje konvencionalnim metodama da biste obavili posao. Borba protiv sustava može ići u vašu korist ako to učinite na pravi način.

Kao Rak, najvjerojatnije se uvijek veselite ljetu jer se tada u vašem mirnom i tihom znaku pojavi Sunce. Vaše pravo ja počinje sjati dok slavite početak svog rođendanskog mjeseca krajem lipnja, a vaši su najbliži odnosi vaš glavni fokus. 

Poboljšanje svoje okoline je također na vašem dnevnom redu, jer što je vaš dom ljepši, osjećate se kao kod kuće. Uživajte u njegujućim vibracijama dok brinete o drugima tijekom ovog ljubaznog razdoblja, ali nemojte zaboraviti malo razmaziti i sebe!

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: