facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP RIBE

19.2.-20.3.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Ovan Horoskop

Karakteristike Ribe

Ribe su sažaljive, skromne, idealisti, prilagodljive, duševne, osjećajne, prilagodljive, kreativne, tajanstvene, svestrane i sklone žrtvovanju. Lako ih se može impresionirati jer sve ostavlja na njih utisak, neodlučne su, vole se samosažalijevati, natprosječno su osjetljive i promjenljive.

Tjedni horoskop – Ribe

Ovaj tjedan smišljate načine na koje ćete biti viđeni, a da pojedinosti ostanu privatnima. 

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća komunikacije čine kvadrat prema Saturnu u Vodenjaku i vašoj kući privatnosti i tajni. Danas možda razmišljate o tome kako svoj privatni život zadržati privatnim. 

Pomrčina Mjeseca je u Škorpionu i vašoj kući obrazovanja. Ribe, mogli biste preispitati svoje obrazovanje u budućnosti. Možda razmišljate o povratku u školu kako biste dobili diplomu. Ili se možda spremate diplomirati i pitate se hoćete li uspjeti. Pomrčine donose promjenu, a vidjet ćete kako se ona odvija u sljedećih nekoliko tjedana.

Mjesečni horoskop – Ribe

Sezona Eklipse potresa vaše planove putovanja, poboljšava odnose s najbližim prijateljima i učvršćuje mentorstvo koje će vam pomoći da napredujete u obrazovanju i karijeri. Pomrčina Mjeseca u Škorpionu nosi veliku energiju za vas. Gorko-slatko je, ali navlačite kapu i haljinu i prelazite na svoje sljedeće uzbudljivo poglavlje. U međuvremenu, vaš vladajući planet Jupiter ulazi u Ovna, a u vaš sektor novca, donoseći vam više resursa nego što ste imali dugo vremena. I vaš bankovni saldo i vaša energija su na visokom nivou što vas inspirira da preuzmete više odgovornosti i na poslu i kod kuće. 

Retrogradni Merkur počinje i za vas je ovaj tranzit za ulazak u srce nekih ključnih problema s vašim partnerom, ostajanje do kasno i puno srdačno raspoloženje. Ako ste slobodni, možete se ponovno povezati s nekim iz svog rodnog grada.

Kao što je spomenuto, Jupiterov ulazak u Ovna je prekrasna vijest za vaš bankovni račun. Samo budite oprezni počevši od 24. kada se Mars pridruži Jupiteru u vašem sektoru novca i u iskušenju ste kupiti hrpu stvari koje vam stvarno ne trebaju.

Godišnji horoskop – Ribe

Kao nježan, suosjećajan, promjenjiv vodeni znak koji se obično dobro prilagođava promjenama, 2022. bi još uvijek mogla biti izazovna godina, Ribe. 

 Naravno, bit će uspona i padova i većih događaja koji će testirati vašu sposobnost da ostanete smireni i možda vas prisiliti da se suočite sa stvarnošću više nego što biste željeli. Međutim, imate na raspolaganju mnogo mehanizama za suočavanje, tako da vas kozmičke smetnje s kojima ćete se morati nositi ove godine mogu usporiti, ali ne bi vas smjele zaustaviti!

Kao udaljeni vanjski planet, vaš vladar Neptun nije uvijek glavni dio svake prognoze, ali za vas igra glavnu ulogu. Njegova kozmička svijest izvor je svakodnevne kreativnosti i duhovnosti za vas.

A budući da putuje u vašem idealističkom znaku tijekom cijele godine, spriječit će vas da se suočite s nekim od surovih životnih stvarnosti. 

No, budite svjesni Neptunova retrogradnog ciklusa do kraja godine, kada bi pojačana želja za sanjarenjem i izbjegavanjem stvarnosti mogla dovesti do skrivanja, odugovlačenja i neodlučnosti što uzrokuje prave probleme.

Kao i uvijek, doba godine kojem se možete veseliti je mjesec vašeg rođendana, kada Sunce putuje kroz vaš kreativni znak od kraja veljače do kraja ožujka. Bit će puno načina za slavlje, Ribe, i sve dok je vaš poseban dan ispunjen sanjarenjem i romantikom, bit ćete vrlo sretna Ribica!

Saturn, strogi učitelj svemira, također vam ove godine sprema neke vrlo zanimljive lekcije jer svoje vrijeme provodi u pratnji nepredvidljivog i neobičnog Vodenjaka.

Kao promjenjivi znak, otvoreni se za promjene koje sugerira i čudne prilike koje pruža. Također jako osjećate humanitarnu atmosferu koja dolazi iz ovog dvojca, pa će pomaganje drugima biti visoko na vašem popisu stvari koje trebate učiniti.