ZARA HOROSKOP

HOROSKOP RIBE

19.2.-20.3.

Godišnji, Mjesečni i Tjedni Ovan Horoskop

Karakteristike Ribe

Ribe su sažaljive, skromne, idealisti, prilagodljive, duševne, osjećajne, prilagodljive, kreativne, tajanstvene, svestrane i sklone žrtvovanju. Lako ih se može impresionirati jer sve ostavlja na njih utisak, neodlučne su, vole se samosažalijevati, natprosječno su osjetljive i promjenljive.

Tjedni horoskop – Ribe

TJEDAN 26.9. – 2.10.2022.

Vrijeme da raščistite neke zajedničke financijske i emocionalne dugove u vezi s vašim partnerom. Bilo da podnosite zahtjev za kredit sa svojim partnerom, započinjete otvoreni razgovor s njime ili se konačno povjeravate prijatelju, stres koji sada osjećate dovest će do katarze kasnije. Venera ulazi u Vagu 29. otvarajući razdoblje sretnih financijskih prekida i puno velikodušnosti od prijatelja i voljenih.

 

Mjesečni horoskop – Ribe

Mjesečni horoskop za rujan

“Što je moje, a što naše?” To je veliko pitanje za vas ovog mjeseca. Bilo da se nosite s razvodom, cimerskom dramom ili nečim trećim, prisiljeni ste govoriti na glas svoje potrebe mnogo više nego inače. Srećom, pun Mjesec je u vašem znaku što vam daje povećanje samopouzdanja. Također, usprkos svim teretima i nezadovoljstvima s kojima se trenutno nosite, retrogradni Merkur u vašem sektoru zajedničkih resursa također bi mogao donijeti neke dobre vijesti, poput one pozamašne uplate koju očekujete. Pripazite na neočekivani dobitak kada se retrogradni Merkur suoči s vašim vladajućim planetom Jupiterom. 

Unatoč svemu kroz što prolazite ovaj mjesec, zapravo postoji dovoljno prilika za upoznavanje i povezivanje sa simpatijama, ljubavnicima i partnerima svih vrsta ovaj mjesec. Ako ste znatiželjni što vam radi bivši, možda ćete imati priliku na njega/nju naletjeti jer je retrogradni Merkur u opoziciji s Jupiterom 18.  Iskoristite svu financijsku sreću koja vam se dogodi na kraju mjeseca za ulaganje, a ne za razbacivanje.

Godišnji horoskop – Ribe

Kao nježan, suosjećajan, promjenjiv vodeni znak koji se obično dobro prilagođava promjenama, 2022. bi još uvijek mogla biti izazovna godina, Ribe. 

 Naravno, bit će uspona i padova i većih događaja koji će testirati vašu sposobnost da ostanete smireni i možda vas prisiliti da se suočite sa stvarnošću više nego što biste željeli. Međutim, imate na raspolaganju mnogo mehanizama za suočavanje, tako da vas kozmičke smetnje s kojima ćete se morati nositi ove godine mogu usporiti, ali ne bi vas smjele zaustaviti!

Kao udaljeni vanjski planet, vaš vladar Neptun nije uvijek glavni dio svake prognoze, ali za vas igra glavnu ulogu. Njegova kozmička svijest izvor je svakodnevne kreativnosti i duhovnosti za vas.

A budući da putuje u vašem idealističkom znaku tijekom cijele godine, spriječit će vas da se suočite s nekim od surovih životnih stvarnosti. 

No, budite svjesni Neptunova retrogradnog ciklusa do kraja godine, kada bi pojačana želja za sanjarenjem i izbjegavanjem stvarnosti mogla dovesti do skrivanja, odugovlačenja i neodlučnosti što uzrokuje prave probleme.

Kao i uvijek, doba godine kojem se možete veseliti je mjesec vašeg rođendana, kada Sunce putuje kroz vaš kreativni znak od kraja veljače do kraja ožujka. Bit će puno načina za slavlje, Ribe, i sve dok je vaš poseban dan ispunjen sanjarenjem i romantikom, bit ćete vrlo sretna Ribica!

Saturn, strogi učitelj svemira, također vam ove godine sprema neke vrlo zanimljive lekcije jer svoje vrijeme provodi u pratnji nepredvidljivog i neobičnog Vodenjaka.

Kao promjenjivi znak, otvoreni se za promjene koje sugerira i čudne prilike koje pruža. Također jako osjećate humanitarnu atmosferu koja dolazi iz ovog dvojca, pa će pomaganje drugima biti visoko na vašem popisu stvari koje trebate učiniti.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: