ZARA HOROSKOP

HOROSKOP ŠKORPION

23.10.-21.11.

škorpion Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Škorpion

Škorpioni su ambiciozne, učinkovite, odvažne, snalažljive i intuitivne osobe. Ali, isto tako mogu biti ljubomorne, podrugljive, uvredljive, zavidne, tvrdoglave, posesivne i osvetoljubive osobe.

Uživaju u ‘nemogućim misijama’, stvarima koje je teško izvesti. Vole posao koji zahtijeva kontinuiran, odlučan napor i intenzivnu koncentraciju. Rođeni su detektivi i istražitelji.

Tjedni horoskop – Škorpion

TJEDAN 30.1. – 5.2. 2023.

Ovo je tjedan si (možda neočekivano) napokon dopuštate odmor. Nakon toliko dugih mjesci rada bez imalo opuštanja, napokon je došao red i na vas. Vaš ljubavni život mogao bi biti bolji, ali ne morate se opterećivati time što još uvijek niste pronašli nikoga tko vam se sviđa. Čašica vina, omiljena serija i maska na licu liječe dušu.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Škorpion

Mjesečni horoskop za veljaču

Za vas je sezona Vodenjaka usmjerena na dom i obitelj, što je trend koji će se nastaviti sve do 18. veljače.

Kad uđemo u sezonu Riba, vrijeme je za igru, a nestašni Škorpion izlazi iz svoje ljušture! Od ovog trenutka nadalje, bit ćete usredotočeni na romantiku, kreativnost i uživanje u životu –hedonizam će biti glavna riječ kojom ćete opisivati drugu polovinu mjeseca. 

Ako ste slobodni i tražite partnera, veliki potencijal vas čeka na stranicama za dejtanje.  Ako je pak vaša strast usmjerena na posao i kreativni projekt koji je u začeću, pobrinite se da ga blagoslovite pod prekrasnim mladim Mjesecom u Ribama 19 veljače. Upamtite, s vašim vladajućim planetom, Marsom, koji je sada izravno u Blizancima, vaše riječi imaju ogromnu moć – stoga ih upotrijebi mudro jer one mogu biti i oružje ali i nagrada!

Godišnji horoskop 2023. – Škorpion

Ove godine riskirate kao nikad prije, Škorpione. Mnogi od vas će vidjeti kako se neki od ovih rizika isplate kada konačno nešto poduzmete i uklonite pretjerano analitičko razmišljanje iz svog svakodnevnog načina funkcioniranja. 

Stres i nervoza nisu preduvjeti za vaš kreativni proces i to morate zapamtiti. Kad je posao u pitanju, vi ćete napredovati i mnogi drugi će to primijetiti. Ne zaboravite zahvaliti pravim ljudima i podijelite s drugima novostečeno bogatstvo kada to možete. 

Izvan posla, mogli biste vidjeti kako vaši intimni odnosi cvjetaju. Drugima se možda čini kao da ste odjednom preskočili 10 stepenica i da su vaši odnosi nastali iz ničega, ali samo vi znate koliko je napornog unutarnjeg rada i introspekcije bilo potrebno da biste privukli prave ljude u svoj život. 

Bezuvjetna ljubav nije nešto što živi samo u bajkama, ali zahtijeva od vas da se oslobodite pretjerano kritičnog ponašanja i razmišljanja sklonog izbjegavanjima dogovora kako biste ju održali. Drugi će ove godine nedvojbeno biti privučeni vama i vašom energijom. To će se samo pojačati ako nastavite dobro postupati sa svojim tijelom, njegovati bliske odnose i odnos sa samim sobom. 

Naš savjet za 2023. godinu je da zaista osvijestite ideju da smo svi jedno i da počnete sebe vidjeti kao nekoga tko je vrijedan najluđih snova pa gledajte kako se oni manifestiraju u 2023.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: