ZARA HOROSKOP

HOROSKOP ŠKORPION

23.10.-21.11.

škorpion Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Škorpion

Škorpioni su ambiciozne, učinkovite, odvažne, snalažljive i intuitivne osobe. Ali, isto tako mogu biti ljubomorne, podrugljive, uvredljive, zavidne, tvrdoglave, posesivne i osvetoljubive osobe.

Uživaju u ‘nemogućim misijama’, stvarima koje je teško izvesti. Vole posao koji zahtijeva kontinuiran, odlučan napor i intenzivnu koncentraciju. Rođeni su detektivi i istražitelji.

Tjedni horoskop – Škorpion

TJEDAN 26.9. – 2.10. 2022.

Ako ste čekali izgovor da otkažete sve svoje planove i malo odmorite, stiže znak. Mladi Mjesec pada u vaš nesvjesni sektor, što ovaj tjedan čini tjednom za reći ne bilo kakvim društvenim obavezama koje vam se ne daju. Uz to, provođenje vremena u prirodi ili na jogi podiže vam raspoloženje. Uživajte sami na nekoj novoj lokaciji.

Mjesečni horoskop – Škorpion

Mjesečni horoskop za rujan

Rujan je posvećen čišćenju mentalnih i materijalnih! Vaš vladajući planet Mars povezuje se s Jupiterom što vas inspirira da se konačno suočite s tom zastrašujućom hrpom neotvorene pošte koja skuplja prašinu na vašem stolu. Kad se to riješi, spremni ste uhvatiti se u koštac sa svim ostalim stvarima koje vam vise nad glavom. Onda kada sezona Vaga počne ulazite u svoj godišnji samozatajni period. Mladi mjesec je prekrasna prilika da se konačno posvetite meditaciji. U trenutku kada se Mars spoji s discipliniranim Saturnom, čak ni vaš najoštriji kritičar neće moći poreći sve što ste postigli ovog mjeseca.

 Pun Mjesec u Ribama osvjetljava vaš sektor zadovoljstva pa ispraznite svoj kalendar i zakažite noćni izlazak sa svojim dugogodišnjim ljubavnikom ili novom simpatijom.

S vašim vladajućim planetom Marsom u vašoj kući zajedničkih resursa do ožujka 2023., dobivate priliku izvući sve svoje financijske kosture iz ormara. Počnite rješavati sve one zaostatke koje ste do sada ignorirali.

Godišnji horoskop – Škorpion

Vaš intenzitet je blagoslov i prokletstvo, Škorpion. Prilazite životu s emocionalnim intenzitetom koji malo koji drugi znak može dotaknuti. 

Kao fiksni vodeni znak, niste tako otvoreni za promjene, ali ista odlučnost i predanost stvarima u koje vjerujete dio je onoga što vas čini intrigantnom enigmom koju ljudi žele otkriti.

Kako bismo objasnili vaše ponašanje, možemo se osvrnuti na Mars, vašeg moćnog suvladara, koji godinu počinje u vatrenom Strijelcu. Ova električna kombinacija čini da ste spremniji izaći iz svoje ljuske i krenuti u avanture o kojima možda nećete razmišljati u druga doba godine. 

Mars ove godine ne posjećuje vaš znak, ali njegovo retrogradno razdoblje (dok ste u pametnim Blizancima) od kraja listopada do kraja godine daje vam vremena za razmišljanje o prošlim radnjama i sposobnost da rastete i učite iz svojih pogrešaka.

Pluton, vaš drugi suvladar, je u vođenom Jarcu tijekom cijele godine i kreće se retrogradno oko pet mjeseci počevši od kraja travnja, donoseći vam još neke nevjerojatne mogućnosti za transformaciju i ljubav. 

Uz retrogradni Pluton, imate priliku prodrijeti duboko u svoju podsvijest i otkriti neke  duboko skrivene osobne misterije. Ako želite bolje upoznati sebe, Škorpione, vrijeme je da to učinite.

Pomrčine 2022. padaju na osovinu Škorpion/Bik, što znači da će ovi kaotični trenuci utjecati na vas više od većine. Međutim, ako uspijete proći kroz pomrčine bez svađanja, završit ćete godinu kao feniks, što se smatra najvišom evolucijom Škorpiona.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: