ZARA HOROSKOP

HOROSKOP ŠKORPION

23.10.-21.11.

škorpion Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Škorpion

Škorpioni su ambiciozne, učinkovite, odvažne, snalažljive i intuitivne osobe. Ali, isto tako mogu biti ljubomorne, podrugljive, uvredljive, zavidne, tvrdoglave, posesivne i osvetoljubive osobe.

Uživaju u ‘nemogućim misijama’, stvarima koje je teško izvesti. Vole posao koji zahtijeva kontinuiran, odlučan napor i intenzivnu koncentraciju. Rođeni su detektivi i istražitelji.

Tjedni horoskop – Škorpion

TJEDAN 29.5. – 4.6. 2023.

Mnogi vam blagoslovi ovih dana dolaze kroz vaše bliske odnose. Ne samo romantične nego i kroz bliska prijateljstva. Pravo je olakšanje konačno se osloboditi svih koji su vam stvarali dodatnu nervozu. Ne zaboravite sebi odati priznanje u ovom procesu. Ne radi se samo o vašim partnerima, već i o vašem vlastitom rastu. Pun Mjesec stavlja u središte pozornosti vaše rastuće samopouzdanje!

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Škorpion

Mjesečni horoskop za lipanj

Vaš vladajući planet, Mars (nagon, libido, svađa), ulazi u vatrenog Lava i tamo provodi cijeli mjesec. Ovo je puno bolji položaj za Marsa od njegovog zadnjeg izleta u emocionalnom Raku.

Mars u Lavu će osvijetliti vašu zonu karijere, što predstavlja sjajan trenutak da se istaknete na poslu. Ali (ovo je veliko ali) trebate stati na pozornicu i biti u centru pažnje. Razmetljivi Lav s tim nema problema. Njegova energija je usmjerena na javno priznanje. 

Uskladite se s kraljem džungle (i Marsovom ambicijom) i istaknite se iz mase. Bilo da isticanje znači promicanje vlastitog brenda na društvenim mrežama ili besprijekoran rad na poslu. Budite prisutni, budite brzi i budite spremni na akciju. 

Budući da je Mars u vatrenom znaku, imajte na umu i to da vaše obično strateški hladnokrvno JA može biti malo toplije nego inače. Strast je velika, pretjerana revnost nije toliko.

Godišnji horoskop 2023. – Škorpion

Ove godine riskirate kao nikad prije, Škorpione. Mnogi od vas će vidjeti kako se neki od ovih rizika isplate kada konačno nešto poduzmete i uklonite pretjerano analitičko razmišljanje iz svog svakodnevnog načina funkcioniranja. 

Stres i nervoza nisu preduvjeti za vaš kreativni proces i to morate zapamtiti. Kad je posao u pitanju, vi ćete napredovati i mnogi drugi će to primijetiti. Ne zaboravite zahvaliti pravim ljudima i podijelite s drugima novostečeno bogatstvo kada to možete. 

Izvan posla, mogli biste vidjeti kako vaši intimni odnosi cvjetaju. Drugima se možda čini kao da ste odjednom preskočili 10 stepenica i da su vaši odnosi nastali iz ničega, ali samo vi znate koliko je napornog unutarnjeg rada i introspekcije bilo potrebno da biste privukli prave ljude u svoj život. 

Bezuvjetna ljubav nije nešto što živi samo u bajkama, ali zahtijeva od vas da se oslobodite pretjerano kritičnog ponašanja i razmišljanja sklonog izbjegavanjima dogovora kako biste ju održali. Drugi će ove godine nedvojbeno biti privučeni vama i vašom energijom. To će se samo pojačati ako nastavite dobro postupati sa svojim tijelom, njegovati bliske odnose i odnos sa samim sobom. 

Naš savjet za 2023. godinu je da zaista osvijestite ideju da smo svi jedno i da počnete sebe vidjeti kao nekoga tko je vrijedan najluđih snova pa gledajte kako se oni manifestiraju u 2023.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: