facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP ŠKORPION

23.10.-21.11.

škorpion Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Škorpion

Škorpioni su ambiciozne, učinkovite, odvažne, snalažljive i intuitivne osobe. Ali, isto tako mogu biti ljubomorne, podrugljive, uvredljive, zavidne, tvrdoglave, posesivne i osvetoljubive osobe.

Uživaju u ‘nemogućim misijama’, stvarima koje je teško izvesti. Vole posao koji zahtijeva kontinuiran, odlučan napor i intenzivnu koncentraciju. Rođeni su detektivi i istražitelji.

Tjedni horoskop – Škorpion

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća odnosa čine kvadrat prema Saturnu u Vodenjaku i vašoj kući stanovanja. Škorpion, moglo bi između vas i vašeg partnera doći do svađe. Jedan ili oboje ste neumoljivi. Svaki od vas ima čvrste razloge za svoje razmišljanje, zbog čega je teško pronaći kompromis. Bolje je vidjeti što možete zajedno izgraditi.

U vašem znaku Škorpiona dolazi pomrčina Mjeseca. Moguće je da vam je svakodnevni život toliko natrpan obavezama da niste imali trenutak zastati i razmisliti o tome što uistinu želite. Sada stvari dolaze na vidjelo bez obzira imate li vremena ili ne. Važno je odlučiti u kojem smjeru želite ići. 

Mjesečni horoskop – Škorpion

U svibanj ulazimo usred sezone pomrčina. Ove pomrčine potresaju ne samo vaše odnose nego i vaš osjećaj sebe. Kako se prilike za povezivanje i partnerstvo šire, shvaćate da ne morate svima biti sve da biste bili voljeni. Način na koji sebe definirate može izgledati kao da postaje sve manji, ali zapravo postaje isklesan, profinjeniji. 

Pomrčina Mjeseca može donijeti uznemirenost ili udarac na ego, ali će također dovesti do zatvaranja poglavlja koja su otvorena još u studenom. 

Veze su vam trenutno u stalnom tijeku sa svježim licima i uzbudljivim izgledima koji vam ulaze u život. Prije ste možda bili suzdržani sa svojim stavovima o tome “kako bi odnosi trebali ići”, ali sada otkrivate da je lakše prihvatiti neizvjesnost. Venera ulazi u vaš partnerski sektor 28.

Bilo da počinjete raditi u novoj tvrtki ili mijenjate radne navike s Jupiterom sada u Ovnu i vašim dnevnim poslom, postoji pomak prema vašem teškom radu koji se konačno isplati. Dok se Mars povezuje s Jupiterom, inspirirani ste da radite prekovremeno ili riskirate i tražite bonus ili povišicu.

Godišnji horoskop – Škorpion

Vaš intenzitet je blagoslov i prokletstvo, Škorpion. Prilazite životu s emocionalnim intenzitetom koji malo koji drugi znak može dotaknuti. 

Kao fiksni vodeni znak, niste tako otvoreni za promjene, ali ista odlučnost i predanost stvarima u koje vjerujete dio je onoga što vas čini intrigantnom enigmom koju ljudi žele otkriti.

Kako bismo objasnili vaše ponašanje, možemo se osvrnuti na Mars, vašeg moćnog suvladara, koji godinu počinje u vatrenom Strijelcu. Ova električna kombinacija čini da ste spremniji izaći iz svoje ljuske i krenuti u avanture o kojima možda nećete razmišljati u druga doba godine. 

Mars ove godine ne posjećuje vaš znak, ali njegovo retrogradno razdoblje (dok ste u pametnim Blizancima) od kraja listopada do kraja godine daje vam vremena za razmišljanje o prošlim radnjama i sposobnost da rastete i učite iz svojih pogrešaka.

Pluton, vaš drugi suvladar, je u vođenom Jarcu tijekom cijele godine i kreće se retrogradno oko pet mjeseci počevši od kraja travnja, donoseći vam još neke nevjerojatne mogućnosti za transformaciju i ljubav. 

Uz retrogradni Pluton, imate priliku prodrijeti duboko u svoju podsvijest i otkriti neke  duboko skrivene osobne misterije. Ako želite bolje upoznati sebe, Škorpione, vrijeme je da to učinite.

Pomrčine 2022. padaju na osovinu Škorpion/Bik, što znači da će ovi kaotični trenuci utjecati na vas više od većine. Međutim, ako uspijete proći kroz pomrčine bez svađanja, završit ćete godinu kao feniks, što se smatra najvišom evolucijom Škorpiona.