ZARA HOROSKOP

HOROSKOP STRIJELAC

22.11.-21.12.

Strijelac Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Strijelac

Strijelci naginju tome da budu idealisti, optimistični, pouzdani, otvorenog duha, prijateljski nastrojeni, iskreni i svestrani. Ali isto tako vole biti i netaktični, neodgovorni, razmetljivi, hvalisavi, arogantni, svađalice i fanatični. Obično su vrlo otvoreni, ponekad čak i bezobzirni i uvredljivi. Jednostavno izbacivanje ideja i mišljenja posljedica je njihove neprestane potrage za istinom i mudrošću.

Tjedni horoskop – Strijelac

TJEDAN 27.3. – 2.4. 2023.

Jedan vrući i neobavezan flert na prijateljevoj rođendanskoj zabavi vodi do uspješnog spoja ovog tjedna. Niste navikli da stvari idu ovako dobro ili ovako lako, pogotovo kada je u pitanju ljubav. Vjerojatno vam se vrti sto misli po glavi, a jedna od njih je sigurno, da je ovo predobro da bi bilo istinito. Umjesto da se sabotirate, naučite se prepustiti i uživati u momentu, vrijeme će pokazati svoje. 

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Strijelac

Mjesečni horoskop za ožujak

Vrijeme je da uskladite svoje unutarnje ja i najosnovnije potrebe. Saturn ulazi u vaš dom, obitelj i privatni sektor i time započinje trogodišnje razdoblje duboke usredotočenosti na introspekciju. Ono što je izazovno u ovom mjesecu jest to što na poslu i u komunikaciji s drugim ljudima dolazi do šumova u komunikaciji. Krenite od sebe i tamo potražite korjen problema kada je rijeć o komunikaciji s drugima.

Nakon sedam dugih mjeseci, Mars konačno napušta vaš sektor odnosa. Bez obzira jeste li bili u fazi medenog mjeseca ili ste u procesu razvoda, konačno ste spremni usredotočiti se na nešto drugo. Mladi Mjesec u Ovnu je nenadan i romantičan dan za izlazak na spoj i početak vaše sljedeće ere.

Novčani horoskop

Pripazite na neke neočekivane dugove ili troškove koji će se pojaviti oko 25. kada Mars uđe u vaš sektor zajedničkih resursa po prvi put od lipnja 2021. Ovaj tranzit (do 20. svibnja) također je odlično vrijeme za podnošenje zahtjeva za kredite ili (agresivno) praćenje gore na fakturama.

Godišnji horoskop 2023. – Strijelac

Nakon što ste dočekali Novu godinu i nakon što ste ušli u svoj osobni novi ciklus (sretan rođendan), čini se da je svježi pogled koji ste toliko snažno trebali napokon ovdje. Bez povezanosti i isprepletenosti sa svojom prošlom boli, konačno se možete osloboditi i raširiti krila. 

Dolazite u dublji kontakt sa svojim emocijama i shvaćate da teški osjećaji nisu prepreka vašem rastu, oni su zapravo katalizator vaše konačne sreće. Jedna od većih lekcija koje morate naučiti u 2023. godini je da vi niste svoje emocije, jednostavno ih promatrajte i osjećajte kroz njih.

Ono što je svakako pozitivno u ovoj godini je da mnogi od vas imaju koristi od novih hobija i ponovnog buđenja djeteta u sebi. Odvojite vrijeme za igru, smijeh, pjevanje, ples, možda čak i da naučite svirati novi instrument. Ako postoji novi dan, postoji nova prilika za učenje! Neki od vas se možda čak vrate u školu kako bi se posvetili nečemu što ih duže vrijeme zanima, tko zna, možda će 2024. godina biti godina u kojoj ćete promijeniti i karijeru. Budite ustrajni u svojim željama. 

Naš savjet za 2023. godinu je neka svijet oko vas bude prilika za nova iskustva i nove lekcije. Putujte unutar svog uma i van u svijet, nikad nećete požaliti zbog uspomena koje stvarate.

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: