ZARA HOROSKOP

HOROSKOP STRIJELAC

22.11.-21.12.

Strijelac Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Strijelac

Strijelci naginju tome da budu idealisti, optimistični, pouzdani, otvorenog duha, prijateljski nastrojeni, iskreni i svestrani. Ali isto tako vole biti i netaktični, neodgovorni, razmetljivi, hvalisavi, arogantni, svađalice i fanatični. Obično su vrlo otvoreni, ponekad čak i bezobzirni i uvredljivi. Jednostavno izbacivanje ideja i mišljenja posljedica je njihove neprestane potrage za istinom i mudrošću.

Tjedni horoskop – Strijelac

TJEDAN 04.07. – 10.07. 2022.

Tjedan počinje sa Suncem u Raku i vašoj kući intimnosti u sekstilu s Uranom u Biku i vašoj kući suradnika. Zabavno druženje s kolegom s posla moglo bi postati romantično. Sprema se prilika za dugoročnu vezu. Možda ćete biti ugodno iznenađeni ovom novom vezom.

Možda se sastajete s jednim od svojih najboljih prijatelja kako biste se vidjeli nakon sto godina. Strijelac, možete jedno drugom dati savjete i prepričavati sve zgode i nezgode koje su se dogodile otkako ste se zadnji put vidjeli. Do kraja ovog sastanka oboje ćete se osjećati lakše, sretnije i povezanije.

Mjesečni horoskop – Strijelac

Mjesečni horoskop za srpanj

Vaša riječ za srpanj je ravnoteža . Otkako je vaš vladajući planet Jupiter ušao u znak Ovna, toliko se zabavljate. Dok Jupiter usporava do retrogradne stanice cijeli mjesec, spremni ste razmisliti o tome što je uspjelo, a što nije uspjelo u ovom razdoblju procvata kreativnosti. Kako možete uključiti više onoga što volite u svoju svakodnevnu rutinu? Mars provodi cijeli mjesec u vašem svakodnevnom sektoru tjerajući vas da se usredotočite na disciplinu i zdrave navike. Bolje razumijevanje vaših financijskih i energetskih resursa pomaže vam u planiranju budućnosti.

Ono što je u lipnju počelo kao romansa iz bajke, ovog mjeseca postaje ozbiljan dio vaše stvarnosti. Sa Suncem, Merkurom i Venerom u vašem sektoru zajedničkih resursa, radite na dinamici odnosa i obrascima koji su vas sputavali u prošlosti. 

Pun Mjesec pada u vaš novčani sektor i pruža priliku da provjerite svoje financijske ciljeve koje ste postavili u siječnju. Na početku godine na umu ste imali samo vlastite financije, ali sada imate dodatni sloj novog poslovnog partnera, cimera ili druge važne osobe o kojoj morate razmisliti. Jeste li bolji ili lošiji s tim zajedničkim resursima?

Godišnji horoskop – Strijelac

Život je za vas većinu vremena doista jedna velika avantura, a 2022. daje puno prilika za smijeh, ljubav, učenje istraživanje i širenje uma na nove i smislene načine!

Vaš vladar Jupiter ima nevjerojatno energiju koja proširuje um između dvije vrlo različite energije. Fluidne Ribe na početku, agresivni Ovan od sredine svibnja do kraja listopada, natrag u Ribe do kraja prosinca, a zatim natrag u Ovnu da zatvorite 2022.! 

Ti ekstremi utječu na vaše raspoloženje dok prelazite od duboko suosjećajnih i duhovnih iskustava do onih brzih, osobno osnažujućih, stoga se pripremite za uživanje u ludoj vožnji punoj prepreka veći dio godine.

Kada Jupiter, koji upravlja rastom, ekspanzijom, krene retrogradno tijekom druge polovice 2022., konačno se morate suočiti s lažnim pričama u svom životu. I da, to može značiti konačno blokiranje vašeg bivšeg.

S retrogradnim razdobljem vašeg matičnog planeta između kraja srpnja i kraja studenog, dobivate prijeko potrebnu priliku za samorefleksiju, što stvarno volite raditi. 

Sunce je partner vašeg znaka od kraja studenoga do kraja prosinca. Potiče vas da se povežete s drugim ljudima i većem cilju. Potraga za dobrotvornim organizacijama i načinima da učinite živote drugih ljudi malo bogatijima može zaista poboljšati vaše ovogodišnje iskustvo odmora. 

Provesti praznike u novom gradu ili zemlji vaš je san, ali postoji mnogo prekrasnih iskustava koje možete doživjeti i bliže kući.