ZARA HOROSKOP

HOROSKOP STRIJELAC

22.11.-21.12.

Strijelac Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Strijelac

Strijelci naginju tome da budu idealisti, optimistični, pouzdani, otvorenog duha, prijateljski nastrojeni, iskreni i svestrani. Ali isto tako vole biti i netaktični, neodgovorni, razmetljivi, hvalisavi, arogantni, svađalice i fanatični. Obično su vrlo otvoreni, ponekad čak i bezobzirni i uvredljivi. Jednostavno izbacivanje ideja i mišljenja posljedica je njihove neprestane potrage za istinom i mudrošću.

Tjedni horoskop – Strijelac

TJEDAN 28.11. – 4.12. 2022.

Ako ste ušli u novu vezu nedavno, prvi mjesec je prošao je glatko – koliko je to moguće. Sretni ste jer ste pronašli zajedničke interese, ali vam se svejedno sve čini prebrzo i prenaglo. Iscrpljeni ste. Vaša je sezona, ali toliko ste i dalje zaokupljeni tuđim potrebama. Dobro izgledati ne znači uvijek i dobro se osjećati. Odvojite malo vremena da razmislite kako sebi možete posvetiti više pažnje s ljubavlju.

Mjesečni horoskop – Strijelac

Mjesečni horoskop za prosinac

Bilo da upoznajete svoju obitelj s novim dečkom/curom ili slavite svoje prve blagdane u braku, ovaj mjesec stavlja sve vrste pritiska na vas dvoje kao par. Stvari možda neće ići po planu. Nije problem u vašem partneru, nego u očekivanjima svih ostalih. Ovo dolazi do izražaja na punom Mjesecu u Blizancima kada sve bolne točke vaše veze izlaze na površinu. Uz to, ovaj mjesec možete pronaći temelj kroz svoju velikodušnost. Usredotočite se na to da počastite sebe i svoje voljene darovima i iskustvima kojih će se uvijek sjećati. Mladi Mjesec u Jarcu dobrodošao je novi početak za vaš način razmišljanja o novcu. Poznavanje vaših vrijednosti vodi do boljih financijskih odluka.

Iako je veći dio ovog mjeseca vaš odnos pod velikim pritiskom, nakon što Jupiter ponovno uđe u Ovna i vaš romantični sektor, stvari postaju mnogo zabavnije i strastvenije. Ako ste slobodni, pod ovim utjecajem vaš život na spojevima se ponovno pokreće i bez obzira na sve, u spavaćoj sobi postajete pustolovniji.

Sezona Jarca – od 21. – uvijek je doba godine kada ste najviše usredotočeni na financijske ciljeve. Mladi Mjesec u Jarcu donosi povišicu ili promaknuće koje vam omogućuje da proširite svoj budžet za sljedeću godinu.

Godišnji horoskop – Strijelac

Život je za vas većinu vremena doista jedna velika avantura, a 2022. daje puno prilika za smijeh, ljubav, učenje istraživanje i širenje uma na nove i smislene načine!

Vaš vladar Jupiter ima nevjerojatno energiju koja proširuje um između dvije vrlo različite energije. Fluidne Ribe na početku, agresivni Ovan od sredine svibnja do kraja listopada, natrag u Ribe do kraja prosinca, a zatim natrag u Ovnu da zatvorite 2022.! 

Ti ekstremi utječu na vaše raspoloženje dok prelazite od duboko suosjećajnih i duhovnih iskustava do onih brzih, osobno osnažujućih, stoga se pripremite za uživanje u ludoj vožnji punoj prepreka veći dio godine.

Kada Jupiter, koji upravlja rastom, ekspanzijom, krene retrogradno tijekom druge polovice 2022., konačno se morate suočiti s lažnim pričama u svom životu. I da, to može značiti konačno blokiranje vašeg bivšeg.

S retrogradnim razdobljem vašeg matičnog planeta između kraja srpnja i kraja studenog, dobivate prijeko potrebnu priliku za samorefleksiju, što stvarno volite raditi. 

Sunce je partner vašeg znaka od kraja studenoga do kraja prosinca. Potiče vas da se povežete s drugim ljudima i većem cilju. Potraga za dobrotvornim organizacijama i načinima da učinite živote drugih ljudi malo bogatijima može zaista poboljšati vaše ovogodišnje iskustvo odmora. 

Provesti praznike u novom gradu ili zemlji vaš je san, ali postoji mnogo prekrasnih iskustava koje možete doživjeti i bliže kući.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: