facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP STRIJELAC

22.11.-21.12.

Strijelac Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Strijelac

Strijelci naginju tome da budu idealisti, optimistični, pouzdani, otvorenog duha, prijateljski nastrojeni, iskreni i svestrani. Ali isto tako vole biti i netaktični, neodgovorni, razmetljivi, hvalisavi, arogantni, svađalice i fanatični. Obično su vrlo otvoreni, ponekad čak i bezobzirni i uvredljivi. Jednostavno izbacivanje ideja i mišljenja posljedica je njihove neprestane potrage za istinom i mudrošću.

Tjedni horoskop – Strijelac

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća posla čine kvadrat prema Saturnu u Vodenjaku i vašoj kući komunikacije. Strijelac, ovo je težak aspekt koji bi mogao rezultirati komunikacijom koja vam nije po volji. 

Pomrčina Mjeseca u Škorpionu je u vašoj kući intuicije. Možda ćete primiti poruku koju ste dugo čekali. Sada se čini da svijet ima više smisla. Ovo možete koristiti kao okvir za druge odluke o tome hoćete li ostati na svom poslu, nastaviti svoju vezu ili promijeniti mjesto stanovanja.

Mjesečni horoskop – Strijelac

 Promjene u vašoj ravnoteži između posla i života, kao i vašeg stila života i odgovornosti, omogućuju vam da razmislite o tome što je zapravo vrijedno vaše bezgranične energije. Pomrčina Mjeseca svibnja tjera vas da se prepustite i oslobodite straha od stvari koje su izvan vaše kontrole. 

Zašto se brinuti kada je rezultat doista izvan vaših ruku? U međuvremenu, prelazak vašeg vladajućeg planeta Jupitera u hrabrog Ovna osvježava vaš romantični život i vašu kreativnost. Vrijeme je da dobijete ono što želite.

Jupiterov ulazak u Ovna uvodi za vas razdoblje romantičnog prepuštanja, koje dobiva još veći zamah kada Mars uđe u Ovna. Bilo da ste slobodni ili u vezi, strasti su velike, a isto tako i vaš libido. Nemojte se sramiti traženja zadovoljstva.

Iako su vaši proračuni pod kontrolom, a prihodi stabilni, još uvijek osjećate da možete učiniti više da biste izgradili svoje obilje. 

Godišnji horoskop – Strijelac

Život je za vas većinu vremena doista jedna velika avantura, a 2022. daje puno prilika za smijeh, ljubav, učenje istraživanje i širenje uma na nove i smislene načine!

Vaš vladar Jupiter ima nevjerojatno energiju koja proširuje um između dvije vrlo različite energije. Fluidne Ribe na početku, agresivni Ovan od sredine svibnja do kraja listopada, natrag u Ribe do kraja prosinca, a zatim natrag u Ovnu da zatvorite 2022.! 

Ti ekstremi utječu na vaše raspoloženje dok prelazite od duboko suosjećajnih i duhovnih iskustava do onih brzih, osobno osnažujućih, stoga se pripremite za uživanje u ludoj vožnji punoj prepreka veći dio godine.

Kada Jupiter, koji upravlja rastom, ekspanzijom, krene retrogradno tijekom druge polovice 2022., konačno se morate suočiti s lažnim pričama u svom životu. I da, to može značiti konačno blokiranje vašeg bivšeg.

S retrogradnim razdobljem vašeg matičnog planeta između kraja srpnja i kraja studenog, dobivate prijeko potrebnu priliku za samorefleksiju, što stvarno volite raditi. 

Sunce je partner vašeg znaka od kraja studenoga do kraja prosinca. Potiče vas da se povežete s drugim ljudima i većem cilju. Potraga za dobrotvornim organizacijama i načinima da učinite živote drugih ljudi malo bogatijima može zaista poboljšati vaše ovogodišnje iskustvo odmora. 

Provesti praznike u novom gradu ili zemlji vaš je san, ali postoji mnogo prekrasnih iskustava koje možete doživjeti i bliže kući.