ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VAGA

23.9.-22.10.

Vaga Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vaga

Vage vole odvagnuti svako za i protiv u nekoj situaciji prije nego što donesu konačan zaključak. Ako to ode predaleko, dolaze do točke na kojoj više ne mogu donijeti nikakav zaključak, tako da mogu postati vrlo neodlučni. Vage imaju urođen osjećaj pravednosti i mogu biti diplomatične, idealisti, društvene, ali i neiskrene, zavisne, lijene i popustljive.

Tjedni horoskop – Vaga

TJEDAN 26.9. – 2.10.2022.

Mladi Mjesec pada u vaš znak, što znači da je vrijeme da uživate u svjetlima reflektora koje inače izbjegavate. Možda ćete biti iscrpljeni, ali kada Venera uđe u vaš znak 29., trebali biste se ponovno početi osjećati poput sebe. Kraj tjedna idealno je vrijeme da se ošišate i izađete van s mišlju, ja sam najljepši/a.

Mjesečni horoskop – Vaga

Mjesečni horoskop za rujan

Bilo da se zaljubljujete, spremate pokrenuti posao ili radite na sebi, rujan počinje tako da se osjećate kao da ste na drugom planetu. Vaš vladajući planet Venera prelazi u Djevicu, a vaš nesvjesni sektor samo povećava potrebu da svoj telefon stavite na tišinu i zaboravite sve o vanjskom svijetu. Uz to, pun Mjesec u Ribama zapravo vas vraća u stvarnost kada ste zauzeti poslom. Napokon ćete podići glavu iznad vode kada vaša sezona počne. Neka mladi Mjesec u vašem znaku  bude prilika da odredite namjere o svom imidžu i identitetu za nadolazeću godinu.

Merkur se suprotstavlja poletnom Jupiteru naglašavajući najbolje i najgore stvari o komunikaciji u vašim najbližim odnosima. Bilo da ste u nečem dugoročnom ili tek upoznajete nekog novog, ovaj mjesec posvetite serazgovoru. 

Čini se da su vaše financije pod kontrolom ovog mjeseca. Akcijski planet Mars bit će u dijelu vaše karte koji predstavlja vaše najveće životne ciljeve do ožujka 2023. pa provedite malo vremena ovog mjeseca postavljajući temelje za to kako biste mogli naći posao iz snova ili dobiti dosljedniju financijsku potporu.

Godišnji horoskop – Vaga

Kada počne 2022., vaš vladajući planet, Venera, je retrogradna. Budući da Venera znači ljubav, ljepotu i obilje, lakše je osjećati se kao da svijetlite slabije tijekom tog vremena. 

Godina 2022. je vaša da dokažete da imate sve što je potrebno da zaista uspijete iznad očekivanja drugih ljudi — a možda čak i svojih. Nema ništa loše u tome da budete pošteni i radite za opće dobro, ali nema ništa loše u tome da slijedite i svoje najbolje interese.

Vaša ljupka vođa Venera 2022. počinje retrogradno u discipliniranom Jarcu, tako da možda neće biti toliko eksperimentiranja, posebno u pogledu ljubavi i novca. 

Venera napušta svoj retrogradni položaj krajem siječnja, ali se neće upariti s inovativnim Vodenjakom sve do početka ožujka, kada ćete se početi diverzificirati, pa čak i pomalo buniti u ta dva važna područja svog života.

Nepokolebljivi Saturn postavlja cjelokupno raspoloženje ove godine, a njegovo nepredvidivo partnerstvo s progresivnim Vodenjakom moglo bi vaše planove baciti u kaos. 

Vodenjak voli protresti i biti impulzivan i raditi stvari sve u zadnju čas sa stavom ” Hajmo vidjeti što će se dogoditi”. Kada su u pitanju životni ciljevi i planovi pod tim utjecajem, ta neizvjesnost može biti pomalo zastrašujuća. Dopustite sebi eksperimentiranje i isprobavanje novih stvari, ali čvrsto se držite ideje da još uvijek trebate obaviti važne stvari.

Kad se Venera konačno susreće s vašim diplomatskim znakom krajem rujna, osjećat će se kao kod kuće i ugodno, a i vi biste se trebali osjećati isto u svojoj koži. Vaši će odnosi sada biti vaš glavni fokus, ali svakako vodite računa i o svojim potrebama.

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: