ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VAGA

23.9.-22.10.

Vaga Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vaga

Vage vole odvagnuti svako za i protiv u nekoj situaciji prije nego što donesu konačan zaključak. Ako to ode predaleko, dolaze do točke na kojoj više ne mogu donijeti nikakav zaključak, tako da mogu postati vrlo neodlučni. Vage imaju urođen osjećaj pravednosti i mogu biti diplomatične, idealisti, društvene, ali i neiskrene, zavisne, lijene i popustljive.

Tjedni horoskop – Vaga

TJEDAN 30.1. – 5.2.2023.

Ova godina već se nazire kao izuzetno brza i prepuna obaveza, zbog čega je bila prava sreća imati vremena u zadnjih tjedan dana da se usredotočite na svoje zdravlje. Možda zvuči glupo ali meditacija i opuštanje zaista mnogo znače, ne samo za um već i za tijelo. Nastavite s malim zadacima koji vas približavaju ispunjenju velikih snova.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Vaga

Mjesečni horoskop za veljaču

U veljači će život biti poput sna, drage Vage! Venera, vaš vladar, bit će u romantičnim Ribama do 19. veljače, što znači da što god zamislite, možete i ostvariti! 

8. veljače, 15. veljače i 19. veljače posebno su čarobni dani ispunjeni velikom dozom romantike, stoga se u tim danima pobrinite za ostvarenje svoga sna – barem što se ljubavi tiče! 20. veljače Venera ulazi u vaš sektor odnosa. Svi koji vam stoje na putu neka se paze jer bit ćete hodajuća eksplozija šarma, seksipila i magnetizma!

Štoviše, sljedeća tri tjedna imate moći magnetizma – koristite ih da biste privukli ljude koji su vam trenutno potrebni u životu. Mogli bi se pojaviti u obliku romantičnog ili poslovnog partnera, kao i iscjelitelja ili trenera. Tko zna kuda vas život nosi, imajte otvoren um…

Godišnji horoskop 2023. – Vaga

Nakon toliko previranja i kopanja po unutrašnjosti, u 2023. godini svima trebate pokazati što ste sve pronašli ispod površine. Postoje neki stari obrasci ponašanja koje nikada nećete moći promijeniti, ali upravo je u tome ljepota života.

Život vas uči kako da se nosite sa svim onim okidačima koji vam donose bol, ne uči vas kako da se boli u potpunosti riješite. Bit će nekoliko prilika za produbljivanje odnosa s ljudima oko vas, ali ono što ćete možda otkriti je da, iako netko želi rasti s vama… možda ste ga vi već prerasli. 

Uzmite si vremena i napravite analizu na koga i na što trošite svoje vrijeme prvih nekoliko mjeseci u godini prije početka sezone pomrčina u travnju. U tom trenutku primijetit ćete da će loši odnosi i navike prirodno početi nestajati. To ne znači da biste ovu godinu trebali živjeti pasivno, ali znajte da vas svemir nečemu želi naučiti. Iskoristite tu lekciju i shvatite da niste jedini koji iza kulisa vuče konce kako biste ostvarili svoje snove. 

Naš savjet za 2023. godinu je naučite organizirati svije vrijeme. Naučite kada je vrijeme za zabavu i ples, a kada je vrijeme da zasučete rukave, pa čak i kada je vrijeme da navučete masku i odglumite ulogu života!

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: