ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VAGA

23.9.-22.10.

Vaga Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vaga

Vage vole odvagnuti svako za i protiv u nekoj situaciji prije nego što donesu konačan zaključak. Ako to ode predaleko, dolaze do točke na kojoj više ne mogu donijeti nikakav zaključak, tako da mogu postati vrlo neodlučni. Vage imaju urođen osjećaj pravednosti i mogu biti diplomatične, idealisti, društvene, ali i neiskrene, zavisne, lijene i popustljive.

Tjedni horoskop – Vaga

TJEDAN 29.5. – 4.6.2023.

Ovaj tjedan podrška dolazi na neočekivanim mjestima kada se Jupiter susreće sa sudbinskim Sjevernim čvorom u vašem sektoru zajedničkih resursa. Bilo da se radi o financijskom stresu, emocionalnim komplikacijama ili svemu gore navedenom: ovaj aspekt donosi ono što se čini kao čudesno rješenje. Možda ovo ipak nije bilo tako komplicirano. Možda ste se samo trebali opustiti.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Vaga

Mjesečni horoskop za lipanj

Vaš vladar, Venera, prelazi u vašu zonu prijateljstva na četiri mjeseca, počevši od 5. lipnja. Kad god imamo produljenje tranzite poput ovog (obično Venera provede nekoliko tjedana u znaku), Zvijezde traže od nas da obratimo dodatnu pozornost na koji god dio karte taj planet aktivira. 

Dok Venera (ljubav, ljepota, želja) prolazi ne samo zonom prijateljstva nego i odnosa općenito, razmislite kako možete pokazati prijateljima, kolegama ili šefu više ljubavi i ljubaznosti. Venerina ljubav nije nužno vezana samo za romantiku i romantične partnere, ona dolazi u mnogim oblicima. 

Imajući to na umu, ovo nije vrijeme za spojeve i romantiku, nego je pametnije fokus usredotočiti na timski rad, teambuilding, grupne projekte, odmore s najboljim prijateljima i ponovno povezivanje starih prijatelja.

I na kraju, obratite dodatnu pozornost kada ste u prometu, bilo kao vozač ili pješak. 

Godišnji horoskop 2023. – Vaga

Nakon toliko previranja i kopanja po unutrašnjosti, u 2023. godini svima trebate pokazati što ste sve pronašli ispod površine. Postoje neki stari obrasci ponašanja koje nikada nećete moći promijeniti, ali upravo je u tome ljepota života.

Život vas uči kako da se nosite sa svim onim okidačima koji vam donose bol, ne uči vas kako da se boli u potpunosti riješite. Bit će nekoliko prilika za produbljivanje odnosa s ljudima oko vas, ali ono što ćete možda otkriti je da, iako netko želi rasti s vama… možda ste ga vi već prerasli. 

Uzmite si vremena i napravite analizu na koga i na što trošite svoje vrijeme prvih nekoliko mjeseci u godini prije početka sezone pomrčina u travnju. U tom trenutku primijetit ćete da će loši odnosi i navike prirodno početi nestajati. To ne znači da biste ovu godinu trebali živjeti pasivno, ali znajte da vas svemir nečemu želi naučiti. Iskoristite tu lekciju i shvatite da niste jedini koji iza kulisa vuče konce kako biste ostvarili svoje snove. 

Naš savjet za 2023. godinu je naučite organizirati svije vrijeme. Naučite kada je vrijeme za zabavu i ples, a kada je vrijeme da zasučete rukave, pa čak i kada je vrijeme da navučete masku i odglumite ulogu života!

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: