ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VODENJAK

20.1.-18.2.

Vodenjak Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vodenjak

Vodenjaci su prijateljski nastrojene osobe, originalne u pogledima i ponašanju, intuitivne, širokih pogleda, nekonformisti, ‘različite od drugih’, nezavisne, zaljubljenici u slobodu, znanstveno orijentirani, neobični i skloni pomaganju.

Isto tako, mogu biti nepredvidljivi, s nedostatkom takta i diplomacije, buntovni, tvrdoglavi, kruti, radikali, boemi i ekscentrični. Općenito, nisu brbljavi niti se bave sitnicama. Ne vole svađu, osim ako osjećaju potrebu da brane neku osobu, ideal ili princip. Kako vole sve novo i različito, imaju malo strpljenja s onima koji odbijaju nove ideje.

Tjedni horoskop – Vodenjak

TJEDAN 26.9. – 2.10. 2022.

Ovo je povoljan trenutak za čitanje, planiranje putovanja ili odmor dok pregledavate svoju omiljenu društvenu mrežu. Ako imate veći projekt (kao što je diplomski rad ili predaja projekta na poslu) sada je pravo vrijeme da ga završite ili barem započnete. Bit ćete puni ideja i inspiracije. Imate zamah koji vam je potreban da obavite sve.

Mjesečni horoskop – Vodenjak

Mjesečni horoskop za rujan

Nakon godine u kojoj ste se osjećali kao da stalno morate biti odgovorni, rujan vam daje priliku da krenete na putovanje i proširite svoj um. Merkur se kreće retrogradno u dijelu vaše karte koji vlada putovanjima, obrazovanjem i duhovnošću. Sada je vrijeme da isplanirate odmor iz snova, započnete istraživački projekt ili se konačno posvetite svakodnevnoj praksi meditacije. Vjerojatnije je da se vraćate nečemu što ste jednom pokušali i odustali nego nečemu potpuno novom. Nešto raste u vama, a kako se vaš vladajući planet Saturn povezuje s akcijskim planetom Marsom 28., doslovno ili figurativno ćete roditi!

Mars je sada u Blizancima i vašem sektoru zadovoljstva do ožujka 2023. Ako ste slobodni, ovaj utjecaj unosi razne vrste topline u vaš ljubavni život. Susrećete simpatije slijeva i zdesna i pozivaju vas na spojeve više nego ikad. Ako ste u partnerskom odnosu, vjerojatno se ovih dana mnogo vaše zajedničke energije ulaže u vašu djecu. U svakom slučaju, nagnite se u radost!

Pun Mjesec u Ribama osvjetljava vaš sektor osobnih financija čineći ovaj mjesec prelomnim trenutkom za vaš novčanik. Bez obzira na to hoćete li dobiti povišicu ili revidirati svoje troškove, nakon ovog mjeseca trebali biste pronaći malo više prostora u svom mjesečnom proračunu.

Godišnji horoskop – Vodenjak

Vodenjak, vi ste izumitelj, inovator, influencer, a ponekad i pomalo čudak, ali kao fiksni znak želite i stvari kakve želite. A budući da će Sunce provoditi vrijeme u vašem znaku, od kraja siječnja do kraja veljače, možete proslaviti sve kvalitete koje vas izdvajaju od ostatka gomile i ojačati taj svoj put možda je ipak najbolji način. A kada ponesete tu samopouzdanu energiju kroz 2022., bit ćete najbolji što možete.

Planet Saturn, koji vlada strukturama vlasti i odgovornosti, ove je godine u vašem znaku. Vi ste buntovnik zodijaka, a kao vodonoša, vaš je posao boriti se protiv nepravde. 

U 2022. godini svi ostali pokušavaju doći na vašu razinu zahvaljujući vašem utjecaju na obično teški Saturn. Ali dok se borite za dobrobit svih, ne zaboravite na sebe. Morate obratiti pažnju na svoj osobni život, jer kada je riječ o novcu i ljubavi, 2022. je godina koju ćete upisati u knjigu rekorda.

Međutim, buntovni Uran, vaš matični planet, uparen je sa sporim i stabilnim Bikom tijekom cijele godine, pa biste mogli naići na otpor dok unosite promjene koje želite. Spora energija Bika definitivno će vas pokušati usporiti, ali vi ste previše progresivni da biste dopustili da vas bilo što zaustavi. 

Uz jedinstveni retrogradni Uran od kraja kolovoza do kraja godine, otvara vam se prozor da uskočite u neke od onih promjena oko kojih ste oklijevali. 

Suočavanjem sa svojim strahovima i stvarno gledanjem na ono što se događalo do sada, ne samo u vašem osobnom životu nego i na globalnoj razini, šira slika počinje dolaziti u fokus. 

Pročitaj godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: