facebook

ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VODENJAK

20.1.-18.2.

Vodenjak Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vodenjak

Vodenjaci su prijateljski nastrojene osobe, originalne u pogledima i ponašanju, intuitivne, širokih pogleda, nekonformisti, ‘različite od drugih’, nezavisne, zaljubljenici u slobodu, znanstveno orijentirani, neobični i skloni pomaganju.

Isto tako, mogu biti nepredvidljivi, s nedostatkom takta i diplomacije, buntovni, tvrdoglavi, kruti, radikali, boemi i ekscentrični. Općenito, nisu brbljavi niti se bave sitnicama. Ne vole svađu, osim ako osjećaju potrebu da brane neku osobu, ideal ili princip. Kako vole sve novo i različito, imaju malo strpljenja s onima koji odbijaju nove ideje.

Tjedni horoskop – Vodenjak

Ovaj tjedan, energija se mijenja kako bi vam donijela nove prilike. 

Tjedan počinje kada Sunce u Biku i vaša kuća doma i obitelji čine kvadrat prema Saturnu u vašem znaku Vodenjaka. Vodenjače, mogli biste upotrijebiti svoje vještine i online tutoriale da prepravite pod od tvrdog drva ili obojite kupaonicu. Ovo je dobar dan za čišćenje garaže, rasterećenje potkrovlja ili prodaju stvari koje vam ne trebaju.

U Škorpionu i vašoj kući karijere dolazi pomrčina Mjeseca. Neke promjene bi se mogle dogoditi u vašoj tvrtki koje će utjecati na vaš posao tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Vodenjače, moguće je da je vaša tvrtka kupljena i dolazi do spajanja. Promjene u upravljanju mogle bi donijeti nova pravila i ograničenja. Ako tražite posao, na vidiku su neke velike mogućnosti.

Mjesečni horoskop – Vodenjak

Sezona pomrčina je u punom jeku kako mjesec počinje i jedina konstanta je promjena. I vaš život u kući i vaša karijera se mijenjaju, a vi ste prisiljeni donositi ogromne odluke. Stvari se još više povećavaju s pomrčinom Mjeseca kada povećanje vašeg položaja ili ugleda dovede do toga da se netko drugi osjeća razočaranim.

 U isto vrijeme, Jupiterov pomak u Ovna drži vas vrlo zaposlenima. Vaše veze i komunikacije se šire, a osjećate da raste i ono što je dostupno u vašem susjedstvu. Postoji više prilika za povezivanje sa susjedima, starim prijateljima i braćom i sestrama što vas drži prizemljenim usred ostatka kaosa.

Postoji mnogo potencijala da vaš ljubavni život procvjeta kada sezona Blizanaca počne.

Jupiterov produženi boravak u Ribama od kraja prosinca donio je velika poboljšanja i vašem novčanom toku i samopouzdanju.  Kako Jupiter prelazi u Ovna vaš je zadatak sada primijeniti ono što ste naučili dok preuzimate nove uzbudljive pothvate. 

 

Godišnji horoskop – Vodenjak

Vodenjak, vi ste izumitelj, inovator, influencer, a ponekad i pomalo čudak, ali kao fiksni znak želite i stvari kakve želite. A budući da će Sunce provoditi vrijeme u vašem znaku, od kraja siječnja do kraja veljače, možete proslaviti sve kvalitete koje vas izdvajaju od ostatka gomile i ojačati taj svoj put možda je ipak najbolji način. A kada ponesete tu samopouzdanu energiju kroz 2022., bit ćete najbolji što možete.

Planet Saturn, koji vlada strukturama vlasti i odgovornosti, ove je godine u vašem znaku. Vi ste buntovnik zodijaka, a kao vodonoša, vaš je posao boriti se protiv nepravde. 

U 2022. godini svi ostali pokušavaju doći na vašu razinu zahvaljujući vašem utjecaju na obično teški Saturn. Ali dok se borite za dobrobit svih, ne zaboravite na sebe. Morate obratiti pažnju na svoj osobni život, jer kada je riječ o novcu i ljubavi, 2022. je godina koju ćete upisati u knjigu rekorda.

Međutim, buntovni Uran, vaš matični planet, uparen je sa sporim i stabilnim Bikom tijekom cijele godine, pa biste mogli naići na otpor dok unosite promjene koje želite. Spora energija Bika definitivno će vas pokušati usporiti, ali vi ste previše progresivni da biste dopustili da vas bilo što zaustavi. 

Uz jedinstveni retrogradni Uran od kraja kolovoza do kraja godine, otvara vam se prozor da uskočite u neke od onih promjena oko kojih ste oklijevali. 

Suočavanjem sa svojim strahovima i stvarno gledanjem na ono što se događalo do sada, ne samo u vašem osobnom životu nego i na globalnoj razini, šira slika počinje dolaziti u fokus.