ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VODENJAK

20.1.-18.2.

Vodenjak Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vodenjak

Vodenjaci su prijateljski nastrojene osobe, originalne u pogledima i ponašanju, intuitivne, širokih pogleda, nekonformisti, ‘različite od drugih’, nezavisne, zaljubljenici u slobodu, znanstveno orijentirani, neobični i skloni pomaganju.

Isto tako, mogu biti nepredvidljivi, s nedostatkom takta i diplomacije, buntovni, tvrdoglavi, kruti, radikali, boemi i ekscentrični. Općenito, nisu brbljavi niti se bave sitnicama. Ne vole svađu, osim ako osjećaju potrebu da brane neku osobu, ideal ili princip. Kako vole sve novo i različito, imaju malo strpljenja s onima koji odbijaju nove ideje.

Tjedni horoskop – Vodenjak

TJEDAN 29.5. – 4.6.2022.

Izgleda da ste ovog tjedna jako popularni! Pun Mjesec osvjetljava vaš društveni sektor pa možete očekivati pregršt poziva za zabave, rođendane, zaruke ili vjenčanja. Možda ćete se osjećati kao da vam treba klon da stignete na sve te događaje. Ipak postoje ograničenja u vašem vremenu i energiji. Mudro birajte kamo idete.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Vodenjak

Mjesečni horoskop za lipanj

Vi ste znak kojim vlada Sautrn ali svemir zahtjeva od vas da se razvedrite ovaj mjesec. Sve do Solsticija Sunce je u lepršavim Blizancima i aktivira vašu zonu zabave i romantike. Ovaj dio karte odnosi se na užitak, zabavu, izlaske, rekreaciju i umjetničko stvaralaštvo, a 11. lipnja bit će dodatno energiziran Merkurovim tranzitom. 

Merkur (komunikacija) vlada Blizancima, tako da bi sljedećih nekoliko tjedana trebali biti posvećeni jasnom vokaliziranju onoga što želite od svoje trenutne romantične situacije (ako ste u vezi) ili izlasku i razgovoru, flertu i društvu (ako ste sam samac). 

Ako ste u kreativnom solo raspoloženju, ovo je također odličan tranzit za stvaranje, pisanje i produkciju, budući da se romantična zona također odnosi na kreativnost, a Blizanci predstavljaju najmaštovitiju energiju od svih zodijaka. Iskrostite sve blagodati koje su pred vama i pretvorite svoje kreativne ideje i misli u dijela.  

Godišnji horoskop 2023. – Vodenjak

Dragi Vodenjaci, ova će godina biti obilježena prekretnicama koje bi zauvijek mogle promijeniti putanju vašeg života. Vaši odnosi i vama bitne veze su sve čvršće i na taj način stvarate uspomene za cijeli život s ljudima oko vas. 

Provjerite jeste li u mogućnosti stati i zaista vidjeti stvari oko sebe. Budite prisutni i uživajte u malim trenucima života kojih će ove godine biti stvarno mnogo. Bit će važno da ove godine razmislite o karijeri i koliko je ona visoko na listi vaših prioriteta. Ono što ćete shvatiti, ako to učinite, jest da ste možda sretniji nego što ste svo ovo vrijeme mislili. 

Ako shvatite da ste zadovoljni tu gdje se sada nalazite, prva polovina godine pružit će vam dodatnu jasnoću i pružiti vam način kako da napravite taj veliki skok i dignete karijeru na novu razinu. 

Ako ste se u protekloj 2022. godini stalno borili s jednom te istom odlukom koja bi vam mogla promijenit život, 2023. bit će godina u kojoj ćete napokon donijeti tu sudbonosnu odluku uz pomoć velikog naleta samopouzdanja koje pristiže vašim putem početkom godine. 

2023. će konačno biti godina u kojoj ćete početi živjeti u integritetu s izjavom “manje je više”. Manje neusklađenih ljudi, manje nereda, manje pretjeranog analiziranja i manje ugađanja ljudima ostavit će vam više prostora da budete istinski sretni i autentični. 

Naš savjet za 2023. godinu je opustite se i prepustite se. Fokus prebacite na ono što je vama istinski važno, ono što nije vidljivo, što nije opipljivo, a sve ostalo stavite u drugi plan!

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: