ZARA HOROSKOP

HOROSKOP VODENJAK

20.1.-18.2.

Vodenjak Horoskop godišnji, mjesečni i tjedni

Karakteristike Vodenjak

Vodenjaci su prijateljski nastrojene osobe, originalne u pogledima i ponašanju, intuitivne, širokih pogleda, nekonformisti, ‘različite od drugih’, nezavisne, zaljubljenici u slobodu, znanstveno orijentirani, neobični i skloni pomaganju.

Isto tako, mogu biti nepredvidljivi, s nedostatkom takta i diplomacije, buntovni, tvrdoglavi, kruti, radikali, boemi i ekscentrični. Općenito, nisu brbljavi niti se bave sitnicama. Ne vole svađu, osim ako osjećaju potrebu da brane neku osobu, ideal ili princip. Kako vole sve novo i različito, imaju malo strpljenja s onima koji odbijaju nove ideje.

Tjedni horoskop – Vodenjak

TJEDAN 30.1. – 5.2. 2022.

Ono što mislite da će biti skromna rođendanska proslava s nekoliko bliskih prijatelja pretvara se u cjelonoćo tulumarenje. Vaši najbolji i najluđi prijatelji pojavljuju se iznenda s nekoliko boca vašeg omiljenog vina i pretvaraju vašu dnevnu sobu u improvizirani plesni podij. Prepustite se i pokušajte se ne brinuti tko će pospremati poslije.

sto donosi buducnost

Mjesečni horoskop – Vodenjak

Mjesečni horoskop za veljaču

Samo naprijed! Uz jarko Sunce koje obasjava vaš znak do 18. veljače, svemir sluša vaše najdublje želje, sve što trebate učiniti je djelovati i napraviti hrabar potez. 

Vaš sektor novca ovog mjeseca dobiva poseban poticaj. Venera, će biti glavna akterica u misiji zarade novca, a veljača je mjesec u kojem biste mogli dobiti povišicu ili povećati svoje prihode na bilo koji način. 

Mladi mjesec u Ribama 19. veljače donosi novi početak za vaše financije, stoga svakako uložite dodatan trud i oprez prilikom rukovanja sa svojim financijama bilo koje vrste. Bilo to da pokušavate ostvariti kredit, dobijete ponudu za novi posao ili napokon dobijete na lotu, pamet u glavu i kalkulator u ruke! Elokventni Merkur posjećuje vaš znak počevši od 11. veljače, dajući vam dar brbljanja i govora u svim vrstama interakcija i o svim temama.

Godišnji horoskop 2023. – Vodenjak

Dragi Vodenjaci, ova će godina biti obilježena prekretnicama koje bi zauvijek mogle promijeniti putanju vašeg života. Vaši odnosi i vama bitne veze su sve čvršće i na taj način stvarate uspomene za cijeli život s ljudima oko vas. 

Provjerite jeste li u mogućnosti stati i zaista vidjeti stvari oko sebe. Budite prisutni i uživajte u malim trenucima života kojih će ove godine biti stvarno mnogo. Bit će važno da ove godine razmislite o karijeri i koliko je ona visoko na listi vaših prioriteta. Ono što ćete shvatiti, ako to učinite, jest da ste možda sretniji nego što ste svo ovo vrijeme mislili. 

Ako shvatite da ste zadovoljni tu gdje se sada nalazite, prva polovina godine pružit će vam dodatnu jasnoću i pružiti vam način kako da napravite taj veliki skok i dignete karijeru na novu razinu. 

Ako ste se u protekloj 2022. godini stalno borili s jednom te istom odlukom koja bi vam mogla promijenit život, 2023. bit će godina u kojoj ćete napokon donijeti tu sudbonosnu odluku uz pomoć velikog naleta samopouzdanja koje pristiže vašim putem početkom godine. 

2023. će konačno biti godina u kojoj ćete početi živjeti u integritetu s izjavom “manje je više”. Manje neusklađenih ljudi, manje nereda, manje pretjeranog analiziranja i manje ugađanja ljudima ostavit će vam više prostora da budete istinski sretni i autentični. 

Naš savjet za 2023. godinu je opustite se i prepustite se. Fokus prebacite na ono što je vama istinski važno, ono što nije vidljivo, što nije opipljivo, a sve ostalo stavite u drugi plan!

Pročitajte godišnji, mjesečni i tjedni horoskop za znak: