Intenzivne energije na duge staze

Zara centar
Zara centar
intenzivne energije na nebu

Nakon spoja Sunca i Mjeseca u Ribama i energije novoga početka u znaku i početka i kraja, Mjesec je prešao u znak Ovna u kojem postaje svjestan sebe i u kojemu hoće sve i odmah. U Ovnu Mjesec ima potrebu izraziti svoju volju, a želja za zadovoljenjem vlastitih potreba jača je od potreba drugih. Zato je pravi trenutak da krenete s realizacijom zamišljenog u prethodnim danima. Tim više što Mars vladar Ovna, sada u tranzitu kroz znak svoje egzaltacije, kroz Jarca, ima intenzivan i energetski vrlo moćan susret s Plutonom, što nama donosi isto tako intenzivan impuls za djelovanjem.

Mars konjunkcija Pluton

Mars konjunkcija Pluton posljednji put imali smo 23.3.2020.g. Dan prije Mlađaka u Ribama,  a sada se ova intenzivna energija odvija dan nakon Mladog Mjeseca u Ribama. Sjetite se da je pandemija bila u jeku kao i tektonski poremećaji tla u Hrvatskoj, a potom i Skandinaviji. Prije tog datuma, ova dva malefika imala su intenzivan spoj 19.10.2016.g.
Mars konjunkcija Pluton je energija velike želje, opsesivne želje koja vodi ka kontroli i manipulaciji. Nekoga ili nečega. S ovom energijom može se sve, bilo u pravcu konstrukcije ili u destruktivnom smjeru! Budući da je konjunkcija u pitanju, kada dvije planete prenose i spajaju svoju simboliku jedna drugoj, češće se odlazi u destrukciju.
Za razliku od 2020.g ovaj put je i Venera uključena i sudjeluje u ovom zagrljaju enormnog intenziteta na stupnju Marsove egzaltacije pa možda i taj susret, spoj Plutona i Marsa bude nešto mekši, na neki način. Ali, svejedno ostaje jaka želja za oslobađanjem ili za velikom promjenom. Naravno, gdje je Pluton tu je i velika želja za dominacijom, vlašću nad nečim ili nekim. Kada pričamo o intimnim odnosima ovdje je intenzitet ogroman, vodi do opsesije i često i do agresije na ovaj ili onaj način. Stari astrolozi o ovom aspektu govorili su kao o  instinktu ubojice! Kako god strasti su podignute na najviši nivo.
U Veneri koja je vrlo karizmatična, još sve treperi od susreta s Plutonom i Marsom u Jarcu. Jer susret tako divljih energija definitivno ostavlja trag kako na osobnom tako i na mundanom nivou. Sljedeći susret na istom mjestu i u istoj kombinaciji očekuje ih tek kroz 250 godina, a u svakom slučaju transformacija sebe samih i odnosa generalno je započela.

Jupiter i Sunce u Ribama

Ušli smo u lijepu energiju konjunkcije Jupitera i Sunca u znaku Riba, a zahvaljujući njoj dani i tjedni pred nama mogli bi biti najpozitivniji u ovoj godini za one koji kontakt Jupitera i Sunca imaju u svojoj natalnoj postavci. Ali ovaj susret predstavlja i okidač i sjemenu formu događaja koji tek slijede. Sunce i Jupiter na 14*58 znaka Riba započinju svoj novi dvanaestogodišnji ciklus. Inače ovako spojeni u natalu donose obilje i sreću, hedonizam, plemenitost i zaštitu i podršku utjecajnih ljudi. Za očekivati je da nešto iz te simbolike i sami osjetimo ovih dana, jer baš bi nam dobro došlo…

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!