Moć intuicije i partnerski odnosi

Teodora
Teodora
moć intuicije provjerite uz tarot karte

Sigurno znate onaj osjećaj kada nekoga upoznate i odmah vam se svidi ili vas nečime instantno odbije. Taj osjećaj može biti toliko intenzivan da ostanete zatečeni u tom trenutku kad vam se sretnu pogledi ili osjetite stisak ruke. Taj osjećaj koji je uvijek u pravu, to je vaša intuicija. Saznajte kako možete izoštriti svoju intuiciju uz tarot karte.

Intuicija je vaš nepogrešivi kompas

Najbolji vodič kroz život i nepogrešiv unutarnji kompas. Što više slušate intuiciju, svoj unutarnji glas, to je više razvijate i izoštravate. Problem nastaje kad vam intuicija govori nešto suprotno od onoga što osoba prema kojoj nešto osjećate pokazuje. Na primjer, vi osjećate da je on taj. Da ste nekako povezani, da tu postoji nešto posebno. A on se udalji iznenada, postane hladan, nezainteresiran.

tarot, sto ti donosi buducnost

Što učiniti kad mislite da vas intuicija vara? – Moć tarot karte

Vjerujte svojem unutarnjem glasu, uvijek je u pravu. Na sreću, takve se stvari lako mogu vidjeti kroz tarot karte. Tarot karte koje se otvaraju specifično kroz odnos koji vas muči ili vam je nejasan.

Kroz otvaranje tarot karata s orijentacijom na intuiciju i partnerski odnos, jasno se može vidjeti jeste li karmički povezani. Također, kroz tarot karte možemo vidjeti je li to osoba koja se morala dogoditi u vašem životu. Karmička veza je nešto na što treba obratiti pažnju i detaljno pogledati kroz tarot. Jer takva veza se dogodi da biste kroz nju rasli, naučili nešto ili da vam iz temelja transformira život.

Slušajući svoju intuiciju i analizirajući odnos koji vas muči kroz konkretno otvaranje tarot karata, možete si puno pomoći i usmjeriti se na pravi put. Možda osoba za koju vam intuicija nešto govori nije svjesna da ste povezani. Možda joj je intuicija zakržljala i nerazvijena.

 

Za sve u životu postoji viši smisao

Možda ste s razlogom jedno drugome ušli u život, a ona toga nije svjesna. Možda i ona osjeća nešto, ali ne zna kako to protumačiti. Možda se uplašila siline emocija kakve nikad prije nije prema nikome imala?

Kako prodrmati tu osobu, kako joj dati do znanja da vi jednostavno morate biti zajedno zbog puno većih razloga od međusobne simpatije? Detaljnom analizom i uvidom u vaš odnos, vodeći se vašom intuicijom, otvorit ćemo posebne tarot karte na određen način koji je potreban za takve veze i osobe koje su u vašem životu s razlogom. Nazovite naš tarot centar i provjerite što vam govori vaša intuicija.

DOBRO JE ZNATI I OVO O LJUBAVI I VEZAMA

Teodora
Teodora
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah! Javi se Teodori odmah!