Iscjeljujuća Tamara energija

Zara centar
Zara centar

Ubrzan način života, svakodnevne slatke i ne baš tako umiljate brige uvelike utječu na naše unutarnje stanje. Društvo, obaveze, a ponekad i okovi koje sami postavljamo na sebe ometaju naš unutarnji mir. Naš um ima jednu od glavnih uloga u podizanju valova mora unutar nas samih. Upravo je um onaj kojeg bi trebali smiriti i na jedan način „ukrotiti”, te mu dati do znanja da smo uvijek spremni udahnuti i umiriti svaki val.

Međutim, sposobnost umirivanja vlastitog bića ne dolazi bez dosta takozvanog treninga samih sebe. Danas smo nažalost škrti za nas i naše vrijeme i teško pronalazimo vremena za bavljenje samima sobom. Teško shvaćajući da smo mi ti koji bi sebe trebali stavljati na prvo mjesto kako bi mogli pomoći i našim bližnjima, ali također kako bi lakše mogli „osvojiti” dan. 

Duševni mir je blago koje spava u nama, oduvijek. Ponekad sve što trebamo napraviti jest probuditi ga kako bi ispunio naš um i tijelo svojom blagonaklonom pojavom. U današnje vrijeme bitka za vlastitim mirom postala je gotovo svakodnevna. Mir je sloboda od bilo kakvih uznemirenja i okova koje nam društvo i okolnosti nalažu. Naš um i tijelo traže samo jedno, a to je održavanje mira u nama. Danas smo blagoslovljeni raznim tehnikama, no i one od nas potražuju određeno vrijeme.

 Danas bih Vam htjela predstaviti jednu od alternativnih tehnika iscjeljenja duha uma i tijela. Riječ je o iscjeljujući Tamara energiji, čiji korijeni potječu iz dalekog nam Japana.

 Što je to Tamara energija

Tamara energija putuje do srca onih kojima je za vrijeme tretmana namijenjena i kao takva ne poznaje granice i kilometre. Njezina zadaća jest balansiranje emocija u nama i vraćanje nas samih u izbalansirani ritam života. Također, riječ je o energiji koja ojačava moć pozitivnog razmišljanja, te nas priprema za „osvajanje” svake prepreke koju nam okolnosti života mogu nametnuti, htjeli mi to ili ne. Tamara energija ima svoje mjesto u srcu svemira i kao takva doseže zemlju poput zraka sunčeve svijetlosti.

 Njezina glavna karakteristika jest finoća njezinih valova, koji su nevjerojatni fini, ugodni i čije jako vibracije putuju kroz nevjerojatnu udaljenost. Tamara energija savršena je za pozitivne promjene unutar našeg bića, čije se posljedice prelijevaju na ostatak našeg dana i života.

DOBRO JE ZNATI I OVO O SAVJETIMA I RITUALIMA

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!