Skip to main content
AlternativaNajcitanijeTarot

Je li na vas bačena crna magija? Jeste li u ljubavnoj, poslovnoj ili životnoj blokadi?

By 15/12/201922 travnja, 2021No Comments
Je li na vas bačena crna magija? Jeste li u ljubavnoj, poslovnoj ili životnoj blokadi?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što to čovjeka natjera da drugome poželi zlo? Zavist je jedna od najmoćnijih, najopakijih i najopasnijih emocija. Dolazi u raznim oblicima i protiv nje se teško boriti, pogotovo kada ni ne znate da postoji. Iznenadili biste koliko ljudi upravo vama zavidi, no je li ta ljubomora dovoljno jaka da bi vam netko poželio zlo? Je li na vas bačena crna magija?

 

Što je to crna magija

Crna magija nije vidljiva golim oko. Ona je zrno graška u našim životima, jedva primjetna, ali jako opasna. S vremenom ona se ne kvari, naprotiv, postaje sve jača i jača, čak se prenosi s generacije na generaciju ako se na vrijeme ne djeluje protiv nje. A najčešće najgore stradaju djeca onih kojima je zlo naneseno.

Kako djeluje crna magija?

Simptomi se teško prepoznaju, najčešće prekasno, jer ona utječe na našu dušu i izjeda iznutra. Svaki je čovjek sastavljen od duše i tijela, a kako bi mogao normalno živjeti oba dijela moraju raditi besprijekorno. Sve ono što vas tjera da idete naprijed, što vam daje snagu i razlog za ustajanje iz kreveta ujutro pokreče vaša duša i energija koja njome protječe.  Postupak uroka, i vračanja temelji se na crpljenju energije iz duše žrtve, oduzimanju slobodne volje i prava na izbor, darovanom od Boga, još prilikom rođenja.

Crna magija je rasprostranjenija nego što mislite. Nije rezervirana isključivo za vještice u filmovima, nego je posvuda oko nas. Zastrašujuće je i pomisliti da nitko nije imun i otporan na crnu magiju. Svako može postati njenom žrtvom. Žrtve mogu biti bilo tko, nemoćno dijete, odrastao čovjek, stari i mladi.

Kako prepoznati osobu koja je pod utjecajem crne magije

Je li na vas bačena crna magija? Jeste li u ljubavnoj, poslovnoj ili životnoj blokadi?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARAPonekad teško no, ovo su neki od pokazatelja; Njoj ništa ne ide onako kako bi trebalo. Ne može organizirati dan, sve joj ispada iz ruku, ne može zadržati posao ni partnera. Jednostavno ovo nije njezin dan, mjesec ni godina. Stalno nekud žuri, ali nikad nigdje ne stigne na vrijeme. Također, djeluje jako užurbano. Ne može zadržati misao i stalo skače s teme na temu. Znate one osobe koje ne mogu ispričati priču jednostavno, koje ubace još 5 priča u jednu dok ju ispričaju? Također, osobi koja je pod utjecajem magije misli stalno lete i ne može se koncentrirati na jednu stvar.  ‘

Naravno, djelovanje crne magije može polučiti razne simptome i teško ih je sve pobrojati. U principu, ako imate više od 3 niže navedena simptoma, postoji velika mogućnost da ste pod utjecajem crne magije.

Simptomi i pokazatelji crne magije

1. Agresivnost

Prvi i naočitiji oblik magičnog djelovanja jest agresivnost. Djeca ali i odrasli mogu u sebi kriti ogromne količine bijesa koje potiskuju i guraju sve dublje dok odjednom ne prasnu. Poznajte li osobu koja je gruba, agresivna i svakome pristupa s gađanjem? Jeste li se možda sami prepoznali? Pristupate li bliskim ljudima otresito? Osjećate li neobjašnjivu netrpeljivost prema bliskim ljudima ali i prema potpunim strancima? Volite se svađati i vrlo brzo planete?? Vrijeme je da potražite pomoć, ovo su suptilni, ali sigurni pokazatelji da je urok bačen na vas.

2.  Strah

Često se djeca boje mraka. Ovo može biti jedan od pokazatelja magijskog djelovanja. Pritom ne znači da je svatko tko se boji mraka pod utjecajem uroka. Ali, ako primijetite da je vaše dijete pretjerano vezano za vas, da ne može proći ni 10 minuta da vas ne traži. Ili da ne želi ostati samo kod kuće čak ni po danu…možda postoji problem. Ako se vaše dijete budi usred noći i teško mu je spavati samome i ima tikove koje ne može ispraviti, ako plače u snu i boje se i svoje sjene su pokazatelji da postoji indicija magičnog djelovanja.

Naizgled bezopasni strahovi mogu prerasti u ozbiljan problem koji koči normalan kognitivan razvoj djeteta. Također, ovi strahovi utječu i na djetetovu psihu iz čega se kasnije rađaju snažne fobije, bolesti, poremećaji pa čak i duševne bolesti.

3. Kontakt očima

Osoba pod utjecajem crne magije ne može gledati drugim ljudima izravno u oči. Pratite ljude oko vas, kako se ponašaju, gdje gledaju? Treba napomenuti da osobe koje su pod utjecajem crne magije ne trpe ni vlastiti izgled u ogledalu i konstantno si pronalaze mane. Pogled takve osobe je mutan, stalno negdje bježi, a lice je sivo, čak i kada je okrenuto prema suncu.

4. Anksioznost

Osoba na koju je bačen urok ili neki drugi oblik crne magije je izrazito nemirna. Često ima dojam kako joj neko stalno stoji iza leđa. Kod osobe pod utjecajem crne magije može postojati iracionalan strah od lifta ili životinja, poglavito domaćih. Također, simptomi su nerijetko i raznorazne fobije: od visine, pauka, zatvorenih prostora, utapanja i sl. Je li na vas bačena crna magija? Jeste li u ljubavnoj, poslovnoj ili životnoj blokadi?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARANe voli biti sama i često ima napadaje panike. Osobu koja je pod utjecajem magije možete vrlo lako prepoznati ukoliko u njoj postoji nemir i tuga. Plačete li često i osjećate prazninu i sebi? Imate li vrtoglavice i nesanice? Gotovo je sigurno da ja na vas bačena neka vrsta crne magije.

5. Noćne more

Ureknuta osoba ni noću nema mira, jer sanja košmarne snove, groblja ili pokojnike. Zbog svega toga iz dana u dan gubi snagu, neraspoložena je, ‘pritiska’ je ogroman bol u duši, pa razmišlja da joj netko želi zlo, nema volje ni ustati, a kamo li raditi.

je li na vas bačen urok

Što je ljubavna magija

Ljubavna magija radi po principu privlačenja osobe ili pak odvajanja neke osobe od sadašnjeg partnera. Posesivnost je jedan od najopakijih motiva kada netko veže partnera za sebe pritom se vodeći mišlju: ne želim da bez mene živiš, dišeš, spavaš niti radiš. Ovim putem je vaša duša zarobljena i dovodi vas do toga da ne možete zamisliti nikoga ni ništa osim te osobe koja vam je ovo počinila. Postoji neobjašnjiva sila koja vas privlači ka ovoj osobi i djeluje čak i protiv vaše volje.

Također, ovo djeluje i obrnutim putem. Zamislite ovaj scenarij: donedavno je sve bilo idealno u vašoj vezi, ali vaš vam partner je iznenadno okrenuo leđa i vratio se bivšoj ljubavi. Ne možete razumjeti zašto i kako se to dogodilo, ali između vas više nema kontakta. Gotovo uvijek je riječ o crnoj magiji, nevidljivoj ali snažnoj sili protiv koje se teško boriti, ali postoji način.

Sumnjate da je na vas bačen urok ili crna magija? Javite nam se. Zajedno ćemo riješiti ovaj problem.

Petra

O autorici:

Je li na vas bačena crna magija? Jeste li u ljubavnoj, poslovnoj ili životnoj blokadi?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Stručnjakinja sam za tarot, rituale, povrat partnera i skidanje uroka. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnom energijom mogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose.. Ako imate osjećaj da nešto stoji na putu vašoj sreći, odgovor je nažalost gotovo uvijek pozitivan. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Petri već danas!

 

pratite nas na facebooku