facebook
Ljubav i veze

Je li vaša veza karmička ili sudbinska?

By 08/06/2021No Comments
Je li vaša veza karmička ili sudbinska?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Je li vaša ljubav sudbinska ili karmička? Možda oboje? Kad pitate za svoju vezu, tarot karte vam često mogu reći da je vaša veza karmička. Karmičke veze su često teške, stvari ne idu lako jer oboje imate lekcije koje morate proći. A svemir je odlučio da budete jedno drugome učitelji. Ljudi s kojima vas veže karma često su put do sudbinske veze. Saznajmo zajedno što je sudbinska ljuba a što karmička ljubav.

Što je zapravo karmička ljubav

Da biste vi bili izgrađena osoba kad se pojavi vaša veza u kojoj ćete ostati zauvijek. Kroz svaku vezu učimo i razvijamo se kao osobe. Upoznajemo sami sebe. Možda jedno kroz drugo naučite ono što je potrebno da biste zajedno stvorili sudbinsku vezu. Ukoliko vam se kaže da je vaša ljubav karmička, lako se može vidjeti ima li predispozicije postati sudbinska. Tada možete znati što očekivati. Ali u svakom slučaju, karmički dio ne možete izbjeći. To morate proći.

Je li vaša veza karmička ili sudbinska?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Karmičke veze su često turbulentne, opasne za živce, s periodima kada djeluju kao ono pravo. I je pravo, sve što vas uči i kroz što vi rastete kao osoba je prava veza za vas u to vrijeme kada se događa. Karmičke veze često počnu naglo, emocije su vrlo brzo prisutne, ali i problemi razne vrste. Na vama je da uživate u vožnji kakva god ona bila jer vas na kraju čeka mirna luka u koju ćete uploviti kada budete spremni, kada sve bude daleko iza vas, sve lekcije odrađene, sve suze isplakane.

Kako do sudbinske ljubavi

Karmička ljubav ima svoju čar, ali svi mi težimo miru i sigurnom zagrljaju svoje osobe gdje ćemo vječno ostati. Upravo je takav osjećaj sudbinske veze. Osjećaj kao da ste doma, kao da pripadate upravo toj osobi s kojom ste vi baš vi i kao da će sve biti u redu od sada nadalje. Ako i neće, imate jedno drugo i zajedno ćete proći sve. Neopisiv osjećaj sreće, utjehe, mira, ljubavi, pripadanja.

Kad je sudbinska ljubav u pitanju, možete se potpuno opustiti, znajući da ste pronašli svoj dom. Karmičke veze nisu loše, upravo vas one i vode tamo gdje trebate biti. Sve ima svoj razlog. Moguće je i da se teška karmička veza pretvori u najčvršću sudbinsku vezu. Sve se to može vidjeti, može vas se savjetovati i pomoći vam. Ali ne varajte se da će sudbinska veza magično doći, karmički dio je neizbježan.

Je li vaša veza karmička ili sudbinska?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Povezano: Kako doći do ljubavi za kojom tragaš?

Zato su te dvije vrste veza često usko vezane i stavljaju se u isti koš, ali razlike postoje i puno znači ako ih uspijete razaznati. Vaša priča je samo vaša, sve što vas je dovelo do ovdje gdje ste sada, sve to ima svoj smisao i svrhu. I sve je to zbog vas i za vas. U kakvoj ste vezi, znat ćete najbolje poslušate li svoju intuiciju, a ako niste sigurni, nazovite da provjerimo zajedno. Čeka li vas buran svjetleći vrtuljak iz lunaparka ili ogromna mekana topla dekica spremna da vas uvijek grije i čuva? Čak i u ludoj vožnji pod brzim svjetlima? Javite nam se i saznajmo u kakvoj ste vrsti odnosa i što možete od njega očekivati.

Teodora

O autorici:

Je li vaša veza karmička ili sudbinska?, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život Vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih Vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću.
Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći Vama i pokazati Vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte.

Želiš saznati što te čeka? Javi se Teodori već danas!

pratite nas na facebooku