Jupiter sekstil Pluton i Mars sekstil Uran

Zara centar
Zara centar
jupiter sekstil pluton i mars sekstil uran

Jupiter sekstil Pluton i Mars sekstil Uran – Vrijeme je za uspjeh

Ušli smo u Merkurov dan pod moćnom i rijetkom egzaktnom energijom sekstila između Jupitera iz znaka Riba i Plutona u Jarcu, a očekuje nas također ne baš česta energija sekstila Marsa u Ribama i Urana u Biku!

I dalje smo pod moćnim energijama pomrčina

Trebamo biti svjesni da se i dalje nalazimo pod moćnim energijama pomrčine. Dapače između pomrčina smo (pred nama je i totalno pomračenje Mjeseca 15.5.). Tako da generalno s neba dolaze moćni uplivi koji utječu na našu svijest i podsvijest, a time i na akcije koje poduzimamo te događaje koji nam dolaze u iskustvo.

full moon - puni mjesec u djevici

Što reći o sekstilu Jupitera i Plutona, a da bude kratko i jasno?!

Posljednji put ova dva planeta bili su u sekstilnom odnosu u 1.,4., i 9. mjesecu 2018.g i na mundanom nivou oslikale su atmosferu u godinama koje slijede. Tada je Jupiter bio u Škorpionu u znaku kojim vlada Pluton, u znaku kojega vezujemo uz smrt starog i začeće novog kao i uz transformaciju nakon koje slijedi regeneracija….

Tijekom 2020.g, također u tri navrata, sreću se Pluton i Jupiter u intenzivnoj energiji konjunkcije u znaku Jupiterovog pada, u znaku Jarca, pa državne strukture i moćnici (Pluton u Jarcu) krše i izokreću zakone (Jupiter u padu) „zaključavajući“ planet.

Krenimo dalje, revizija ostaje za kasnije

Sada je došao trenutak da se krene dalje, kako na mundanom tako i na osobnom planu! Revizija onoga što slijedi u godinama pred nama očekuje nas u 2030.g kada će Jupiter biti također kao i sada u svome domu ali u znaku Strijelca, a Pluton u Vodenjaku.

Generalno kada su ova dva planeta u kontaktu mi možemo očekivati velike i korijenite promijene. Budući da su sada i Jupiter i Pluton snažno postavljeni i povezani protočnom energijom suradnje na nama je da duboko zaronimo u sebe te šestim čulom uvidimo što trebamo transformirati ili regenerirati u sebi, a potom krenemo u proces životnih promjena.

Kako tko, nekome treba duhovna promjena, nekome u sferi profesionalnog, materijalnog ili emotivnog segmenta života! U svakom slučaju podržani smo kako od Neba tako je vrlo izvjesno i od nekoga „moćnog“ iz okruženja!

Vrijeme je za uspjeh!

Da je prethodna tvrdnja istinita govori nam i dodatno nas podržava sekstil između Marsa u znaku Riba i Urana u Biku koji nam daju energiju (bez obzira na loše dostojanstvo i Marsa i Urana jer ipak su to muške, pokretačke energije), ambiciju ali i fizičku snagu kako bi poduzeli odgovarajuće korake u smjeru realizacije poslovnih, materijalnih i drugih novina u životima.

sunce u ribama donosi sreću i dobitke

Konačni cilj pod ovom energijom je oslobađanje i sloboda

Nismo li oslobođeni i slobodni kada radimo posao koji volimo, kada smo u kontaktu s ljudima koje poštujemo i kada od posla i korektne suradnje s drugima imamo i zadovoljavajuću financijsku satisfakciju?!

Koju god viziju slobode vi imate vrijeme je da se pokrenete ka realizaciji iste!

Budući da je Mjesec putovao kroz treću i posljednju dekadu znaka Blizanaca i u protočnoj je trigonskoj energiji s planetom zaduženom za vrijeme- sa Saturnom i u fazi rasta je, prikupite informacije, razmislite o dodatnim edukacijama i znajte da će, ukoliko se pokrenete, vrijeme biti na vašoj strani! Usput, sekstil između Jupitera i Plutona „radi“ već nekih tjedan dana i još toliko će biti jak…Sretno!

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!