Jupiter u Biku – pripremite se za kozmičko pojačanje!

Divna
Divna
Jupiter u biku

Uzbuđena sam što imam priliku objasniti ovo kozmičko pojačanje nadolazećeg tranzita –  Jupiter u Biku. Najveći planet u našem Sunčevom sustavu kojeg još daruju imenom „Veliki dobročinitelj“, Jupiter, 16. svibnja 2023. prelazi u znak Bika i tamo ostaje do kraja ove godine. Poput Čarobnjaka iz Oza taj tranzit ekspanzije sreće, bogatstva i uspjeha će kroz različite prilike, na aspektima materijalnog bogatstva, osobnog rasta i duhovnog obilja, značajno utjecati na sve horoskopske znakove.

Prihvaćanjem i razumijevanjem ovog tranzita uskačete u tornado, da biste kroz Zemlju Oz stigli do ispunjenja želje, prilikom kojeg se možete prepoznati u jednom od glavnih likova. U nastavku teksta slobodno zapjevajte sa mnom „Idemo vidjeti Čarobnjaka, divnog Čarobnjaka iz Oza“. 

Jupiter u Biku utječe na sve horoskopske znakove

Zemljanim znakovima nudi se prilika za rast i širenje materijalnog bogatstva. Srcem i limenim fokusom na ciljeve u karijeri, Bik, Djevica i Jarac izgradit će čvrste temelje za budućnost. 

Vodenim znakovima ovo je prilika za duhovno širenje. Vrijeme je da se Rak, Škorpion i Ribe dublje povežu sa sobom i vrate u svoj dom. 

Vatreni znakovi također mogu kroz ovaj tranzit iskoristiti priliku. Pravi je trenutak za Ovna, Strijelca i Lava da hrabro preuzmu rizike osobnog rasta. 

Zračnim znakovima potiče se mentalni rast, a stjecanjem znanja o novim vještinama Blizanci, Vaga i Vodenjak dobit će priliku za proširenje horizonta. 

kako planeti utječu na tvoj život

4. Načina kako bolje razumjeti tranzit Jupiter u Biku:

1. Razumijevanje tranzita kroz materijalno bogatstvo dovodi do nedostatka motivacije 

Na cesti popločanoj žutim opekama uz navedene pozitivne utjecaje, kroz polje makova, prilaze i negativni utjecaji. Pretjerivanje može potaknuti hedonističko prepuštanje užicima koje, ako sruši granice, prelazi u zonu teškoća, izazova i opasnosti. 

Bik je znak koji je utemeljen na praktičnosti. Prilike za rast i širenje u materijalnom području mogle bi se manifestirati kroz posao te donijeti stabilnost i napredovanje u karijeri, a time i veće prihode. Stoga je važno usredotočiti se na dugoročne ciljeve u karijeri i biti strpljivi u ostvarenju istih. 

Ovaj tranzit može biti povoljan za stjecanje imovine kupnjom nekretnine ili za ulaganje u dugoročne projekte koji donose dugoročnu korist. Postoji rizik da se počne previše oslanjati na materijalne stvari koje potiču na nepotrebno i prekomjerno trošenje novca koji tada postane glavni izvor sreće i zadovoljstva. Stoga je važno obuzdati navike trošenja i biti pažljiviji s novcem. 

2. Razumijevanje tranzita kroz miris i okus do osobnog rasta 

Bikovi su poznati gurmani, pa Jupiter u Biku može potaknuti zainteresiranost za hranu, kuhanje i eksperimentiranje s novim receptima, a time do povećanja tjelesne težine i nedostatka motivacije. Zdravije namirnice i povećana tjelesna aktivnost na otvorenom, otvorit će vrata ograđenom osobnom rastu. 

3. Razumijevanja tranzita kroz osobni rast do hedonizma

 Bik je povezan sa zemljom, biljkama i životinjama te nudi upoznavanje osjećaja kroz povezanost s prirodom. U zelenom okruženju, kroz aktivnosti u prirodi i većom pažnjom na okoliš, Jupiter potiče na rast dodatnih vještina koje aktiviraju sigurnost i stabilnost. 

Ovo je vrijeme u kojem se rade veliki koraci prema cilju kako postati bolja verzija sebe. Ulaganjem u sebe, ulaže se i u važne odnose, a to dovodi do veće sigurnosti. Međutim, i tu postoji rizik, previše oslanjanja na druge dovodi do prevelikih očekivanja, koja dovode do pretjerivanja i mogu imati utjecaj na sklonost prema hedonizmu. 

Fokusiranost na fizičku privlačnost donosi uživanje u senzualnim zadovoljstvima, izbjegavajući pritom intimnost i dublje emocije. Potrebno je biti oprezan, ne pretjerivati u očekivanjima te zadržati ravnotežu duhovnog obilja između pretjeranog zadovoljstva i osobnog rasta. 

4. Razumijevanje tranzita kroz ravnotežu duhovnog obilja

 Unutarnje biće žeđa za ravnotežom emocija i potreba. Ta harmonija uspavljuje stres i anksioznost, pa bi za razvoj emotivne stabilnosti, unutarnjeg mira i duhovnog obilja  zbilja trebalo dobro iskoristiti ovaj tranzit napretka. Jupiter budi interes za meditaciju i duhovni razvoj, dok Bik koncentracijom nudi pomoć za razumijevanje unutarnjih procesa pa ta duhovna i harmonična povezanost s višim silama uravnoteženo razvija unutarnje biće. 

Kako se pripremiti za tranzit Jupiter u Biku i kako ga najbolje iskoristiti

Prije nego tri put lupite petama svojih srebrnih cipelica za ispunjenje želje, usklađeno i svjesno, hobijima razvijajte vještine koje će pomoći na putu do cilja. Odmarajte povezani sa svime, a opet vezani za ništa. 

Važno je osjetiti mir i u njemu pronaći radost trenutka, uravnotežiti vrijednosti i uvjerenja te razmisliti o željama na svim područjima. Ravnoteža i mir grade čvrste temelje ka ispunjenju želje i životu kakav želite. „Oduvijek si imala moć, draga moja, samo je trebalo da i ti sama to shvatiš!”, Glinda, dobra vještica sa Sjevera.

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI
Divna
Divna
Intuitivni empat koji cijeli život aktivno djeluje u spiritualnom svijetu. Astrologijom, numerologijom, usporednim horoskopom i natalnom kartom otkrivam utjecaj i povezanost duša na ljubavnom ili poslovnom planu te koristim tarot za potvrdu i jasnoću. Želiš saznati što te čeka? Javi se Divni već danas! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah! Javi se Divni odmah!