facebook
AlternativaAstrologijaBlog

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Energiju Punog Mjeseca možemo koristiti na destruktivan, kaotičan, pozitivan ili Inspirativan način. Sve je u potpunosti u našim rukama. Pazite o čemu razmišljate u noći Punog Mjeseca, moglo bi se ostvariti!

Sve postaje snažnije na Puni Mjesec. Zbog toga, ovisno o našoj prirodi, te određene kvalitete postaju snažnije u nama. Neki mogu biti posebno nadahnuti energijom Mjeseca dok ju neki ne podnose baš najbolje. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija jer njegovo djelovanje upravo ovisi o našoj unutarnjoj energiji.

Dakle, pun Mjesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate biti u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekt. Vaja naglasiti da je tada sve prenaglašeno i svaku emociju koju osjećate, osjećate jače i intenzivnije! Ako ste sretni – bit ćete van sebe, ako ste ljuti bit ćete bijesni i sl.

Ovo su 5 pravila koja će vam pomoći da maksimalizirate energiju Punog Mjeseca i pozitivno ju iskoristite:

Suzdržite se

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mjesec je vrijeme kada trebate biti mirni, pustiti neke stvari. Bitno je na taj dan ne uvlačiti se u rasprave i konflikte.

Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tijekom razdoblja kada je pun Mjesec.Ali pazite da budete realistični u svojim pogledima. Mislite pozitivno, pohvalite se, ali ne zanosite se.

Maštajte, privucite obilje…

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir.  Za financije je ta energija dragocjena, dok može dovesti do nekih nuspojava poput nesanica.. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tijekom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Najjednostavniji ritual za dobit i veliki novčani dobitak je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu), Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osjećaju) prema Mjesecu dok koncentrirano vizualizirate i osjećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan ju potrošite.

Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas pun Mjesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

 Pošaljite dobru  energije i drugima

Kada budete zadovoljni sobom, puni pozitivnih misli, usmjerite ih i na druge. Svim osobama koje su vam drage ili vam znače nešto u životu pošaljite pozitivne misli i energiju, vjerujte da će im dobro doći.

 

izvor: atma.hr