AlternativaBlogNumerologija

Kako odrediti svoj KI broj

By 05/04/2019No Comments

Ovaj tekst posvećen je određivanju Ki broja ta Vam daje osnovne informacije kakvu energiju možete očekivati u 2017. godini.

Kod izračuna valja obratiti pažnju na datum rođenja, jer ako ste rođeni u prethodnoj solarnoj godini (prije 4. ili 5. veljače), tada se godina rođenja računa kao prethodna godina. Npr. ako je osoba rođena 23. 1. 1956., tada se godina za izračun Ki broja uzima 1955., no ako je osoba rođena 5. 10. 1964., tada se godina za izračun Ki broja uzima upravo 1964.

Tablica za određivanje ki broja:

Sada, kada ste odredili Ki broj možete saznati koja je vaša istinska priroda. U nastavku pronađite vaš broj.

1 – voda

Neovisnost, fleksibilnost, društvenost, samostalnost. Vole putovanja,. No, nesigurni su, površni i nekomunikativni

2 – zemlja

Konzervativni, obiteljski nastrojeni, vole pomagati, nježni, ali i bojažljivi, neodlučni.

3 – drvo grom

Aktivni, glasni, pozitivni i neovisni. Ne vole rutinu, brzopleti su i nestrpljivi

4 – drvo vjetar

Nježni, pouzdani, komunikativni, srdačni, neodlučni, hiperaktivni, opušteni.

5 – zemlja

Ambiciozni, povjerljivi, snažni, hrabri, egoistični i manipulatori

6 –  metal nebo

Vođe, autoritativni, organizirani, vole dominirati, hladni su i proračunati.

7 – metal jezero

Opušteni, dobri, elegantni, zabavni, razmaženi, nesigurni i sebični

8 – zemlja planina

Velikodušni, ozbiljni, marljivi, tvrdoglavi, pohlepni i posesivni

9 – vatra

Ponosni, bistri, strastveni, emotivni, tašti, misle da su superiorniji.

 

Sada, kada imate svoj Ki broj, pronađite u drugoj tablici poziciju i element u kojem se nalazite u ovoj godini.

Tablica za određivanje vaše pozicije u 2017.

 

POZICIJA 1

Nećete imati puno energije,, vrijeme provodite doma što je više moguće. Ne izlazite često. U trenutcima ćete biti usamljeni, morate napuniti baterije za ono što vas čeka.  Idealno je vrijeme za promišljanje ali ne i za pokretanje novih poslova. Moguće je začeće i bolji ljubavni život. Bit ćete usamljeni i izolirani no rast ćete duhovno i bit ćete neovisni i fleksibilni..

POZICIJA 2

Učvrstite postojeće veze ili gradite nove. Vrijeme je rasta i partnerstva. Vladat će sklad u vašoj obitelji i odnosima, imat ćete želju za učenjem i razvojem vaših sposobnosti. Bit ćete povjerljivi, požrtvovni i brinut ćete za druge kao što to niste prije radili.

POZICIJA 3

Osjećate priljev snažne energije i veći entuzijazam. Vrijeme je odlično za pokretanje novih poslova jer je ovo vrijeme rasta i uspjeha. Ako planirate promjenu posla sada je idealno vrijeme. Važno je da se dobro organizirate i da pravilno i uravnoteženo jedete. Snažnije ćete se osjećati darežljivo, tolerantno i kreativno. Energija broja 3 pogodna je za rast, aktivnost i ideje.

POZICIJA 4

Sve što ste počeli prošle godine sada ćete i završiti. Idealno je vrijeme za postizanje ciljeva i rast. Nemojte počinjati nove stvari jer ovo nije vrijeme za to. U ljubavi bi sve trebalo ići po planu, a odnosi će biti čvršći. Energije koje su izražene su; optimizam, kreativnost, komunikacija i napredak. Odmarajte se dovoljno jer bi vam umor moga stvarati teškoće.

POZICIJA 5

Morate biti opušteni i smireni, dolaze dobri i loši dani. Izbjegavajte ključne poteze poput osnutka obitelji ili selidbe. Pronađite ravnotežu i ne budite nestrpljivi. Najzastupljenije energije bit će snaga, konstruktivnost i moć. Ova godina će ići od odličnog prema groznome pa budite na oprezu.

POZICIJA 6

Na financijskom planu stvari bi mogle krenuti na bolje. Donosi vam energiju upornosti, fokusiranosti i organiziranosti. Vrijeme je pogodno za putovanja i ubiranja raznih nagrada. Pripazite međutim na zdravlje i pokušajte se što zdravije hraniti u narednoj godini.

POZICIJA 7

Ovo je pozicija koja donosi zabavu i avanture.  Pazite na troškove jer bi lako moli pretjerati. Bit ćete praktični, odgovorni , zabavni, strastveni i organizirani. Energija pozicije 7 utječe na zaradu i osjećaj zadovoljstva no postoji ozbiljna prijetnja od trošenja novaca i gubitka ukoliko se zaletite u nove poslove.

POZICIJA 8

Vrijeme je za promišljane i mirovanje. Mijenjat ćete poglede naa svijet, ishranu i životnu filozofiju. Najbitnije će vam biti učiti i rasti u duhovnom smislu. Pokušajte biti što više fizički aktivni. Broj 8 utječe na motivaciju, rad na sebi i natjecateljski duh.

POZICIJA 9

Najveća mogućnost ostvariti što želite. Očekujte potrebu za izlascima i stalnim druženjima. Budite pametni i ne bahatite se. Iako vam ova godina dobro ide, ne znači da će takva biti i iduća. Može doći do velike iscrpljenosti, stresa i demotivacija, stoga bdite pametni i planirajte svoj idući potez.