Kako prihvatiti sebe i otvoriti vrata za sve dobro što dolazi?

Lorena
Lorena
kako voljeti sebe

Kada se pogledamo u zrcalo, zasigurno nam se mnogo toga na nama ne sviđa – imamo višak kilograma, tu su i prve bore (zar već?), nemoguće je da sam otkrila jednu sijedu vlas, zašto nemam osmijeh za koji su potrebne sunčane naočale… I tako si unedogled tražimo mane, zaboravljajući pritom da je ljepota u oku promatrača i da ljepota dolazi iznutra.

A tu unutra gotovo da nas je strah proviriti jer će nas iznenaditi neka gotovo zaboravljena ljubav, koja je zaposjela naše srce i ne dopušta nikome da nam se približi, ili ćemo tu unutra pronaći samo prazninu prekrivenu paučinastom koprenom satkanom od godina samoće.

Koliko poznajemo sebe?

Kako biste se opisali? “Ja sam previše zauzeta poslom i na prvom mjestu mi je karijera, pa nemam vremena za ljubav”, “Previše puta sam bila povrijeđena, tako da ne vjerujem u sretne završetke, pa radije biram samoću”, “Ja sam idealna žena za brak, izvrsno kuham, kažu da sam seksi i savršena ljubavnica, pa mi nije jasno kako to nitko od ovih muškaraca ne vidi”, “Ja sam dovoljna sama sebi i ne treba mi netko o kome ću se morati brinuti”…

Sigurno ste se prepoznali u nekoj od ovih rečenica, zar ne? Drage moje, sve smo mi, htjele to priznati ili ne, u potrazi za nečime što će nas učiniti sretnima. I svaka od nas ima neku svoju vlastitu viziju sretnog života.

kako pronaci unutarnji mir

A znate li što svaka žena treba znati?

  • Kako da se zaljubi, a da se ne izgubi.
  • Kako se suprotstaviti poslodavcu, a ne izgubiti posao.
  • Kako reći prijateljici da nemaju isti pogled na svijet, a pritom sačuvati prijateljstvo.
  • Kako da traži ono što želi na način na koji će to najprije dobiti.
  • Da njeno djetinjstvo nije bilo savršeno, ali je završeno.
  • Što treba i što ne treba raditi u ime ljubavi.
  • Kako da živi sama, čak i ako joj se to ne sviđa.
  • Kome može vjerovati, kome ne može i zašto to ne treba shvaćati osobno.
  • Što može i što ne može postići u jednom danu, jednom mjesecu i jednoj godini.
  • Kada ime neke dvojbe oko svog ljubavnog odnosa, treba nazvati Alternativni centra Zara i pitati Lorenu za savjet!

Što svaka žena treba imati?

Staru ljubav, kako bi mogla u danima depresije i melankolije prizvati uspomene i povratiti osjećaj prošlosti. Ipak nekad u neko doba, mene je netko gledao raširenih očiju i “topio se” u mojoj nazočnosti.

Svaka žena treba imati i sjećanje na mladost. Neka to sjećanje na mladost ne bude prožeto tmurnim i sivim razmišljanjima, ono što je bilo, to je prošlo. Promislite jeste li mogli bolje, ako jeste budite razumni i razmislite da ste u to vrijeme bili mladi i neiskusni.

Stoga, ako vam je sada teško, prizovite sjećanja i prihvatite lošije razdoblje života jer će i ono proći. A ako ne znate kako si olakšati teške trenutke, porazgovarajte s našim tarot savjetnicama, koje će vam svojom pozitivnom energijom i putokazima kako dalje pomoći da hrabro otvorite vrata onome dobrome što vam dolazi u život.

DOBRO JE ZNATI I OVO O LJUBAVI I VEZAMA

 

Lorena
Lorena
Otkrit ćemo zajedno kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Želiš saznati što te čeka? Javi se Loreni već danas! Javi se Loreni odmah! Javi se Loreni odmah! Javi se Loreni odmah! Javi se Loreni odmah!