facebook
AlternativaBlogTarot

Kako vratiti voljenu osobu

Kako vratiti voljenu osobu, ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Počet ćemo s teškim riječima. Nikako, ako voljenoj osobi niste vi voljena osoba. To je početak, otuda se kreće u pogledu na vašu situaciju, a tek onda se ide dalje, ako se ima na temelju čega ići dalje.

Ovo je pitanje jedno od najčešćih kada je ljubavni horoskop u pitanju. Najveći postotak ljudi upravo pita kako vratiti staru vatru ili “natjerati” osobu da Vas ponovno zavoli. Često smo u krivu kada smo uvjereni da nas netko voli ili suprotno-da nas ne voli. Osoba koja sa strane može sagledati stvar, bio to tarot majstor ili vidovnjak, može vam dati smjernicu ili direktan put kao i odgovor na vaše pitanje. Važno je napomenuti kako morate biti spremni na ono što ćete čuti, bilo loše ili dobro. Budite spremni čuti, to je početak uspjeha, spremni čuti i ako ono što vam se kaže nije povoljno za vaše trenutno razmišljanje, osjećaje, uvjerenja.

Također, morate biti svjesni da ne znaći da Vas netko ne voli odmah nakon što Vas je povrijedio, bilo namjerno ili slučajno. Ili ako s nekim uživate, takodjer nije nužno da vas voli. Čudni su putevi ljubavi, a još čudniji načini izražavanja te ljubavi. Čest je slučaj da se onaj prema kome gajite naklonost ponaša suprotno svemu onome kako mi vjerujemo da se treba ponašati netko tko voli. Svakako, uvijek moramo imati na umu da je svaki čovjek sam za sebe. Prema tome, svatko na svoj način izražava ljubav, pokazuje osjećaje i voli. Najvažnije je stoga prihvatiti svaku osobu onakvu kakva je i prepoznati znakove zaljubljenosti na vrijeme!