Ljubav i seksualnost - što o tome imaju reći Venera i Mars - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

AstrologijaNajcitanije

Ljubav i seksualnost – što o tome imaju reći Venera i Mars

By 02/02/2020 No Comments

Puno toga možemo saznati o sebi ali i o drugima iz natalne karte… Pozicija planeta i veza među njima u trenutku rođenja igra veliku ulogu u karakteru osobe. Ono što nas sve najviše zanima kada upoznamo osobu su njezine ljubavne i seksualne želje…One su prava misterija i intriga. Ali na sreću, postoje trikovi pomoću kojih možemo saznati ono što nas najviše zanima. Donosimo vam tri načina kako doći do odgovora koji vas zanimaju:

 

Što poručuje Venera

Venera je simbol ljubavi, ona otkriva sve o tome kako osoba gleda na vezu, kako pristupa vezama svih vrsta, bilo one ljubavne, prijateljske ili neke druge veze. Također, ako znamo gdje je bila Venera u trenutku nečijeg rođenja, možemo otkriti i kako određena osoba iskazuje svoju ljubav. Ponekad nam nije jasan način na koji netko iskazuje ljubav, upravo Venerina pozicija trenutku rođenja određuje upravo ovu osobinu. Venera igra veliku ulogu u tome je li osoba sposobna za stalnu i stabilnu vezu ili je. ipak sklonija avanturama. Ukratko,  mnogo toga možete saznati o onome tko vam je zapeo za oko samo iz jednog jedinog planeta!

Postoji li romantična kompatibilnost

Jeste li vi i partner kompatibilni? Gledate li na veze istim očima? Očekujete li jednake stvari od vaše veze?
Ako Vas muče ova pitanja vrijeme je da usporedite svoju Veneru i Veneru odabranika vašeg srca. Radi li se o savršenom paru? Kada uspoređujemo pozicije planeta u natalnim kartama partnera možemo s velikom preciznošću odrediti postoji li kompatibilnost među ljudima, kakva je budućnost vaše veze i smisla li uopće smisla nastavljati vezu.

Koliko ste puta čuli kako ljudi izgovaraju riječi: “želim pronaći svoju srodnu dušu”? Pa ako usporedite natalnu kartu s natalnom kartom vašeg partnera, dobit ćete vrlo jasan odgovor jeste li pronašli upravo tu srodnu dušu za kojom tragate čitav život.

Mars i skrivene želje

Mars igra ogromnu ulogu pri odabira partnera. On je najbolji pokazatelj svega onoga što vas motivira, što vas drži na životu i zbog čega živite. Naučite što pokreče ljude pomoću jačine utjecaja Marsa u natalnoj karti. Kada saznate poziciju Marsa prilikom nečijeg rođenja, dobit ćete vrlo realnu sliku svega onoga što je osobi bitno. Prema tome dobit ćete vrijedne informacije kako se u potpunosti nekome uvući u kožu te saznati gajite li jednake želje imate li isti pogled na život. Uz to, Mars je izvrstan pokazatelj seksualnih preferencija čovjeka. Sve ono što ga uzbuđuje dolazi upravo od ove moćne planete…zanimljivo zar ne?

 

Planeti zaista igraju veliku ulogu u našim životima, ma da toga ponekad nismo svjesni. Sve ono što iskonski čuči u nama određeno je našim rođenjem. Postoji put koji je predodređen samo za nas, ali način na koji odlučimo živjeti je isključivo naš izbor. Vrijeme je da od ljubavi dobijete ono što želite, samo trebate znati čitati poruke koje su skrivene posvuda oko nas. Izradite svoju besplatnu natalnu kartu i potražite našu pomoć njezinom u preciznom i točnom iščitavaju.