Ljubav pobjeđuje sve

Zara centar
Zara centar
ljubavni tarot, problemi u braku, kriza u braku

Znate li onaj osjećaj očaja u trenutku kada vam se svijet ruši. Kada sumnjate u sve što je bilo, što je i što će biti? To sam doživio nedavno kada sam shvatio da je moja supruga zaljubljena u drugoga. Nisam imao izbora, odlučio sam nazvati ljubavni tarot.

Sanjiv početak

Sve je u početku bilo dobro, štoviše bilo je idealno. Upoznali smo se mladi, ja sam tada započinjao raditi kao pripravnik, ona je još uvijek studirala, za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Bila je lijepa, mlada poletna, puna života. A kada je rekla da joj najdraži band Red Hot Chilli Peppers i da je bila na njihovom koncertu u Beču ranije te godine. Znao sam da ću ju oženiti. I jesam.

Život je prolazio, mi smo starili, ali naš duh nije. I dalje smo izlazili van s društvom, plesali smo, pjevali smo, a onda je to sve odjednom stalo. Problemi su počeli kada se vratila iz posjete rodbini u Slavoniji.

Odvela je djecu kod bake i djeda na produženi vikend. Neka se povežu s prirodom, previše bulje u te mobitele i laptope, rekla je. Postala je hladna, odsutna, nekako čak i tužna. Nije više bila ona stara. Uz sve napore koje sam uložio da ju oraspoložim, ali nisam uspio.

ljubavni savjeti

Zrno sumnje

Sad sam već počeo sumnjati u njezinu vjernost. Sa psom bi odjednom odlazila u duge šetnje, kada bi ju zvao na mobitel nije se javljala, mobitel je nosila sa sobom čak i u kupaonu, stalno se s nekim dopisivala.

Sad više nisam znao što bi, pa sam nazvao Alternativni centar Zara dok sam pretraživao najbolji ljubavni tarot na Googleu i dobio Anku. Objasnio sam joj svoj problem, a onda sam saznao ono što sam već i znao, ali nisam htio čuti. U njenom životu postojao je još netko, netko koga dugo zna rekla je Anka. Slomilo me to.

U jednom trenu sam doživio sve emocije i ljutnju i bijes i tugu. U tom naletu emocija poslije razgovora sam se suočio s njom. Priznajem, nije bio najugodniji razgovor, svašta sam joj rekao, nisam mogao šutjeti. Kasnije sam tu večer ponovno nazvao Anku i rekao joj što se dogodilo.

Nisam to mogao priznati nikome koga znam, bilo me sram, ali znao sam da se Anki mogu povjeriti. Ponovno me smirila i ponukala da sa suprugom sjednem i lijepo razgovaram. Rekla je da će stvari doći na svoje, da ne odustajem od nje i da će ovo biti uskoro samo jedna ružna uspomena.

Vjerujete li svom partneru?

Nakon nekoliko dana pristao sam s njom porazgovarati normalno. Supruga mi je objasnila  svoju stranu priče. Radilo se o prvoj ljubavi, o neprežaljenoj ljubavi, koju je vidjela nakon 20 godina u rodnom mjestu. Oboje su bili u posjeti roditeljima, oboje u brakovima. Popili su kavu dvaput kada su se sreli u Slavoniji, emocije su se vratile, poljubili su se no dalje od toga nije išlo.

Priznala je da su se čuli i nakon povratka, no nisu se vidjeli. Rekla je da je shvatila što joj je bitno u životu, nije klinka da bi trčala glavom kroz zid ako zbog toga može izgubiti sve što joj donosi radost. Nisam znao što misliti, htio sam joj vjerovati, ali nisam znao kako. Još me uvijek pratio osjećaj sumnje u naš brak.
Ponovno sam se čuo s Ankom  Potvrdila je njezinu priču, smirila me, pogledala kako stvari stoje i dala mi je savjet koji nikada neću zaboraviti.  

Rekla je: Dobro razmisli o svojoj odluci, ni jedan brak nije idealan. Odvaži stvari, nadjačavaju li dobre strane loše strane braka ili je obratno? Ako još uvijek vidiš ljepotu u svom braku, od njega ne odustaj.

DOBRO JE ZNATI I OVO O TAROTU

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!