Ljubavni trokut Marsa, Venere i Plutona

Sandra
Sandra
ljubavni trokut marsa venere i plutona

Zakoračili smo u novi tjedan i novi mjesec s vrlo zgusnutim energijama i pregršt planetarnih zbivanja da jednostavno ne znamo odakle krenuti! Možda najbolje redom – od Marsa I Venere. Ljubav i samo ljubav. Proljeće je tu, a ljubav svuda oko nas ili se možda varamo… Preživjeli smo Valentinovo i susret Marsa i Venere. Vječnih ljubavnika zodijaka koji su uz podršku punog Mjeseca u Lavu otpočeli zajedničko putovanje ruku pod ruku čitavih mjesec dana. Mars u Jarcu zna što želi i ne odustaje u svom naumu kakav god on bio. Venera u Jarcu tako savršena, odmjerena, naizgled hladna, a toliko željna ljubavi da ju boli svaka stanica u tijelu. Jednom riječju tko se voli sad se obožava, a tko se ljuti emocije su na razini vulkana pred erupciju.

Koga ljubite, a koga snivate? Zbog čijih se otkucaja srca u noćima mračnim budite ?

Mars voli Veneru i samo želi da ona voli njega, da ga prati i da bude uz njega. Venera se trenutno duri na sebe i cijeli svijet, a u mraku plače jer voli i ona. Voljela bih vam napisati da će se sve veze popraviti, da će sve biti u redu jer su Mars i Venera zajedno, ali nije to lako kad su oboje u Jarcu pa je ponos svima veći od nosa. Možda bi i bilo lakše doći do pomirenja da oba planeta u tom zajedničkom putovanju nemaju zadnji susret ovog ciklusa s fatalnim Plutonom. Pluton je ona tajna ljubav, onaj netko tko boli kad se svjetla ugase…kad ostanete sami sa sobom. I da, opet će boljeti i nakon tisuću godina i zauvijek.
Oba partnera imaju mogućnost ponovnog susretanja tog nekog. Hoćete li ostati jedan uz drugog ili ponovno probati onaj tako poznat zagrljaj? Što ako vam se tamo svidi toliko da ne želite više k svom Marsu ili Veneri? Kako odoljeti i konačno preboljeti? Kako se vratiti kući ako ponovno probate te meke usne? Tisuću će pitanja u danima pred nama biti otvoreno. Na nebu sve pršti od previše emocija i strasti – eksplozija svega u svim sferama života prvih dana ožujka naročito do 11-og.
Shvatite  prvi dio mjeseca, sve to 18.3. kao karmičku odradu ljubavi i odnosa. Pa čak i ako imate priliku zagrlite onog svog fatalnog, popijte kavicu i pustite srcu neka ono odluči. Tada se ovaj ljubavni trokut na „ x“ godina rastavlja i ne ponavlja se u ovom našem životu.  Barem ne svi zajedno i ne u Jarcu koji sam po sebi nosi dah prošlosti i karme. Nakon 18. ožujka svatko kreće svojim putem. Mars počinje zaostajati ali se odvaja od Plutona. Venera ubrzava svoje kretanje i ostavlja prvo Plutona, a zatim i Marsa. Nakon toga, u Vodenjaku postaje svjesna da je možda najbolja odluka bila što ih je obojicu ostavila i što kreće sama i ponosna dalje. Zna ona da se mora oporaviti i popraviti sve što je zanemarila kad je gubila glavu zbog ljubavi. Ovaj put zna da više takve ljubavi nikad neće biti.

Odgovore na pitanja daje pun Mjesec u Djevici

Srest će i Jupitera i Neptuna i voljeti opet, ali nježno. Tako je lakše živjeti, tu nema strasti od koje koža puca, požude koja je neutaživa i potrebe za blizinom toliko jaka da boli. Život se nastavlja, svo troje ljubavnika nastavlja svoj put, karma je opet zavrtjela krug. Zemlja se i dalje vrti, a uspomene u srcu i glavi nikad se neće izbrisati.
Što ćemo odlučiti? S kime nastaviti svoje putovanje kroz život? Odgovore ćemo znati sa punim Mjesecom u Djevici 18.03. A do tada, volite se i slušajte srce jer sudbinom predodređeni susreti i pozivi sad su tu…Slušajte srce ovaj put, jer razum će ionako uvijek reći da on zna bolje…A ljubav ? Ljubav boli s 5, 25 ili 105 godina. Događa se i ne bira mjesto i vrijeme. Dozvolite sebi da srce kuca u zagrljaju kojeg toliko čekate cijeli život, jer ovo je možda posljednji susret, a s druge strane, možda baš ovaj put zauvijek …
Želite li znati kako ovaj karmički ples nebeskih ljubavnika ima utjecaj na vas život s povjerenjem me nazovite!

Sandra
Sandra
Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog sto drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo Vašu energiju i djelovanje. Želiš saznati što te čeka? Javi se Sandri već danas! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah! Javi se Sandri odmah!