Mars u Blizancima – maštoviti Petar Pan

Zara centar
Zara centar
Mars u Blizancima - maštoviti petar pan

Mars u Blizancima od 20.8.2022. do 25.3. 2023. Mars mijenja znak i iz fiksnog i zemljanog znaka Bika u subotu prelazi u zračni i promjenjivi znak Blizanaca. To će biti značajna promjena kako za Marsa tako i za mnoge od nas, a napose na mundanom planu. Prelaskom u Blizance usporit će i okrenuti unatrag, u retrogradni hod (od 30.10.-12.1.2023.) pa umjesto šest-sedam tjedana koliko inače provodi u jednom znaku sada će se u Blizancima zadržati sedam mjeseci

Mars u Blizancima posljednji je put bio retrogradan početkom daleke 2008., iz toga vam je jasno da Marsov tranzit kroz Merkurov dom ima veliki značaj za sve nas, značaj i nalet energije koje bi svi trebali osjetiti.

Mars je jako bitan, evo i zašto

Zašto nam je Mars bitan? Zato što upravlja našom prvom čakrom odnosno našom pokretačkom ili kundalini energijom, energijom nagona za preživljavanjem i samoodržanjem. Također zna se da pod Marsovim uplivom, pogotovo ako je u retrogradnom kretanju, dolazi do pokretanja ratova, nasilja, agresija i represija jer kroz mitologiju opisan je kao Ares – bog rata. U astrologiji predstavlja vojnike, policajce, kirurge i druge uniformirane osobe ali i mladiće i momke.

kako planeti utječu na tvoj život

Mars u Blizancima pokreće maštovitost i radoznalost

Kada Mars tranzitira znakom Blizanaca (otprilike svake dvije godine) on poprima osobine toga znaka. Maštovitost, radoznalost, multitasking i potraga za novim postaju njegov spiritus movens. Mars u Blizancima boravi do 25.3.2023. pa svi koje i inače krasi svestranost i obavljanje više poslova istovremeno dolaze na svoje. Ali i svi oni koji stjecanjem novih znanja krijepe svoju dušu. Vrlo je rječit i njegovo oružje predstavljaju riječi pa i argumenti ali i gitara ili neki drugi glazbeni instrument!

Puno glazbenika ima upravo Mars u Blizancima za svoju energiju. Naravno da Mars, kao i ostale osobne planete kada se nađu u promjenjivom i dvojnom znaku Blizanaca, uvijek ima makar dvije opcije u razmatranju. Iako u znaku Blizanaca ima snažne emocije, koje teško kontrolira, ujedno i brzo gubi interes (za drugu stranu) te se tretira kao površan u ljubavi – zato ga i zovu vječiti dječak ili Petar Pan. S Marsom u Blizancima zbog užurbanosti i mentalne aktivnosti mnogi bi mogli osjećati pojačan stres, biti dodatno motivirani ali i ekstravagantni u realizaciji svojih ideja i planova.

Marsov tranzit kroz Blizance aktivirati će nam kuću kroz koju prolazi tako da će upravo taj segment života dobiti na značaju i ubrzanju, a najjače će ga osjetiti upravo Blizanci kao i svi kojima je natalno položen u znaku Blizanaca, potom oni koji imaju osobne planete u Blizancima ili retrogradnog Marsa u natalu ili položenog u 12. kući horoskopa

Kojom kućom Vama prolazi Mars? Javite se našim astrologinjama i saznajte odmah!

Strijelčevi, Ribe i Djevice također će pojačano osjetiti Marsov upliv u predstojećem periodu pa bi savjet bio da se ne pretjeruje u aktivnostima fizičkog tipa, a nervozu, bijes, brzu vožnju i sl. ostavite za neka druga vremena kao i kontakti s bijesnim i nervoznim ljudima…

Povratak bivših ljubavi i/ili poslovnih prilika

Kako i Merkur istog dana ulazi u pred retrogradnu sjenu (kreću efekti retrogradnosti) nemojte se iznenaditi ako vam neki Mars (momak) iz prošlosti pošalje sms, uputi poziv ili vas pozove u izlazak ili ako vas pozovu na bivše radno mjesto…

I nikada ne zaboravite da potencijala za sreću i sretne okolnosti imamo svi ali moramo shvatiti i osvijestiti da smo mi i samo mi odgovorni za to kako se osjećamo i da mi i samo mi formiramo okolnosti “mišlju riječju djelom i propustom”, a ne one nas! Drugi ljudi nemaju veze s tim jer sve je u nama!

 Sretan vam dugi boravak Marsa u lepršavim, aktivnim i pričljivim Blizancima!

DOBRO JE ZNATI I OVO O ASTROLOGIJI

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!