Mars u Jarcu – Planirajte, čekajte i ne odustajte!

Zara centar
Zara centar
Mars u Jarcu donosi unutarnji mir

Mars je kroz mitologiju poznat i kao Ares, bog rata. U astrologiji s druge strane, predstavlja vojnike, policajce, kirurge i druge uniformirane osobe. Zna se da se pod Marsom, pogotovo ako je u retrogradnom kretanju pokreću ratovi, nasilje, agresija i represija. Njegova boja je vatreno crvena, dan kojim vlada je utorak. Mars upravlja prvom čakrom, našom pokretačkom ili kundalini energijom. Energijom nagona za preživljavanjem i samoodržanjem. Mars vlada prvom kućom prirodnog horoskopa i znakom Ovna. Suvladar je, uz Plutona, osme kuće i znaka Škorpiona, a svoju egzaltaciju doživljava u znaku Jarca i prirodnoj desetoj kući horoskopa! Čim za planet kažemo da je egzaltiran to znači da u znaku svoje egzaltacije pretjeruje sa svojim osobinama. Pa tako i Mars u Jarcu zna pretjerati i postati nemilosrdan, okrutan i sebično ambiciozan. 28* znaka Jarca predstavlja stupanj njegove egzaltacije te osobe koje imaju Mars (ili neki drugi osobni planet) na tom stupnju pokazuju gore navedene osobine.

Mars je u Jarcu od 24.01.2022. do 6.03.2022.

Nakon dvije godine putovanja Zodijakom, Mars je 24.01. u 13:53h ušao u znak svoje egzaltacije. U ambicioznog Jarca u kojem ostaje sve do 06.03.  U Jarcu ga očekuje serija kontakata (tranzitnih aspekata) i s Uranom, Jupiterom, Plutonom, Neptunom i Venerom. Naravno i nas s njim jer okidat će događaje i dovoditi nas u određene situacije. Svaka planeta sama po sebi ima jedan opseg godina kada djeluje na nas i naše živote, a svi koji imaju između 41 i 56 godina nalaze se u Marsovom Planetarnom periodu pa što se u tom intervalu „događa“ Marsu događa se i njima.
U hladnom znaku Jarca koji je pod Saturnovim vodstvom, Mars postaje željan uspjeha ali i discipliniran i odgovoran. Isto tako i krut i hladan. Kada je u Jarcu, postaje spor u ljutnji i hladan u stresnim ili frustrirajućim situacijama. S Marsom u znaku Jarca na kolektivno nesvjesnom, a poglavito onima koji su u Planetarnom periodu Marsa, želja za uspjehom i napredovanjem u poslu i karijeri raste jer velika je energija i snaga u Marsu u znaku Jarca. Tu snagu daju mu Jarčeve energije. I to, u vidu samokontrole, discipline, odgovornosti i spremnosti na vrijedan i naporan rad. Zato dok Mars tranzitira znakom Jarca ponajprije usmjerite se na ostvarenje poslovnih ambicija i životnih ciljeva. Ali ipak povedite računa da ne dođe do zahladnjenja u emotivnim odnosima i postelji…. Jer i takve situacije Mars u znaku Jarca zna donijeti. No kako ga nakon duljeg vremena očekuje egzaktan susret (konjunkcija) s Venerom (16.2.) možda za ovo posljednje i nema bojazni!
Na zdravstvenom planu Mars u Jarcu može donijeti probleme s reumom, kostima i zubima, a ako želite znati u kojem segmentu vašeg života dolazi do akcije pogledajte koja kuća vam je u znaku Jarca i kojim kućama vam Mars vlada (znak Ovna i Škorpiona).
„Planirajte, taktizirajte, ne zatrčavajte se, čekajte i ne odustajte“ – bila bi poruka Marsovog boravka u znaku Jarca u predstojećem periodu. SRETNO!
Javite nam se s povjerenjem i saznajte što Mars u Jarcu za Vas znači!

Pratite nas na Facebooku

Zara centar
Zara centar
Portal za životno savjetovanje s preko 10 tisuća zadovoljnih korisnika kojima smo pomogli pronaći put do prave ljubavi, sreće, uspješne karijere i samopouzdanja. Koristeći poznate tehnike: tarot, astrologija, rituali i duhovno vodstvo, naš tarot centar je tu kako bismo vas usmjerili u pravom smjeru. Želiš saznati što te čeka? Javite nam se već danas!