Mjesec raste i donosi najljepša čuda: koja 3 znaka u idućim danima očekuje ispunjenje želja - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

AstrologijaBlogNajcitanije

Mjesec raste i donosi najljepša čuda: koja 3 znaka u idućim danima očekuje ispunjenje želja

By 08/09/2019 No Comments

Očekuju nas ljepši dani u rujnu koji će donijeti sve ono o čemu smo maštali tijekom prethodnih mjeseci. Mnogima će se ostvariti želje, a čitava jesen bit će puna obilja i radosti.

Period do 12. rujna donosi uzbuđenje i svaki dan će biti poseban i potpuno različit od drugih. U ovom periodu snaga Mjeseca raste, odnosno Mjesec se puni sve dok 14. rujna ne zasija u “punom” sjaju. Ipak, važno je znati da jačanje mjeseca mnogima donosi nedostatak samopouzdanja. Pojavit će se strahovi i nesigurnost, ali i to ima pozitivnu konotaciju – OJAČAT ĆETE!

Početkom rujna razmišljaćete o ulaganju novca, željet ćete započeti novi posao i poboljšati odnose sa onima s kojima ste u svađi. Odbacujete sve ono što vas muči i sputava i hrabro se prepuštate novim počecima.

U periodu između 9. i 12. rujna trebate pogledati duboko u svoju dušu i razmisliti o svojim osjećajima. Mnogi će u ovom periodu upoznati svoju idealnu ljubav, ali važno je pročistiti emocije i shvatiti šta zaista želite.

Rujan i jačanje Mjeseca predstavlja važan period, odnosno period u kojem jasno i glasno možemo reći svoje želje i tražiti njihovo ispunjenje.

Evo koja 3 znaka u nadolazećim danima očekuje ispunjenje želja:

OVAN

Ovan napokon odbacuje pesimistične misli. Svakim danom se osjećate sve bolje i bolje, a do sredine rujna potpuno ćete zaboraviti na prethodne nevolje. Očekuje vas ispunjenje želja u ljubavnom odnosu, a sve najlepše dolazi kroz iskren razgovor sa partnerom.

VODENJAK

Na polju karijere očekuje vas veliki napredak. Pravilno ste odredili prioritete i prestali ste se zamarati sitnicama. Ispunit će vam se velika želja na poslovnom planu i ovaj uspjeh će vas odbaciti u zvijezde.

RIBE

Početak rujna je vrlo produktivan period za vaš horoskopski znak. učinit ćete neke važne stvari za svoju budućnost. Aktivirajte se i radite na ispunjenu svojih snova. Ako se potrudite, svemir će vas nagraditi. Ovaj period polako u vaš život donosi savršenstvo.

izvor: lovesensa.rs