facebook
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

By 01/06/2021No Comments
Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Mjesečni horoskop za lipanj 2021 je tu! Saznajte sve što vas očekuje u lipnju!

Dani su dugi, nebo vedro, zrak topao, bar bi tako trebao biti. Stigao je lipanj, vjesnik ljeta, i imamo sve razloge da se radujemo sezoni koja se bliži. No, prije nego što uspijemo uhvatiti ritam ljeta i prihvatiti one lijene dane u srpnju i kolovozu, moramo se suočiti s nekoliko presudnih testova iz svemira.

Još uvijek se popravljamo od prošlomjesečnog punog mjeseca i pomrčine Mjeseca u razuzdanom Strijelcu – kako ste prošli tijekom te mjesečeve faze? Kako se od tada promijenila vaša perspektiva, vaša tolerancija i žeđ za nepoznatima? Razmislite o tim pitanjima prije mlađaka i solarne eklipse ovog mjeseca. Pomrčine Sunca bave se promjenama svih vrsta – dobrim i lošim, manjim i glavnim. Kad dođu, na vama je da odlučite kako će vas promjena oblikovati. Bez obzira na to prekida li vaše temelje ili vam nudi nadolazeću plimu za uzdizanje broda naprijed, vaš je odgovor ono što je pod vašom kontrolom. Usredotočite se na to i pokušajte se ne bojati onoga što dolazi preko horizonta i spušta se na vaš prag.

Mjesečni horoskop za svibanj 2021 po znakovima

Ovan

21. ožujka – 19. travnja

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Pitanje je kozmičke šanse tko će na kraju snositi glavnicu bilo kojeg retrogradnog Merkura , a ovaj mjesec vrlo je vjerojatno da ste sretni. Glasnik planeta započeo je svoj obrnuti hod krajem prošlog mjeseca i nastavit će svojim obrnutim tijekom skoro do kraja mjeseca. Do tada ćete se pametno pripremiti za sve dobro poznate glavobolje koje prate ta razdoblja: hitne poruke mogu nestati, uplate mogu pasti kroz pukotine, osjetljive informacije mogu se čuti. Da, s mjesta na kojem je smješten na vašem grafikonu, ovaj će retrogradni prikaz reproducirati sve pogotke. Čovjek ste samo ako se u tom razdoblju osjećate frustrirano (ako ne izravno uzrujano), ali pokušajte provjeriti svoju narav – i definitivno nemojte usmjeravati svoje osjećaje prema nekome drugome.

Neke prijeko potrebne lakoće nastanu kada se Mars, vaš vladajući planet preseli u vatreni znak Lava. Crveni će planet zapovijedati ovim ostatkom mjeseca prožimajući vas obnovljenim osjećajem snage i držanjem vraga. Ako možete, pričekajte i poslušate ovaj poziv da se trgnete.

 

 

 

Bik 

20. travnja – 20. svibnja

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Nemojte se iznenaditi ako ovaj mjesec počnete čvrsto stezati konce. Retrogradni Merkur koji je na snazi ​ činit će nestašluke u vašoj financijskoj zoni do 22. svibnja. Do tada, pokušajte suzbiti svu suvišnu potrošnju – i pobrinite se da vaši bankovni podaci budu sigurno zapečaćeni od javnosti. Naravno, sezona Blizanaca obično vas dočeka s novcem, tako da možda nećete primijetiti veliku promjenu. Ipak, budite oprezni kad god se umiješaju gotovina (ili kredit ili dug ili zajam).

Ako niste sigurni kako izgleda biti oprezan s novcem, označite na svom kalendar 10. u mjesecu kada će se pojaviti mladi Mjesec i pomrčina Sunca u vašoj financijskoj zoni. U narednim tjednima i mjesecima podložit ćete se promjenama u financijskom životu koja će vas najvjerojatnije potaknuti na promjenu u vama samima. Možda ćete dobiti poziv za buđenje o tome gdje biste stvarno trebali staviti kočnicu – ili biste napokon mogli postići realni cilj uštede za svoju budućnost. Za znak koji voli biti pripremljen, moglo bi vam biti dragocjeno naučiti kako pronaći stabilnost kad se tlo ispod vas već počelo pomicati. Ne možemo se uvijek pripremiti za udar, Bik, ali možemo naučiti kako sletjeti na noge.

 

 

 

Blizanci

 21. svibnja – 20. lipnja

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Sve su oči (u svakom slučaju nebeski gledano) uprte u vas kako se mjesec otvara, Blizanci. Sunce zagrijava vaš znak od 20. svibnja i tu će biti kad bude pomračeno 10. u tandemu s mladim Mjesecom. Kao rezultat, ovaj će vas događaj doseći na vrlo osobnoj razini, potičući struje promjena u načinu na koji se predstavljate svijetu, kako razmišljate i kako izgledate. Vaše razumijevanje vašeg potencijala za rast bit će podložno velikim fluktuacijama tijekom ovog značajnog događaja.

I, da ne zaboravimo, Merkur je retrogradno krenuo krajem mjeseca. I dalje će se vraćati kroz vaš znak, produžujući za vas ovogodišnju temu samoispitivanja. Ova je energija sama po sebi dovoljno pametna, ali kad se spoji sa pomrčinom Sunca, bit će čudo možete li se ujutro odjenuti bez manje krize identiteta. Tamo gdje pomrčina pomiče, retrogradno se povlači. Želju za rastom i razvojem obuzdava nepokolebljiv osjećaj da idete pogrešnim putem i ako biste mogli samo koračati, možda biste mogli pronaći pravi put naprijed. Ako se uhvatite kako razmišljate u krugovima, vaš najbolji pokušaj da prekinete ciklus je da pobjegnete iz vlastite glave i potražite osjećaj uzemljenja u svojoj neposrednoj okolini.

 

 

 

Rak

 21. lipnja – 22. srpnja

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Retrogradni Merkur i pomrčina Sunca postavili su ćudljiv ton za prvu polovicu lipnja, Rak. Učinci ovih nebeskih događaja obično su vrlo bliski i konkretni. Vaši podaci propuštaju, profesionalni oslonac morate napraviti niotkuda – ali, ovoga puta, nećete moći staviti prst na to što točno nije u redu. Tu je svakako nešto izvan, nešto za što je potrebno malo više njege, malo više vremena, malo više prostora. Osjećat ćete se primoranima krenuti u potragu za problemom, ali ovakva vrsta besciljnog kopanja neće vas dovesti do korijena koje tražite. Koliko god bilo teško, odmaknite se i pustite da stvari dišu. Toliko silno želite izbjeći poteškoće i nezgode, čak i kad ne možete biti sigurni jesu li ti problemi uistinu pred nama. Što bi se dogodilo ako pustite svoj brod da plovi bez napora uz pomoć vjetrova slučajnosti?

Utješite se znajući da je svjetlost na putu – Sunce se seli u vaš znak 20., što započinje vašu sezonu rođendana. Retrogradni Merkur završava dva dana kasnije i magla koja je posljednja tri tjedna provela okupljajući se u dubinama vašeg uma, blaženo će se početi razilaziti. Vaše će se apstraktne zabrinutosti smanjiti i svoj ćete pogled usmjeriti prema sljedećih 12 mjeseci.

 

 

Lav

23. srpnja – 22. kolovoza

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Vaša obožavajuća javnost – i točna dubina navedenog obožavanja – bit će u središtu mnogih nebeskih aktivnosti ovog mjeseca. Retrogradni Merkur postavlja neka neugodna pitanja o snazi ​​vaših društvenih krugova. Na koga se možete dosljedno osloniti? Tko dijeli vaše vrijednosti? Tko odgovara vašoj strasti? Prije ili kasnije trebat će vam povjerenik, netko tko neće samo čuvati vaše tajne, već će vam ponuditi mudar savjet o tome kako biste trebali postupiti. Pametno odaberite ovu osobu – i budite spremni vratiti joj uslugu na vrijeme.

Vatreni Mars ulazi u vaš znak 11., služeći kao prespojni kabel za vaš ego. Povećat će se samopouzdanje, kao i vaše razumijevanje onoga što trebate nastaviti kako biste se osjećali ispunjeno, zadovoljno i još energičnije. Nažalost, vaš unutarnji kompas neće dobiti ekvivalentan poticaj, zato koračajte pažljivo i, ne zaboravljajući poruku retrogradnosti, budite oprezni da drugima ne stanete na put. Možete postići velike korake prema svojim ciljevima s Marsom na ovom položaju, ali ne dopustite da vaše strasti nadjačaju vaš razum.

 

 

 

Djevica

23. kolovoza – 22. rujna

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Prošlomjesečne astrološke aktivnosti stavile su vašu karijeru u središte, ističući kako možete biti najuvjerljiviji, najučinkovitiji i  iskreno govoreći, najproduktivnija verzija sebe u uredu. Vaš profesionalni život nastavit će biti u fokusu ovog mjeseca, ali vjerojatno ćete otkriti više pitanja nego potvrda. Kao prvo, Merkur, vaš vladajući planet, retrogradan je u vašem sektoru poslova, iglajući prema vašem pristupu napredovanju (koje alate koristite da biste bili primijećeni od strane moćnih sila? Radite li učinkovito i učinkovito isporučujete proizvode na koje ste istinski ponosni?). Dok planet glasnika ne usmjeri svoj put 27., pametno ćete se kretati polako i metodično kroz svoj posao.

Pomrčina Mladog mjeseca i Sunca 10. bacit će vašu karijeru u dodatnu zbrku. Obično su mlađaci prilika da razmotre kako možemo donijeti promjene u nekoj od sfera svog života – ali, s pomrčinom Sunca naša razmišljanja trebala bi se više usredotočiti na to kako možemo odgovoriti na potencijalne promjene, umjesto da ih potičemo. Nesumnjivo je bespomoćna perspektiva za usvajanje, ali važna je za znak poput vašeg, koji tizuzetno voli kontrolu.

 

 

 

Vaga

23. rujna – 22. listopada

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Unatoč Merkurovoj retrogradnoj vatri koja vam je pomutila razum, ovaj mjesec mogao bi se pokazati dobrim za vašu karijeru, zahvaljujući vašem vladajućem planetu koji je prodirao kroz vašu radnu zonu od 2. do 27. mjeseca. Ako je ured bio turobno mjesto i posao smatrate teretom, pripremite se da odahnete. Novi projekt koji privlači vaše strasti mogao bi sletjeti na vaš stol ili biste mogli uspostaviti novu vezu s istomišljenikom. Ukratko, ovog ćete mjeseca pronaći nešto što biste zaista i istinski cijenili u svom poslu – postoji šansa da će ovaj osjećaj biti prolazan, ali bez obzira na to informativan. Nakon ovog ružičastog razdoblja bolje ćete razumjeti koja vas vrsta posla zadovoljava, kako volite raditi i s kim uživate raditi.

Pun mjesec je vaša Šansa da profesionalne stvari ostavite po strani i usredotočite se na svoj osobni život. Naime, vaša obitelj, može zahtijevati vašu pažnju. Vaša prirodno diplomatska perspektiva znači da vas često uvlače u sukobe koji nisu vaši – pripazite na to tijekom ove lunarne faze. Vaša će se energija bolje trošiti na one koji poštuju vaše granice i zainteresirani su da ih utvrde sa sobom.

 

 

 

Škorpion 

23. listopada – 21. studenog

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Pripremite se za povlačenje, Škorpione. Nova pomrčina Sunca utječe na vaše raspoloženje, ono koje će vas prisiliti da se sakrijete i prebrojite svoje novčiće, razmišljate o odvažnoj obvezi ili jednostavno spavate 12 sati dnevno. Cilj bilo kojeg od ovih pothvata bit će pronaći jasnost oko uloge koju resursi, opipljivi i nematerijalni, igraju u vašem životu. Kamo novac ide kad padne u vaš posjed? Na što mislite kad žudite za osjećajem sigurnosti? Što vam nadopunjava energiju kad se osjećate potpuno iscrpljeno? Čak i ako imate jasne odgovore na ova velika pitanja, vaš trenutni pristup težnji prema vašim osnovnim potrebama možda će trebati neke prilagodbe. Ne žurite, Škorpione – Retrogradni Merkur otežat će dugotrajne promjene.

Ako prvu polovicu mjeseca provedete zarobljeni u mislima, napravite točku izranjanja na svjetlo kad sezona Raka započne. Ovo je rijetko doba godine kada voljno izbjegavate duboko, mračno razmišljanje i umjesto toga, odlučite se za malu avanturu. Potražite nešto novo i okrepljujuće, nešto što vas podsjeća da, samo možda , stvari kod kuće nisu tako grozne kao što se čine.

 

 

 

Strijelac

22. studenog – 21. prosinca

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečnji horoskop za lipanj 2021!

Promjena je neizbježna – zapravo, vaš znak to često dočekuje raširenih ruku. Tijekom mlađaka i pomrčine Sunca ta će promjena ravno sjesti u vašu kuću odnosa. I, žao nam je što izvješćujemo, nećete imati svoju uobičajenu količinu podataka o tome što će se točno promijeniti. Možda će se novi flert pretvoriti u nešto više ili će vaši sveobuhvatni romantični prioriteti dobiti provjeru stvarnosti (u dobru i u zlu). Kakav god slučaj bio, vaša prirodna sposobnost razmišljanja i kretanja oštrim zavojima dobro će vam doći do kraja mjeseca.

Vaš vladajući planet, ekspanzivni div Jupiter, luta vašim sektorom kuće od sredine svibnja, podsjećajući vas na svu radost i nadahnuće koje možete dobiti od svojih najmilijih i mjesta koje zovete domom. Rijetko je, ali ključno ostvarenje za lutalicu poput vas, koja tako brzo napušta svoju komfornu zonu zbog nepoznatih podneblja, uvjerena da će vaše ognjište biti tamo, toplo i čeka vas kad god se odlučite za povratak. Kad Jupiter započne svoju retrogradnost 20., dio tog samopouzdanja može se poljuljati. Sljedeća četiri mjeseca provedite neko vrijeme propitujući osjećaj stabilnosti koji povezujete s domom. Je li sve uistinu dobro u vašem životnom prostoru? Treba li nešto popraviti ili zamijeniti? To pitanje možete shvatiti doslovno ili figurativno – bez obzira imate li posla s neispravnim cijevima ili zanemarenom voljenom osobom, sada imate vremena da zastanete i pokušate popraviti pokvareno.

Jarac

22. prosinca – 19. siječnja

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Zemaljski znakovi dobivaju puno nedostataka zbog svoje ovisnosti o strukturi, koju često sami smišljaju (i nameću). U rasporedu ima udobnosti, ali u tome leži i stagnacija. Novi mjesec i pomrčina Sunca 10. poprilično će snažno osigurati da niste zapeli u kolotečini svoje izrade. Ovaj nebeski događaj s dvostrukim udarom zahtijevat će da prilagodite svoju dnevnu rutinu, najvjerojatnije kao odgovor na promjenu koja će stići sljedećih dana i tjedana. Nemojte misliti da možete spriječiti ili izbjeći ovaj pretres. Na kraju će doći do vas. Stavke koje će potencijalno biti na meti uključuju: vaš jutarnji raspored, tijek posla i navike spavanja. Imajte na umu: Koliko god se mogli opirati promjenama, skloni ste sjati kad postoji problem koji treba riješiti. Što god vam pomrčina donese, trebali biste biti u stanju svladati i napuniti svoj put do rješenja.

Pun mjesec zatvara mjesec, osvjetljavajući vaš znak kad dosegne svoj vrhunac. Ova lunarna faza zahtijeva od vas da zastanete i proslavite vas – ne verziju sebe koju ćete postati za pet godina ako sve bude išlo po planu. Ovdje se radi o vama koji ste ovdje u sadašnjosti. Odmorite se od uobičajenih napora i uspona i uživajte u pogledu s kojeg ste upravo ovog trenutka u pravu. Tada se uspon može nastaviti, nadamo se s obnovljenim osjećajem zahvalnosti za svu visinu koju ste do sada stekli.

 

 

Vodenjak

20. siječnja – 18. veljače

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Blizanci plamte nebeskim aktivnostima kako bi započeli mjesec, a vi ste na dovoljno sigurnoj udaljenosti da osjetite toplinu bez opeklina. Sezona blizanaca uvijek vas dovodi do bolje graspoloženja ​​i želje za eksperimentiranjem (čak i više nego obično). Tu ideju eksperimentiranja potiče i retrogradnost Merkura u Blizancima: Sad je prekrasno vrijeme da pustite svoju muzu da dugo govori. Ovo je izuzetno korisna energija ako ste u fazi brainstorminga projekta ili pokušavate provesti slobodno vrijeme u kreativnim potragama. Sigurno je manje korisno ako imate stavke koje trebate predati ovog mjeseca ili trebate riješiti vrlo specifičan problem. Ulaganje u usmjerenije napore bit će posebno izazovno – ako mogu pričekati do 22., razmislite o tome da ih stavite na led do tada.

Izvan vaše kreativne zone, praktični život će se ovog mjeseca činiti dosadnim, zahvaljujući ružičastoj Veneri koja se provlači kroz vašu kuću rutine. Sunce će se pridružiti planetu ljubavi i ljepote 20., nadahnjujući vas da sljedeći mjesec provedete u preciznom podešavanju svog svakodnevnog rasporeda. Ovo je sjajna prilika da se približite pravoj ravnoteži između poslovnog i privatnog života (ili, što je još važnije, inačici koja vam se čini organskom i korisnom).

 

 

 

Ribe

19. veljače – 20. ožujka

Mjesečni horoskop za lipanj 2021., ALTERNATIVNI CENTAR ZARA

Što vas očekuje: mjesečni horoskop za lipanj 2021!

Mladi Mjesec i pomrčina Sunca udarit će vas, doslovno, i to tamo gdje živite. Postavljen u vašem domu, ovaj  nebeski udarac ubrizgat će vaš dom u zrak s nostalgijom, neposredno prije uvođenja razdoblja promjena. Nije zlato sve što sja, ali moguće je da se ono što smatrate zlatnim pojavi u pravom svjetlu. Bi li bilo tako užasno da se ovo poglavlje vašeg kućnog života približi kraju, ako to znači da treba započeti novo?

Jupiter se veselo provlači kroz vaš znak od 13. svibnja, a produžit će svoj boravak četveromjesečnom retrogradnošću. Iako je ovaj planetarni div izravan, on vam stavlja oprugu i potiče ponašanje koje traži zadovoljstvo. Kad obrne smjer, to ohrabrenje utihne. Umjesto njega pojavljuje se znatiželjni glas koji pita zašto posebno tražite ta zadovoljstva – i čine li vam ta zadovoljstva stvarno dobro. Jeste li jurili za trenutačnim zadovoljenjem, umjesto da biste podnijeli, ako postupno, napredak? Zabava se ne mora potpuno zaustaviti, ali ako propustite ovu priliku da pauzirate i prijavite se sa svojim navikama, možda vas čeka grublji put.

Javite nam se za izradu osobnog horoskopa i natalne karte već danas!

 

pratite nas na facebooku!