Mjesečni horoskop za lipanj - Zara Tarot

Javite se s povjerenjem! Zajedno ćemo naći rješenje za sve Vaše probleme!

Nekategorizirano

Mjesečni horoskop za lipanj

By 01/06/2020 No Comments

Lipanj nam donosi mnoge planetarne promjene i zanimljive trenutke. Čak 6 planeta će se u ovom mjesecu kretati retrogradno što označava pravi trenutak da preispitate sve ono što vam je važno u životu. Tijekom ovog mjeseca očekuju nas mnoge zapreke na putu, puno razmišljanja o prošlim pogreškama i osobama iz prošlosti. Za neke od nas ovo će značiti povratak bivšoj ljubavi, dok će drugi shvatiti koliko su sada sretni u životu. Uistinu zanimljiv mjesec, pročitajte što vama donosi lipanj u nastavku teksta.

OVAN

Lipanj 2020. ima mnogo preokreta na putu za vas. Zanimljivo je da će se mnogi putevi kositi s putevima iz prošlosti, u jednu ruku ponovno ćete proživljavati stvari iz prošlosti. Glavna tema ovog mjeseca je preispitivanje i pregled vašeg života, kao i ponovno povezivanje s ljudima iz poglavlja za koja ste vjerojatno mislili da su zatvorena.

S Marsom, planetom energije, napajajući se kroz najtamniji dio karte (vaše Sunce u dvanaestoj kući) tijekom velikog dijela lipnja, mogli biste se duboko reflektirati i usredotočiti na privatne poslove. S aktiviranjem prošlosti mogli biste strastveno postupati u situacijama za koje imate osjećaj da ste već prije proživljavali, ali vjerojatno niste. Ostali Ovnovi mogli bi se usredotočiti sada više nego inače na pronalaženje slobode i strasti u onome što rade.
Merkur, planeta uma, također postaje retrogradan u vašem polju kuće (Sunce u četvrtoj kući), na taj vas način dodatno poziva da pregledate kako gradite svoju budućnost i ukaže na to jeste li  na dobrom putu da pokažete svoju najveću ambicije.
Sudbina se značajno pomiče i ovog mjeseca, jer ulazite u sezonu pomračenja. Pomrčina Mjeseca 5. lipnja potiče vas na pokretanje novog posla i na veće ambicije, posebno u vezi s akademskim ili međunarodnim pitanjima. Neki Ovnovi bi se mogli okušati i to vrlo uspješno u izdavačkim i medijskim poslovima.

Međutim, pomrčina Sunca u Raku  ispaljuje vrata otvorena za veću stabilnost u vašem domu i obitelji koja vam očito treba. Mogla bi se pokazati prilika da se preselite ili popravite svoj životni prostor. Vjerojatno ćete se i vi osjećati emocionalnije, pa poslušajte svoju intuiciju u vezi onoga što treba „popraviti“ u vašem životu. Zadnje dane u lipnju Mars, vaš vladar ulazi u vaš horoskopski znak  po prvi puta u zadnje dvije godine. Vaša energija će snažno probuditi u narednim mjesecima, stoga se pripremite da se osjećate moćnije i samouvjerenije nego što ste to imali priliku cijele godine.

BIK

Bik je horoskopski znak koji voli zadovoljstvo, romantiku i sve Venerine blagodati koje život može dati. A s vašim vladarom koji pleše u svom prosperitetnom sektoru (Sunce u drugoj kući) više mjeseci, sigurno privlačite više obilja u svoj život.

Međutim, razlog zašto Venera provodi više vremena na ovom komadu neba je taj što je početkom lipnja retrogradna. To na vas utječe strašno i u velikoj mjeri jer kad se vaš vladar kreće unatrag, osjećate se kao da vam je nestala energija i kao da ste zakoračili u portal prošlosti. Jako vas pogađa retrogradna Venera, koja će se tako kretati sve do 24. lipnja. Možda se već sada ili bi se ovaj mjesec mogli ponovno povezati s bivšim partnerom, ponovno upaliti plamen s osobom iz prošlog života ili se okušati u vezi i osobom iz prošlog života koja posjeduju karmičku svrhu u vašem životu.
Ponekad se u životu ponovno spajamo s ljudima jer su se vremenski uskladili i oboje ste narasli i spremni ste nastaviti tamo gdje ste stali i izgraditi nešto iznova. Međutim, drugi razlog zbog kojeg vam se putevi mogu križati je taj što se morate suočiti s njima, shvatiti što ste naučili iz toga i zauvijek ih zaboraviti. Ovo stvara prostor za bolje odnose koji će ući u vaš život nakon što napravite mjesta u svome srcu za novu ljubav.

Također ovog mjeseca, Mars, planet strasti, zagrijava vaš socijalni sektor (Sunce u jedanaestoj kući), što znači da se želite povezati s prijateljima ili ste dio kolektiva i svrhe u koju vjerujete. Moguće je da se neki Bikovi ponovno povežu sa starim prijateljima ili starim ljubavnikom zbog ovog planetarnog poravnanja. Merkur se kreće retrogradno u vašoj trećoj kući, stoga budite sigurni da ne potpisujete nikakve važne dokumente u danima retrogradnog Merkura niti u danima nakon što završi svoj hod.
Posljednja napomena je da je ovaj mjesec snažno vrijeme kada vam sudbina u potpunosti mijenja život. Pomrčine uvijek pomiču vašu satnicu prema gore i usmjeravaju vaš život u novim smjerovima. 5. lipnja nas očekuje pomrčina Mjeseca u Strijelcu, upozoravajući vas na to na koji način dajete i primate u svojim partnerstvima. Neki Bikovi bi nažalost mogli u ovom mjesecu okončati neki od partnerskih odnosa, bilo ljubavnih ili poslovnih. Ostali će možda primiti veliku uplatu od druge strane u ovom trenutku.
Sretnije, radosnije pomračenje Sunca u Raku pojavljuje se blizu kraja mjeseca. U ovom trenutku, lansirat ćete se u novu arenu kada je u pitanju komunikacija. Razmislite o objavljivanju važnog medijskog projekta ili dodavanju vjerodajnica u svoj životopis. Ovo je vrijeme kada imate poruku i svijet sluša.

BLIZANCI

lipanj je mjesec kojeg bi se mogli sjećati zauvijek s toliko planetarnih aktivnosti ispisanih u zvijezdama. U nekim trenucima ćete se osjećati u punom naponu snage, kao da se vaš život mijenja preko noći poput uragana. Ali bit će i trenutaka kada ćete se osjećati zarobljeno.
Prvo što treba napomenuti jest da se Venera, planeta ljubavi i sklada, kreće unatrag u vašem znaku zodijaka sve do 24. lipnja. Mogli biste se osjećati kao da ste u vrtlogu romantične strasti sa stavom “ne znam što je stvarno a što iluzija”. Druga moguća manifestacija retrogradne Venere može biti da ćete se osjećati kao da ste zakoračili u zonu sumraka i ponovno ćete vrtjeti filmove iz prošlosti. Vaš život bi mogao iznenada biti ispunjen s mnogo nostalgije – starih prijatelja, mjesta iz prošlosti ili čak starih ljubavnika. Ako odlučite da želite ponovno uspostaviti vezu s nekim, to i možete. U protivnom, razmislite o prošlosti, cijenite je kakva je bila i učite iz nje što možete.

Usmjerenost na prošlost za vas je još jača kada vaš vladar Merkur započne svoj redovni ciklus unatrag (Sunce u vašoj drugoj kući), počevši od 17. lipnja i nastavljajući se u idući tjedan. Vaš um neće biti jasan cijeli ovaj mjesec, zato se potrudite da ne donosite nikakve konačne odluke dok se prašina ne slegne krajem srpnja.
Jedno od područja života koje će ovog mjeseca imati veliku vatrenu snagu je vaš sektor karijere, jer se Mars, planet energije, kreće naprijed do 27. lipnja. Iskoristite ovo vrijeme za što je više moguće uspjeha.
Možda je najznačajnija stvar ovog mjeseca da ste ponovno u sezoni pomračenja. Ovo je vrijeme kada vam sudbina zavlada u životu i preusmjerava vas na svoj put.

Već u prvom tjednu lipnja mogao bi biti snažan trenutak kada su u pitanju vaša partnerstva u poslu ili ljubavi, očekuje vas vrhunac. Slobodni Blizanci bi mogli na svome putu susresti nekoga koga će poželjeti oženiti, a oni Blizanci koji su u vezama bi mogli početi razmišljati o  sljedećim koracima u svojoj vezi. Ovo je vrijeme za zajedništvo ili za prekid veze ako je vaše partnerstvo nadživjelo svoju karmičku svrhu. Iako ovo može boljeti, zapravo vam svemir govori da netko bolji ipak na vas čeka u budućnosti. S pomrčinama koja se odvijaju u ovom mjesecu ove i sljedeće godine, zajamčili ste neke nezaboravne trenutke s vašim prijateljima.
20. lipnja pomrčina Sunca u Raku mogla bi donijeti važan trenutak u vašim financijama. Pripremite se za doček višeg blagostanja. Ne odmarajte se. Idi za bogatstvom, jer sada možeš imati više.

RAK

Dok se sunce kreće kroz vašu dvanaestu kuću tijekom većeg dijela mjeseca, mnogi će Rakovi uživati ​​u vremenu za odmor, ponovnom punjenju baterija i miru. Mnogi planeti ovog mjeseca također su u retrogradnom hodu, što vas dodatno uvjerava da možda nije vrijeme za ostvarivanje svih vaših planova i ambicija.

Retrogradna Venera do 24. lipnja mogla bi potaknuti neke Rakove da se ponovo povežu sa starim partnerom ili prijateljima. Ako to učinite, mogli biste vidjeti sreću u ponovnom uspostavljanju veze. Samo se nemojte upuštati u tajnu vezu!
Također, pripazite kada Merkur kasnije u mjesecu postane retrogradan u vašem horoskopskom znaku. Imali ste sličan tranzit poput ovog u ljeto 2019. godine i tada niste mogli razmišljati bistre glave, bili ste rastreseni, a um vam je bio zamagljen. Ovo počinje službeno 17. lipnja, ali s retrogradnim Merkurom ćete posljedice osjećate čitavi mjesec.

Međutim, unatoč planetima koji vam govore da usporite, svemir vam donosi određena iznenađenja. Sezona pomračenja uvijek je vrijeme kada se događaju snažni počeci i završeci, one na koje se osvrnete i shvatite da su zauvijek promijenili svoj put naprijed.
Prvi je pomrčina Mjeseca koji se odvija 5. lipnja u Strijelcu. Neki Rakovi mogli bi primijetiti uzbudljive mogućnosti rada ili se odlučiti za promjenu karijere. Međutim, kako ovaj sektor također ima veze sa zdravljem, u ovom trenutku trebate biti jako oprezni i promatrate svoju fizičku snagu. Ako se pokaže da imate problema sa zdravljem, morate brzo djelovati kako biste problem otklonili i vratili svoje tijelo u ravnotežu. Bit ćete jači jer ste to učinili.

LAV

U mjesecu s toliko planetarnih aktivnosti, Lavovi će se pitati gdje prvo usmjeriti svoju pažnju. Jedna od ključnih tema zasigurno će biti zabava i rekreacija jer će sunce zapaliti vaš društveni sektor. Ne samo u odnosima s prijateljima nego i s čitavom zajednicom. Mogli biste graditi mrežu poznanstava ili se više oslanjati na ljude koje poznajete bez obzira gdje živite.

Venera, planeta radosti i sklada, provodit će mnogo vremena u tom istom sektoru, donoseći slatkoću u vaš život. Međutim, tijekom cijelog ovog mjeseca ona je retrogradna, pomažući vam da se za to vrijeme ponovno povežete s mnogim starim prijateljima – a možda i starim ljubavnicima. Venerin retrogradan hod traje sve do 24. lipnja pa ako želite kontaktirati nekoga s kim ste izgubili vezu, ovo je sigurno povoljno vrijeme za to.

Retrogradni hod Merkura započinje u vašem sektoru privatnosti  17.lipnja i traje nekoliko tjedana. Mogli biste primijetiti neke tajne za koje niste znali ili biste mogli pokušati zatvoriti vrata nekim osobama u životu do kojih vam je bilo stalo. Ne potpisujte ugovore i ne sklapajte ugovore tijekom retrogradnosti Merkura, jer će se oni pokvariti kasnije.
Posljednje, ali možda najvažnije su moćna pomračenja koja se događaju u lipnju. Lunarna pomrčina u Strijelcu, koja predstavlja sudbonosni trenutak u vezi s romantikom, plodnošću ili kreativnošću, dolazi 5. lipnja. Ovo će biti očaravajući trenutak. Srce će vam puknuti od sreće kao da se vratilo u život, na način za koji nikad niste znali da može. Bit ćete uistinu sretni.
Pomračenje Sunca u Raku (Sunce u vašoj dvanaestoj kući), međutim, može utjecati na vas nešto manje intenzivno. Govori vam da se opustite, napunite baterije i razmislite što slijedi?

DJEVICA

Kad se u svijetu toliko odvija, Djevica je horoskopski znak koji obično zna žonglirati sa svime što se pred nju stavi. To je zato što vaš logičan i racionalan pristup životu može organizirati i najkaotičnije oluje. Ipak nikad prije niste živjeli u lipnju 2020., stoga se ne čudite ako vas to gurne prema vašim granicama. Mnogi će se planeti u ovom trenutku kretati unatrag, uzrokujući da se veliki projekti, planovi i odnosi poremete. To je zato što vam svemir pokazuje da, iako ste mislili da ste sve shvatili, nije sve kako se čini. Svemir ima još svjetliji i bolji plan za vas, ali najprije morate gledati kako vas prošlost obuzima.

Uz retrogradnu Veneru, postoji prilika za ponovno povezivanje sa starim prijateljima i ljubavnicima. Međutim, stvarni retrogradni tranzit odvija se u vašem sektoru karijere, tako da ćete možda imati priliku ponovo raditi s profesionalcima koje ste poznavali u prošlosti. Ako se dogodi da odugovlačite neki od svojih radnih projekata, nemojte biti frustrirani. Zapravo budite zahvalni jer nije trenutak da debitiraju i treba im više vremena da sazriju i potom procvatu.

Osim vaše karijere, partnerstvo će vam također biti značajno na pameti. Mars, planeta strasti, osvjetljava vaš sektor obaveza i odnosa cijeli mjesec do 27. lipnja. To znači da je poželjno raditi u tandemu s nekim da postignete svoje ciljeve. Ako ste sami, iskoristite ovaj trenutak kako biste pronašli savršenog partnera. Ako ste u vezi, radite zajedno na izgradnji snage unutar vaše veze. Međutim, ako postoje problemi koji se nadziru ispod površine, može doći do sukoba. Dajte sve od sebe da radite kao tim za rješavanje problema ili shvatite da je možda vrijeme da prijeđete na zelenije pašnjake. Bez obzira koliko volite nekoga, neprestano svađanje nikad neće stvoriti mir.
Posljednje napomene ovog mjeseca vjerojatno su najznačajnije, jer su vezane za sudbinske događaje koji mijenjaju tijek vaše sudbine. Pomračenja su veličanstveni trenuci koji signaliziraju ogromne početke, završetke i vrhunce. Vaš dom i obitelj zahtijevat će vašu pažnju na samom početku mjeseca zbog pomrčine Mjeseca u Strijelcu. Tada ćete se osjećati vrlo emocionalno. Osluškujte potrebe svoje obitelji odmah i pomozite kako možete.
20. lipnja donosi električno pomračenje Sunca, što će označiti novi početak u prijateljstvima i proširiti vašu mrežu poznanika.  Ako nešto želite, obratite se onima koje poznajete i pitajte mogu li vam pomoći. Ako ne znate nekoga tko vam trenutno može pomoći, počnite se obraćati nekome tko može. Zvijezde idu vama u korist.

 

VAGA

Lipanj će biti vrijeme kad preispitujete svoje mjesto u svijetu i gledate kako se sadašnjost i prošlost isprepliću zajedno poput pjesme koja stalno preskače naprijed i natrag.

Venera, planeta ljubavi i ljepote, a i vaš vladar, kretat će se unatrag veći dio mjeseca, do 24. lipnja. Kad god je nečiji planetarni vladar retrogradan, često osjeća kao da im je teže postići zadovoljstvo i harmoniju u svom životu. Ključno za rad s ovom energijom je da shvatite da morate pustiti kontrolu i gledati kako se svijet mijenja oko vas, tako da možete reagirati, a ne impulzivno poduzeti mjere. Ponekad i ovi tranziti dovode do važnih veza sa starim ljubavima ili prijateljima s kojima ste izgubili vezu. Ako se odlučite za to, iskoristite rane tjedne lipnja da biste se prisjetili tih ljudi i saznali kako su. Možda možete ponovno uspostaviti vezu koja je jednako dobra kao nekada.
Merkur se kreće retrogradno u vašem sektoru karijere, pa kad se to dogodi, vjerojatno bi se neki napori vezani uz posao mogli zaustaviti ili ih treba preispitati.
Mars, planeta energije, kretat će se kroz vašu zonu produktivnosti većinu mjeseca, tako da iako ćete možda trebati vremena da se rashladite i razmislite, vaš radni život izgleda da je vrlo aktivan. Nastavite samljeti što više možete i sigurno će impresionirati starije koji će obratiti pažnju na vaš trud.

Za vas Vaga, pomrčina Mjeseca 5. lipnja aktivira vaš komunikacijski sektor (vašu treću solarnu kuću). To znači da ćete se vrlo angažirati u pisanju, govoru ili pregovorima, kao i učenju novih stilova razmišljanja. Neke Vage bi se mogle uključiti u medijski projekt ili se odluče ponovno povezati putem interneta sa starim poznanicima. Ako se nadate da ćete povećati vjerodajnice kako bi vaš profesionalni nastavak bio sjajan, sada je dobar trenutak.
Na kraju, pomračenje Sunca obilježava još jedan epski trenutak kada je u pitanju vaša karijera. Zvijezde vas guraju ka većem prepoznavanju, pa se nemojte iznenaditi ako se iz vašeg prethodnog napornog rada očituju prilika za posao, napredovanje ili nagrada.

ŠKORPION

Budući da se Mars, planet strasti, kreće kroz vaš sektor ljubavi i odnosa tijekom većeg dijela mjeseca, željni ste ljubavi više nego inače. Energija za izgradnju ljubavi i izražavanja sebe zračit će iz vas tijekom lipnja. Ovo je ujedno i veličanstveno vrijeme za stvaranje umjetnosti ili novog hobija, jer se ne samo da ćete se osjećati ispunjenije nego inače, nego ćete i pokazati svijetu više od sebe.

Venera, planeta ljubavi i romantike, kretat će se retrogradno u vašem intimnom sektoru tijekom cijelog mjeseca, do 24. lipnja, što znači da, ako ste u vezi, mogli biste preispitati potrebe odnosa sa partnerom. Škorpioni koji su sami mogli bi se i u to vrijeme ponovno povezati s bivšim ljubavnicima, bilo da nauče jesu li konačno spremni jedno drugome dati ono što oboma treba ili da se mogu jednom i zauvijek osloboditi tereta emocija. Retrogradna Venere na vas djeluje prilično intenzivno jer ona vlada vašim sektorom braka. Često ćete razmišljati o prošlosti i boljim danima.

Retrogradni hod Merkura ponovno počinje ovog mjeseca i to u  Raku, tako da očekujte da će neke stvari krajem mjeseca postati još nejasnije. Godinama ste se možda osjećali razočarani u  ljubavi zbog Neptuna, planete mašte i misterioznosti, vrteći se kroz svoj sektor romantike. Neptun se 22. lipnja kreće retrogradno, pomažući vam da usmjerite pažnju prema unutra i usredotočite se na svoje intimne potrebe. Iskoristite ovo vrijeme da razmislite o onome što uistinu želite pritom se trudeći da ne ponovite greške iz prošlosti.

Posljednja napomena u lipnju je snažna pomrčina koja dominira u vašem životu. Pomrčina mjeseca početkom mjeseca donosi snažan trenutak koji se tiče vaših financija. Za mnoge Škorpione ovo znači više novaca i unosan novi posao.

Međutim, pomračenje Sunca 20. lipnja bit će više “zabavno”, jer vas potiče na istraživanje novih teritorija vašeg života. Razmislite o načinima na koji možete proširiti svoje znanje, bilo putovanjem (ako to dopuštaju uvjeti) ili izobrazbom. Ostali Škorpioni bi u ovom trenutku mogli pronaći interes za medijske prilike.

STRIJELAC

Stigao je lipanj 2020., Strijelce, vaša će energija obilježiti svijet oko vas. Ušli ste u središnji životni trenutak koji će vam pomoći da se ne samo založite za svoju vrijednost, nego i da podignete svoju osobnu moć. Predugo niste vidjeli da se vaša energija poštuje ili njeguje, ali djelomično se to dogodilo jer se niste zauzeli za sebe. Došlo je vrijeme da to ispravite i promatrate kako vas svijet vidi.

Pomrčina Mjeseca u Strijelcu 5. lipnja gurnut će vas prema naprijed i dati vam snage da sebe napokon stavite na prvo mjesto. Kasnije u mjesecu, 20. lipnja, pomrčina Sunca u Raku potaknut će vas da shvatite i naučite cijeniti svog partnera i uistinu krenete raditi kao tim – ili konačno krenete dalje.
Lipanj zasigurno privlači puno pažnje na vaša partnerstva ove godine, ne samo zbog pomračenja, već i zbog Venere, planeta ljubavi i sklada, koja je cijeli mjesec u retrogradnom hodu u vašem sektoru obaveza. To će vam pomoći da revidirate neke svoje odnose u ovom trenutku ili da se ponovno povežete s ljudima iz vaše prošlosti s kojima niste imali pravi trenutak da izgladite odnose. Iskoristite lipnja da razgovarate s osobama s kojima do sada niste imali najbolji odnos.

Merkur će, među mnogim drugim planetima, uzrokovati vašu ponovnu obnovu, pogotovo što se kreće unatrag u vašem sektoru intimnosti. Svemir vam govori da morate znati gdje stojite i slušati što drugi govore.

JARAC

Odnosi su za vas snažna krivulja učenja posljednjih nekoliko godina, jer bolje učite kako se založiti za sebe, ali i bolje raditi kao tim s nekim tko vas uistinu poštuje i cijeni. Ovaj će se trend nastaviti i u lipnju 2020. iz više razloga, ponajviše zbog ciklusa pomračenja koji donose sudbinu na vaš kućni prag. U životu imamo slobodnu volju, ali postoje i sile koje nam pomažu da evoluiramo ono što smo trebali biti i podučavaju nas da, koliko god pokušavamo orkestrirati svoj život, nismo u potpunoj kontroli. Dominacija svemirom može biti zastrašujuća za mnoge Jarce jer volite strategizirati svoje planove. Jedna od stvari koje vas pomračenja mogu naučiti jest da se život događa kada ste mu otvoreni, umjesto da pustite da vas strah od nepoznatog savlada.

5. lipnja dogodit će se električna pomrčina Mjeseca u Strijelcu. To označava trenutak kada ćete osjetiti potrebu da se pritajite. To je zato što bi se neke vaše tajne i strahovi mogli razotkriti, ili se morate suočiti s istinom o nečemu što ste uzeli zdravo za gotovo. Često se radi o strepnjama i iluzijama koje držite u sebi u pokušaju samoodržanja ega, a ne napadima nekoga drugog. Ovo je izvrsno vrijeme za liječenje, oslobađanje i predavanje ljubavi u svemiru. Što više vjerujete da je kozmos tu za vas, to više možete naučiti obuhvatiti više ljepote u životu koje možda ni ne znate.

Pomračenje Sunca u Raku 20. lipnja za vas je vjerojatno najvažniji trenutak u mjesecu, jer označava potpuno novi početak u vašim vezama. Za Jarce u vezama, ovo je vrijeme kada se možete odlučiti za zaruke, vjenčanje, zajednički život ili podizanje partnerstva na višu razinu. Mogli biste ući u vezu s osobom koja je vaš savršen parter, ali nemojte sjediti i čekati da vam priđe osoba koja se savršeno poklapa s vašim željama. Morate otvoriti svoje srce i pokazati svemiru da ste spremni.
Također je važno spomenuti ovaj mjesec kretanje Venere, planeta ljubavi i ljepote, koja je bila retrogradna i nastavit će biti kroz veći dio mjeseca. Ona kaže da je u redu revidirati ljubav. Zapamtite da je romansa ples zajedno, a ne samo ideja koju stvaramo. Za neke Jarce ovo znači da biste se mogli ponovno ujediniti s bivšim ljubavnikom kako biste vratili vatru u svoj život, ako je vrijeme ispravno, ili ga pustite jer ste naučili ono što trebate naučiti i oboje ste spremni za mir.
Unatoč vašoj gladi za odgovorima odmah, retrogradna Merkur počinje svoj hod unatrag 17. lipnja u vašem sektoru partnerstva. Opet, svemir kaže da u svojim obvezama morate otvoreno priopćavati svoje potrebe i želje.

VODENJAK

Lipanj 2020. vaša je prilika da uđete svim srcem u oluju života i izađete kao pobjednik. Mnogi kozmički faktori djeluju u vašu korist sve dok ste svjesni struja koje se kreću. Najvažnije je napomenuti da je ovaj mjesec visoko usredotočen na prošlost, jer toliko je naših planetarnih sila već retrogradno, ili će biti. Vaše najveće bogatstvo je da će Uran, planet oslobađanja i vaš vladajući planet, biti jak i neposredan tijekom mjeseca. Iako mnogi drugi ljudi ne mogu razmišljati tako jasno, kroz dim ćete moći vidjeti svjetlost i pronaći sjajna rješenja.

Najistaknutiji retrogradni hod koji će na vas utjecati ovog mjeseca vjerojatno će biti kretanje Venere, planeta ljubavi, u vašem sektoru prave ljubavi i kreativnosti. To znači da bi se mnogi Vodenjaci mogli za to vrijeme ponovno povezati s blizanačkim plamenom, najvjerojatnije srodnom dušom u ovom životu s kojima su već imali vezu u prošlosti. Možete duboko žudjeti za ovom osobom, ali vam je važno da procijenite hoćete li ponovno uspostaviti tu vezu ili ćete se samo prisjetiti koliko je nekada bio prekrasan odnos.
Vjerojatno je i da mnogo razmišljate o tome što je ljubav prema vama i što želite da ona bude. Neki bi Vodenjaci mogli preispitati cijeli način na koji osjećaju ljubav. Drugi bi mogli zavladati svojom umjetničkom stranom, vraćajući se strastima iz prošlosti i gledajući kako se još jednom usrećuju u njima. Učinite to. Živite u tim trenucima. To je ono što oslobađa vaše srce.
Merkur, planeta uma, kreće se 17. lipnja retrogradno, dodajući zbrku uma u sljedećim tjednima, stoga budite sigurni da za to vrijeme ne potpisujete ugovore ili ne sklapate važne dogovore.

Posljednje što ću vam napomenuti jest da će Mars, planeta intenziteta, zapaliti vaš financijski sektor tijekom većeg dijela mjeseca. To znači da nećete biti fokusirani samo na zarađeni novac već ćete trošiti i prilično malo. Bez obzira na to, Vodenjaci, iskoristite ovo vrijeme kako biste se približili svom duhu i upoznali svoje srce.

RIBE

Vaša energija je zarazna, vaši ciljevi su nadohvat ruke, a prije svega, vjerujete da ste nezaustavljivi.
Mars, planeta strasti i pokreta, nalazi se unutar vašeg horoskopskog znaka, daruje vam samopouzdanje i seksualni magnetizam. Ovaj se tranzit ne događa često. U stvari, to se događa jednom u dvije godine. Od najveće je važnosti da tu snagu iskoristite na najbolji način i krenete prema svemu što poželite. Bilo da je riječ o ljubavi, uspjehu, zajednici ili istinskoj sreći, sada morate upotrijebiti svoju snagu da biste stvorili tu stvarnost oko sebe. Preuzmite kontrolu, ovo nije nalik vama s obzirom na to da ste nježna duša, no ov je vaše vrijeme i iskoristite ga.

To je jasno odmah, kako započinje mjesec, kad pomrčina Mjeseca u Strijelcu  5. lipnja upaljuje vaše ime na nebu. Pomrčine označavaju sudbine i ključne trenutke u našem životnom vijeku, a za vas je sve to porast u uspjehu, moći i postignućima. Tako ste neizmjerno blagoslovljeni, jer ne samo da imate ljude oko sebe koji vjeruju u vas i žele vas podržati, već svemir želi da idete još više.
Kasnije u mjesecu, pomrčina Sunca u Raku tjera vas da oslobodite duh i poletite u nove strastvene smjerove. Za neke Ribe ovo će signalizirati da se zaljubite u nekoga novog ili najavite rođenje djeteta ili trudnoću.
Važno je da će mnogi planeti biti retrogradni. Venera, planeta ljubavi i ljepote, pleše unatrag kroz veći dio mjeseca. To pokazuje da se možete povezati s prijateljima ili kontaktima iz prošlosti. Merkur, planeta uma, odletjet će s tračnica 17. lipnja i kretati se unatrag ostatak mjeseca, zbunjujući vaš um, možda u odnosu na romantične ideale, ali definitivno u odnosu na vaš um. Koristite svoju intuiciju u ovom trenutku kako ne bi imali gadne posljedice.